Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

samo nekoga trenera gdje će se više, puno više trčati. nije važno koja pozicija. 

I da vrati onaj žar u igrače da ponovo igraju sa srcem kao što su nekad znali igrati...kad pogledam neke nedavne utakmice, to jednostavno fali kod nekih

I Sky Italia potvrdjuje da je to s Mouom done deal.

nebih zelio Kloppa, zato sto bi upropastitli takav trenerski kvalitet

s Mourinhom smo sigurniji

eeej kad neko spomene Mourinha i Chelsea, kako mi prolaze kroz glavu 2005-2006 sezona

ma koji mourinho dajte Jorgena Kloppa da se narod veseli!

To sto ce Jose ispasti u polufinalu od Kloppa ne znaci ama bas nista. Problem je sto javnost ocekuje da Jose svake druge godine osvaja LS, eto kolike je standarde postavio, kao niko ranije. Jose poznaje Bridge, ovaj klub i okruzenje kao svoj dzep. Neka nama Josea prekaljenog. Kakva milina. 

To sto ce Jose ispasti u polufinalu od Kloppa ne znaci ama bas nista. Problem je sto javnost ocekuje da Jose svake druge godine osvaja LS, eto kolike je standarde postavio, kao niko ranije. Jose poznaje Bridge, ovaj klub i okruzenje kao svoj dzep. Neka nama Josea prekaljenog. Kakva milina. 

ma naravno da je jose odličan, samo sam htio istaknuti kakv je klopp trenerčina tj. kakva čuda radi s borussijom...

ps: nažalost klopp je ionako nerealna opcija...

Radio je Mou i sa Portom :)

Nego vidjeli ste jucer motiviranu borusiju a vidjeli ste je prije par sedmica protiv malage? 2 razlicita svijeta.

Samo budala može otići tamo. Može on u puno bolji klub.

nije sve u parama i veličini kluba, očito mu je bilbao u srcu...

nije sve u parama i veličini kluba, očito mu je bilbao u srcu...

Nisam mislio na lovu. Mislio sam na Juppove ambicije da i iduće sezone igra s nekim klubom Ligu prvaka. Realno Athletic je toplo-hladno klub. Nekad su tu u vrhu, a nekad se znaju vucarati i po dnu.

Nisam mislio na lovu. Mislio sam na Juppove ambicije da i iduće sezone igra s nekim klubom Ligu prvaka. Realno Athletic je toplo-hladno klub. Nekad su tu u vrhu, a nekad se znaju vucarati i po dnu.

pa možda ima ambicije da upravo on s klubom do kojeg mu je stalo promjeni to da igraju toplo-hladno i od njih napravi respektabilni europski klub...

osim toga star je on, naigrao se on već lige prvaka i svega...

Sad sam iz pouzdanih izvora dobio potvrdu onog što se zadnjih par meseci nagađalo, Murinjo na kraju sezone preuzima Crvenu zvezdu u nadi da će prekinuti višegodišnju dominaciju večitog rivala i najvećeg kluba na svetu Partizana iz Beograda.A navijačima zvezde je poručio sledeće:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Z474fwI0JVI[/video]

Nakon objave da Ferguson odlazi s pozicije trenera Manchester Uniteda kvota da će Mourinho biti trener Chelseaja drastično je skočila što nikako nije dobar pokazatelj za nas :/

Nakon objave da Ferguson odlazi s pozicije trenera Manchester Uniteda kvota da će Mourinho biti trener Chelseaja drastično je skočila što nikako nije dobar pokazatelj za nas :/

zašto ? ako on ima dogovor s Chelsijem već par mjeseci (akako renose neki naši vrli forumaši i "kunu se u to" + naši prepouzdani mediji)  onda odlazak SAF-a nebi trebao plašit, Mou je jedan od najboljih svjetskih trenera, United je elitan klub, normalno da će ih se povezat, naivno bi bilo očekivat da neće... medijima je to poso

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.