5. novembar 2015.10 god. comment_240298 Sva sreća pa se navijači ne pitaju... Naravno da se ne pitaju. Ali mislis da ce lako Roman dati nogu Mourinhu posle onoga sinoc i doci u neki vid sukoba sa navijacima? Iako svi znamo da bez Romana ovaj klub ne bi bio to sto jeste, mislis da Abramovic nece gledati i na navijace i na njihove zelje kod nekih odluka. Drugim recima, mislis li da ga bas briga za navijace? Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240299 Naravno da se ne pitaju. Ali mislis da ce lako Roman dati nogu Mourinhu posle onoga sinoc i doci u neki vid sukoba sa navijacima? Iako svi znamo da bez Romana ovaj klub ne bi bio to sto jeste, mislis da Abramovic nece gledati i na navijace i na njihove zelje kod nekih odluka.Drugim recima, mislis li da ga bas briga za navijace? Govoriš o čoveku koji je šutnuo Di Mattea nakon 3 loše utakmice i doveo Beniteza koga su svi mrzeli. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240309 I dalje mislim da je Mourinho bolji trener od Guardiole, sveukupno kada se uzme karijera jednog i karijera drugog. Ali činjenica je da je Guardiola u Bayernu već ostavio svoj potpis na igri tima. Mourinho u ove dvije i po godine nije uspio ostaviti svoj potpis u Chelsejau, tj. nije uspio stvoriti igru. To me žalost. Mou je sveukupno bolji trener, Guardiola je trenutno bolji. Nešto kao i Torres, gledajući povijest jedan je od najboljih igrača ikad ali danas je i Olić bolji od njega. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240329 Govoriš o čoveku koji je šutnuo Di Mattea nakon 3 loše utakmice i doveo Beniteza koga su svi mrzeli. Imas pravo. Ali svi znamo da je Matteo dobio nogu zbog slabog trenerskog imena, sa Mourinhom je drugacija prica. Svakako bice zanimljivo pratiti razvoj situacije. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240400 Ma navijači su stoka i uglavnom bez mozga. Podržali su Mourinha, OK. Ali na ovaj način i u ovoj mjeri nisu podržali Di Mattea. A zaslužio je u najmanju ruku kao Mourinho. A onda nisu bili dovoljno bućni protiv Beniteza. Na kraju će Abramovič odlučiti i vjerujte neće sekunde misliti na navijače, nego će odlučiti kako on misli da je najbolje za klub. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240410 Na kraju će Abramovič odlučiti i vjerujte neće sekunde misliti na navijače, nego će odlučiti kako on misli da je najbolje za klub. I ja mislim isto, samo sa drugim zakljuckom. To jest da ce One of us ostati trener CFC barem do 2020. Mourinho je predobar trener da bi dobio otkaz posle 3 meseca losih rezultata. Ako neko na ovom svetu ima kredita da sebi dozvoli tako nesto, to je onda on. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240422 Jeste navrzili na te kredite, nije vam ovo banka već fudbalski klub. Jarane uzmeš kredit i možeš se slikati sa sledećom sezonom u Evropi. Bitniji vam je Mourinho i krediti nego Chelsea. Mourinho vjerovatno jeste najbolji sveukupno, ali u protekle 3-4 godine od tog najboljeg nema ni riječi, a na to izgledamo i kao klub koji nema neke ambicije pa hajde da čisto završimo sezonu i možda da osiguramo Evropu. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240424 Ma treba samo nastaviti dijeliti kredite, a kad sljedeće sezone budemo igrali četvrtkom protiv Plzena, kada dobijemo korpu od svih kvalitetnih pojačanja koji neće da igraju u klubu koji ne igra u LP, kada "razbijemo" jezgro ekipe koje smo formirali jer Hazard ide 100% ako se ovako nastavi, eh onda ćemo biti ponosni na kredite.. Opet se Mourinho stavlja ispred Chelseaja, jer bitno je da on ima dovoljno kredita a to što Chelsea propada to je zanemarljiva činjenica, tri mjeseca krize za klub nivoa Chelseaja je nešto što u današnje vrijeme svaki veliki klub sjeće u korjenu a ne daje nikakve kredite. Ne shvatam zašto na silu graditi kako su je nazvali "imperiju", Mourinho nikada neće biti naš Ferguson i to je jasno, ako ne ide a vidimo da ne ide onda je otkat najbolja solucija. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240426 Pominje se Mancini kao Murinjova zamena, a ja mislio ne moze gore od ovoga :D Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240427 Daj nemojte me jebat, kakav mrtvi Mancini, samo nam jos on treba. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240429 Imas pravo. Ali svi znamo da je Matteo dobio nogu zbog slabog trenerskog imena, sa Mourinhom je drugacija prica. Ma navijači su stoka i uglavnom bez mozga. Podržali su Mourinha, OK. Ali na ovaj način i u ovoj mjeri nisu podržali Di Mattea. A zaslužio je u najmanju ruku kao Mourinho. A onda nisu bili dovoljno bućni protiv Beniteza. Na kraju će Abramovič odlučiti i vjerujte neće sekunde misliti na navijače, nego će odlučiti kako on misli da je najbolje za klub. Dimateo je dobio otkaz zato sto je kao branilac lige prvaka odmah ispao u grupi. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240430 I Murinjo treba da dobije otkaz da kao branilac titule ne bi ispao iz lige Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240446 Ma treba samo nastaviti dijeliti kredite, a kad sljedeće sezone budemo igrali četvrtkom protiv Plzena, kada dobijemo korpu od svih kvalitetnih pojačanja koji neće da igraju u klubu koji ne igra u LP, kada "razbijemo" jezgro ekipe koje smo formirali jer Hazard ide 100% ako se ovako nastavi, eh onda ćemo biti ponosni na kredite.. Opet se Mourinho stavlja ispred Chelseaja, jer bitno je da on ima dovoljno kredita a to što Chelsea propada to je zanemarljiva činjenica, tri mjeseca krize za klub nivoa Chelseaja je nešto što u današnje vrijeme svaki veliki klub sjeće u korjenu a ne daje nikakve kredite. Ne shvatam zašto na silu graditi kako su je nazvali "imperiju", Mourinho nikada neće biti naš Ferguson i to je jasno, ako ne ide a vidimo da ne ide onda je otkat najbolja solucija. Smem da se kladim da sledece sezone necemo igrati cetvrtkom i da necemo razbiti jezgro ekipe. Hazard ce ostati pa makar zavrsili 6. na tabeli, kao i Murinjo. Naravno necemo zavrsiti 6. niti ispod toga. Prolazimo kroz trnje. Da li do zvezda, videcemo, ja verujem da da. Sada kada je tesko treba biti uz trenera. Sto i rade nasi navijaci na SB. Sto bih i ja radio da sam tamo. Nece biti nas Ferguson, ali ce biti nas Mourinho. Imperija ce se izgraditi i za par godina cemo se smejati postovima na ovoj temi, ako reLo ne obrise forum i otera nas sve u tri lepe jer smo neisplativi. :D I opet kazem, stavljam narednih 5-10 godina ispred ove trenutne sezone. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240449 Boga mi na granici sam da počnem dijeliti banove ovim advokatima. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240457 Meni je postalo smijesno a istovremeno i zalosno citati jedne te iste komentare iz dana u dan.Ozbiljno se pitam, kako vam nije dosadilo vise. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240458 Meni je postalo smijesno a istovremeno i zalosno citati jedne te iste komentare iz dana u dan.Ozbiljno se pitam, kako vam nije dosadilo vise. Hahahaha mi svaki put kad to isto pišemo ti dođeš i napišeš ovo isto koje se odnosi na to kako mi stalno pišemo isto. Tako da si i ti ONE OF US. :* Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240460 Hahaha pa dobro :D Ma ne, stvarno se u krug vrtimo.Zato sam i odustao od ove rasprave vezane za Murinja.Boli me vise ko ce nas voditi, da mi je samo da podjemo sto prije igrati bolje,hocel to biti s Murinjom,Hidinkom ili nekim drugim, vise nije ni bitno. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240471 Smem da se kladim da sledece sezone necemo igrati cetvrtkom i da necemo razbiti jezgro ekipe. Hazard ce ostati pa makar zavrsili 6. na tabeli, kao i Murinjo. Naravno necemo zavrsiti 6. niti ispod toga. pa zašto bi igrali četvrtkom? Šta se Championship isto ne igra vikendom? :) Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240475 Pa hamco šta treba da izmišljamo priče da bi se dobilo na zanimljivosti :D , već mjesecima na terenu sve isto, van terena sve isto, i naravno da će forsirati svako svoju priču, da li je ta priča ista od riječi do riječi nije bitno, bitno je da forumaši imaju svoj stav i da ga forsiraju. Eto ti si se kažeš povukao iz rasprave, šta bi bilo sa forumom kada bi još nas 10 to uradilo :D , pa forum bi izgledao kao groblje sa znakovima života samo u podforumu Spam. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240481 Fazon je sto ne pisete o buducem treneru Chelseaja, nego o pricama koje nemaju veze s tom temom. Navedite trenera kojeg zelite i obrazlozite isto kao i ja a ne o championshipu i ostalim sranjima. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240483 Pa hamco šta treba da izmišljamo priče da bi se dobilo na zanimljivosti :D , već mjesecima na terenu sve isto, van terena sve isto, i naravno da će forsirati svako svoju priču, da li je ta priča ista od riječi do riječi nije bitno, bitno je da forumaši imaju svoj stav i da ga forsiraju. Eto ti si se kažeš povukao iz rasprave, šta bi bilo sa forumom kada bi još nas 10 to uradilo :D , pa forum bi izgledao kao groblje sa znakovima života samo u podforumu Spam. Pa smorili smo istom pricom. Ima drugih tema za postove, ljepsih :D Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240540 Volio bih nekog iz Izabranog naroda - američkoga vidjeti na klupi. Može ovog čovjeka. https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Bradley Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240546 Teško ćeš njega vidjeti na klupi kad je uvijek pored klupe u stojećem položaju. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240548 Iskreno receno i meni smeta ta negova igra defanziva,nikako da on svati da fudbal nemoze se tako igrati nekad upali nekad ne. Ja bi mu dao jos malo vremena da pokaze da moze nesto smeniti u klubu.Inace naslednik odma cemo naci ja bi Ranjeria vratiu u klub nije los :)] Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240556 Problem je što mi nemamo potrebu da igramo defanzivno UVIJEK. Razumijem bunker protiv Barselone ili protiv Reala, ali šta radi cijenjeni gospodin, evo: Protiv Pariza imamo igrača više i gol prednosti dva puta i on se brani i to na po Stamforda. Dajemo gol protiv Ville recimo i onda se branimo, nema veze da li je to gol u prvom ili 90. minutu. Dajemo gol protiv FK Mladost Donja Slatina i čim damo gol mi puf i u odbranu. Naravno samo se čekao tren kada neće ići tako glatko. Kada će jedna karika puknuti i neće biti tako lako po toj sakatoj filozofiji, a to se i desilo. Samo što nije pukla samo jedna karika već sve. Pukao je i on, pa se to pucanje odrazilo po čitavom klubu, a kakav je egoist svi su mu krivi sem njega, te naravno umjesto da ćuti i pokušava da nas izvuče iz govana on zaratuje sa pola univerzuma. Ne može mene niko jebati da mi imamo igrače slabe da ne možemo napasti recimo Pariz. Ko da Pariz ima na svakoj poziciji boljeg igrača od nas. Čak smo mi bolji i kvalitetniji. Međutim zašto bi se pravio budala kad ovako i da izgubiš izgubićeš sa 1, ili 2:0 pa i neće biti velika sramota, a najbitnije da se ne osramotimo, jelda? Pod Ancelottijem protiv ovih smiješnih Miki Maus ligaša kada damo gol, nismo stajali u odbranu već smo im davali po još 3-4, a nekad i 7. Nismo imali bog zna bolje igrače, ali u te igrače smo imali usađen karakter koji je usadio trener. Mou je isto tako usadio karakter prošli mandat, ali ovaj ne. Ovaj put nam je usadio NEKARAKTER. Pa samo da se sjetim koliko sam slinio kad sam čuo da se vraća, a sad kad vidim šta je produkt toga slinim baljezgajući dok gledam kako loše igramo i kako od januara prošle godine nismo odigrali meč poslije kojeg sam bio zadovoljan. Da nas nije usrala ona polusezona, a sad sa sigurnošću mogu reći "usrala" jer ne vidim način na koji se to desilo, jer prošlo je od ovoga puta gotovo 5 polusezona, a samo jednu odigrali kršteno. Zašto otkaz, zato što lik hronično pati od odbrane, 3 visoka igrača u odbrani? Ok, nije problem. Krila koja stoje 3 metra od beka jer mora da pokriju svaku rupicu? Ok. Dva potpuno defanzivna vezna? Hajde i to. Pa onda postavim pitanje ko će to da ti gol? Da nećemo svaki put čekati nekog Gerrarda da se oklizne? Nekog čudesnog Fabregasa da pošalje loptu na nožni prst Diegu Costi? To je taktika? Da to je taktika koja "upali" svakog Nikoljdana. Ne ja ne želim da igramo lijep fudbal, ja želim da gledam fudbal koji pobjeđuje tako što se bori i tako što se želi dati što više golova, a ne da prvenstveni cilj bude da se ne primi gol, a sve što se desi pored toga jedino može biti benefit. Ma malo sutra. Hiddink nas je vodio i na tu Barselonu koju je Mou znao dobiti (i to rijetko) jedino tako što se sa Realovim timom od milijardu ukopa u svojih 16, a Hiddink je razbucao napadačkim fudbalom, fudbalom kojim Barsa nije mogla da dođe do lopte, a kamoli da igra tiki take. To je fudbal, a karakter je onaj karakter koji je imao Ballack kada je trčao za sudijom, karakter onaj koji je imao Drogba kada je išao prema svlačionici. Karakter kada izgubiš, a pokažeš da ti stalo i da ti je to najveća tragedija u životu. Mi sad imamo karakter kada izgubimo da pričamo kako smo prvaci i kako i dalje imamo najboljeg trenera, te kako je Eva kriva za loše postavljenu odbranu, a efekat staklene bašte za to što se odbrambeni igrači više ne kližu i ne poklanjaju loptu na svojoj polovini. Ne, ovde nije nužno mijenjanje trenera, ovde je nužno mijenjanje filozofije fudbala. Fudbala koji nam se usadio nakon sezone 2011/2012. fudbala koji smo tada igrali jer nismo imali kvalitetne igrače, a sad ga igramo sa više stotina milionskim timom. Ovo nije ni mala kriza, ovo je nenormalna kriza koja je sad eskalirala, dostigla amplitudu i stagnira tražeći da se nešto mijenja, a ne trpa pod tepih. Mourinhoguzicoljupci, trpajte stvari pod tepih, ponavljajući jedino te isto, dokle ćete dogurati? Vjerovatno kao i on, do prve naredne polusezone. Za to ponavljanje našao sam paralelu da bi imali slikovitiji prikaz. Pozdrav za sve Hodore (Mourinho Edition) sa foruma. Ja se ovim odjavljujem sa ove rasprave, nemam namjeru više glumiti Sizifa. Neke osobe uglavnom vole da žive u zabludi i ja nemam ništa sa tim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.