Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pa Zemo kralju Mourinho je prije mjesec dana u intervjuu izjavio da, kad bi birao svog nasljednika, izabrao bi upravo Fariu.

Jesi i nasao dobar izvor Mourinha, lik kaze jedno i demantije se odmah u prvi mah.

Italijanski stručnjak Antonio Conte preuzima londonski Chelsea na kraju ove sezone, vijest je koju je javio Sky Italia, a koja je danas odjeknula u medijima. Trenutno je Conte zaposlen kao selektor Italije, ali će s te funkcije odstupiti nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj sljedeće godine. Ako su informacije tačne, onda je sasvim jasno da Jose Mourinho neće odraditi ugovor s Chelseajem do 2019. godine.  Šta više, upitno je hoće li Portugalac dočekati i kraj ove sezone na Stamford Bridgeu. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/202697/mourinho-uskoro-bivsi-begovicu-dolazi-trener-kojeg-niko-nije-ocekivao#sthash.GXK6Hb2T.dpuf

Konte je pravi trener za Celzi ima da donese ratnicki fudbal.

Kakav ratnički, dosta je toga, imamo umetnike i trkače, moramo da igramo totalni fudbal u širinu sa pravim bekovima.

Kakav ratnički, dosta je toga, imamo umetnike i trkače, moramo da igramo totalni fudbal u širinu sa pravim bekovima.

hahahahaha orginal :D

Kad se sjetim kako sam se veselio AVB-u kad je dolazio, očekivao sam da će biti kao Mou u prvom mandatu, šteta što to nije ostvario, ali to ne umanjuje njegovo znanje i stručnost, samo što je on ipak htio požuriti stvari sa smjenom generacija i to ga je koštalo, a sigurno da će s godinama biti samo još bolji menadžer.

Kad se sjetim kako sam se veselio AVB-u kad je dolazio, očekivao sam da će biti kao Mou u prvom mandatu, šteta što to nije ostvario, ali to ne umanjuje njegovo znanje i stručnost, samo što je on ipak htio požuriti stvari sa smjenom generacija i to ga je koštalo, a sigurno da će s godinama biti samo još bolji menadžer.

Lik je zesci glupan, to je pokazao u Chelseaju i Totenhamu a na pravom putu je da to potvrdi i u Zenit St. Petersburgu.

U zenitu strasan posao radi, kakva je to prica, ljudi igraju prejako !

Da zaostaju za CSKA Moscwom 8 bodova.
Kada vec govorimo o Gvardioli. I o tome kako je dosao u namesten klub i da jw najjaci u Nemackoj pa zato osvaja ligu tamo.

Jeste videli kako je napucao Arsenala? Klub iz top 4 engleske. Posprdao se sa njima, mogao jos 5 dati.

Toliko o ligama, trenerima i ostalom.

I dalje mislim da je Mourinho bolji trener od Guardiole, sveukupno kada se uzme karijera jednog i karijera drugog. Ali činjenica je da je Guardiola u Bayernu već ostavio svoj potpis na igri tima. Mourinho u ove dvije i po godine nije uspio ostaviti svoj potpis u Chelsejau, tj. nije uspio stvoriti igru. To me žalost.

Ako do utakmice sa Kievom nismo znali sta ce se izdesavati sa ovim pitanjem i oko trenera Chelsea, tek sada posle nje ne mozes biti pametan.

Pobedili jalovo, na trenutke dobra igra, na trenutke ocaj, a navijaci dali punu podrsku Mourinhu.

E moj Romane sada ti budi pametan.

Ako do utakmice sa Kievom nismo znali sta ce se izdesavati sa ovim pitanjem i oko trenera Chelsea, tek sada posle nje ne mozes biti pametan.

Pobedili jalovo, na trenutke dobra igra, na trenutke ocaj, a navijaci dali punu podrsku Mourinhu.

E moj Romane sada ti budi pametan.

Sva sreća pa se navijači ne pitaju...

Ja sve kontam, evo sad će pokazati karakter, ali nikako ništa. Ladno me igrači podsjećaju na igrače Srbije, Hazard = Ljajic, Mourinho = Miha i ostali plaćenici. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.