28. oktobar 2015.10 god. comment_239440 To što Mourinho želi Fariu ne čudi me. Što manje mozga, što više snage. Pa Zouma mu igra beka. Čemu se onda čuditi. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239456 Sto se Hidinka tice - ono demoliranje i gazenje Barselone nikada necu zaboraviti. On je odlicna opcija za privremeno resenje. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239469 Pa Zemo kralju Mourinho je prije mjesec dana u intervjuu izjavio da, kad bi birao svog nasljednika, izabrao bi upravo Fariu.Jesi i nasao dobar izvor Mourinha, lik kaze jedno i demantije se odmah u prvi mah. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239474 Pa dobro da, upravu si, bolje mi znamo koliko znanje i kapacitete ima Rui Faria nego Mourinho :-bd Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239501 Italijanski stručnjak Antonio Conte preuzima londonski Chelsea na kraju ove sezone, vijest je koju je javio Sky Italia, a koja je danas odjeknula u medijima. Trenutno je Conte zaposlen kao selektor Italije, ali će s te funkcije odstupiti nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj sljedeće godine. Ako su informacije tačne, onda je sasvim jasno da Jose Mourinho neće odraditi ugovor s Chelseajem do 2019. godine. Šta više, upitno je hoće li Portugalac dočekati i kraj ove sezone na Stamford Bridgeu. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/202697/mourinho-uskoro-bivsi-begovicu-dolazi-trener-kojeg-niko-nije-ocekivao#sthash.GXK6Hb2T.dpuf Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239509 Konte je pravi trener za Celzi ima da donese ratnicki fudbal. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239513 Konte je pravi trener za Celzi ima da donese ratnicki fudbal. Kakav ratnički, dosta je toga, imamo umetnike i trkače, moramo da igramo totalni fudbal u širinu sa pravim bekovima. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239514 Ako Mourinho dobije otkaz moji favoroti su: 1. Carlo Anceloti 2. Gus Hidink 3. Fabio Capelo Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239516 Kakav ratnički, dosta je toga, imamo umetnike i trkače, moramo da igramo totalni fudbal u širinu sa pravim bekovima. hahahahaha orginal :D Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239556 sad će Vajzi da položi za onu trenersku licencu,šta se brinete izvor Nil Ešton Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239559 Kad se sjetim kako sam se veselio AVB-u kad je dolazio, očekivao sam da će biti kao Mou u prvom mandatu, šteta što to nije ostvario, ali to ne umanjuje njegovo znanje i stručnost, samo što je on ipak htio požuriti stvari sa smjenom generacija i to ga je koštalo, a sigurno da će s godinama biti samo još bolji menadžer. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239636 Kad se sjetim kako sam se veselio AVB-u kad je dolazio, očekivao sam da će biti kao Mou u prvom mandatu, šteta što to nije ostvario, ali to ne umanjuje njegovo znanje i stručnost, samo što je on ipak htio požuriti stvari sa smjenom generacija i to ga je koštalo, a sigurno da će s godinama biti samo još bolji menadžer.Lik je zesci glupan, to je pokazao u Chelseaju i Totenhamu a na pravom putu je da to potvrdi i u Zenit St. Petersburgu. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239637 U zenitu strasan posao radi, kakva je to prica, ljudi igraju prejako ! Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239712 U zenitu strasan posao radi, kakva je to prica, ljudi igraju prejako !Da zaostaju za CSKA Moscwom 8 bodova. Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239834 Pojavila se vest danas,da Roman hoce Kontea...Obzirom da posle EP napusta Italiju nije nemoguce da mu savez izadje u susret da vec asd preuzme Celzi. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240248 Kada vec govorimo o Gvardioli. I o tome kako je dosao u namesten klub i da jw najjaci u Nemackoj pa zato osvaja ligu tamo. Jeste videli kako je napucao Arsenala? Klub iz top 4 engleske. Posprdao se sa njima, mogao jos 5 dati. Toliko o ligama, trenerima i ostalom. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240267 I dalje mislim da je Mourinho bolji trener od Guardiole, sveukupno kada se uzme karijera jednog i karijera drugog. Ali činjenica je da je Guardiola u Bayernu već ostavio svoj potpis na igri tima. Mourinho u ove dvije i po godine nije uspio ostaviti svoj potpis u Chelsejau, tj. nije uspio stvoriti igru. To me žalost. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240285 Što to? Ma briši temu!! Očekujem takve komentare, samo da se advokati naspavaju. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240286 Ako do utakmice sa Kievom nismo znali sta ce se izdesavati sa ovim pitanjem i oko trenera Chelsea, tek sada posle nje ne mozes biti pametan. Pobedili jalovo, na trenutke dobra igra, na trenutke ocaj, a navijaci dali punu podrsku Mourinhu. E moj Romane sada ti budi pametan. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240287 Ako do utakmice sa Kievom nismo znali sta ce se izdesavati sa ovim pitanjem i oko trenera Chelsea, tek sada posle nje ne mozes biti pametan. Pobedili jalovo, na trenutke dobra igra, na trenutke ocaj, a navijaci dali punu podrsku Mourinhu. E moj Romane sada ti budi pametan. Sva sreća pa se navijači ne pitaju... Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240294 Ja sve kontam, evo sad će pokazati karakter, ali nikako ništa. Ladno me igrači podsjećaju na igrače Srbije, Hazard = Ljajic, Mourinho = Miha i ostali plaćenici. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.