17. mart 2013.13 god. comment_112823 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=17&nav_id=696062 Još jedan kanidat? Ako ne Murinjo, voleo bih ovog. :D Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113027 ma kakav Poyet, jedino što me tješilo kad se otpustilo RDM-a je to što če doć neko veliko ime, tj. to da iza tog otkaza ima neki projekt. kolko god glup potez bio otpuštanje RDM-a, opravdvao ga je neki romanov hir za največim imenom i sad to i želim, hoću ime hoću da se opravda taj projekt, jer ako se otpustilo RDM-a bez ikakvog osiguranja (kako je izgledalo nakon što mu je pep dao pedalu) onda se ovaj klub komotno može i raspast, dapače što prije dok sam još ljut tako da mi neće teško past (bar ne na prvu , za poslje ne garantiram da neće bit suza nakon koje čašice :D ) Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113034 Najveći uspjeh donio nam je mali Di Matteo. Tako da to sa velikim imenima ne drži vodu. Glavno da to funkcionira na terenu,a oće on bit svjetski priznati stručnjak ili ne,manje je bitno. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113035 Da se ne lažemo,Benitez šta god da napravi,ma nek pokupi sve moguće trofeje,nek Čelzi igra najbolji fudbal nikad neće uživati punu podršku i uvek će biti onih navijača koji će ga pljuvati i čekati svaki trenutak da ga blate za najmanju sitnicu,jednom rečju tempirana bomba. Jedino da prodje 50 godina,da pomru svi oni "pravi,zagriženi" navijači Čelzija pa bi on možda tek tad imao punu podršku a i tad je pitanje,uvek ćeš imati za nešto da se uhvatiš, kao osnovu da mu nije mesto u ovom klubu. Benitez sa par dobrih utakmica sa timom u koji nijedan trenutak nisam sumnjao ne može da dobije moje odobrenje,sporazumni razbod braka na kraju sezone je najbolje rešenje za sve strane. Ako su oni spremni da se igraju sa požarom onda nek mu daju ugovor slobodno Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113040 benitez ide na ljeto sta vam je, da zavrsimo drugi osvojimo fa cup i el on ide.. Pitanje je ko ce ga zamjeniti Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113051 Bojim se samo da to ime ne bude Rafael Benitez. Zar ti nisi siguran da će biti Mou trener?? Prijavi
18. mart 2013.13 god. Autor comment_113052 Zar ti nisi siguran da će biti Mou trener?? Siguran sam, al nikako da me ovaj strah mine. Uvijek nešto kopka. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113084 Ma de, kakav Martinez šta vam je... 1. Mourinho 2. Pellegrini 3. možda Moyes.. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113106 Siguran sam, al nikako da me ovaj strah mine. Uvijek nešto kopka. Pa ako si siguran, ne vidim problem. Naročito jer je i Benitez odavno najavio odlazak, tako da... Prijavi
18. mart 2013.13 god. Autor comment_113127 Pa ako si siguran, ne vidim problem. Naročito jer je i Benitez odavno najavio odlazak, tako da... Bio sam siguran i da nam FSW nikad neće sjesti na klupu, pa opet. Uvijek ostavim ono malo prostora za ludog Rusa i njegove pandane. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113213 Ako je di Matteu jedva dao ugovor nakon što je ovaj osvojio Ligu prvaka (i FA kup) bilo bi retardirano ovome dati ugovor za neki od ovih trenutnih trofeja. Ali "retardirano" je Romanovo srednje ime, tako da... Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113446 "I think Villas Boas is a great coach, modern, young, and with experience and qualifications, although his time at Chelsea did not go well at all. “Myself and him have a great relationship and I will always be grateful. He's ready to coach any team." The ex-Valencia playmaker, however, refused to discuss the possibility of Mourinho returning to Stamford Bridge while Rafael Benitez remains in charge. He added: "Chelsea have fond memories of Mourinho. Things went well under him, he won titles and the fans will have a great memory [of him], but today, Mourinho is the coach of Real Madrid and Benitez is Chelsea's coach. We have to be focused on that. "Of course, Mourinho is one of the best coaches out there, but I do not know what will happen [with his future]. For now, I'm enjoying Benitez and his way of training." Juan Mata Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114336 Sledeci trener ce biti onaj za koga se najmanje nadamo, kao sto je bilo sa AVB-om. Prijavi
28. mart 2013.13 god. comment_114394 ja bih volio da Mou dodje samo pod uslovom da ne rasturi Mazacar a mislim da bi se upravo to desilo tako da ni sam ne znam kako da se postavim :| Prijavi
29. mart 2013.13 god. comment_114438 ja bih volio da Mou dodje samo pod uslovom da ne rasturi Mazacar a mislim da bi se upravo to desilo tako da ni sam ne znam kako da se postavim :| Imam osjećaj da bi dolaskom Mourinha najviše Oscar nastradao, jer on baš i nije tip igrača kave forsira The Special One. Za Hazarda sam 100% siguran da bi bio stožerni igrač i pod Mourinhom, jer je upravo to ono što Mou voli. Mata manje više da. Prijavi
29. mart 2013.13 god. comment_114442 Dolaskom Mourinha Oscar ce procvetati. Mou ce znati da iskoristi njegov potencijal u najbolje svrhe. Nista vi ne brinite za njega ;) Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114991 O cemu je ovde rec???? http://www.youtube.com/watch?v=ban9cHJuhqE&feature=player_embedded Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114993 Hahahah kakvo ludilo jebem ti mrvu. On i Sheva... sve je moguce. EDIT: Da nije u pitanju prvi april? :D Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114996 April Fool! Thumbs up if you enjoyed it! With the help of investigative football journalisthttp://twitter.com/paolofril talkSPORT have pulled off one this season's biggest scoops. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.