7. april 2023.3 god. comment_343369 1 hour ago, ker said: To bi imalo smisla da ima ko izvrsitit tu analizu, mada smatram da je analiza trebalo da bude uradjena davnih dana. Nisu valjda dali otkaz pa tek onda poceli da prave analize, neozbiljno je bilo biti bez plana B. Ima ko da analizira, Vivel i ostali su dobri u tome, samo treba da se Boehly i Egbhali sklone sa strane. Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343371 14 minutes ago, Whisper said: Ima ko da analizira, Vivel i ostali su dobri u tome, samo treba da se Boehly i Egbhali sklone sa strane. Pa Vivell izgleda vuče vodu na svoj mlin kad je Nagelsmann u pitanju, što se ove dvojice tiče mislim da je bolje da se sklone. Elem, jeste da je tier 2, ali Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343373 Nadam se da je istina, uvijek sam za Ancelotia, jedan od najboljih trenera na svijetu. Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343375 On se trebao davno vratiti, a pored toga imamo lijepe uspomene s talijanima na klupi Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343378 16 minutes ago, Spaha said: On se trebao davno vratiti, a pored toga imamo lijepe uspomene s talijanima na klupi Neće moći jer nije "optimalan za projekat". Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343387 33 minutes ago, Bari said: Jesam li jedini koji je bi zelio Ancelotija? Nisi. Prijavi
7. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343388 Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅 Prijavi
8. april 2023.3 god. Autor comment_343397 On 4/3/2023 at 5:30 PM, Wisey said: Al cuj ti smradova iz Bajerna, sutnuli trenera i sad hoce da im drugi klub odstetu plati za njeg. A vode ga i dalje pod ugovorom, samo da izbjegnu platiti covjeku obestecenje zbog otkaza. Jos sad bi njima neko trebao platiti 🤣🤣 Rekoh ja, smradovi su to teske klase Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343472 Kad pogledaš ovaj diablov video dođe ti da odeš po Nagelsmanna i doneseš ga u rukama do Londona Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343578 Svakako ce onda uzeti Nagelsmana, za koga očekujem da prodje kao Poter. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343580 Evo recimo takve detalje bih voleo da vidim, to kakve igrače koji trener traži i šta ti ja znam. Pa nije to odlazak na Mars majku mu, pa da ne razumemo terminologiju. Ponovo kažem, voleo bih da "procuri" neki tekst, možda je već izašo ali pošto slabo pratim, pa ne vidim... na temu kako i zašto je Poter izabran, i ko je bio zaslužan za to... Prijavi
10. april 2023.3 god. Autor comment_343585 To je upravo ono sto je neko ovdje na forumu spomenuo za Enrikea, postoji bojazan da zeli nakrcati ekipu nekim igracima iz Spanije i slicnima koje on poznaje. Mi moramo ostati otvoreni za sva trzista i skautirati sto sire. Greske se dogadjaju ali jedan prelazni rok kao onaj s Bakayokom i Drinwaterom bi nas unistio. Moze se reci da i godina kad smo uzeli Pulisica, Zijesa, Wernera i Haverca nimalo nije ispunila ocekivanja. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343586 25 minutes ago, Wisey said: To je upravo ono sto je neko ovdje na forumu spomenuo za Enrikea, postoji bojazan da zeli nakrcati ekipu nekim igracima iz Spanije i slicnima koje on poznaje. Mi moramo ostati otvoreni za sva trzista i skautirati sto sire. Greske se dogadjaju ali jedan prelazni rok kao onaj s Bakayokom i Drinwaterom bi nas unistio. Moze se reci da i godina kad smo uzeli Pulisica, Zijesa, Wernera i Haverca nimalo nije ispunila ocekivanja. Ma daj Nagelsmanna, jos jednog yes mana jer njegov prijatelj sedi u fotelji. Ne vidim problem u tome sto trener koji ima svoj stil igre zeli igrace koji će istome odgovarati. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343587 56 minutes ago, Whisper said: Ne vidim problem u tome sto trener koji ima svoj stil igre zeli igrace koji će istome odgovarati. Zato što mi mijenjamo trenere svakih godinu i po dana i onda se to sve raspadne. Razumljivo mi je da obojica hoće napadače ali nije mi nikako jasno kod Enriquea, player playing on the sides ? Koji je to kurac ? Sasvim je dovoljno i bekova i krila i kuraca različitih profila sa obje strane terena. Još jedna nejasnoća mi je što obojica hoće još nekog ultra jakog veznog igrača... Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343590 Možda misle na klasičnu desetku, nemam pojma.... ovako gledano, mi u zadnje vreme sve igramo nešto "nakaradno" bez krila tako da me ne bi čudilo da je neko ovako gledao, pomislio bi čovek da nemamo krila na drugu stranu, imajte u vidu da je ovo "rekla-kazala" da se prenose tudje reči, plus da je ovo tvit koji je ograničen sa rečima. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343592 Imaš svaki mogući tip i lijevog i desnog krila/bočnog u ekipi, samo što svaki od njih igra za kurac, uostalom kao i čitav tim, utapaju se u sivilo. Ne mogu ni krila napraviti nešto više bez dobre kretnje i igre čitave ekipe, nebitno ko ti je na krilu ako su uvije 2 ili 3 igrača oko njega nije mađioničar da prođe dok ostale princezice samo stoje u mjestu Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343593 Ma mozda je mount lider u sredi il felix Napadac broja a ovo trece madueke/mudryk Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343598 Pa možda hoće pravu klasu, ko šta je Hazard bio, to nemas i općenito nismo toliko dobri na krilima kao što se čini. Imas Sterlinga i Madueke i Mudryk (koji su još zeleni) i to je to. Ostali ili nisu krila al su tu gurani ili su za otpis Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343599 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Zato što mi mijenjamo trenere svakih godinu i po dana i onda se to sve raspadne. Razumljivo mi je da obojica hoće napadače ali nije mi nikako jasno kod Enriquea, player playing on the sides ? Koji je to kurac ? Sasvim je dovoljno i bekova i krila i kuraca različitih profila sa obje strane terena. Još jedna nejasnoća mi je što obojica hoće još nekog ultra jakog veznog igrača... Pa Maunt je pred odlaskom, Kova takodje, Galager i RLC nisu kvalitet za Celsi, Kante takodje jos nista nije potpisao, ostaju ti Enzo i ovi mladji. A ovo drugo ima smisla jedino jer nam nijedan krilni igrač ne igra ni blizu dovoljno dobro. To je promenljiva stvar, jer su Mudri i Noni talentovani momci, samo ce trebati strpljenja izgleda. Svakako nam treba jedan vrhunski kvalitet na tim pozicijama. Videćemo sta ce Nkunku doneti. Sterlinga bi Enrike mozda znao da upotrebi kao lažnu devetku, sa Pulisicem i Zijehom svakako raskrstiti. No, s obzirom da nećemo imati ni za cips... Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343620 14 hours ago, ja13 said: Pa možda hoće pravu klasu, Znaš li koliko smo para potrošili u zadnja dva prelazna roka Koji god trener da dođe od ovoliko igrača može napraviti tim za borbu za top 4 napraviti samo ako bude znao svoj posao. Klub treba prvo sebe da gleda sa finansijske strane, da se rješi igrača koji su nepotrebni i da se finansije izbalansiraju za početak a ne prva stvar da bude šta novi trener želi od igrača i koje su mu želje i prohtjevi. Ionako nema garancije da će ostati duže od godinu dana Prijavi
11. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343627 Ja bih prije Enriquea samo zašto što želim jednom trenera koji ima svoju koncepciju fudbala i čvrsto se drži nje, tj. nije neko ko se prilagođava svakom protivniku. Nemam ništa protiv Nagelsmanna, jer realno i on je dobro rješenje pogotovo kad se uzme u obzir ko je sve dostupan. Da li će sad Enrique ili neko tražiti igrače stvarno me briga jer bolje da ih kupije trener po svom ukusu nego Boehly na osnovu Excel tabela. Neko reče da trener dovodi škart pa ga se kasnije moramo rješavati kad se trener otpusti, ali slično rade i vlasnici, tj. kupuju igrače po svom nahođenju pa se onda moliš bogu da odgovaraju nekom od budućih trenera. Imao je i Abramovič svojih ispada, ali mislim da je Boehly gori jer misli da se većina igrača kupuje na osnovu podataka i na osnovu toga traži i trenera koji će prihvatiti taj fudbalski folklor vođenja kluba. U svakom slučaju bolje Enrique, ali ne bih se žalio i za Nagelsmanna. I ne bih dopustio Bayernu da me pravi budalom i prodaje trenera kojeg je otpustio. Najveća greška je što analiza nije urađena prije mjesec dana i trener doveden odmah. Ovako je bolje da su ostavili Pottera nego doveli Lamparda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.