Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ja sam misljenja da ne treba bas trener koji ima iskustva sa velikim klubovima, nego trener s mudima.

Potter i avb su pickice bile, zato nisu ni uspjeli. Ten Hag je dosao iz holandske lige pa cojk ima muda i stav i koliko toliko je poslozio vec united a znamo da su u qrcu bili ko i mi sad.

Nagelsmann mi lici na nekog koga ce igraci ismijavat, mlad trener, ne izgleda strasan nego ko pizda. Tesko da ce ga se neko "bojat".

De Zerbi je lud lik, ja bi ga potpisao. 

De Zerbi ili Enrique  iako ovaj prvi nece sigurno doci.

Poslije njih ima tu ancelotti al je vec izjavio da se nece vracat a mislim da nije ni opcija. Zidane, flick isto mislim da su sanse 0.01%

Tako da ako od ovih 5 nema nista.

Vratio bi cak mourinha da koliko toliko ove pizdohane izyebe.

Nemojte mi srat sad, reko sam ak od ovih gore 5 nema nista

39 minutes ago, soxx said:

Ja sam misljenja da ne treba bas trener koji ima iskustva sa velikim klubovima, nego trener s mudima.

Potter i avb su pickice bile, zato nisu ni uspjeli. Ten Hag je dosao iz holandske lige pa cojk ima muda i stav i koliko toliko je poslozio vec united a znamo da su u qrcu bili ko i mi sad.

Nagelsmann mi lici na nekog koga ce igraci ismijavat, mlad trener, ne izgleda strasan nego ko pizda. Tesko da ce ga se neko "bojat".

De Zerbi je lud lik, ja bi ga potpisao. 

De Zerbi ili Enrique  iako ovaj prvi nece sigurno doci.

Poslije njih ima tu ancelotti al je vec izjavio da se nece vracat a mislim da nije ni opcija. Zidane, flick isto mislim da su sanse 0.01%

Tako da ako od ovih 5 nema nista.

Vratio bi cak mourinha da koliko toliko ove pizdohane izyebe.

Nemojte mi srat sad, reko sam ak od ovih gore 5 nema nista

Bez muda ne mozes da uspešno vodis veliki klub.

Just now, Whisper said:

Bez muda ne mozes da uspešno vodis veliki klub.

To je to. Diablo kaze nagelsmann gura djecu cesto  pa i ja bi gurao jer vjerovatno ga samo djeca i postuju. Zamisli nagelsmanna drogbi da je dosao npr ovaj bi ga qrcom udavio

Guardiola je imao 37 godina kada je postao trener prvog tima. U ekipi Barselone je i tada bilo velikih imena kao sto su Xavi, Puyol, Iniesta, Markez, Valdez, Eto, Henry...

Nisu godine toliko mjerilo da bi bio autoritet. Cak Nagelsmann ima mnogo vise iskustva nego Guardiola tad.

Meni licno Nagelsmann uopste ne djeluje kao neko ko je pickica uprkos svojim godinama. Pun je energije, bodri, galami, svadja se sa sudijama, zapravo ono sto smo navikli od njemaca. Covjek je susta suprotnost Potteru kada je aut linija u pitanju a smatram i da mu je engleski pravo dobar i da s tim ne bi takodjer imao problema.

Takticki nije ni tu los sto pokazuju rezuktati u Hoffenhajmu i Leipzigu mada ni sa Bayernom nije bio los koliko neki pokusavaju predstaviti.

F5CF75E0-1CFA-4D6F-9B3A-88C90A1CF437.jpeg

1 minute ago, hamco said:

Guardiola je imao 37 godina kada je postao trener prvog tima. U ekipi Barselone je i tada bilo velikih imena kao sto su Xavi, Puyol, Iniesta, Markez, Valdez, Eto, Henry...

Nisu godine toliko mjerilo da bi bio autoritet. Cak Nagelsmann ima mnogo vise iskustva nego Guardiola tad.

Gvardiola je veliki izuzetak i veliki trenerski srecnik. 

On jeste vodio neke od najvećih imena modernog fudbala, ali je veliku vecinu tih igraca lično poznavao, i omladinskih kategorija. Znao je tacno kako da se poatavlja prema njima, kako da prica sa njima, ma sve... 

To se ne može porediti ni sa kojim drugim trenerom na planeti. 

Barsa koju je on vodio je jedna od najjačih ekipa na svetu, sto mu je dalo takav luksuz da isprobava kakvu god taktiku zeli i da mu to prodje, jer je igrački kvalitet to dozvoljavao. Pored toga je mogao i da kupi koga god je zeleo imao je i poverenje Uprave i odresene ruke.

To su činjenice koje su njemu napravile karijeru, jer je na osnovu takvog iskustva tacno upoznao profil igraca kakav mu je potreban. 

Siti koji danas gledamo, ovu masinu koja melje nemilice je on stvorio, imao jeste solidan temelj, ali razlika pre njega i ovo sada je ogromna.  

12 minutes ago, Whisper said:

Gvardiola je veliki izuzetak i veliki trenerski srecnik. 

On jeste vodio neke od najvećih imena modernog fudbala, ali je veliku vecinu tih igraca lično poznavao, i omladinskih kategorija. Znao je tacno kako da se poatavlja prema njima, kako da prica sa njima, ma sve... 

To se ne može porediti ni sa kojim drugim trenerom na planeti. 

Barsa koju je on vodio je jedna od najjačih ekipa na svetu, sto mu je dalo takav luksuz da isprobava kakvu god taktiku zeli i da mu to prodje, jer je igrački kvalitet to dozvoljavao. Pored toga je mogao i da kupi koga god je zeleo imao je i poverenje Uprave i odresene ruke.

To su činjenice koje su njemu napravile karijeru, jer je na osnovu takvog iskustva tacno upoznao profil igraca kakav mu je potreban. 

Siti koji danas gledamo, ovu masinu koja melje nemilice je on stvorio, imao jeste solidan temelj, ali razlika pre njega i ovo sada je ogromna.  

Ne govorim sad toliko o taktici, vise mislim na autoritet i vodjenje ekipe prepune velikim zvijezdama i egom. Uglavnom slazem se sa svime sto si rekao ali mnogi drugi bi i u takvom okruzenju pali. 
Kada je ekipa prepuna tolikim brojem zvijezda nije lako ostaviti igraca x ili y na klupi, izvesti ga na poluvremenu ili ga nikako ne forsirati a odrzati svlacionicu mirnom.

To je jednako vazno kao i sama taktika, koliko god to nama cudno zvucalo.

Ja sam skoro pa 100% siguran da bi Nagelsmann sa sobom donio veliku energiju i prenio istu na igrace i navijace. 

Covjek je sve samo ne pickica.

Evo primjer sa utakmice protiv PSG od neki dan. Vrijedi pogledati i da se steci neki dojam samo na osnovu jednog videa a kamoli ako si ga duze posmatrao.

Evo i dio za treninga

18 minutes ago, hamco said:

Ne govorim sad toliko o taktici, vise mislim na autoritet i vodjenje ekipe prepune velikim zvijezdama i egom. Uglavnom slazem se sa svime sto si rekao ali mnogi drugi bi i u takvom okruzenju pali. 
Kada je ekipa prepuna tolikim brojem zvijezda nije lako ostaviti igraca x ili y na klupi, izvesti ga na poluvremenu ili ga nikako ne forsirati a odrzati svlacionicu mirnom.

Ja sam skoro pa 100% siguran da bi Nagelsmann sa sobom donio veliku energiju i prenio istu na igrace i navijace. 

Evo primjer sa utakmice protiv PSG od neki dan. Vrijedi pogledati i da se steci neki dojam samo na osnovu jednog videa a kamoli ako si ga duze posmatrao.

Evo i dio za treninga

Ma sve je to super sto kazes ti, ali da on odabere svoj stil fudbala i da taj isti fura od pocetka pa dokle god vodio klub. Ali ako krenu njegova takticka prilagodjavanja protivniku ugasili smo ga od starta. 

Tu ne pomazu ni veličina muda, ni količina energije. 

Jednostavno veliki se treneri ne saginju nikome. 

36 minutes ago, hamco said:

Evo i dio za treninga

Ma daj hamco

imali smo Contea koji se isto derao pa nam nije valjao.

Sta cemo ako se i ovaj posvadja sa upravom? i dobije igrace u vidu drinkwatera, bakayoka i slicnih satelita?

treba nam normalan trener koji ima iskustva, a ne neke pubertetlije.

enrike za sada mi se najvise svidja i nekakvog sam dojma da bi nam on najbolje legao

pa ni anceloti kroz karijeru nikad nije galamio niti neki autoritet glumio pa je trenercina.

nama novi trener kad dodje treba zabraniti da gleda nase prethodne utakmice i taktike s kojima su se prethodnici sluzili, pa svaki trener krene ziherašiti i zapikira neke ljubimce kojih se nemoguce rijesiti. izgleda da je to kod nas u klubu prijelazna stvar.

• Popularna objava
58 minutes ago, soxx said:

1634277_1_teaser640r132_img_04487876.jpg

"TRCIIII SILVA ZENU TI HEBEM"

Postavio si sliku Nagelsmana kada je tek preuzeo Hoffenheim sa svojih 28 godina starosti. E ovaj mlad momak je spasio Hoffenheim ispadanja, a u sljedecoj sezoni ih u LP uveo. To ne moze pickica.

Nasi igraci nepostuju jednu od najvecih legendi kluba(Lamparda), covjeka koji je dao za klub sto oni nece nikada, ma ni kad se svi zajedno sastave, tako da vrlo moguce nece ni Nagelsmana, ali isto tako ni Enriquea.

U Chelseaju jedine picke su igraci, stoka jedna koja nepostuje nikoga i nista. 

7 hours ago, Spaha said:

Ma daj hamco

imali smo Contea koji se isto derao pa nam nije valjao.

Sta cemo ako se i ovaj posvadja sa upravom? i dobije igrace u vidu drinkwatera, bakayoka i slicnih satelita?

treba nam normalan trener koji ima iskustva, a ne neke pubertetlije.

enrike za sada mi se najvise svidja i nekakvog sam dojma da bi nam on najbolje legao

pa ni anceloti kroz karijeru nikad nije galamio niti neki autoritet glumio pa je trenercina.

nama novi trener kad dodje treba zabraniti da gleda nase prethodne utakmice i taktike s kojima su se prethodnici sluzili, pa svaki trener krene ziherašiti i zapikira neke ljubimce kojih se nemoguce rijesiti. izgleda da je to kod nas u klubu prijelazna stvar.

Nisam ja rekao da je Nagelsmann trener kojeg bi trebali dovesti po svaku cijenu. Zelim samo skrenuti paznju da covjek nije nikakav mlakonja ili pickica kako ga neki pokusavaju predstaviti. Uprkos godinama mislim da ima izuzetno jak autoritet. 

Ne kazem ni da je energija koju Nagelsmann deff ima presudna ali bolje takav nego kao Potter. 

Ako je tuchel bio vama ziheras onda je nagelsmann ziheras na kubik, on se svaku utakmicu prilagođava protivniku. Dobar je on trener ali evo ako ocete gledati chelsea koji igra na kontre protiv boljih ekipa onda je nagelsmann vas izbor.  Pa slobodno pitajte navijače bayerna. Nikad vam on nece ofenzivno krenut u veliku utakmicu, uopče ne u ligi prvaka. Igrače mjenja više nego potter, igra i po 3 formacije u jednoj utakmici. Ako hočemo stabilnost i neki dominantan stil igre odgovor je lucho enrique. On se ne prilagođava nikome i igra svoj stil a i takticno nije naivan, ima i on minuse svoje ali je puno bolja opcija nego nagelsmann

11 hours ago, hamco said:

Evo i dio za treninga

Ne znam koliko je to stvarno ali evo bild koji je pouzdan kaže kako je poslje utakmice protiv psg-ja bio problem sa manejem usred svlacionice jer je mane dobio 10 minuta a onda narednu utakmicu nagelsmann ga ubaci u prvu. Nije to baš neki avtoritet, a kako bi to funkcioniralo u svlacionici chelsea di imamo 20 takvih primadona? Ja mislim, da bi ga svlacionica prije ili kasnije pojela.

https://amp.marca.com/en/football/bayern-munich/2023/03/29/64240d6a268e3ed7658b45a7.html

Nesto sad razmisljam. Luis Enrike je sa Romom i Celtom imao poprilicno lose rezultate dok je Nagelsman sa Hoffenhajmom i Leipzigom imao veoma dobre a skoro pa odlicne rezultate.

Enrike za uspjeh treba iskljucivo igrace koji odgovaraju njegovom sistemu dok je Nagelsmann dosta fleksibilniji i prilagodljiv je.

Enrikeove ekipe igraju vise na posjed ali su i vise sterilne dok Nagelsmann ne igra po svaku cijenu na posjed ali su mu ekipe mnogo direktnije i dinamicnije. 

Enrike je iskusniji i vjerovatno bi imao vece postovanje igraca za razliku od Nagelsmanna.

Enrike daje vise sanse mladima od Nagelsmana.

Kako god, smatram da se nece pogrijesiti ni sa jednim od njih dvojice. 

Enrique ima sistem svoj

Nagelsmann nema.

Sad svako zna sta hoce. Sistem jedan koji cemo igrat ili biti nepredvidljiviji pa se saltat kako koji protivnik.

Sarri ima svoj sistem al nije ga islo nesto kod nas npr

Enriqueu je umrla kcerka, lik ne moze da se dozove i dalje. Ne kazem da je picka, nega da ga je pogodila tragedija i dzaba mu vise njegov fudbal dosadni, vidi se i iz daljine da se nece taj mnogo truditi ni da njega uspostavi. Enrique i jeste ustvari Sarri br.2, a to ne znam zasto zelite.

Uglavnom Nagelsmann je prvi izbor, kako i treba da bude, a njegov fudbal je prava stvar za ove mlade zvijezde u usponu. Samo da se uspije otjerati jedno 10ak igraca.

9 minutes ago, diablo_bih said:

Enriqueu je umrla kcerka, lik ne moze da se dozove i dalje. Ne kazem da je picka, nega da ga je pogodila tragedija i dzaba mu vise njegov fudbal dosadni, vidi se i iz daljine da se nece taj mnogo truditi ni da njega uspostavi. Enrique i jeste ustvari Sarri br.2, a to ne znam zasto zelite.

Uglavnom Nagelsmann je prvi izbor, kako i treba da bude, a njegov fudbal je prava stvar za ove mlade zvijezde u usponu. Samo da se uspije otjerati jedno 10ak igraca.

Napomenuo sam tragediju koja mu se dogodila u nekom od ranijih postova. Ieni ne deluje da je isti onaj trener koji je Barsi doneo LS.

26 minutes ago, diablo_bih said:

Ne može da se dozove a zeleo da preuzme Celsi jos pre prvog meca sa Realom, jer je motivisan. 

I pravio video prezentacije, i prvim avionom dosao u London na pregovore. 

Diablo batali. 

Kakav Nagelsmannov fudbal? 

6 u napad na Bornmut a 6 u odbranu na Siti...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.