3. april 2023.3 god. Autor comment_342997 Al cuj ti smradova iz Bajerna, sutnuli trenera i sad hoce da im drugi klub odstetu plati za njeg. A vode ga i dalje pod ugovorom, samo da izbjegnu platiti covjeku obestecenje zbog otkaza. Jos sad bi njima neko trebao platiti 🤣🤣 Prijavi
3. april 2023.3 god. Popularna objava comment_342998 2 hours ago, Whisper said: Covek bi se ladno vratio... Ma svi su zaboravili tuchela u ono vrijeme sankcija kako je covjek branio nas klub. Vjerujem da bi bio jos neko vrijeme nas trener da je roman ostao na celu kluba. Volio je svoj posao, sam kaze da je dosta prijateljstva nasao ovdje i onda je se klub promjenio sa novim vlasnikom. Nama to s vana izgleda gore dole isto al vjerujem da je unutra razlika nebo i zemlja Prijavi
3. april 2023.3 god. Popularna objava comment_342999 Nama bi najviše odgovarao Enriqueov fudbal, jer ovi nasi cim potrce istegnu ligamente. Prijavi
3. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343001 Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj put imaš situaciju da nemas koga cekati, imas situaciju da ce te neki od njih odbiti jer si kao klub postao mjesto gdje nema pravila gdje mozes ocekivati neocekivano, imas situaciju da si 11. na tabeli i imas 2 miliona igraca u prvom timu, imas totalno razbijenu bandu koja ne zna gdje bije. Ko god da dođe ovo ce mu biti zadatak karijere, apsolutno tezak zadatak za bilo koga. Odluku ce donijeti ja se nadam strucni ljudi, ne treba zuriti uopste, jer sezona je propala svejedeno, eto jedino taj Real ostaje. Posmatrajuci ova imena kandidata, nemam pojma, nema tu nista sto mi se sviđa, ako cu biti iskren. Dilema je sada da li krenuti put nekog iskustva ili ponovo za tim nekim taletnom, iako mi nije bas jasno sta podrazumjeva to "talentovan trener". U ovoj situaciji i sa ovim imenima ja bi birao između Enriquea i Pochettina, opet kazem zavisi cime cemo se voditi, ali ja bi izabrao Enriquea. Koliko god to čudno zvucalo ili ne znam sta, ali mislim da je vrijeme da se ponovo okrenemo trenerima koji su ako nista ucestovali u velikim utakmicama, koji znaju sta znaci osvojiti trofej. Ne znam za vas ali ja bi se u ovom momentu odlucio za bilo koga ko ce imati nekog autoriteta, koji ce imati sta da kaze, ali mislim da je autoritet kljucan. Nagelsmannu prosto nevjerujem, znam da ce uprava dati sve od sebe da on dođe, ali ja mu nevjerujem uopste. Bio je u Bayernu koji bi i sa drugom postavom trebao biti prvak Njemacke, tamo je dosao kao covjek za velike stvari, Njemac na klupi Bayerna, velika očekivanja. Sta se desava, desava se to da ga je isti taj Bayern za kratko vrijeme pojeo. Šareni rezultati u BL, par nezadovoljnih igraca, afera krtica dok je on u isto vrijeme sa reporterkom Bilda, drži ne daj i to ti je to. Stvarno sam misljenja da Nagelsmann nije trenutno za nas niti smo mi za njega, pokusali smo mi davno tu varijantu mladi trener koji obecava i mi, nije islo, pricam o Boasu, pokusali smo evo i sa mladim trenerom iz PL opet nije islo, nismo mi za taj spoj, vjerovatno necemo nikad ni biti, nama treba neko ko ce vladati svlačionicom pa ako nista dvije sezone. Enrique bar ima trofeje, imao je posla sa velikim igračima, ima iskustvo i među ovim imenima vjerujem najveći autoritet, ozbiljan covjek u smislu bar znas da se nece spetljati sa novinarkom npr. Sky Sporta. Sigurnost bilo kakva, u bilo čemu nam je prosto potrebna, da dovedemo nekog ko nece vec sutra sumnjat u svoju odluku, to je ono sto odvaja trenera za velike klubove od trenera za neki prosjek. Tako Mourinho dođe i odstrani Matu u tom momentu vjerovatno naseg najboljeg igraca jer mu se ne uklapa u planove dok Potter nije bio u stanju odstraniti Ziyecha, Aubameyanga i slicne, onda se žalio da ima previse igraca a sam ozivljavao mrtvace i vracao ih u ekipu, sve to iz razloga jer nije vjerovao u svoje odluke. Na kraju krajeva se vratio na Tuchelovu ideju i formaciju, u suštini sumnjam da bi se Nagelsmann bolje snasao. Znaci dovedes tog nekog da bude glavni covjek projekta a dobijes nista, dobijes covjeka koji nevjeruje ni sami sebi, to je bitno ovaj put izbjeći. Tako da ponovim jos jednom nisam za jos jednog "talentovanog" trenera, nisam za te neke revolucionare i ne znam ni ja sta, daj Enriquea ili Pochettina. Prijavi
3. april 2023.3 god. Autor comment_343003 Ima smisla to sto pricas @King Chelsea, argumentacija ima logike. Ako cemo po tome onda nam je daleko najbolji izbor Zidane, ukoliko bi on uopste zelio doci u ovaj klub. Nema igraca koji ne drhti od respekta pred velicinom kao Zizou. Conte igra previse defanzivan fudbal a i pretezak je karakterom, ali sigurno bi imao autoritet nad ekipom. Slicno vrijedi i za Mourinha. Obojica bi sigurno sad poletjeli za London, da ih Chelsea kojim slucajem zovne. Vjerujem takodjer da bi Enrique uspio nametnuti svoj fudbal, svidjao se on nama ili ne. Pocchetino je naucio lekcije iz PSGa, vodio je puno gore egomanijake tamo tako da bi i on bio pravi sef. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343005 Ma @Wisey sto se Zidanea tice on mi spada u onu grupu trenera koji ne bi htjeli doci jer im ne treba ovakva situacija u zivotu, Zidane je mislim vec ostvario svoje trenerske snove, mislim da uopste nije motivisan za ovako nesto. On ceka klupu Francuske, sve ostalo za njega je moze a i ne mora, vidjeo si ga u drugom mandatu u Realu, bez motiva. Prijavi
3. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343008 7 minutes ago, Blue97 said: Nagelsmann i Terry bi mozda i bili dobra kombinacija. Zbog JTove i Nagelsmannove historije sa zenama niko nam nista ne bi smio. JT zaprijeti igracima da ako budu lose igrali da ce im posjetiti zene, a Nagelsmann ce nam sredit novinarke da pisu samo najbolje o nama Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343009 26 minutes ago, busCompany said: Zbog JTove i Nagelsmannove historije sa zenama niko nam nista ne bi smio. JT zaprijeti igracima da ako budu lose igrali da ce im posjetiti zene, a Nagelsmann ce nam sredit novinarke da pisu samo najbolje o nama Pa na nesto slicno sam i ja mislio. Jedan da se bavi taktikom a drugi da im je*e mame Prijavi
3. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343012 Jebo to, Pa ja da sam fudbaler, ne bih imao zenu, nego zene. A sad, idem da perem sudove pred spavanje... Morate priznati da je uvek neki dobar osecaj kad se otvori ova tema🤣 Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343015 Nema kod nas u timu mnogo ego manijaka ko u PSG Citiju Barci. Bilo koji od svih ovih trenera bi ih lako doveo u red. Vecii je problem staf i ideja sta se zeli sa nekim trenerom. Ja mislim da ce svaki od ovih trenera posle tog "intervjua" biti u fazonu. Jel ovi znaju sta hoce uopste. Nije problem samo trener vec i ko je taj koji ga dovodi. A ta prica, da dovedu igrace koje ce posle nekom zavaliti, i pronalazenje talenata je tek suluda. Pronašao sam Enza i Mudrika i platio stotku. Nasao sam Kukurelju i platio 70. Ko ce posle nas te igrace da plati vece pare.Ko god da dodje mora da dodje na jasnu ideju i vec izgradjena pravila gde se jasno zna ko dovodi igrace ko odlucuje i kakve igrace i sa kojom idejom. Takticki i tehnici je svaki od ovih pismeniji trener od Potera i posle 5 treninga ce znati da li moze o da igramo sa 4 ili 5 pozadi i kako se koriste Sterling, Felix, Mount Havertz, Enzo..... Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343016 2 minutes ago, cobinho said: Nema kod nas u timu mnogo ego manijaka ko u PSG Citiju Barci. Bilo koji od svih ovih trenera bi ih lako doveo u red. Vecii je problem staf i ideja sta se zeli sa nekim trenerom. Olakšavajuća okolnost je što su najveći egoisti igrači koji su nebitni poput Ziyecha i Aube i lako ih je precrtati. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343017 Definitivno cemo imati novog trenera pre dvomeca sa Realom. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343018 Sta mozemo ocekivati od Enriqea i Ziherasa 2.0? Koji ce od njih nastaviti forsirati magarca u napadu? Mount ce vjerovatno s novim trenerom zasigurno dobiti ugovor. Jer ce se magicno naci u prvoj postavi i proigrati. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_343019 Samo poch ne, ultimativni luzer. Posle Flicka, kojeg nema sanse dobit.. najvise bi volio Nagelsmanna, jos Nkunku dolazi tako da tu vec ima neke hemije. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343023 Jedno je sigurno, ko god da dodje od nabrojanih, nema vise “Thats life” nakon sto nas sudije masakriraju, nema vise milion izgovora nakon sto izgubimo od najgorih ekipa u ligi itd. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343033 Meni lično je Enrique jedna od lošijih opcija, makar za mene lično. Jeste bio veliki igrač i uspješan je trener ali pored uspjeha u barsi, sve ostalo je bilo jako, jako loše. Nagelsman mi je prije bio simpatičan, hajmo reći ali ono što mi je trenutno kod njega minus je što je tek ostao bez posla, možda mu i treba malo pauze, da napuni baterije itd. Trenutno bi moj izbor pao na Pocha, makar do kraja sezone, neki ugovor na godinu dana, pa da vidimo šta se zbiva tu. To da je neki luzer vam je kurčeva priča koja ne pije vode. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343034 18 minutes ago, Kun Aguer0 said: Meni lično je Enrique jedna od lošijih opcija, makar za mene lično. Jeste bio veliki igrač i uspješan je trener ali pored uspjeha u barsi, sve ostalo je bilo jako, jako loše. Nagelsman mi je prije bio simpatičan, hajmo reći ali ono što mi je trenutno kod njega minus je što je tek ostao bez posla, možda mu i treba malo pauze, da napuni baterije itd. Trenutno bi moj izbor pao na Pocha, makar do kraja sezone, neki ugovor na godinu dana, pa da vidimo šta se zbiva tu. To da je neki luzer vam je kurčeva priča koja ne pije vode. Poch, ako sebe smatra iole ozbiljnim trenerom nece prihvatiti ugovor na godinu dana. Takodje on nije trener koji donosi instant uspeh, tako da je na kraće staze on losa opcija. Enrique ima kredibilitet koji ostali kandidati nemaju, a to je uspeh i osvajanje trofeja. Generalno gledano Enrique nije najbolja opcija, ali ako od 5 ponuđenih jeste. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343038 9 minutes ago, Whisper said: Enrique ima kredibilitet koji ostali kandidati nemaju, a to je uspeh i osvajanje trofeja. Gledao sam mu Romu baš i španiju, igra i rezultati kao Potter kod nas Također mislim da bi mu bio problem što nikada nije bio u PLu Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343039 Nama treba trener koji će donijeti instant uspjeh, nema sreće kod nos od dugoročnog projekta. Nakon prva dva poraza mi ovde na forumu prvi ćemo počet zazivat otkaz Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343042 Joj instant uspjeh, kakav instant uspjeh, ove sezone ne postoji instant uspjeh. Ispao si iz svih kupova, kasniš 12 bodova za pozicijom koja vodi u LŠ, imaš najteži mogući raspored ove sezone u LŠ. Kakav instant uspjeh vi očekujete i koji kurac se priča više, jedini instant što možete dobiti je nesscafe instant 2 u 1 ili 3 u 1. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343043 12 minutes ago, Kun Aguer0 said: Gledao sam mu Romu baš i španiju, igra i rezultati kao Potter kod nas Također mislim da bi mu bio problem što nikada nije bio u PLu Čelsi nije ni Roma ni Selta. Stavi tamo Pepa, bez budzeta i dobices isti rezultat. Poch na godinu dana je samo još jedan potrosen trener i nista vise. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343044 4 minutes ago, Whisper said: Čelsi nije ni Roma ni Selta. Stavi tamo Pepa, bez budzeta i dobices isti rezultat. Poch na godinu dana je samo još jedan potrosen trener i nista vise. Nisam mislio na Celtu nego na Romu i Špansku repku koji nisu toliki kurac od ekipa koliko su njegovi rezultati bili kurac, dok mu je igra uvijek bila za kurac Prijavi
4. april 2023.3 god. Autor comment_343051 Nije tacno. Zaziva se otkaz jer je doveden kao dugorocno rjesenje, a nakon 7 mjeseci vodjenja ekipe smo opet zavrsili sa Tuchelovom formacijom, igrom i rasporedom igraca. Znaci nista covjek nije napravio da bi opravdao to cekanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.