11. april 2023.3 god. comment_343661 8 hours ago, Kun Aguer0 said: Koji god trener da dođe od ovoliko igrača može napraviti tim za borbu za top 4 napraviti samo ako bude znao svoj posao. Imamo sve tipove igrača koji postoje i iz bazena od 30+ igrača se može izdvojiti 18 za bilo koji stil igre i bilo koju formaciju. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343671 1 hour ago, Whisper said: Sta znamo o Marselu Galjardu? Ko je sad taj? Pitam za nas neupucene Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343673 Južnoamerička trenerska zvijezda u usponu. Vodio River Plate godinama, naosvajao se trofeja. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343676 2 hours ago, Adi said: Južnoamerička trenerska zvijezda u usponu. Vodio River Plate godinama, naosvajao se trofeja. dakle opet neka prevara. neka hvala. treba nam ovaj put trener s nekim iskustvom. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343684 I xavi je do jučer bio samo u arapskoj ligi, doduše mi sad ne bi smjeli promašiti sa trenerom. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343688 1 hour ago, BT14 said: I xavi je do jučer bio samo u arapskoj ligi, doduše mi sad ne bi smjeli promašiti sa trenerom. Xavi je upoznat sa barsom i fudbalom u Evropi dok je ovaj Evropu vidio samo na globusu u osnovnoj školi. Nije to trener za nas, ne treba da se na nama uči. Neka ide u Tottenham prvo Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343690 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Xavi je upoznat sa barsom i fudbalom u Evropi dok je ovaj Evropu vidio samo na globusu u osnovnoj školi. Nije to trener za nas, ne treba da se na nama uči. Neka ide u Tottenham prvo Upoznat je i Lampard sa Murinjom,Anćelotijem i Čelzijom pa je Everton doveo do borbe za opstanak , a sve su prilike da će i nas gurnuti u još dublji ponor. Nevil je upoznat sa Fergusonom i Junajtedom pa opet ništa. Nije to mjerilo, ali se slažem da bi trebali dovesti nekog iskusnijeg. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343692 4 minutes ago, BT14 said: Upoznat je i Lampard sa Murinjom,Anćelotijem i Čelzijom pa je Everton doveo do borbe za opstanak , a sve su prilike da će i nas gurnuti u još dublji ponor. Nevil je upoznat sa Fergusonom i Junajtedom pa opet ništa. Nije to mjerilo, ali se slažem da bi trebali dovesti nekog iskusnijeg. Lampard je ostavio Everton u ligi prošle sezone Dok se ove sezone pola lige bori za opstanak. Mi u dublji ponor od ovog Potterovog ne možemo pasti, tako da opušteno. Neville je kita od trenera, ne znam što njega uopšte spominješ, debilčina isto ko i Jamie Carragher, baš su ih dobro spojili da zajedno nešto seru na Sky, tačno ne znaš koji gluplje izjave i zaključke ima. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343693 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Lampard je ostavio Everton u ligi prošle sezone Dok se ove sezone pola lige bori za opstanak. Mi u dublji ponor od ovog Potterovog ne možemo pasti, tako da opušteno. Neville je kita od trenera, ne znam što njega uopšte spominješ, debilčina isto ko i Jamie Carragher, baš su ih dobro spojili da zajedno nešto seru na Sky, tačno ne znaš koji gluplje izjave i zaključke ima. Spominjem ih obojicu jer su igrali u velikim klubovima, pod vrhunskim trenerima, bili krucijalni igrači(više Lampard nego Nevil) pa izgleda da nisu ništa naučili. Angažman ovog trenera iz River Plate je rizičan, ali ne treba ga odbacivati samo zato što još nije vodio klub u Evropi. On je trener koji je doveo Enza u River Plate i gurao ga u prvih 11 konstantno. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343708 Gallardo igra ono sto hamco voli, dobar trener, ali naravno ko ce ga vise znati. Ja i dalje mislim da ce Julian doci, a vala bolje Gallardo nego Enrique. Prijavi
12. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343709 Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343710 10 hours ago, hamco said: Ne izgleda lose ali ovo je Argentinska liga. ovako je jedne godine jorge sampaoli rusturao sa Chileom. Dosao u europi kar'na na kraju. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343858 Evo ga, gospodin izgovor. Ako tebi treba CR7 sa njegovih 37 za uspeh onda si ti decko u problemima. Dalje od mog Celsija, sto dalje. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343902 7 hours ago, Whisper said: Evo ga, gospodin izgovor. Ako tebi treba CR7 sa njegovih 37 za uspeh onda si ti decko u problemima. Dalje od mog Celsija, sto dalje. Source: Trust me bro Ali da stvarno trebamo trenera koji zna sta oce, ima filozofiju igre i od toga ne odstupa. Enrique je trenutno najbolja opcija i to je to, nesmije tu biti previse kemijanja nego sa njim dogovorit sta prije to bolje. Ne treba nam mladi trener koji pravi 5 rotacija svaku utakmicu i prilagađa stil svakoj ekipi, i jedna svlacionica chelsea bi ga pojela. Al bojim se da ce ga ovaj vivell gurat do kraja.. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343905 Pa i da je istinit quote, bolji je Ronaldo od cupe motinga jedno 16 hiljada puta. Nagelsmann je pokazao da vjeruje mladim igracima u svim klubovima, tako da nigdje veze. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344031 Treba nama trener sa cvrstom rukom, kakav proces. Nismo osrednja ekipa koja se probija na vrh tabele. Koji god to bio njega dovesti, kakvi procesi kakvo sta. Toga mi je preko glave. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344043 Jeste Ronaldo bolji od Chupe ali je zato i 3x više plaćen, odrao bi ih Ronaldo... Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344087 3 minutes ago, soxx said: Mogao bi De Zerbi da uspe i kod nas, ako prethodno oteramo 15 igrača, koje više ni ne moramo spominjati. On zahvaljuje Poteru vrlo cesto jer je ostavio ljude koji su voljni da rade, da trce, ekipu punu motiva da se nadmece sa svima. Sa takvim igračima je lako raditi. Kod nas su juce takvu volju samo Mudri i Konor pokazali, ostali dupla nula. Da se napravi totalni rez, da se sve što je visak proda ili pokloni, dovede par mladih igraca, zeljnih i gladnih dokazivanja i tek onda trener kakav je De Zerbi može da napravi rezultat u Celsiju. Prijavi
16. april 2023.3 god. Autor comment_344091 To je preduslov za bilo kojeg trenera da bi bio uspjesan, otpisati smece iz ekipe. Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344102 2 hours ago, Wisey said: To je preduslov za bilo kojeg trenera da bi bio uspjesan, otpisati smece iz ekipe. Ima trenera, kao sto su Zidan, Pep, Konte, Klop koji mogu na ime i reputaciju da pokrenu i iskoriste losije igrače. De Zerbi to nije. A nama svakako treba metla da radi. Ne treba nam novi Poter. Ni Lampard.. Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344106 Novi trener treba biti ozbiljno i dokazano ime sa iskustvom vođenja velikih klubova. Zar na Potterovom primjeru nisu ništa naučili? Nikakvi čudotvorci sa drugoligašima i na drugim kontinentima ne dolaze u obzir. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.