5. april 2023.3 god. comment_343210 Koliko sam čito Nagelsman je najvjerovatnije budući trener, samo ne žele Bayernu ništa da plaćaju zbog FFPa. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343212 Imam utisak kao da se konzorcijum sveti Romanu i to na najjadniji nacin. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343218 53 minutes ago, Wisey said: Cekaj, Enrique je u Londonu, s Nagelsmannom se direktno pregovara a oni zele vratiti Lamparda do kraja sezone? Ovo je stvarno poseban klub. Ma citaj to kao prvo nagelsmann dosao na razgovor, svi ga haman hoce, ali hajde da jos intervjuisemo ljudi da vidimo sta oni kazu (Enrique...), ali posto nam je cilj Nagelsmann koji zeli tek od sljedece sezone, pitaj Lampsa hoce li do kraja sezone da bude trener. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343220 Znaci izabrali goreg trenera, OD LJETA (pa koji kurac ih intervjuisete istog momenta i zurite ako cete tek od ljeta da ih angazujete) i vrate Lamparda da bude trener cisto da se premosti. Ovo je nepostovanje prema Lampardu (iako je to prihvatio umobolno je), a nije ni dobra solucija. Sve u svemu evidentno je da idioti od vlasnika od svega imaju samo pare, mozga nemaju, plan vjeruju da imaju, ali ocigledno da ne i na sve to misle da mogu raditi nesto sto ne mogu. Bolje da ste zaposlili nekog ko zna posao pa da on trazi trenere nego da radite ovo sto radite, cijeli svijet gleda ovu lakrdiju od kluba (kad moram tako da se izrazim jer trenutno to i jeste) i uziva nasladjujuci se. Jebem ti i fudbal i svakakve debile koji u njega zalutaju. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343222 Mogli bi Ameri naparviti neki rijaliti o izboru trenera u Chelsea. Tipa, moraju da pokazu neke vestine i tako. Bruka Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343223 Napisao sam da nije bitno samo kog trenera biramo vec je bitno i ko bira trenera. A sve zbog bojazni od ovog. Ako smo dosli do PP prezentacija, intervjua, statističkih parametara i slicno.... Tu nema leba. Zeljko obradović, kada su ga pitali za intervju za posao u NBA ligi, on je reko: Intervjue dajem samo novinarima. Dakle, najveci problem lezi u tome sto mi nemamo coveka koji ume da "prepozna" trenera, tj samo slučajno mozemo da ga ubodemo, pa posezemo za ovim debilnim americkim forama. Svaki iole normalan trener bi posle tog "intervjua" reko dovidjenja. Ko si bre ti da mene propitujes, juce si nauci sta je fudbal a sad ti mene testiras. To je otprilike misao svakog fudbalskog "frika" zanesenjaka, koji hoce da radi ko manijak, da mu tim napreduje ali sa sobom uvek nosi dozu sujete ii bezobrazluka. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343224 1 hour ago, Corto Maltese said: Mogli bi Ameri naparviti neki rijaliti o izboru trenera u Chelsea. Tipa, moraju da pokazu neke vestine i tako. Bruka Ovako nesto Prijavi
5. april 2023.3 god. Autor comment_343225 Ne vidim problem u intervjuu i razgovoru za posao. Kako biste vi zaposlili nekog u svojoj firmi ? Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343227 Poredis neuporedivo. Nije to posao, 100 kandidata koje neznas pa intervjui tralala. U ovom poslu ti treba covek sa vizijom koji tacno zna sta treba klubu i kakav profil trenera i bez PP prezentacija bi se razumeo ili ne sa nekim. Ovo me podseca na to aj svi vi kod nas pa da vas izbodujemo pa onaj sa najviše bodova dobija posao. Pravi rijaliti sou. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343228 Samo da Lampard ne ozivi mrtvace Mounta, Azpilicuetu i Zyecha. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343229 Ja bih baš volio da oživi Mounta. Romano je napisao here we go, znači to je to. Nisam u stanju napisati ništa ozbiljno o tome, više me ništa ne može iznenaditi. Sve najbolje želim i njemu i nama. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343231 Dje je gilmour sta radi Edit A vidi nisam ni skonto da smo ga prodali Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343240 Ovo stvarno postaje lakrdija, sprdaju se svi po internetu, bas me uhvatio neki optimizam sa onim otkazom da cemo nekako uzeti reala, a kad ono sve raspustenost na sve strane, na kraju ce bacati novcic koga se dovesti. Prije samo godinu dana prvaci svijeta, a sad ovo. Fuj Prijavi
5. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343241 Ma na kraju ipak ce biti Nagelsman novi trener. Opste je poznato da zeli od ljeta u novi klub, a ne odmah, dakle s Lampardom ce samo se premostiti ova dva mjeseca do dolaska Nagelsmana. Ne znam zasto vam smeta dolazak Lampsa kao interim coacha, ionako je sezona zavrsena, u LP bez napadaca mi ne mozemo nista, pa makar nas Klopp i Guardiola zajedno vodili. Ovako doci ce Lamps, s njim i Ashley Cole, ako nista drugo, naucit ce ova nova pojacanja sta je ustvari Chelsea, da je Chelsea suprotno od onoga sto je Potter radio, pricao, pokazivao itd. Nagelsman se mozda dogovori u roku od 7-10 dana, a onda ce pratiti tekme, gledati na koga moze racunati, dogovarati s direktorima transfere za ljeto itd Bolje je ne zuriti i zbog toga ovaj dolazak Lampsa je veoma dobar potez. Eto trebao je ostat Bruno da ga slusam pri svakom intervjuu kako place za Potterom, eto mu Potter nek mu ide kuci. Dosta mi je tih luzera za sva vremena. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343242 Nek ponovi onu igru sa priprema i biy cu zadovoljan. Upisi se u historiju kao RDM Frence. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343245 Takođe i Ashley Cole ce biti u stručnom stabu a s obzirom da je i JT tu vlasnici zele da umire navijace pre svega. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343246 Imam neki osjecaj da ce se odabir trenera oduzit do kraja sezone. Tako da ovaj potez sa lampardom mi je vrh. Nekako mi se sve vise i vise svidja prica sa Enriqeuom, valjda je odrzao nakav presentation o igracima kako koga vidi, najs najs. Samo sto dalje od luzera pocha i ovog degenerika Contea. Prijavi
6. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343247 Avram Grant prevrnuo po kuće ne zna gdje je ostavio usb na kojem ima svoju prezentaciju, cim zazvoni telefon misli zovu iz Chelseaja🤣 Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343248 Meni je dovođenje Lamparda sasvim okej opcija, čak mi je to palo na pamet istog trenutka kada su ga snimli na tribinama protiv Lpoola. Legenda kluba i jedan od najboljih fudbalera, ako ništa. Nadam se da neće puno kalkulisati jer nema nikakav cilj u ligi i nikakav ultimatum, tako da može da se igra opušten fudbal kao što se igrao na početku njegove trenerske karijere u Chelsea-u. Također, dobiće priliku da se opet okuša u LŠ jer je prošli put dobio otkaz baš nekad pred nokaut fazu čini mi se. Pored toga može i on malo sebi da oživi karijeru te se nadam da može da oživi Mounta i da ga ostavi u klubu, samo to da postigne bilo bi i više nego dovoljno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.