4. april 2023.3 god. comment_343052 Da sutra počne nova sezona i da ne dovedemo nikoga i prodamo 7 igrača, ovaj tim može bez problema da završi u top 4 i uzme neki kup. Eto instant uspjeha bez pretjerane potrošnje. Ekipa je mlada i može nastaviti da raste poslije toga. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343053 Ovi glasneri, amorimi ni pod razno da nam dodju. Bit ce ista epizoda kao sa pottiem. Ostanu nam enrique, nagelsmann i poch. Pocha ja licno ne bi, nisam njegov fan jednostavno. Mislim da najbolji od njih nagelsmann ali nisam siguran dal bi postavio autoritet. Ipak je to mlad trener, imali smo AVB-a tako nekad. Ja da biram stavio bi enriquea iako mislim da je nagelsmann bolji trener od njega al dzaba kad nama treba neko s autoritetom a vjerujem da bi enrique to donio. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343059 I dalje stojim iza toga da je od ponuđenih Enrique najbolji izbor, iako sam osvedočeni Poketista. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343069 Daj Ancelotia opet. Poketino ako dodje prestajem pratiti fudbal. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343078 Ja se nadam Nagelsmannu! Enrique i Poch ni pod koju cijenu! Ovo iznad za hamcu "I want you to go out there and hunt the opposition down" and "this will be the best performance in history." Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343079 Ma ovaj da se pojavi kod nas, ismijavali bi ga momci hehehe Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343089 Ovaj Tite kao da valja polovnu robu na nekom vašaru ili buvljaku. Prijavi
4. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343092 8 minutes ago, Wisey said: https://youtu.be/E8Cz9-J-TgU Zamislite Wiseya na klupi, koji bi to ziheras bio. Azpi bi mu bio nezamenjiv u prvih 11 😆 Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343093 Ja ne bih Pochetina jer ne trenirao Tottenham, ne mogu ga smisliti i razocarao me je u PSGu. Recimo Tuchel je mnogo bolji posao radio u istom tom PSGu od njega. Enrike mi je ok izbor i smatram da je trener koji pored ofanzivnog pristupa voli davati sansu mladim igracima. Zidane je trenee velikog autoriteta ali nisam siguran koliko je takticki dobar. Nagalesmann mi je realno prvi izbor. Volim njemce, njihovu energiju i narav da su najbolji u svemu. On vec ima iskustva iako je mlad i ako bi dobio podrsku uprave a pogotovo bi je imao u Vivellu smatram da bi imao i autoritet i slobodu da odstrani igrace koji ga narusavaju. On je fleksibilan trener, gaji napadacki fudbal baziran na trci, presingu. Nije dosadni posjed bez ikakvog ucinka. Moj prvi izbor bi bio Nagelsmann. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343094 2 minutes ago, hamco said: Ja ne bih Pochetina jer ne trenirao Tottenham, ne mogu ga smisliti i razocarao me je u PSGu. Recimo Tuchel je mnogo bolji posao radio u istom tom PSGu od njega. Enrike mi je ok izbor i smatram da je trener koji pored ofanzivnog pristupa voli davati sansu mladim igracima. Zidane je trenee velikog autoriteta ali nisam siguran koliko je takticki dobar. Nagalesmann mi je realno prvi izbor. Volim njemce, njihovu energiju i narav da su najbolji u svemu. On vec ima iskustva iako je mlad i ako bi dobio podrsku uprave a pogotovo bi je imao u Vivellu smatram da bi imao i autoritet i slobodu da odstrani igrace koji ga narusavaju. On je fleksibilan trener, gaji napadacki fudbal baziran na trci, presingu. Nije dosadni posjed bez ikakvog ucinka. Moj prvi izbor bi bio Nagelsmann. Sve si objasnio, isto mislim. Pocetino mi je zadnji izbor, bolje da ostane ovaj Jony Sins bez ijedne utakmice nego Poketino. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343157 Ko god da dođe biće zanimljivo, sad se i ja premišljam koga bi Možda nije ni taj Enrique loš Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343158 Goal je objavio da Todd razmišlja o Lampsu do kraja sezone, da bi mogli dobro da razmisle ko je pravi čovjek za posao. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343160 Do jutros sam mislio da ce Nagelsmann biti novi trener, sad vec mi izgleda je Lucho taj. U kakvim smo problemima bili s Potterom, ko god bude od ove dvojice je top. Nisu najbolji, ali ce ova ekipa mnogo napredovati s jednim od Lucha ili Juliana. Prijavi
5. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343163 Odlika trenera malih klubova je taktičko prilagođavanje protivniku. Takav je bio Potter, takav je Nagelsman. Treneri velikih ekipa se nikom ne prilagodjavaju, gledaju svoju ekipu i svoje principe i to guraju do kraja. Kada ti udjes u svlačionicu Celsija i kažes momci sutra igramo protiv Sitija, vezbamo 5 nazad i nisku odbranu, odmah im u glavu ubacujes ideju da su oni potčinjeni protivniku i samim tim veličinu kluba srozavas. Zbog toga Enrique. Makar i propali propascemo od svoje volje. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343164 Samo presing. Sta kaze diablo za Pottera, kada sam ga ja napadao da ne igramo presing i da se stoperi protivnika dodavaju do mile volje, kao to je pametni presing Btj Pepove ekipe igraju presing ns golmana cak a kamoli na stopere. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.