Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ovi glasneri, amorimi ni pod razno da nam dodju. Bit ce ista epizoda kao sa pottiem.

Ostanu nam enrique, nagelsmann i poch.

Pocha ja licno ne bi, nisam njegov fan jednostavno.

Mislim da najbolji od njih nagelsmann ali nisam siguran dal bi postavio autoritet. Ipak je to mlad trener, imali smo AVB-a tako nekad. 

Ja da biram stavio bi enriquea iako mislim da je nagelsmann bolji trener od njega al dzaba kad nama treba neko s autoritetom a vjerujem da bi enrique to donio.

Ja ne bih Pochetina jer ne trenirao Tottenham, ne mogu ga smisliti i razocarao me je u PSGu. Recimo Tuchel je mnogo bolji posao radio u istom tom PSGu od njega.

Enrike mi je ok izbor i smatram da je trener koji pored ofanzivnog pristupa voli davati sansu mladim igracima.

Zidane je trenee velikog autoriteta ali nisam siguran koliko je takticki dobar.

Nagalesmann mi je realno prvi izbor. Volim njemce, njihovu energiju i narav da su najbolji u svemu. On vec ima iskustva iako je mlad i ako bi dobio podrsku uprave a pogotovo bi je imao u Vivellu smatram da bi imao i autoritet i slobodu da odstrani igrace koji ga narusavaju. On je fleksibilan trener, gaji napadacki fudbal baziran na trci, presingu. Nije dosadni posjed bez ikakvog ucinka. 

Moj prvi izbor bi bio Nagelsmann.

2 minutes ago, hamco said:

Ja ne bih Pochetina jer ne trenirao Tottenham, ne mogu ga smisliti i razocarao me je u PSGu. Recimo Tuchel je mnogo bolji posao radio u istom tom PSGu od njega.

Enrike mi je ok izbor i smatram da je trener koji pored ofanzivnog pristupa voli davati sansu mladim igracima.

Zidane je trenee velikog autoriteta ali nisam siguran koliko je takticki dobar.

Nagalesmann mi je realno prvi izbor. Volim njemce, njihovu energiju i narav da su najbolji u svemu. On vec ima iskustva iako je mlad i ako bi dobio podrsku uprave a pogotovo bi je imao u Vivellu smatram da bi imao i autoritet i slobodu da odstrani igrace koji ga narusavaju. On je fleksibilan trener, gaji napadacki fudbal baziran na trci, presingu. Nije dosadni posjed bez ikakvog ucinka. 

Moj prvi izbor bi bio Nagelsmann.

Sve si objasnio, isto mislim. Pocetino mi je zadnji izbor, bolje da ostane ovaj Jony Sins bez ijedne utakmice nego Poketino.

Do jutros sam mislio da ce Nagelsmann biti novi trener, sad vec mi izgleda je Lucho taj.

U kakvim smo problemima bili s Potterom, ko god bude od ove dvojice je top. Nisu najbolji, ali ce ova ekipa mnogo napredovati s jednim od Lucha ili Juliana.

• Popularna objava

Odlika trenera malih klubova je taktičko prilagođavanje protivniku. Takav je bio Potter, takav je Nagelsman. Treneri velikih ekipa se nikom ne prilagodjavaju, gledaju svoju ekipu i svoje principe i to guraju do kraja. 

Kada ti udjes u svlačionicu Celsija i kažes momci sutra igramo protiv Sitija, vezbamo 5 nazad i nisku odbranu, odmah im u glavu ubacujes ideju da su oni potčinjeni protivniku i samim tim veličinu kluba srozavas. 

Zbog toga Enrique. Makar i propali propascemo od svoje volje. 

Samo presing. Sta kaze diablo za Pottera, kada sam ga ja napadao da ne igramo presing i da se stoperi protivnika dodavaju do mile volje, kao to je pametni presing :D

Btj Pepove ekipe igraju presing ns golmana cak a kamoli na stopere.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.