Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

22 minutes ago, diablo_bih said:

Bolje Gallardo nego Poch. Ma Julian je prvi izbor kluba, to sto on vise nece da preuzme je jedini minus, ali onda znas u kakvom smo kanalu. Sada ide period arsenala i tottenhama, malo dobre forme, pa lose i sve tako u krug. 

Svi relevantni su napisali da nije bio prvi izbor iako se pisalo da jeste. 

Ne vidim logiku sto se dao otkaz Potteru?

Trebali su imat vec trenera dogovorenog dal on preuzeo odmah ekipu il tek na ljeto nije bitno

Imati Enriquea i Nagelsmana kao opcije, a dovesti Pochetina ili Kompanya za trenera, za to treba biti posebno glup, a kod nas izgleda klub se sav sastoji od takvih individua.

Ne pise nam se dobro, to je sigurno.

Upropastit ce mi novu sezonu a ni ova stara nije zavrsila.

Kompany ima potencijala za bit vrhunski trener bez sumnje, Pepova škola, radi odličan posao u Burnleyu, moderan nogomet... E sad, jeli spreman da preuzme veliki klub kao što je Chelsea (pogotovo u trenutnom rasulu) i još važnije želimo li nakon neuspjeh s Potterom ić u još jedan takav rizik ili bi bilo bolje ovaj put ić po iskusije provjerenije ime?

To je to. Ostaje jedino Flik ako ga zejebu. Ozbiljan trener ovde nece doci jer je svima jasno gde dolaze. Od kluba su napravili supu. 

Arne Slot je menadžer Fejnirda inace. Ljudi su prvi u ligi, sa osam bodova viska. Ima smisla da ga posmatraju veci klubovi. Ali Celsi je svakako preveliki zalogaj za njega. 

Oko Flika se dize previše prašine, al ja ne vidim da su Nemci nešto procvetali sa njim. 

Ali ono, forsira brz i napadacki fudbal, sto je ipak za pohvalu. 

Slot je inače celav :D

Pazi nebi me iznenadilo da im je Poch prioriteta u odnosu na Nagelsmanna, ipak su to debili koji su Pottera doveli da vodi ovaj klub. 
Definitivno mozemo biti sigurni, da ce ponovo donijeti pogresnu odluku. 

29 minutes ago, diablo_bih said:

Svi relevantni su napisali da jeste, cak i Fabrizio kada je "breakovao" pricu da je Julian odustao.

Počeli i oni da prepisuju od tebe :D 

Ima bolji cv od nagelsmanna ako nista.

Ovaj uzeo ligu s bayom, drugi s parisom.

Ovaj doguro s tottenhamom  do finala lp, julian nije :D

Poch isto kao i ovo svapce radi s omladincima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.