21. april 2023.3 god. comment_344377 Vise me zanima sta kaze za Nagelsmanna posto je rekao da je to gotovo vec. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344378 Bolje Gallardo nego Poch. Ma Julian je prvi izbor kluba, to sto on vise nece da preuzme je jedini minus, ali onda znas u kakvom smo kanalu. Sada ide period arsenala i tottenhama, malo dobre forme, pa lose i sve tako u krug. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344379 22 minutes ago, diablo_bih said: Bolje Gallardo nego Poch. Ma Julian je prvi izbor kluba, to sto on vise nece da preuzme je jedini minus, ali onda znas u kakvom smo kanalu. Sada ide period arsenala i tottenhama, malo dobre forme, pa lose i sve tako u krug. Svi relevantni su napisali da nije bio prvi izbor iako se pisalo da jeste. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344380 Ne vidim logiku sto se dao otkaz Potteru? Trebali su imat vec trenera dogovorenog dal on preuzeo odmah ekipu il tek na ljeto nije bitno Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344381 Sad neka mole Enriquea da pristane, ali Boehly je zapeo za Poccethina i sad je gotovo. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344382 S obzirom kako se raspadamo, logican nam je slijed Company. Cuj dovesti trenera iz championshipa s 3 godine iskustva. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344383 Ako stvarno dovedemo tog luzera, onda mozemo laganini kljuc u bravu i vozdra.. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344384 Imati Enriquea i Nagelsmana kao opcije, a dovesti Pochetina ili Kompanya za trenera, za to treba biti posebno glup, a kod nas izgleda klub se sav sastoji od takvih individua. Ne pise nam se dobro, to je sigurno. Upropastit ce mi novu sezonu a ni ova stara nije zavrsila. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344386 Kompany ima potencijala za bit vrhunski trener bez sumnje, Pepova škola, radi odličan posao u Burnleyu, moderan nogomet... E sad, jeli spreman da preuzme veliki klub kao što je Chelsea (pogotovo u trenutnom rasulu) i još važnije želimo li nakon neuspjeh s Potterom ić u još jedan takav rizik ili bi bilo bolje ovaj put ić po iskusije provjerenije ime? Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344387 Ma nevjerujem ja da bi kompany uopste htio nas uzet. Pa sjebat sebi karijeru tim potezom Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344388 Ako mu je pristup kao na ovom klipu tj. ako nije inscenirano - nisi se ti pajdo još susreo s našim primadonama. Dva ovakva nastupa i eto tebi bojkota svlačionice. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344389 Sautgejt sa kelnerskim prslukom. Jbt gledam nesto statistiku Pochetina protiv ostalih trenera, pa covece protiv njega samo baba sera nema pozitivan skor. Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344391 To je to. Ostaje jedino Flik ako ga zejebu. Ozbiljan trener ovde nece doci jer je svima jasno gde dolaze. Od kluba su napravili supu. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344395 Arne Slot je menadžer Fejnirda inace. Ljudi su prvi u ligi, sa osam bodova viska. Ima smisla da ga posmatraju veci klubovi. Ali Celsi je svakako preveliki zalogaj za njega. Oko Flika se dize previše prašine, al ja ne vidim da su Nemci nešto procvetali sa njim. Ali ono, forsira brz i napadacki fudbal, sto je ipak za pohvalu. Slot je inače celav Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344397 Nema šanse da Flick dođe kod nas. Selektor Njemačke, sprema ekipu za Euro na domaćem terenu. Mi ne možemo dovesti slobodnog trenera, a pogotovo ne zauzetog. Uprava će nam sa svojim kriterijima dovesti trenera iz Clermont Foota. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344399 Kiselo grozdje Odjebo ih Nagi i sad su u fazonu oduvek smo hteli Pocha Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344400 Pazi nebi me iznenadilo da im je Poch prioriteta u odnosu na Nagelsmanna, ipak su to debili koji su Pottera doveli da vodi ovaj klub. Definitivno mozemo biti sigurni, da ce ponovo donijeti pogresnu odluku. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344401 18 hours ago, reLo said: Svi relevantni su napisali da nije bio prvi izbor iako se pisalo da jeste. Svi relevantni su napisali da jeste, cak i Fabrizio kada je "breakovao" pricu da je Julian odustao. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344403 29 minutes ago, diablo_bih said: Svi relevantni su napisali da jeste, cak i Fabrizio kada je "breakovao" pricu da je Julian odustao. Počeli i oni da prepisuju od tebe Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344404 Treci je koliko sam shvatio Gallardo? Poch je luzer, ali takvi su nam i igraci, pa mozda bude dobar fit Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344406 Ima bolji cv od nagelsmanna ako nista. Ovaj uzeo ligu s bayom, drugi s parisom. Ovaj doguro s tottenhamom do finala lp, julian nije Poch isto kao i ovo svapce radi s omladincima Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.