Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Znači umrla mu kćerka što znači da je pukao i da će zato biti loš trener? Šta sve ovdje neću pročitati. Za neke ljude tragedija prouzrokuje jedno, za neke drugo, ne pišite gluposti niko vas ne tjera.

Slažem se sa većinom da su i jedan i drugi svakako dobro rješenje, mada lično mislim da smo prezasićeni prilagodljivim fudbalom i da bi nam za promjenu bolje bilo da gradimo sistem sa identitetom pa makar to značilo da će trener kupovati igrače koji pašu tom stilu. U svakom slučaju bolje tako nego da kupimo kao onomad Wenera, Havertza, Ziyecha i koga već ne i shvatimo da iako su to talentovani igrači (bar na papiru) ne postoji nikakav plan njihove integracije u postojeći sistem (s obzirom da je Lampard tad bio trener sumnjam da je i postojao).

I da, možda bi bilo bolje požuriti sa angaživanjem, da ne bismo ostali bez obojice.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Just now, diablo_bih said:

I ja bih odletio odmah sa spremljenom prezentacijom. Lagane pare, trazio im vise godina ugovora i dobiti otkaz, pa opet jovo nanovo.

Ozbiljan trener ne trazi kratkorocan ugovor. 

13 minutes ago, diablo_bih said:

I ja bih odletio odmah sa spremljenom prezentacijom. Lagane pare, trazio im vise godina ugovora i dobiti otkaz, pa opet jovo nanovo.

I kakav to fudbal, nisi mi odgovorio. 

3 minutes ago, Whisper said:

I kakav to fudbal, nisi mi odgovorio. 

Jesam, ali prije, nisi pogledao video koji sam stavio, fudbal koji je lijep na oko svima, fudbal gdje igraci znaju sta se ocekuje od njih i kako da se postavljaju kako u odbrani, tako i u tranziciji i u napadu. Ako je Nagelsmann defanzivan trener, onda je i Klopp isto, samo sto kod Juliana se ne igra toliko dugim loptama kao kod Kloppa.

Sve je bolje nego dodaji se do iznemoglosti i pokusavaj uci u gol.

• Popularna objava

Mnogo pisanije a pitam se samo koliko je zapravo nas stvarno gledalo tog nemca i Enrikea... ovo klipovi mi nisu merodavni, svaki klip može da se režira onako kako tebi odgovara.

Ja verujem da mi više znamo o Gvardiolii i Klopu iz perioda u Sitiju, odnosno Liverpulu, i da i to treba da bude najmerodavnije, a ne kad su vodili Barselonu ....

Inače, Njuso odneo zastavicu sa komentarom da je slika kad je imao 28 godina starosti :fantom: evo sa kakvim predznanjem se dolazi na forum

Sta kaze Wenger, u ugovor staviti da ti vlasnik ne dolazi u svlacionicu i ne kupuje igrace bez tvoje zelje. Mi trazimo trenera koji ce upravo prihvatiti ovo kao normalnost, slozio bih se sa Wengerom.

Luis Enrique is NOT placed among leading candidates for new Chelsea boss.

Chelsea cut down list ahead of new talks. Nagelsmann and Pochettino contacted.

- @Matt_Law_DT

• Popularna objava

Jao sad je kriv vlasnik. Ajde molim te

A Venger prvo i osnovno treba da prvo čisti smeće ispred svoje kuće, pa onda ostalo da komentariše. Svaka njima čast što su 10 godina štedeli kako bi isplatili stadion i bili pičke za to vreme.

na stranu to kakav je on trener bio, i njegovi uspesi, ovo se odnosi na politiku kluba celokupnu

ponekad više pameti imaš da pročitaš ovde na forumu nego od Karagera i nekih drugih milionski plaćenih "stručnjaka"

Šta si sad rekao, osim što si se izvrtio u krug?

Pa poenta foruma je valjda da komentarišemo, a ako se svaki komentar može zaključiti sa tim da su oni milioneri i znaju šta rade onda najbolje da niko ništa ne piše. Izgleda da im milijarde nisu kupile i pamet, bar sudeći po tome gdje smo došli za jako kratko vrijeme.

Promjena trenera, prevelik broj igrača i užurbana kupovina i loša atmosfera su posljedica problema, uzrok je upravo u vlasničkoj strukturi.

Wengera kao trenera možemo posebno razmatrati, a posebno ovo što je rekao. Sa minimalnim sredstvim stvorio je mnogo, bar mu se to na kraju krajeva može priznati.

26 minutes ago, chiba said:

Jao sad je kriv vlasnik. Ajde molim te

A Venger prvo i osnovno treba da prvo čisti smeće ispred svoje kuće, pa onda ostalo da komentariše. Svaka njima čast što su 10 godina štedeli kako bi isplatili stadion i bili pičke za to vreme.

na stranu to kakav je on trener bio, i njegovi uspesi, ovo se odnosi na politiku kluba celokupnu

ponekad više pameti imaš da pročitaš ovde na forumu nego od Karagera i nekih drugih milionski plaćenih "stručnjaka"

Venger za razliku od ovakvih gazda zna kako se formira i koliko treba vremena da se izgradi klub baziran na fudbalskom znanju. Boeli je mislio ma jebes struku daj kupi Igrace i cao. Kuca se gradi od temelja tako i klub a mi ih nemamo. Ovo sto se sad radi je krpljenje i zidanje kuce bez plana. Pa kad se nesto urusi zovi inezenjera da popravi. 

Poslušaj ponekad primera radi Širera kako priča, i skoncentriše se samo na fudbal bez nekog preteranog kukanja, za raliku od Karagera i Nevila koji su kao neka dva tipična balkanca ispred dragstora koji se razumeju u sve od nuklearne fizike do farbanja jaja i uvek moraju nešto suprotno da izjave, kontraši

Kapiram ja da oni kao nešto dobro misle, ali verujem da su jedva dočekali da Čelzi kao klub ode u kurac, i sad jelte kao našli se da pametuju.

Samo me interesuje, zašto se niko nije našo "hrabar" da inese neko mišljenje poduže o "proterivanju" Romana

2 hours ago, apeiron said:

Luis Enrique is NOT placed among leading candidates for new Chelsea boss.

Chelsea cut down list ahead of new talks. Nagelsmann and Pochettino contacted.

- @Matt_Law_DT

Odlicna vijest.

Za nase rivale.

Nije Boehly najpametniji s odlukama a izgleda da ce to opet pokazat.

Sad kad dodje tabletas nagelsmann.

Prvo ce trazit 8K videozid za svoje predstave.

Dok god on ulazi po svlacionicama, bira i tera trenere, licno pregovara i dovodi igrace, polemise sa trenerima oko taktike.... trika nema da nam imalo bude bolje. To je bar jasno ko dan. Jednu jedinu stvar treba da uradi, da se okane rukovodjenja klubom posebno i ovom fudbalskom smislu. Idi tamo radi marketing, slikaj se, radi sta hoces samo sto dalje od fudbala. 

To ponašanje ko da je napaljeni razmazeni tinejdžer kome je cale dozvolio da radi sta hoce, nezreo, ne vidi dalje od nosa e to je ovaj nas kauboj. 

Meni samo nije jasno kako ste vi majke ti zakljucili da trazi alibi iz tog teksta? 
To sto je rekao, zar nije upravu? I?

isto tako ne kontam vas, sto ste toliko protiv Nagelsmana, a frajer je vrhunski trener, pa jos kad uzmemo da svi vrhunski treneri su zauzeti, on je najbolje na trzistu. Eventualno Enrique, ali vec su izasle vijeati kako nije u opticaju vise.

Sta bi vi, Guardiolu mozda? Moze hajd, sutra cemo ga potpisati.

Ako cemo statisticki Nagelsmann je veoma dobar i ne igra pasivan a kamoli defanzivan fudbal. 

Rezultatski to jos bolje izgleda.
Hoffenhajm je preuzek na 17. mjestu i od zadnjih 14 meceva dobio 7 i spasio ih ispadanja veoma uvjerljivo. Iduce godine  je dosao do top 4 u ligi i plasmana u ligu sampiona. Naredne, trece godine zavrsava na 3. mjestu i direktnog plasmana u ligu sampiona, dvije godine zaredom.

Sa Leipzigom osvojio grupu lige sampiona sa PSG i Unitedom, izbacio Murinjov Tottenhem i Atletico, dosao do polufinala lige sampiona i u ligi zavrsio 2. i 3.

Sa Bayernom titulu osvojio i dva superkupa. Ove godine pobjedio 2x PSG, 2x Inter i 2x Barselonu.

• Popularna objava

Negelsman Enrike..... Ko god nece o mnogo pogresiti ako znamo sta hocemo ako ne znamo ni Anceloti ne bi pomogao. 

Ako očekujemo od trenera da nam pripremi filozofiju igre, principe i da dovede nekog svog igraca i da tako pobedjuje od toga nema nista. Jer ni nece dobiti adekvatnu podrsku od kluba navijaca i igraca. 

Trener se bira tako sto klub ima neku prepoznatljivu filozofiju i osnovne principe i biras trenera koji se u to uklapa i onda svi stanu iza te odluke i njega i kad ide i kad ne ide. Podrze ga kad ne ide. A u kontra slučaju i igraci sami osete da nema podrsku pa ih bole kurac ili bojkotuju pa ni trener ne moze da nametne autoritet i svoje ideje u igri. E to se nama desavalo. 

Trener sam ko jedinka ne moze mnogo ako nema svoj staf dobar i u klubu. 

Tuhel je to imao na pocetku. Ja ako sam dobro skapirao (mozda i gresim) on se prvi put sreo  sa Romanom posle osvojene titule. Niti ga je Roman birao niti stavljao veto uslovljavao niti se mesao. 

A sad ako gledam ovako vise sam naklonjeniji Negelsmanu cak bi imao i Nkukua sa kojim je radio. 

Al ponavljam samo je bitno da znamo sta hocemo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.