Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Ne stoje usporedbe Pottera i Nagelsmanna koje mnogi spominju. Nagelsmann ima više iskustva top klubova. Potter je odmah skočio s Brightona za kojeg nikog nije briga na veliki Chelsea, i to mu je bilo previše. Nagelsmann je vodio Leipzig koji je veći klub od Brightona, igrao polufinale lige prvaka, borio se za titulu u Bundesligi. A ima i iskustva top kluba Bayerna, 1.5 je izdržao pritom (pritom i osvojio ligu, kup... Ok to svatko može s Bayernom al očito mu raspad nije desio kao Potteru s nama). A i ta svlačionica Bayerna je najkompliciranija svlačionica na svijetu, ne zovu ih bezveze FC Hollywood, tu je i jedan Ancelotti najbolji trener na svijetu kad je u pitanju odnos s igračima imao problema...

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

3 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Dakle trenutne opcije za ljeto su:

Nagelsmann, Enrique i Conte izgleda dok se sa Pochom i Rogersom ne stupa ni u kakav kontakt ? 

Obavljeni su inicijalni razgovori sa Poketinovim predstavnicima i izgleda da se stalo na tome. Enrique je prvi dosao u London na licne pregovore, za Nagelsmanna nisam video da se preslo u tu fazu. 

• Autor

Kad malo bolje sagledam, ipak mi dovodjenje Lamparda do kraja sezone i ne djeluje toliko lose.

Nama je ionako preostalo samo 2 (nadam se i vise) meca protiv Reala koja su zaista bitna. A nijedan novi trener ne moze za tako kratko vrijeme velike promjene u igri napraviti, da se to osjeti vec za 10-15 dana. Tako da je pametno ostaviti sebi malo vise vremena za pregovore i razmisliti dobro koga sljedeceg dovesti. Mislim da je strah od nove pogreske velik, i da zele sada konacno pogoditi s trenerom.

Svakako bi tom novom treneru godilo i ovih 10ak utakmica upozna ekipu jer ne bismo onda dosli u situaciju da iduce sezone opet neke igraci ostaju u rosteru koji to nisu zasluzili.

Lampard ce dati sve od sebe za klube, ako nista dobro ce motivisati momke protiv Reala pa sta bude.

2 minutes ago, Wisey said:

Kad malo bolje sagledam, ipak mi dovodjenje Lamparda do kraja sezone i ne djeluje toliko lose.

Nama je ionako preostalo samo 2 (nadam se i vise) meca protiv Reala koja su zaista bitna. A nijedan novi trener ne moze za tako kratko vrijeme velike promjene u igri napraviti, da se to osjeti vec za 10-15 dana. Tako da je pametno ostaviti sebi malo vise vremena za pregovore i razmisliti dobro koga sljedeceg dovesti. Mislim da je strah od nove pogreske velik, i da zele sada konacno pogoditi s trenerom.

Svakako bi tom novom treneru godilo i ovih 10ak utakmica upozna ekipu jer ne bismo onda dosli u situaciju da iduce sezone opet neke igraci ostaju u rosteru koji to nisu zasluzili.

Lampard ce dati sve od sebe za klube, ako nista dobro ce motivisati momke protiv Reala pa sta bude.

Provlaci se prica da Sartor bas i nije bio zagrejan za ostanak u klubu, ipak je on Poterov covek. U takvoj situaciji naravno da je mnogo bolje dovesti nekog ko stvarno zeli bude u Celsiju. 

Frenkiju zelim srecu, naravno. Verujem da ce barem moral i atmosferu da podigne. 

Po meni je bitno da se dokopamo bilo kakve Europe. Imamo širok igrački kadar, imat ćemo ga i sljedeće sezone i tu će biti puno mladih igrača. Moramo imati puno utakmica u sezoni da se svi zadovolje. Vjerovatno će to biti LK ili LE, a to su dodatne utakmice u kojima možemo razvijati Sloninu, Colwilla, Halla, Santosa, Chukwuemeku, Broju ili ko već bude od mladih u ekipi. Drugačija je ovo ekipa od one Conteove.

Fabrizio Romano:

"I’m not sure there was any specific difference between Enrique and Nagelsmann. Both had good conversations with Chelsea, they have different vision and ideas; that’s why Chelsea will take their time before deciding. 

Enrique would love to work in the Premier League, that’s for sure, he’s 100% sure he wants this job."

Ja mislim, da nagelsmann čeka ako se otvori mjesto u realu ili pak PSG-ju. Sigurno je prvi plan uprave on (vivell tu gura jako), ali ako juliann nije 100% siguran onda ne kuzim zasto smo cekali sa luchom, bas bi bilo zanimljivo gledati ga protiv reala. Fab u svakom postu naglašava, da enrique 100% želi nas i da mu je sanj PL. Stvarno se nadam da dođe na ljeto.

Ovoga puta se mora pametno postupiti, razmotriti sve opcije i ne zalijetati se sa dužim ugovorom, lijepo je to što svi oni žele svoj dugoročni projekat ali to je takaranje kako god okreneš.

Što se evrope tiče, jedino EL dolazi u obzir, to se vidjelo ove sezone da može biti jakih utakmica i dobrih ekipa, liga konferencija je za zajebanciju, ne bih to igrao uopšte.

Ma navaljuju da uzmu Nagelsmanna, Boehly i Eghbali biraju trenera i to je kao da meni daju da biram ko će raditi u hemijskoj laboratoriji. Toliko para u igri, a toliki amaterizam da je to nerealno. Trebalo je da počnu ozbiljnije razmišljati o promjeni trenera još ranije, ali izgleda da su forsirali da bude Potter i vidjeli da nema šanse da će to izaći na dobro.

Valjda je bolje odmah dati šansu Enriqueu ili nekome (pod uslovom da su prije nego što su otpustili Pottera vidjeli potencijalna rješenja). Tako bi Enrique ili ko već imao ovih 10ak utakmica (takmičarskih) da vidi sa kim ima posla, praktično prije predsezone imao neke planove, što bi bilo savršeno.

Mada sad je kasno.

Vec su pisali na forumu, kljuc ce biti, pored novog trenera, i organizacija pripremnih utakmica. Ne smeju se ponoviti greske od proslog i preproslog leta. Jednom recju, zajebi one americke turneje, daj okrsaje sa jakim ekipama.

33 minutes ago, Corto Maltese said:

Vec su pisali na forumu, kljuc ce biti, pored novog trenera, i organizacija pripremnih utakmica. Ne smeju se ponoviti greske od proslog i preproslog leta. Jednom recju, zajebi one americke turneje, daj okrsaje sa jakim ekipama.

Pa bice utakmica u Ameriku, al ovaj put ce valjda biti samo Filadelfija. 

Bas to sto ker kaze, taj novi bi sada imao do kraja sezone da vidi sta kako ce, da uspostavi neku selekciju što je nama kao ekipi od ne znam ni ja koliko igraca bas potrebno, bukvakno predsezona prije predsezone.

Naletio sam na par naslova kako ce Lampard otpisati ovog ili onog, da ce ponovo vratiti u postavu ovog ili onog, ako je tako onda je shvatio ovu svoju ulogu totalno pogresno jer on nije tu da otpisuje bilo koga jer za dva mjeseca nece ni biti tu. Za mene licno svrha Lamparda jedino moze biti da pokusa ujedinit ekipu i prenijeti im poruku da je Chelsea veliki klub koji ne smije biti tu gdje jeste, sve ostalo mi je previse za ovu njegovu ulogu.

Mislim da smo potterom imali vece sanse protiv reala.

Lamps ce preofanzivno izac protiv njih imam neki filing. Mogla bi se ponovit tekma united celsi ksd je lamps poceo sezonu.

Celsi napada a mancho trpa

Ja opet mislim da je angazovanje Lamparda odlicna stvar kako bi se kupilo vrijeme za detaljnu analizu i ispravan odabir trenera za iducu godinu. Mi ovaj put ne smijemo pogrijesiti, zato je bolje svaku sitnicu istraziti, analizirati, vidjeti koga otjerati a koga ostaviti. Vidjeti koji je plan Nagelsmanna a koji Enrikea, mozda Gallardo ima nesto zanimljivo. 

Halaliti ovu sezonu, uceraj ovim 10 utakmica, nek Lampard odradi do kraja i nek odstrani levate. Ako ista u tome je dobar.

Jednostavno je, mi ovaj put ne smijemo pogrijesiti sa odabirom trenera.

37 minutes ago, hamco said:

Ja opet mislim da je angazovanje Lamparda odlicna stvar kako bi se kupilo vrijeme za detaljnu analizu i ispravan odabir trenera za iducu godinu. Mi ovaj put ne smijemo pogrijesiti, zato je bolje svaku sitnicu istraziti, analizirati, vidjeti koga otjerati a koga ostaviti. Vidjeti koji je plan Nagelsmanna a koji Enrikea, mozda Gallardo ima nesto zanimljivo. 

Halaliti ovu sezonu, uceraj ovim 10 utakmica, nek Lampard odradi do kraja i nek odstrani levate. Ako ista u tome je dobar.

Jednostavno je, mi ovaj put ne smijemo pogrijesiti sa odabirom trenera.

I kad nas prvi pik ispali zbog PSZa ili Reala ima da pevamo :D

45 minutes ago, hamco said:

To bi imalo smisla da ima ko izvrsitit tu analizu, mada smatram da je analiza trebalo da bude uradjena davnih dana. Nisu valjda dali otkaz pa tek onda poceli da prave analize, neozbiljno je bilo biti bez plana B.

31 minutes ago, ker said:

To bi imalo smisla da ima ko izvrsitit tu analizu, mada smatram da je analiza trebalo da bude uradjena davnih dana. Nisu valjda dali otkaz pa tek onda poceli da prave analize, neozbiljno je bilo biti bez plana B.

41 minutes ago, Whisper said:

I kad nas prvi pik ispali zbog PSZa ili Reala ima da pevamo :D

Nije idealno, slazem se. Vise sam mislio da je bolje da su odlozili malo nego nabrzinu zaposlili mozda Enrikea ili bilo koga drugog. Do kraja sezone istraziti, posvetiti se maksimalno tome i pokusati izabrati najbolje moguceg. Saznati sta ti treneri zele, koji stil igre preferiraju, kakvi su im kratkorocni a kakvi dugorocni planovi, koliki je remont ekipe potreban s obzirom da je vec ulozeno bruku para. Puno je faktora koji su u igri i zato mislim da je dobro sto je Lampard trenutno prelazni trener dok se ne nadje onaj pravi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.