Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

1 hour ago, BT14 said:

Goal je objavio da Todd razmišlja o Lampsu do kraja sezone, da bi mogli dobro da razmisle ko je pravi čovjek za posao. 

super, necemo ni u top 10 zavrsiti onda

48 minutes ago, soxx said:

Mene je samo strah da mi enrique ne krene dovodit neke spanske ublehe.

Ovako kao lamps i potter treba.

Raznovrsne ublehe iz engleske, ukrajine, njemacke, spanije, maroka itd Malo sarenila je lijepo vidjet

Za transfere ce uglavnom biti zadužen trojac direktora Vivel - Stewart - Winstanley i onaj Shields, ne znam koja mu beše tacno funkcija. 

Što bi bio debil? Ne može ispasti iz lige, plasman inače nebitan, ima priliku da se proslavi u LP, a bilo kakav angažman teško da će dobiti. Odlična prilika za dodatno iskustvo i keša da se zaradi. 

Bas to, koji god je pokemon dosao obecavane kule i gradovi, od pressinga do ne znam ni ja cega, na kraju kurac, opet se povlači, zatvaraj se, čekaj nešto, i onda jbg vremenom i ekipa i klub dobiju taj DNK da se protiv Citya moras samo branit, da je zabranjeno otici na Old Trafford, Emirates ili Anfield i napasti.

Ako se sjećate one naše pobjede na Etihadu 1-3, jesmo se branili u većini utakmice ali smo ih sahranili kontrama, bukvalno im ogadili fudbal. Dalje, godinama dobijali Arsenal na tu foru da im damo loptu da se dodaju a mi golove dajemo, samo razlika je što je tada imao ko dati gol, imao si igrače koji će iskoristiti i 50-50 priliku, ovi danas ne mogu dati gola ni iz zicera.

Jebo ga Lampard pa koji kurac ba. Daj Sam Alardajsa ako vec nece odmah ganjati novog trenera.

Sta jos treba da gledam kako nas trpaju po 3 komada svaku utakmicu ko prosli, a gola ionako ne znamo zabiti.

Mount ga sad šilji dok čita ove vijesti.

1 hour ago, apeiron said:

Ma svjestan je lik da ga niko neće, ovako će dobiti priliku da popravi reputaciju i  da dobije keš. I možda, u najvećim snovima da uzme u LŠ, jer realno imamo dobru ekipu. 

Što se mene tiče bolje on nego ovaj Potterov klon. Jest da će vratiti Mounta, ali na niske smo grane spali.

Iako sam bio protiv, sve više mi se čini Enrique kao dobra opcija.

Mada čujem da ovaj Boehlyjev satelit forsira Nagelsmanna.

Čuj opet Lampard, i ako je i od nas puno je..

Sta ti sad znači Lampard do kraja sezone, koja je poenta svega toga, ako vec treba neko dok ne dođe taj neko drugi ostavis ovog celavog koji je sada tu koliko treba i ćao.

Mi kakav smo cirkus, Lampard ce doci pokidat ostvarit bruku pobjeda i onda cemo ga odjebat jer smo se dogovorili sa nekim drugim🤣

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.