Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

1 hour ago, Whisper said:

Za one koji su pitali zasto sam protiv Nagelsmanna. 

Nemam poverenja da ce on umeti da uspostavi dominantan, progresivan i napadacki fudbal. 

Sasvim ok odgovor ali zasto mislis tako? Jesul razlog godine? Izgled? Formacija? Taktika?

Mislim volio bih da malo generalno prodiskutujemo svi o tome. Recimo ja sam naveo statisticke i rezultatske cinjenice, nije bas da sam ga pratio svaku utakmicu ali sjecam se pravo dobro nekih utakmica jos iz doba Lajpciga a i ove sezone dok je Bayern vodio. 

Zar bi vi kao navijaci Chelsea i mrzitelji Tottenhema voljeli da nas trenira njihov bivsi trener Pochetino? Pogotovo sto isti taj Pochetino choker i redao neuspjehe od neosvojenog domaceg prvenstva u konkurenciji Lestera, neuspjeha osvajanja domacih kupova u finalima kao i neuspjeha neosvajanja domaceg prvenstva sa PSGom.

Jedino kod hamce možeš prekrižiti ovaj choking sto navodno nisu osvojili ligu kad je osvojilo Lester, kao da su tad u ligi igrali lester i tottenham a ostali kurcu svirali.

Prvo što mi se najviše ne sviđa je to što čovjek koji ne zna ništa o fudbalu ulazi u svlačionicu da priča sa igračima i to sa igračima koji su u teškoj kurcobolji kao što se vidi. I on sad dođe i kaže mu ne igraš dovoljno dobro sa obzirom na to koliko sam te platio, to već cirkus postaje, na kraju će on biti neki pomoćni trener i kurac a formacije ne zna i vjerujem da tek uči pravila fudbala.

Njegovo je bilo da uloži novaci da ih da pravom treneru kao što je to učinio Roman sa Mourinhom. Mr Abramovich pay for Drogba and don ask, to je to.

Koga god od trenera dovedemo ako Boehly bude vodio glavnu riječ to će  ličiti na kurac.

30 minutes ago, hamco said:

Zar bi vi kao navijaci Chelsea i mrzitelji Tottenhema voljeli da nas trenira njihov bivsi trener Pochetino? Pogotovo sto isti taj Pochetino choker i redao neuspjehe od neosvojenog domaceg prvenstva u konkurenciji Lestera, neuspjeha osvajanja domacih kupova u finalima kao i neuspjeha neosvajanja domaceg prvenstva sa PSGom.

Od tebe sam očekivao više. 

10 minutes ago, Whisper said:

Od tebe sam očekivao više. 

Sta to vidis u Pochetinu a ne vidis u Nagelsmannu? Takticki i rezultatski me zanimaju argumenti.

Na kraju krajeva, i da zanemarimo Nagelsmanna, sta je to sto Pochetina cini vrhunskim trenerom koji treba da uspostavi dominantan, progresivan i napadacki fudbal?

Ok je imati zelju zasto nekog zeljeti ili ne, ali treba to pokrijepiti i argumentima i cinjenicama.

Ja ne kazem da je Nagelsmann idealan kandidat, ali sam ako nista naveo nekoliko zanimljivih cinjenica kada su statistika i rezultati u pitanju njegova prethodna tri kluba koja je trenirao.

Ja nisam nikako za Pochetina zbog vec navedenih razloga. 

Ma vidio covjek kakav smo cirkus pa se sam povukao. Nema lige prvaka, krcata ekipa puna prepotentnih neznalica koji nece kile podici, vlasnik nema veze s fudbalom, vjerovatno nije htio da bude trener koji ce klimati glavom na svaku zelju vlasnika.

Nagelsmann se povukao, Enriquea otpisali jer je imao svoje principe i plan djelovanja, samo me zanima koje su im opcije pored Pochettina, nije valjda Kompany.

Kako smo se samo srozali za jednu sezonu, mogli bi mi lagano na rang Spursa ili Arsenala uskoro.

Poch uopće nije loš trener. Nije pošteno nazivati ga luzerom jer nije osvojio s Tottenhamom. To nisu uspjeli ni Conte ni Mourinho samo je ovaj za razliku od njih redovito bio u top4 i igra finale LP. Da ne govorim kolika je razlika u budžetu između Tottenhama i konkurencije. I pritom je igrao vrlo atraktivan nogomet, sjećam se kako se ovdje na forumu divilo Tottenhamovom presingu tada i plakalo što mi ne igramo tako, samo eto to se zaboravilo.

Sad to što je bio trener rivala, pa ga se zato hejta je druga stvar.

1 minute ago, ja13 said:

Poch uopće nije loš trener. Nije pošteno nazivati ga luzerom jer nije osvojio s Tottenhamom. To nisu uspjeli ni Conte ni Mourinho samo je ovaj za razliku od njih redovito bio u top4 i igra finale LP. Da ne govorim kolika je razlika u budžetu između Tottenhama i konkurencije. I pritom je igrao vrlo atraktivan nogomet, sjećam se kako se ovdje na forumu divilo Tottenhamovom presingu tada i plakalo što mi ne igramo tako, samo eto to se zaboravilo.

Sad to što je bio trener rivala, pa ga se zato hejta je druga stvar.

Covjek je sa PSGom izgubio titulu u Francuskoj. U ligi sampiona bas los bio sa njima, nisu nikog izdominirali. 

Ne znam... previse sam skeptican prema njemu i nikako nisam za njega. Ipak ako ce on biti taj, treba biti fer i dati mu sansu prije bilo kakvih osuda.

Hajde sve ok, Pochettino nije los trener da se razumijemo ali nikad ga ne bi prihvatili upotpunosti navijaci.

Jednom bi se sigurno desio krizni period, nekoliko losih rezultata, navijaci bi mu se naklatili na kosti jer je stari trener Spursa, tu za njega ne bi bilo povratka. Vidjeli smo kako je to bilo s Potterom, bukvalno nije imao jednog jedinog navijaca na svojoj strani i nije bilo drugog rjesenja do otkaza.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.