6. mart 2017.9 god. Autor comment_268939 Pola mjeseca ban za Cae-a, i svakim prekršajem se uduplava... Dakle sljedeći ban će biti mjesec dana, pa 2 mjeseca, pa 4, pa 8, pa 16, i ako dogura nakon 16 mjeseci ide ban na 2 godine i 8 mjeseci. Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_269004 https://www.youtube.com/watch?v uvek pogledajte prvo dal u prvom postu već nema ovakav video ja baš to ubacujem da se drugi ne mlate sa tim kako bi to vreme otišlo na konstruktivu neku Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_269013 Jebat ga, ko bi mogao i pomislit da ces lijepit post match detalje u uvodni dio teme. Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_269017 ne samo što napišem u statusu nego i na svaka 3h prodjem kroz post da proverim dal je video obrisan zato kažem, da se ne opterećujete time ako ga nema, šibni ga u ovde i super mislim, videćemo kako će u praksi to da se pokaže, pa onda možemo da vidimo šta i kako dalje Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_269018 Pa bolje objavi novi post u temi nego u uvodni ubacivati, nema smisla da post-match analiza u uvodni post ide. Propusti se dosta toga ko ne obraca paznju na statuse ili ulazi preko moba na forum.Sve pohvale za odradjeni posao btwGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
7. mart 2017.9 god. comment_269019 razmišljao sam ja o tome i najbolje rešenje po mom mišljenju jeste kako je na svim velikim forumima da se otvori nova tema ali ovaj forum je mali za to zato hoću prvo da pokušam ovako mesec dana, zato molim za nešto strpljenja problem je u broju klikova, ako i nalepim novi post, u slučaju da se nakupi onda ponovo moraš da vraćaš jednu, dve stranice prednost prvog posta ili nove teme jesta ta što klikom na temu ali u onoj rubrici sa strane, onda te šalje na prvi post Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272378 Ljudi, ogroman minus! Pokušavao sam jedno 10 puta da se ulogujem na svoj akaunt SIBINHO mesecima u nazad i svaki put izbacivao grešku pri logovanju (logovao sam se preko fejsbuk naloga) i svaki put batali ugasim forum jer nisam hteo i mrzelo me je da pravim novi akaunt. Pre nekoliko danas sam poslao i mejl da nešto nije u redu i da mi treba pomoć oko akaunta, nisam dobio povratnu informaciju! Danas eto napravio sam nalog sibinho15 da bi ovo napisao jer verovatno postoji još ljudi sa sličnim ili istim problemom pa se potrudite da popravite! Šteta je da ostavite forum "zapuštenim" Prijavi
1. juli 2017.9 god. Autor comment_272379 Ljudi, ogroman minus! Pokušavao sam jedno 10 puta da se ulogujem na svoj akaunt SIBINHO mesecima u nazad i svaki put izbacivao grešku pri logovanju (logovao sam se preko fejsbuk naloga) i svaki put batali ugasim forum jer nisam hteo i mrzelo me je da pravim novi akaunt. Pre nekoliko danas sam poslao i mejl da nešto nije u redu i da mi treba pomoć oko akaunta, nisam dobio povratnu informaciju! Danas eto napravio sam nalog sibinho15 da bi ovo napisao jer verovatno postoji još ljudi sa sličnim ili istim problemom pa se potrudite da popravite! Šteta je da ostavite forum "zapuštenim" Sad sam stavio da emailovi dolaze na moj privatni email. Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272399 obrisao sam championov post i obrisaću svaki sledeći njegov post gde dolazi samo da vredja nekog, jebe mi se za to, nego zatrolaće nekog i onda ponovo sve iz početka kome se ne svidja nek se obrati reli a ako se reli ne svidja onda nek mi skine moda Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272409 Sta, staaa? Champion se vratio ???? Tooooooo, sta je napisao ? Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272414 Sta, staaa? Champion se vratio ???? Tooooooo, sta je napisao ? je smešno al pazi sad ako se dobro sećam dal njuso i ja13 su se žalili na njega ili neko od njih, ovamo kukate kako niko ne piše na forumu šta ja onda treba da radim, da pustim nekog da zatrola po stoti put i da rizikujem da se taj njuso zapita : "čekaj malo, pa šta sam ja, budala, pišem ovde a ovde niko ništa ne radi ovog da kazni" Prijavi
1. juli 2017.9 god. comment_272415 Ma dobro, to nego, nisi ga banovao? Zelio bih ga pitati sta misli o mourinhu i sto nije platio porez :D Za to trollanje i smaranje glupostima se mora kazniti :D Prijavi
29. novembar 2017.8 god. comment_276677 I meni nesto puca forum sa vremena na vreme. Nece da udje, ne znam gde je zapelo. :D Prijavi
29. novembar 2017.8 god. comment_276679 da li samo ja ne mogu da promenim avatara ? ma forum je propo vec 3 godine, ne radi ona najbanalnija stvar pokusaj da uploadas sliku direktno sa linka, meni upload s pc-a nije radio Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276697 Zasto vise ne radi forum preko tapatalka ili samo meni ne radi? Javlja neki mrezni problem kada ukucam login podatke Prijavi
30. novembar 2017.8 god. Autor comment_276701 Probaj sad ući na tapatalk al potraži aplikaciju pod imenom "Chelsea Balkan". Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276703 da li samo ja ne mogu da promenim avatara ? Zato sto Christensen neda da prodje nijedan avatar umjesto njega. Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276710 Probaj sad ući na tapatalk al potraži aplikaciju pod imenom "Chelsea Balkan".Hvala, sada radi ;) Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286031 Kao dugogodišnji član ovog foruma, tražim da me neko od admina ili moderatora blokira do kraja sezone. Ne mogu da gledam ovakav Chelsea, najgori u posljednih 20 godina. Molim vas, blokirajte ne do kraja sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.