Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Forum nikad u lošijem stanju. Nekad smo imali dnevni prosjek prijavljenih članova koji posjete forum oko 100, a danas jedva 30.

reLo što nakon svake objavljene vijesti na fb ne staviš link na forum?

Ma sezona je u kurcu, poslije Pariza i Evertona niko ne jebe klub 2%.. Tako da tesko na forumu moze nesto biti osim nas standardnih pacenika i drustvanca :D odnosno najvjernijih

Neki su ovdje i prate desavanja vec duze vrijeme,ali ne komentarisu toliko cesto.Bolje je komentarisati rjeđe,ali napisati nesto kvalitetno za diskusiju,nego napisati 50 postova dnevno,a sve gomila gluposti.

Pa i ne bilo kad je 5 forumasa aktivno. Plus najaktivnije su teme koje veze sa fudbalom nemaju, sto je valjda i logicno jer Chelsea igra sve sem fudbala (:P).

ja sam novi ciba šta ću vam radim

niste svjestni

al sam va m ga šukno

već sam se uvukao benji

u dupe, eto sad ste dobili svoje.

i Ciba će da se vrati, najbolji admin je kojeg smo imali a niste ga cijelnili, usotalom zato je i otišao ali ja neću otići
  • 3 mjeseca kasnije...

Treba vise postavljati blic vijesti iz proslosti i klipove iz proslosti, kao sto je ovaj sa Stanicem meCimo.

• 4 sedmice kasnije...

Čini mi se ne radi stavljanje avatara. Prije par dana sam tija prominit pa mi nije tilo prihvatit sliku. Danas sam opet iša probat, pa opet nije tilo, pa sam onda išta vratit ovu koju sam prije ima (da provjerim je li problem u slici) ali ni nju neče stavit tako da očito nije do slike nego nešto ne radi...

• Autor

Čini mi se ne radi stavljanje avatara. Prije par dana sam tija prominit pa mi nije tilo prihvatit sliku. Danas sam opet iša probat, pa opet nije tilo, pa sam onda išta vratit ovu koju sam prije ima (da provjerim je li problem u slici) ali ni nju neče stavit tako da očito nije do slike nego nešto ne radi...

Koristi avatar dimenzija max 150x150px i nemoj da bude teži od 50 kb.. To ću danas i napisati tamo da stoji kad hoćeš promijeniti sliku tako da svako zna.

Uspio sam, hvala na uputama.

Samo, da napomenem, da bez obzira na veličinu ne radi uplodanje vlastite slike s računala, morate stavit sliku s web-a (url) onda radi...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.