24. septembar 2016.10 god. comment_261141 Moram pohvaliti moderatora Riky Luiza, radi odlican posao na forumu. Svi ovi dosad moderatori nisu radili nista osim sto im je nik bio zeleni SDA (u jedinstvu je snaga). Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262057 Evo da uputim jednu žalbu. Korisnik Champion se cijelo vrijeme lažno predstavlja kao navijač Chelseaja čime obmanjuje forumsku javnost. Molio bih da mu se dadne uvjet da postavi ili sliku grba Uniteda ili sliku Mourinha i da prizna da nije fan Chelseaja, u suprotnom stalni ban. Ovo je postalo nesnošljivo. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262058 Ako cemo iskreno, meni lik ne smeta. S obzirom da je forum mrtav, jedino ga ovakvi likovi mogu i ozivjeti. Ne treba mu slika Murinja ili Uniteda da bi mi znali da je on njihov navijac. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262059 Ne znam kako mu samo nije mrsko pisati onoliku hrpu sranja. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262060 neka Championa, meni je baš rega forumaš. ako vam baš smeta, napustite forum. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262061 Evo da uputim jednu žalbu. Korisnik Champion se cijelo vrijeme lažno predstavlja kao navijač Chelseaja čime obmanjuje forumsku javnost. Molio bih da mu se dadne uvjet da postavi ili sliku grba Uniteda ili sliku Mourinha i da prizna da nije fan Chelseaja, u suprotnom stalni ban. Ovo je postalo nesnošljivo. Pod normalnim uslovima ne bi mesec dana izdržao. Samo bezveze zauzima prostor, bolje da čitaš knjigu od Zorannahe nego njegove postove. Uostalom, ako će život i budućnost foruma zavisiti od Championa i sličnih, relo može komotno da ga ugasi. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262062 Zasto bi neko dobio ban, meni uopste ne smeta, forum je javan i normalno je da imamo razlicita misljenja. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262064 Onaj Eden Hazard je bio 10 puta bolji forumas od Championa a dobio je ban samo zbog spamovanja sa Patom, ako bi se islo tim kriterijumom i Champion je za ban. Ipak mislim da ga ne treba banovati jer je sve to sto radi po pravilima, a to sto pise gluposti moze da se resi ili argumentovanim burnovanjem ili ignoreom. Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262065 Jedno je imat misljenje i potkrijepljivati ga nekim racionalnim argumentima gdje se daje prostor za normalnu diskusiju, a nesto sasvim drugo je ono sto Champion radi - nabaca hrpu smijesnih stvari i onda kad ga se poklopi nestane na odredjeno vrijeme. Nema potrebe covjeku odgovarati na njegove postove, jer je istina potpuno suprotna od onoga sto hamco pise. Da forum ozivljava takvim likovima, onda je smijurija od foruma jer na kakvom se nivou vode rasprave sa Championom bolje je da ga ne "ozivljava". On definitivno nije tu da diskutuje, uvazava misljenje i razmjenjuje kroz normalnu dozu humora. Nemam nikog na ignore listi na forum, nit sam kada imao, pa ni njega. Ali moram reci da je svaka rasprava procitana koju je on pokrenuo, il kako hamco kaze ozivio, moje cisto izgubljeno vrijeme. A mozda i ono najvaznije, konstantno omalovazavanje i vrijedjanje gotovo svega sto ima veze s nama dragim klubom i onim zbog cega smo ustvari okupljeni na ovom forumu.. Mislim da je samo ovo dovoljno. Pa ovdje je proslo nekih navijaca drugih klubova i niko od njih nije sa manje respekta pisao nego Champion. Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262070 Meni lik ne smeta u smislu njegove prisutnosti na forumu. Ono sta pise i na koji nacin je nesto drugo, ali je ruku na srce po pravilima foruma. To sto ide u kontru svima nama pljujuci po Conteu a izdizuci Murinja je njegovo licno pravo. Sve dok nikog licno ne vrijedja, meni ne smeta. Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262071 Ma lik je bog, bez trolera bi bilo dosadno, samo se slažem da ako je korisnik Hazard10 banovan da bi i ovaj treba bit, samo ja bi rađe ostavia Championa i vratia Hazrda10 e to bi bila uživancija... Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262076 Ono sta pise i na koji nacin je nesto drugo, ali je ruku na srce po pravilima foruma. Bolje da ne zalazimo tu. Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262087 Ljudi vidite da je dobro sto Champion nije dobio ban. :D Prijavi
23. oktobar 2016.9 god. comment_262183 Ljudi vidite da je dobro sto Champion nije dobio ban. :D Bukvalno ništa zanimljivo se nije desilo. #ChampionOut Prijavi
25. oktobar 2016.9 god. comment_262281 Nisam nesto aktivan na forumu al i ocekivano je da vas trola, kad vi (ili neki od vas) idete do kraja u pljuvanju Mourinha, mlatite i sto jest i sto nije ocekivano je da i on ide do kraja u kontru, pa predje i u trolanje, jer je na ovom forumu normalna rasprava oko Josea nemoguca Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. Autor comment_262322 Ažurirana su forumska pravila - sad je zabranjeno kačiti linkove sa klixa i indexa vezane za bilo kakve vijesti. Dakle, okačen link sa klixa ili indexa = ban na 48 sati. Listu stranica ćemo ažurirati vremenom kako Cae bude pronalazio nove izvore informisanja :D Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. comment_262335 Ažurirana su forumska pravila - sad je zabranjeno kačiti linkove sa klixa i indexa vezane za bilo kakve vijesti. Dakle, okačen link sa klixa ili indexa = ban na 48 sati. Listu stranica ćemo ažurirati vremenom kako Cae bude pronalazio nove izvore informisanja :D Sportske vijesti? Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. comment_262339 al kako je sbb u koaliciji sa sda, avaz je dozvoljen ali nije klix. Prijavi
26. oktobar 2016.9 god. comment_262345 Pa valjda nisu dozvoljene sportske vijesti. Ostalo može. Prijavi
27. oktobar 2016.9 god. comment_262372 Aha ok :D Nema više linkova s tih stranica - pošteno. Pravila su pravila. Prijavi
27. oktobar 2016.9 god. comment_262385 pravila su tu da se krše kekekkekek Naravno. Ali onda 48h u samnicu. kekekkekek Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.