Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Moram pohvaliti moderatora Riky Luiza, radi odlican posao na forumu. Svi ovi dosad moderatori nisu radili nista osim sto im je nik bio zeleni SDA (u jedinstvu je snaga).

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Evo da uputim jednu žalbu. Korisnik Champion se cijelo vrijeme lažno predstavlja kao navijač Chelseaja čime obmanjuje forumsku javnost. Molio bih da mu se dadne uvjet da postavi ili sliku grba Uniteda ili sliku Mourinha i da prizna da nije fan Chelseaja, u suprotnom stalni ban. Ovo je postalo nesnošljivo.

Ako cemo iskreno, meni lik ne smeta. S obzirom da je forum mrtav, jedino ga ovakvi likovi mogu i ozivjeti. 

Ne treba mu slika Murinja ili Uniteda da bi mi znali da je on njihov navijac.

Evo da uputim jednu žalbu. Korisnik Champion se cijelo vrijeme lažno predstavlja kao navijač Chelseaja čime obmanjuje forumsku javnost. Molio bih da mu se dadne uvjet da postavi ili sliku grba Uniteda ili sliku Mourinha i da prizna da nije fan Chelseaja, u suprotnom stalni ban. Ovo je postalo nesnošljivo.

Pod normalnim uslovima ne bi mesec dana izdržao.

Samo bezveze zauzima prostor, bolje da čitaš knjigu od Zorannahe nego njegove postove. Uostalom, ako će život i budućnost foruma zavisiti od Championa i sličnih, relo može komotno da ga ugasi.

Zasto bi neko dobio ban, meni uopste ne smeta, forum je javan i normalno je da imamo razlicita misljenja.

Onaj Eden Hazard je bio 10 puta bolji forumas od Championa a dobio je ban samo zbog spamovanja sa Patom, ako bi se islo tim kriterijumom i Champion je za ban. Ipak mislim da ga ne treba banovati jer je sve to sto radi po pravilima, a to sto pise gluposti moze da se resi ili argumentovanim burnovanjem ili ignoreom.

Jedno je imat misljenje i potkrijepljivati ga nekim racionalnim argumentima gdje se daje prostor za normalnu diskusiju, a nesto sasvim drugo je ono sto Champion radi - nabaca hrpu smijesnih stvari i onda kad ga se poklopi nestane na odredjeno vrijeme. Nema potrebe covjeku odgovarati na njegove postove, jer je istina potpuno suprotna od onoga sto hamco pise. Da forum ozivljava takvim likovima, onda je smijurija od foruma jer na kakvom se nivou vode rasprave sa Championom bolje je da ga ne "ozivljava". On definitivno nije tu da diskutuje, uvazava misljenje i razmjenjuje kroz normalnu dozu humora. Nemam nikog na ignore listi na forum, nit sam kada imao, pa ni njega. Ali moram reci da je svaka rasprava procitana koju je on pokrenuo, il kako hamco kaze ozivio, moje cisto izgubljeno vrijeme. 

A mozda i ono najvaznije, konstantno omalovazavanje i vrijedjanje gotovo svega sto ima veze s nama dragim klubom i onim zbog cega smo ustvari okupljeni na ovom forumu.. Mislim da je samo ovo dovoljno. Pa ovdje je proslo nekih navijaca drugih klubova i niko od njih nije sa manje respekta pisao nego Champion.

Meni lik ne smeta u smislu njegove prisutnosti na forumu. Ono sta pise i na koji nacin je nesto drugo, ali je ruku na srce po pravilima foruma. To sto ide u kontru svima nama pljujuci po Conteu a izdizuci Murinja je njegovo licno pravo. Sve dok nikog licno ne vrijedja, meni ne smeta.

Ma lik je bog, bez trolera bi bilo dosadno, samo se slažem da ako je korisnik Hazard10 banovan da bi i ovaj treba bit, samo ja bi rađe ostavia Championa i vratia Hazrda10 e to bi bila uživancija...

Ljudi vidite da je dobro sto Champion nije dobio ban. :D

Bukvalno ništa zanimljivo se nije desilo. #ChampionOut

Nisam nesto aktivan na forumu al i ocekivano je da vas trola, kad vi (ili neki od vas) idete do kraja u pljuvanju Mourinha, mlatite i sto jest i sto nije ocekivano je da i on ide do kraja u kontru, pa predje i u trolanje, jer je na ovom forumu normalna rasprava oko Josea nemoguca

• Autor

Ažurirana su forumska pravila - sad je zabranjeno kačiti linkove sa klixa i indexa vezane za bilo kakve vijesti.

Dakle, okačen link sa klixa ili indexa = ban na 48 sati.

Listu stranica ćemo ažurirati vremenom kako Cae bude pronalazio nove izvore informisanja :D

Ažurirana su forumska pravila - sad je zabranjeno kačiti linkove sa klixa i indexa vezane za bilo kakve vijesti.

Dakle, okačen link sa klixa ili indexa = ban na 48 sati.

Listu stranica ćemo ažurirati vremenom kako Cae bude pronalazio nove izvore informisanja :D

Sportske vijesti?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.