Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Mislim da bi se nešto trebalo uraditi po pitanju otvaranja tema za utakmice, mozda bi najbolje bilo otvoriti teme za sve utakmice Chelseaja u PL do kraja sezone pa samo otključavati ili ostaviti sve teme otključane. Ako nema nikog ko je zainteresovan za pisanje uvoda onda bi ovaj prijedlog trebao biti ok. Taj podforum je zapušten recimo tema za Sunderlanda je još uvijek otključana iako je utakmica bila prije 12 dana dok teme za utakmicu koja je u ponedeljak nije otvorena pa se press izjave moraju postavljati u temu "Chelsea u Premiershipu". Ne znam koja je uloga moderatora ako je uopšte ima pa zato ovo govorim mislim da se bar podforum o utakmicama može voditi bez kašnjenja..
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Mislim da bi se nešto trebalo uraditi po pitanju otvaranja tema za utakmice, mozda bi najbolje bilo otvoriti teme za sve utakmice Chelseaja u PL do kraja sezone pa samo otključavati ili ostaviti sve teme otključane. Ako nema nikog ko je zainteresovan za pisanje uvoda onda bi ovaj prijedlog trebao biti ok. Taj podforum je zapušten recimo tema za Sunderlanda je još uvijek otključana iako je utakmica bila prije 12 dana dok teme za utakmicu koja je u ponedeljak nije otvorena pa se press izjave moraju postavljati u temu "Chelsea u Premiershipu". Ne znam koja je uloga moderatora ako je uopšte ima pa zato ovo govorim mislim da se bar podforum o utakmicama može voditi bez kašnjenja..

Ja se slažem s tim u potpunosti. To sam ja održavao prije, poslije tekme upisivao i rezultat u ime teme i pisao jel W (pobjeda), L (poraz) ili 0 (remi). Moderatori ne rade taj posao kako treba sad. Nit ima svaka tema anketu, a trebala bi. Neka ima, neka nema. Neke su zakačene, neke nisu, neke su otključane neke nisu. Baš nered vlada, a ja sam godinama to održavao to kako trebao i žao mi je što netko nije nastavio taj posao. U arhivi su sve teme za tekme apsolutno savršeno poredane. Ali za ovu sezonu to šteka.

• 5 sedmica kasnije...

jedna stvar me interesuje, pošto sad ima gomile klipova, emisija pred utakmicu i posle utakmice

da li ste za da te klipove kačimo i temu za datu utakmicu

npr intervju sa Azarom pred Arsenal da se kači u temi za Arsenal u prvom postu a da se na kraju utakmice u datoj temi ubaci klip o analizi date utakmice sa MOTD, BTsporta šta već uhvatimo tad, isto važi i za izjave, presice pre i posle utakmice

normalno, ostatak nevezano za konkretan slučaj bi kačili u redovoj temi "mulitmedia" a sve ostalo nevezano za Čelzi u temi generalna diskusija il kako već

nije to neki posao, evo ja mogu da pretražujem klipove, ode mi na to 5min maximalno na dan

ne mora javljati, u praksi to nema neki značaj kad malo razmisliš, ako se kači u prvi post, retko se dešava da pred utakmicu već prebacimo drugu stranicu tako da ne možeš da promašiš (uz naravno ustaljenu praksu ako krenemo sa tim redovno)

a posle ako ubaci kakvu emisiju nakon utakmice radiće to na kraju teme

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.