22. april 2019.7 god. comment_286032 Polahko covjece, ne zuri, ne moras neko vrijeme ulaziti, ohladi se i to je to. Prijavi
23. april 2019.7 god. Autor comment_286039 Kao dugogodišnji član ovog foruma, tražim da me neko od admina ili moderatora blokira do kraja sezone. Ne mogu da gledam ovakav Chelsea, najgori u posljednih 20 godina. Molim vas, blokirajte ne do kraja sezone.Nemoj, možda doguramo do finala Europa lige pa će biti zanimljivo. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
1. oktobar 2019.7 god. comment_289490 Ne razumijem ovu trenutnu situaciju. Biraju se neki administratori i moderatori za forum, za stranicu i za portal/blog, bira se logo, himna, slogani i sta li vec. Ulazu se neke pare, placa se nesto, a fb stranica nikad manje aktivna, forum sve manje, teme stoje na pogresnim mjestima i niko te stvari ne sredjuje. Banuju se ljudi, neki s razlogom, neki ne. Nemam nista protiv loga, portala i svega toga, ali mislim da su prioriteti pogresno poredani. Prijavi
2. oktobar 2019.7 god. comment_289493 Ne razumijem ovu trenutnu situaciju. Biraju se neki administratori i moderatori za forum, za stranicu i za portal/blog, bira se logo, himna, slogani i sta li vec. Ulazu se neke pare, placa se nesto, a fb stranica nikad manje aktivna, forum sve manje, teme stoje na pogresnim mjestima i niko te stvari ne sredjuje. Banuju se ljudi, neki s razlogom, neki ne. Nemam nista protiv loga, portala i svega toga, ali mislim da su prioriteti pogresno poredani. ja sma kako i forium jegoli kurac postao, eto ja sve manje ulazim u forum, i ovo sto udjem, uletim iz navike. cak mi je ss.ba forum postao mnogo bolji od ovoga, Adi dodji tamo, ima dobre raje na Chelsea temi ali ja sam kriv jer sma takav ban t Prijavi
2. oktobar 2019.7 god. comment_289495 Ne razumijem ovu trenutnu situaciju. Biraju se neki administratori i moderatori za forum, za stranicu i za portal/blog, bira se logo, himna, slogani i sta li vec. Ulazu se neke pare, placa se nesto, a fb stranica nikad manje aktivna, forum sve manje, teme stoje na pogresnim mjestima i niko te stvari ne sredjuje. Banuju se ljudi, neki s razlogom, neki ne. Nemam nista protiv loga, portala i svega toga, ali mislim da su prioriteti pogresno poredani. Sve si u pravu sve cu objasntti. Konkusrsi svi su ukinutu. Kome se ne svidja neka ide Sspaha 5 dana zbog riječi. Dalje kritika je dobor došla ja radim 8 poslova i čekam bebu i ulažem objavsniću sve. Diablo je ispao iz igre. Jeste pod mac privremno iako tog covjeka mrzim. Spaha idi mi smo drugari. Sticu u sarajevo napraviti okupljanje i sve objasniti, Nemojte da me hebete, neki dan sam bio u pragu sada sam u Mostaru. Ko bude doveo 5 ljudi taj dobija admina Svi su u igri favoriti Grena, Hamco, Klicko, Adi, Aperion skaru je sve oprsteno ali ne znam kako da ga odbanujem. Tebi druže znam se ličn hlađenje žao mi je. Okuplajnaj u sa već smo ga digli. Kupio sam za 2000 eura stranicu koja ima 180 000 pratioca i tu cemo reklamirati. Ovo će biti oaza. Da ne bi bilo bana ididte. i vratite se poslije. Sva je pravila spaha preksio jer te znam necu ti dati ban ali ne pisi 6 dana napises li slovo 17 dana ban. Imam i naočale čekam dijete. Pustite me mi smo ko Man U kad je tišao Fergi i Sada kao Chelee treba strpljanja. Briga me za par grešaka u kuacnju imam 2 diplome i ne zanimate me. igraćemo i nogomet i sve imam amin osnivača i kidajte više Spaha sam jer te znam trebao si trajni za ovo prvo staljin a onda demokratija. Pisem ti ovo u frci i hebes me za 2 slova ja sma kako i forium jegoli kurac postao, eto ja sve manje ulazim u forum, i ovo sto udjem, uletim iz navike. cak mi je ss.ba forum postao mnogo bolji od ovoga, Adi dodji tamo, ima dobre raje na Chelsea temi ali ja sam kriv jer sma takav ban t zbog ovoga si dobio tajni jer si izdao sve sada idi kod filipa a bio si ok momak prije. Molicu se za spas tvoje duše. isot ka u nesrtnom dobu otisšao si sa božijeg puta. IP ti je isto blokiran da se ne bi dodatno brukao. Prijavi
2. oktobar 2019.7 god. comment_289497 Nemoj nista dirati ako ti je reLo dao ovlasti. Podijeli ovim momcima moderatore. Adi, apeiron, skaro i ostali sto aktivno otvaraju teme i stizu sve. ReLo daj za fb stranicu 2-3 admina tu momcima nek uredjuju i pisu tamo.Ja nemam vremena za to, trenutno sam na odmoru ali inace ne mogu stici osim da ovako udjem i procitam sta se pise + neki post dodam. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2019.7 god. comment_289531 Ma lik je cirkus napravio, nadam se kako će se vratiti BT14 i još nas par koji smo ban dobili, i ovako nas je malo. Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290199 Da li nešto nije u redu sa Avatarima, vidim da odredjeni forumaši nisu izabrali što otežava malo raspoznavanje Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290206 Da li nešto nije u redu sa Avatarima, vidim da odredjeni forumaši nisu izabrali što otežava malo raspoznavanje Ne radi nesto, treba relo da vidi. Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290208 Da li nešto nije u redu sa Avatarima, vidim da odredjeni forumaši nisu izabrali što otežava malo raspoznavanje ma nece relo da napravi evo i dokaza, jos prije 3 mjeseca, a i prije sam ga molio, jos plus na kutiji koliko sam pitao frajer se obogatio onda kad smo mu uplacivali za clanske karte, i dan danas ladi muda od tog novca Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290209 jel se to relo ozenio? napokon ga moze mecati. brazzers place :hljeb: Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290210 ozenio se brat davno, nije nikom nista htio reci. toliko o njemu, a prije 5 godina mi mu ovde planirali svadbu Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290212 Mene interesuje da li u ovom delu foruma treba postavljati pitanje vezana za dugo isčekivani seksualni život dragog nam Firera? Za Spahu 5+, čovek priložio i dokaze haah Prijavi
11. novembar 2019.6 god. comment_290223 Mene interesuje da li u ovom delu foruma treba postavljati pitanje vezana za dugo isčekivani seksualni život dragog nam Firera? Za Spahu 5+, čovek priložio i dokaze haah u pravu si jbg, nisam odolio. relo je bio teski drkadzija :dres: Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293816 koji je ovo fazon, u koju god temu da udjem on me baca na prvu stranu ili na prvi nepročitani post, ko da sam se juče registrovao uuuaaa Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293817 koji je ovo fazon, u koju god temu da udjem on me baca na prvu stranu ili na prvi nepročitani post, ko da sam se juče registrovao uuuaaa Tako ti je kad imas Christiansena na profilnoj Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293819 Nije radila promena avatara od kad sam se prošli put ulogovao :fantom: šta će još da me iznenadi :hail: Ne radi nesto, treba relo da vidi. a sad tek vidim, relo koji je to čovek koji čim se oženi stavi na profilnu sliku sliku sa ženidbe :hljeb: :trink: Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293821 A ne bi bilo loše da se avatari mogu mijenjati, ja bih to baš volio [-O< Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293825 Tako ti je kad imas Christiansena na profilnoj Barem ima profilnu :( Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293836 Malo smo aktivirali forum, čini mi se da je u zadnje vrijeme nešto aktivnije, nije loše. Trebalo bi srediti te neke stvari i fali svježe krvi, ali nema novih ljudi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.