13. juli 2020.6 god. comment_296555 Bio je cirkus trajao jedno 2 tjedna dok diablo nije dozvao relu da ga skine, i nas odbana haha Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296556 Pa krv ti jebem u picku, svako je mogao skontati da je onaj lik lud. Na forumu skojtas da ima problema sa mozgom ali kad te doda na fb vidis da je totalno skrenuo. Lik je pravio event, pio, slavio kad je Federer napokon dobio Djokovica... E moj reLo od nas toliko, tog crvenog da das onakvom liku... HahahahaPokusao sam da prebacim reli na paypal al mi ne dozvoljava. Dal ima veze sto sam u njemackoj a on u BiH pa mi salju neke mailove kao riskantno ovo ono. Uglavnom nek wisey proba posto je i on ovamo, sad ak je na bosanskoj mu kartici paypal to je onda nest drugo pa nek javi kak je proso. Zvat cu korisnicki centar, trenutno mi mrsko se jebavatNe bi trebalo da ima veze sa tim. Ja sam prije par dana uplatio na "njemacki" PayPal. Tj. Korisnik je u Njemackoj a meni je na Paypal povezana BiH kartica. Btw. U kojem si gradu mozda ti se pridruzim gore uskoro :D Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296557 Taj cirkus je bio na početku sezone, kraj septembra ili početak oktobra. Možete prelistati unazad ovu temu ako vas interesuje, ko je propustio. Meni je stavio ovo "vođa parade heteroseksualaca" da mi stoji ispod svakog komentara. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296561 Eto ukinuo sam ti to :Dde mi i skara srediJa mu skinuo Admina, pisao mi na viber da će mi se obratiti njegov advokat i da se vidimo na sudu. Kunem se.ako mi ne stavis titule ima da sazovem svu raju sa pravnog fakulteta (uključujući i one iz SDA) i da te pravno gonimo sve do Gaćica Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296562 @kun Göppingen. Okolina Stuttgarta Vidjet cu sutra, pa cu vidjet sta je u pitanj jer nije mi logicno. Slao sam i ja nekad u neke donacije pare za Bosnu. Sad jel to malo drugacije jer se za donacije napravi neki qrac da se skuplja i ne salje direktno licu, ne znam. Prijavi
13. juli 2020.6 god. Autor comment_296575 Soxx ne bi trebalo biti problema,imam taj PayPal već 10 godina i ljudi su mi već slali pare na njega. Ne znam u čemu je problem. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296583 I kod mene ne da pay pal, ne moze da prodje transfer novca. Kazu rizican konto, Benjo. I da dodam, mislim da je COVID 19 nesto najbolje sto se ovom forumu dogodilo u zadnjih nekoliko godina. Totalno je ozivjelo, dosta se raje ponovo aktiviralo plus jos par novih clanova s kvalitetnim doprinosom. Samo naprijed. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296632 ma nema bolje banke od premier kladionice, kod njih moze slati ko stigne bez ikakvih provizija :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296647 Daj transakcijski racun, platicemo direktno na racun. ma nema bolje banke od premier kladionice, kod njih moze slati ko stigne bez ikakvih provizija :D Samo znaju zezat ako saljes iz rep. Srpske. a dizes u federacijini obratno. Kod mene brat igrao online PES turnir i tako uplacuju pa je znao imat problema. Sad su presli na scrill. Prijavi
14. juli 2020.6 god. Autor comment_296650 Evo sad je soxx uplatio preko paypala. Hvala mu, to je trećina hostinga. Ko god želi da uplati nek mi u private pošalje email svog paypala i iznos (u dolarima) koji želi uplatiti. Ja ću onda poslati zahtjev za plaćanje i bez problema ćete tako poslati novac.Chiba uplatio 20$ i sad je pokriven hosting za narednu godinu. Hvala majstore. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296670 Bravo raja. @hamco, Drug mi radi tako, nije imao problema, znaci uplati ovdje na svoj i preko aplikacije prebaci na RS account da bi mogao binga i to igrati, i tamo sto dobije isto prebaci na racun u federaciji i digne pare :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296694 Tako je Benjo moj dobri bracika, samo transparentno. Uvijek javno objavljivati ko je i koliko donirao, jaci smo od svicarske vlade. Hvala svim momcima sto drze forum na zivotu, sto novcem sto svojim prisustvom. I naravno hvala nasem jedinom Führeru koji to sve vodi s istim zarom kao prvog dana, unatoc svim zivotnim obavezama. Zivio reLo! Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296704 Ma ovo zena dobila, pa mu dobra distrakcija dosla u vidu foruma :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296715 Pošto Chibi moje pare ne valjaju :D javite se dogodine :D :D :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. Autor comment_296736 I wisey uletio sa 11 dolara. 42 dolara trenutno na kontu. Hosting je 60-ak KM godišnje, tako da smo prekucali a ostalo je i za domene :DHvala Wisey. :D Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296850 kakva je sad to domena? Ma samo nešto navodi, hoce jos donacija :D Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296856 30KM domena, hosting 60Km Oko 45 eura sve. Jos 7-8 dolara treba da sve bude tuto kopleto i da relo jednu godinu ostavu svoje pare u dzepu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.