Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Da li je shoutbox ugašen ili je samo zaključan, pošto mu ja nemam pristup. Znam da ste spominjali neke šifre ali ja tad nisam bio aktivan na forumu, pa nisam upućen,

Koliko ja znam nije, pristup je otvoren svima.

Zebavam se, zaštićen je, treba relo te ubaci u neku listu ljudi koji vide shoutbox i koji imaju pristup spam delu.

Prije nisam imao pristup shoutboxu, neko me je ubacio poslije mog upita ovdje, a pretpostavljam da je to bio ReLo. Zato mu se i zahvaljujem.

• 4 sedmice kasnije...

Moj prijedlog ako već hoće ljudi neke vijesti, a da sad Benjamin ne plaća bezveze portal (+ ovo bi unaprijedilo forum), je da se u određenom subforumu objavljuju pojedine vijesti. Nešto kao na benchmark.rs forumu. (Doduše oni to linkuju na sajt, ali nema potrebe za tim)

To ovako izgleda:

http://forum.benchmark.rs/forumdisplay.php?55-Benchmark-vesti

Može se i napraviti taj CB Bot sa kog bi se profila stavljala ta sranja, a ispod bi mogli i komentarisati. Te linkove objaviš na page, a istovremeno ti čitaju vijesti, možeš zaraditi koju paricu preko redirekta, a broj ulazaka na forum se poveća jer za svako čitanje vijesti su ustvari na forumu. :D

Plus da bi komentarisali moraju biti registrovani na forum. XD

Win sa svih strana. 

• 3 sedmice kasnije...

Znam da u zadnje vrijeme mnogima pao entuzijazam za gledanje Chelsea (ispali smo od svugdi, u ligi se ne možemo nit gori nit doli, čeka se novi trener i sl.) te da s obzirom na to ovih dana ni forum nije toliko aktivan ali ipak mislim da je neprofesionalno preskočit cijelo jedno kolo tj. da ne postoji tema za prošlu kolo protiv Aston Ville... Veliki gaf po meni...

Sta je neprofesionalno? Ko god hoce uvek moze da otvori temu za utakmicu, ali lakse je kritikovati nego potrositi minut na otvaranje teme.

• 2 sedmice kasnije...

Uvode mogu pisati par redovnijih forumaša, ne oduzme to više od 10 minuta. Odnosno obavežu se petorica i onda se dogovore ko kad piše, jer bolje nego ovako kad niko ne osjeća potrebu/obavezu da to uradi.

Naravno mislim na forumaše koji znaju sva slova abecede, ne treba biti budala pa dati cfcfanu recimo, to bi bilo neozbiljno. 

ili tvoj ban ili ja neću pisati neko vrijeme

liječi se

ali nečeš me otjerati protiv takvih se ja borim čitav život i na tvoju žalost pobjedujem

jer sam za tebe gospodin

ja jesam njega prvi put posliej provokacije da sam glup

ali on je nastavio

ja sam tražio ban nakon 10 puta i kada ga nisi banovao nastavio sam na shoutboxu

Možda zato što i ti njega vrijeđaš, pa mogu ili banovat obojicu ili nijednog? :D

Ne, ako je uvreda to sto sam mu rekao da ne zna abecedu ili sto sam rekao da su najgori oni koji navijaju za Federara sam cu ja napustiti.

To sto je klinjo koji nema pametnijeg posla, vjerovatno ni drugova,  a o djevojci da ne pricam pa po cijele dane besjedi po forumu i sramoti se toliko da mu se odreda svi smiju, to je druga strana medalje.

Hehe, hehe.

eto pogledaj postove, ovo njegovo nisam čitao sva sreća pa postoji opcija blok

a ja prihvatam ban ako ti smatraš da sam ga zaslužio

on svakako jeste

klinjo ti bio

ovde si postupio ispravno, u buduće treba brisati postove od dotičnih koji počnu određenu priču na određenu temu koja nije prikladna na ovome forumu.

hvala Cae

Ti si pokrenuo to i niko drugi, ti si postavio sliku.

Mislim, svaki avatar ti je do sad imao jasne pokazatelje cim se bavis, Erdogan, turska zastava, pa onomad politicari kad su bili isto. Nema sta dalje pricati, ali uvijek najebu isti na ovom forumu jer je ocigledno takva politika admina/modova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.