27. juli27. jul comment_373723 1 hour ago, chiba said: verovatno su tada nestale i pretplate za brazzers Naucio nas sta je premium na stranicama za odrasle, poslije toga nista nije bilo isto Prijavi
27. juli27. jul comment_373730 Taj što ga je šiljio u 4k, na premium, nema mu ravnog u bosni mi čekali da izadje na torrent u 480p posle 4 meseca kad njima dosadi Prijavi
29. juli29. jul comment_373800 Editovao sam Whisperov post u temi letnji prelazni rok, promenio sam samo jednu rech obrazlozenje: smatram da ne treba koristiti termine na nacionalnoj osnovi koji mogu da izazovu raspravu a imajuci u vidu sve navedeno iz konteksta rechenice, mislim da je veca zamerka godine igraca a ne nacionalna pripadnost uputsvo o pravnom sredstvu: obratite se administratoru Prijavi
27. august27. aug comment_374523 kad kliknem ponekad preko racunara na sajt foruma, izlazi mi stranica booking da li se to jos nekom desava relo.sta muvas majketi Prijavi
27. august27. aug Autor comment_374525 5 minutes ago, chiba said: kad kliknem ponekad preko racunara na sajt foruma, izlazi mi stranica booking da li se to jos nekom desava relo.sta muvas majketi Prvo put čujem. Koristim forum na poslu i nikad mi se to nije desilo. Prijavi
Prije 11 sat11 h comment_375414 dal možeš da dodaš ikonicu "nepročitan sadržaj" to sam baš često koristio, sad moram da udjem u "više" pa onda da kiknem na to Prijavi
Prije 11 sat11 h Autor comment_375415 Prije 5 minuta, chiba piše:dal možeš da dodaš ikonicu "nepročitan sadržaj" to sam baš često koristio, sad moram da udjem u "više" pa onda da kiknem na toNa desktopu je ta ikonica u gornjem desnom ćošku stranice. Na mobitelu je skroz lijevo u fiksnom meniju pri dnu stranice. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.