9. juli 2020.6 god. comment_296105 postoji li neki način da ja pošaljem neke pare za hosting? imam pay pal nalog ako to nešto znači i imam onu internet karticu a bez avatara je baš nezgodno Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296113 postoji li neki način da ja pošaljem neke pare za hosting? imam pay pal nalog ako to nešto znači i imam onu internet karticu a bez avatara je baš nezgodno To bi bilo fino, ja znam da smo nedavno diablo, spaha i ja poslali reli neke pare i on je tu dodao još i uplatio za hosting. Ali ajde fuhreru smiluj se i odradi nam te avatare, reci koji su uslovi, da pregovaramo, da to malo napravimo. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296118 Ili možda sačuvati sve ove postove i prebaciti forum na neku novu platformu pa ako budemo to radili dogovoriti se i da neko to održava, plaćali bi iz donacija i slično. Mada to je pun k posla :/ Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296119 A koji je trenutni problem s avatarom? Tehničke prirode (neki bug) ili neki problem s hostingom? Ako treba programska pomoć, tu sam... Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296121 Vala baš, ako nečeg ima pun kurac ovde to je vas programera :D Sve sami IT sektor :D Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296128 A koji je trenutni problem s avatarom? Tehničke prirode (neki bug) ili neki problem s hostingom? Ako treba programska pomoć, tu sam... Nemoj zezat da si i ti programer? Koja tehnologija? Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296133 Pun kufer ITjevaca a ne mos' obican avatar da promenis :D Elem hoću i ja da dam svoj deo za hosting. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296136 Nemoj zezat da si i ti programer? Koja tehnologija? U svemu pomalo, trenutno najviše u Javi... A kad sam se tek zaposlio morao sam radit u erlangu :) Ali kroz faks i za neke svoje hobi projekte isprobao sam razno razne jezike, tako da mi ni web (php, Javascript) nisu strani. Jedino design mrzim, imam nekog iskustva s css-om ali ga mrzim jer nemam osjećaj za lijepo :) Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296141 pa stvarno, zamisli udje neko iz Malezije na forum i vidi ovi nose i dalje Oskara i Mikela, šta će čovek da pomisli :fantom: Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296145 Pa i da omogućimo nove avatare, sumnjam da će Diablo imati neki normalan. On uvijek mimo svijeta. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296149 Mikel je tu da ostane, jedino ako kupim novu 12ku RLCa :D Ček si ti to stvarno svojevoljno kupio dres mikela? Valjda jedini uz užu njegovu obitelj koji je to uzeo haha Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296150 Ček si ti to stvarno svojevoljno kupio dres mikela? Valjda jedini uz užu njegovu obitelj koji je to uzeo hahapoklonili mu da ne bacaju Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296151 Ja mislim da sem Mikela niko nije nosio dres sa njegovim imenom, sem Diabla. Vjerovatno mu je i familija tražila da donese Drogbin ili Lampardov. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296152 Normalno da je istina jebem vas ja sviju :D I to u doba kada nas je relo snabdjevao :D Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296168 nije pravo pitanje pošto je hosting na godinu dana nego pošto je da se srede avatari :fantom: Prijavi
13. juli 2020.6 god. Autor comment_296485 60 KM je hosting. Plaća se u januaru svake godine (ako se ne varam). Može donirati ko god hoće i hvala svakom ko hoće. Domenu ja regulišem, ona košta 30 KM i plaća se 5. jula. I eto vam avatari, nabijem vas. Trebalo mi je bukvalno 2 minute vremena :D OBAVEZNO KORISTITE UPLOADOVANJE NOVOG AVATARA PREKO URL-a! Prijavi
13. juli 2020.6 god. Autor comment_296492 Može. Javi se na private i ti, i ostali, da vam dam paypal email. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296493 Samo pitam. Necu donirat. Haha Salim se. Javim se veceras. Na poslu evo Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296497 reLo de i meni paypal, vani sam a nez kad mogu u Bosnu ponovo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.