Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

postoji li neki način da ja pošaljem neke pare za hosting? imam pay pal nalog ako to nešto znači i imam onu internet karticu

a bez avatara je baš nezgodno

To bi bilo fino, ja znam da smo nedavno diablo, spaha i ja poslali reli neke pare i on je tu dodao još i uplatio za hosting. Ali ajde fuhreru smiluj se i odradi nam te avatare, reci koji su uslovi, da pregovaramo, da to malo napravimo.

Ili možda sačuvati sve ove postove i prebaciti forum na neku novu platformu pa ako budemo to radili dogovoriti se i da neko to održava, plaćali bi iz donacija i slično.

Mada to je pun k posla :/

A koji je trenutni problem s avatarom? Tehničke prirode (neki bug) ili neki problem s hostingom? Ako treba programska pomoć, tu sam...

A koji je trenutni problem s avatarom? Tehničke prirode (neki bug) ili neki problem s hostingom? Ako treba programska pomoć, tu sam...

Nemoj zezat da si i ti programer? Koja tehnologija?

Nemoj zezat da si i ti programer? Koja tehnologija?

U svemu pomalo, trenutno najviše u Javi... A kad sam se tek zaposlio morao sam radit u erlangu :)

Ali kroz faks i za neke svoje hobi projekte isprobao sam razno razne jezike, tako da mi ni web (php, Javascript) nisu strani. Jedino design mrzim, imam nekog iskustva s css-om ali ga mrzim jer nemam osjećaj za lijepo :)

Mikel je tu da ostane, jedino ako kupim novu 12ku RLCa :D

Ček si ti to stvarno svojevoljno kupio dres mikela? Valjda jedini uz užu njegovu obitelj koji je to uzeo haha

Ja mislim da sem Mikela niko nije nosio dres sa njegovim imenom, sem Diabla. Vjerovatno mu je i familija tražila da donese Drogbin ili Lampardov.

• Autor

60 KM je hosting. Plaća se u januaru svake godine (ako se ne varam). Može donirati ko god hoće i hvala svakom ko hoće. Domenu ja regulišem, ona košta 30 KM i plaća se 5. jula.

I eto vam avatari, nabijem vas. Trebalo mi je bukvalno 2 minute vremena :D

OBAVEZNO KORISTITE UPLOADOVANJE NOVOG AVATARA PREKO URL-a!

5Pj9whc.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.