Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ovako je ispravno na bosanskom, ne mogu se ja porediti sa tobom koji govoris srpsko-hrvatkim i obrnuto.

Nije pravilno ni na bosanskom to što si ti napisao.

I nisam ti odgovorio/napisao jer imam potrebu da te ispravljam već da ti pokažem da je glupo raditi takvo što. Svi mi griješimo u pravopisu, neki više, neki manje, međutim prije mjesec dana pisao si negaciju fiksiranu za svaki mogući glagol, a sad odjednom transformacija u 1. lektora CB. Smiri hormone. U zadnje vrijeme kao da ti je satisfakcija pronaći kakvu grešku nebitno bilo to na forumu, portalu ili u nekom postu.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Nije pravilno ni na bosanskom to što si ti napisao.

I nisam ti odgovorio/napisao jer imam potrebu da te ispravljam već da ti pokažem da je glupo raditi takvo što. Svi mi griješimo u pravopisu, neki više, neki manje, međutim prije mjesec dana pisao si negaciju fiksiranu za svaki mogući glagol, a sad odjednom transformacija u 1. lektora CB. Smiri hormone. U zadnje vrijeme kao da ti je satisfakcija pronaći kakvu grešku nebitno bilo to na forumu, portalu ili u nekom postu.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Slazem se, ja sam prvi koji ne koristi kvacice kad pise. Samo ispravio sam Hamcu kad je stavio da se utakmica igra u 16:00(Arsenal) a igrala se u 18:30, da bi Igi rekao jos samo da ti ispravis pravopis. Sta to ne odgovara mom pravopisu.

ispravljati nekoga na forumu radi gramatike nema smisla

ker nastavlja gdje je diablo stao

Zasto komentarises nesto kad nemas pojma o cemu se radi. Hajde samo mi to objasni?

Zemo je taj koji je ispravljao, taj Zemo kome ti drkas kurac po forumu pa sam mu ja ono gore iz sprdnje napisao. 

Kmetovska posla.

• 1 mjesec kasnije...

Vratite teme "Citati" i "Filozofija". Sad hocu da objavim nesto i vidim da nema, zbog par budala koje se loze na nacionalne prepirke citav forum uskracen nekih bas dobrih tema za raspravu. I realno ove teme nemaju veze sa tim iako su obrisane iz tih razloga. LOGIKA!

Banuješ i ćao, taman napraviš selekciju. Zbog takvih debila ne možeš postaviti normalan citat ili pričati o nekoj normalnoj temi.

Sta bi na sjednici? :P

Vracajte teme!

Trola bez kontrolora je vraćena kao što vidiš, jer je išlo po hitnom postupku. Samo pazite šta pišete. Druga stvar - ostale teme. O njima će raspravljati komitet za moderaciju temama upravnog odbora Chelsea Balkan na stalnim vijećima sljedeća 3 dana pa će odluke biti donešene za vikend nadamo se.

Nešto ne mogu da promijenim avatar, jel se to samo meni dešava ili je neki bug u pitanju? Pritisnem da je ubacim sa kompa ali opet mi bude prikazana stara.

pogledaj koja ti je veličina avatara a koja je dozvoljena veličina slike, ne smije bit veća slika od 50mb

Nešto ne mogu da promijenim avatar, jel se to samo meni dešava ili je neki bug u pitanju? Pritisnem da je ubacim sa kompa ali opet mi bude prikazana stara.

Nemoj sa kompa, ubacuj je preko URL-a, tad ko luda ide. Ni meni neće tako sa kompa.

meni hoce sa kompa samo mora velicina biti dozvoljena, i prije toga izbrisem staru i onda novu ubacim
dok sa url.a nikako ne prepozna

Da li je shoutbox ugašen ili je samo zaključan, pošto mu ja nemam pristup. Znam da ste spominjali neke šifre ali ja tad nisam bio aktivan na forumu, pa nisam upućen,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.