1. januar 2016.10 god. comment_245935 Zemo je ustvari Senahid Halilovic in disguiseGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
1. januar 2016.10 god. comment_245937 Ovako je ispravno na bosanskom, ne mogu se ja porediti sa tobom koji govoris srpsko-hrvatkim i obrnuto. Nije pravilno ni na bosanskom to što si ti napisao. I nisam ti odgovorio/napisao jer imam potrebu da te ispravljam već da ti pokažem da je glupo raditi takvo što. Svi mi griješimo u pravopisu, neki više, neki manje, međutim prije mjesec dana pisao si negaciju fiksiranu za svaki mogući glagol, a sad odjednom transformacija u 1. lektora CB. Smiri hormone. U zadnje vrijeme kao da ti je satisfakcija pronaći kakvu grešku nebitno bilo to na forumu, portalu ili u nekom postu. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
1. januar 2016.10 god. comment_245941 Nije pravilno ni na bosanskom to što si ti napisao. I nisam ti odgovorio/napisao jer imam potrebu da te ispravljam već da ti pokažem da je glupo raditi takvo što. Svi mi griješimo u pravopisu, neki više, neki manje, međutim prije mjesec dana pisao si negaciju fiksiranu za svaki mogući glagol, a sad odjednom transformacija u 1. lektora CB. Smiri hormone. U zadnje vrijeme kao da ti je satisfakcija pronaći kakvu grešku nebitno bilo to na forumu, portalu ili u nekom postu. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Slazem se, ja sam prvi koji ne koristi kvacice kad pise. Samo ispravio sam Hamcu kad je stavio da se utakmica igra u 16:00(Arsenal) a igrala se u 18:30, da bi Igi rekao jos samo da ti ispravis pravopis. Sta to ne odgovara mom pravopisu. Prijavi
1. januar 2016.10 god. comment_245950 ispravljati nekoga na forumu radi gramatike nema smisla ker nastavlja gdje je diablo stao Prijavi
1. januar 2016.10 god. comment_245954 ispravljati nekoga na forumu radi gramatike nema smisla ker nastavlja gdje je diablo stao Zasto komentarises nesto kad nemas pojma o cemu se radi. Hajde samo mi to objasni? Zemo je taj koji je ispravljao, taj Zemo kome ti drkas kurac po forumu pa sam mu ja ono gore iz sprdnje napisao. Kmetovska posla. Prijavi
1. januar 2016.10 god. comment_245956 Zasto, zato sto je Zemo institucija i Zemo se mora poštivati. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249993 Vratite teme "Citati" i "Filozofija". Sad hocu da objavim nesto i vidim da nema, zbog par budala koje se loze na nacionalne prepirke citav forum uskracen nekih bas dobrih tema za raspravu. I realno ove teme nemaju veze sa tim iako su obrisane iz tih razloga. LOGIKA! Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250029 Ovde se neko pravi blesav. Citati i filozofija, ja stvarno ne vidim šta kome smeta u tim temama. Prijavi
8. februar 2016.10 god. Autor comment_250032 Kakvih nas ima kačiće se citati Karadžića, Izetbegovića i Tuđmana. Tako da, bolje ne. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250033 Banuješ i ćao, taman napraviš selekciju. Zbog takvih debila ne možeš postaviti normalan citat ili pričati o nekoj normalnoj temi. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250037 Vrtila se međunacionalna prepirka na tim temama a ja nisam bio tu.Kako je to moguće? :p Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250038 Problem je što nikad nije bila prepirka u tim temama, a zabranjene su. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250043 Teme bi se trebale vratit, a svako ko radi te gluposti banovan. Jednostavno Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250092 U srijedu je sjednica upravnog odbora Chelsea Balkan pa cemo uvrstit na dnevni red i to pitanje. Eto nadam se da ste sretni. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250335 Sta bi na sjednici? :P Vracajte teme! Trola bez kontrolora je vraćena kao što vidiš, jer je išlo po hitnom postupku. Samo pazite šta pišete. Druga stvar - ostale teme. O njima će raspravljati komitet za moderaciju temama upravnog odbora Chelsea Balkan na stalnim vijećima sljedeća 3 dana pa će odluke biti donešene za vikend nadamo se. Prijavi
14. februar 2016.10 god. comment_250734 Nešto ne mogu da promijenim avatar, jel se to samo meni dešava ili je neki bug u pitanju? Pritisnem da je ubacim sa kompa ali opet mi bude prikazana stara. Prijavi
14. februar 2016.10 god. comment_250735 pogledaj koja ti je veličina avatara a koja je dozvoljena veličina slike, ne smije bit veća slika od 50mb Prijavi
14. februar 2016.10 god. comment_250736 Nešto ne mogu da promijenim avatar, jel se to samo meni dešava ili je neki bug u pitanju? Pritisnem da je ubacim sa kompa ali opet mi bude prikazana stara. Nemoj sa kompa, ubacuj je preko URL-a, tad ko luda ide. Ni meni neće tako sa kompa. Prijavi
14. februar 2016.10 god. comment_250746 meni hoce sa kompa samo mora velicina biti dozvoljena, i prije toga izbrisem staru i onda novu ubacim dok sa url.a nikako ne prepozna Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250911 Da li je shoutbox ugašen ili je samo zaključan, pošto mu ja nemam pristup. Znam da ste spominjali neke šifre ali ja tad nisam bio aktivan na forumu, pa nisam upućen, Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.