Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Ja sam mislio sa je forum ugasen. Posto sam uvijek ulazio na forum.chelseabalkan i izbacivalo mi da ne postoji.

Dok neki dan ne napisa neko negdje nesto u vezi ovog foruma i ja probadoh na nekadasnji portal uci kad ono forum sad preko tog linka :hljeb:
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Trebalo bi srediti te neke stvari i fali svježe krvi, ali nema novih ljudi

Tesko da ce biti novih ljudi, prosto forumi vise nisu aktuelni vec par godina nazalost. Ljudi su uglavnom presli na reddite, discord i slicne stvari.

ne moze ni biti novih ljudi kad ljudi jedva znaju da postoji forum. a ima jos jedan chelsea balkan koji ima vise lajkeva na fejsu nego ovaj nas.

relo nikako ne promovise forum.

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Ja uglavnom pratim diskusije vezane za klub  na redditu r/chelseafc i iako ima mnogo korisnika i diskusija nije to ni približno ovome ovdje, tamo je tipični krugodrk i ugl. ima smisla pisati samo ako se slažeš sa većinom. Čar ovog foruma je što je svako pisao šta misli, a šteta da se ugasi ovako. Jednostavno forume koriste samo stariji korisnici ugl. rođeni 80. i 90. pa šta nam je tu nam je.

Nisam ovdje pisao jer mi je onaj usrao profil pa ako neko ima ovlasti da pobriše ona sranja što me je nakitio njima. Ako nešto na forumu treba da bude ozbiljno to je moderacija. Ušao da vidim ima li dotičnog korisnika, a pošto vidim da nema odlučio sam da napišem ovo.

Ja uglavnom pratim diskusije vezane za klub na redditu r/chelseafc i iako ima mnogo korisnika i diskusija nije to ni približno ovome ovdje, tamo je tipični krugodrk i ugl. ima smisla pisati samo ako se slažeš sa većinom. Čar ovog foruma je što je svako pisao šta misli, a šteta da se ugasi ovako. Jednostavno forume koriste samo stariji korisnici ugl. rođeni 80. i 90. pa šta nam je tu nam je.

Nisam ovdje pisao jer mi je onaj usrao profil pa ako neko ima ovlasti da pobriše ona sranja što me je nakitio njima. Ako nešto na forumu treba da bude ozbiljno to je moderacija. Ušao da vidim ima li dotičnog korisnika, a pošto vidim da nema odlučio sam da napišem ovo.

Dobrodosao nazad matori :D
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Vidim na dnu da se vraćaju stari forumaši, čim smo počeli opet kupovati ccc

Gdje ste bili 2014. - 2020. ili što kaže Aleksa Šantić "Što me sada tražiš pored njih toliko gdje si bila kad sam bio niko".

Šalim se naravno, neka nas što više. Šta fali i da smo sponzoruše.

• 2 sedmice kasnije...

I ja se udostojio pojaviti nakon 4 mjeseca :o
Ali platit ću domenu, ne dam forumu da umre :D
A pidy i wisey su mi i dalje dužni po cenera :D

E, mogo si nam napraviti ovaj kurac da mozemo ove avatare mrtve mijenjati malo a ?

Dobro nam dosao legendo. Fino te vidjeti ponovo.

Naravno, cim dodjem kuci uplacujem abd.

Dobro nam došao na svoj forum hahahahahahahahahahha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.