8. mart 2020.6 god. comment_293839 Ja sam mislio sa je forum ugasen. Posto sam uvijek ulazio na forum.chelseabalkan i izbacivalo mi da ne postoji. Dok neki dan ne napisa neko negdje nesto u vezi ovog foruma i ja probadoh na nekadasnji portal uci kad ono forum sad preko tog linka :hljeb: Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293844 Malo smo aktivirali forum, čini mi se da je u zadnje vrijeme nešto aktivnije, nije loše. Trebalo bi srediti te neke stvari i fali svježe krvi, ali nema novih ljudi tako ti je kad se Kun vrati na forum stari moj Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293857 relo, chiba i igi, to su likovi koje bsam pozelio... ali picke su :D Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293874 Trebalo bi srediti te neke stvari i fali svježe krvi, ali nema novih ljudi Tesko da ce biti novih ljudi, prosto forumi vise nisu aktuelni vec par godina nazalost. Ljudi su uglavnom presli na reddite, discord i slicne stvari. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293876 ne moze ni biti novih ljudi kad ljudi jedva znaju da postoji forum. a ima jos jedan chelsea balkan koji ima vise lajkeva na fejsu nego ovaj nas. relo nikako ne promovise forum. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293888 Slabo i stranica objavljuje. Ipak, u zadnje vrijeme su počeli malo češće. Vidim da su i admina tražili. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293900 Ma mislim i da od tih promocija nema ništa, jednostavno forumi su izašli iz mode. Ovi novi mali kurajberi vjerujem da i ne znaju šta je forum Prijavi
22. mart 2020.6 god. comment_294034 gde je :fuhrer: ? pitajte ga, ima li na zalihama rukavice za drkanje Prijavi
22. mart 2020.6 god. comment_294035 gde je :fuhrer: ? pitajte ga, ima li na zalihama rukavice za drkanje Ne da mu zena da dolazi na forum :D Prijavi
15. april 2020.6 god. comment_294154 Ja uglavnom pratim diskusije vezane za klub na redditu r/chelseafc i iako ima mnogo korisnika i diskusija nije to ni približno ovome ovdje, tamo je tipični krugodrk i ugl. ima smisla pisati samo ako se slažeš sa većinom. Čar ovog foruma je što je svako pisao šta misli, a šteta da se ugasi ovako. Jednostavno forume koriste samo stariji korisnici ugl. rođeni 80. i 90. pa šta nam je tu nam je. Nisam ovdje pisao jer mi je onaj usrao profil pa ako neko ima ovlasti da pobriše ona sranja što me je nakitio njima. Ako nešto na forumu treba da bude ozbiljno to je moderacija. Ušao da vidim ima li dotičnog korisnika, a pošto vidim da nema odlučio sam da napišem ovo. Prijavi
15. april 2020.6 god. comment_294157 Nema, rijesili smo se nekako, bilo je problema sa hostingom, pa smo i to rijesili. Prijavi
15. april 2020.6 god. comment_294160 Djesi keruu dobro nam dosao nazad đes programerčino hahaha Prijavi
15. april 2020.6 god. comment_294161 Ja uglavnom pratim diskusije vezane za klub na redditu r/chelseafc i iako ima mnogo korisnika i diskusija nije to ni približno ovome ovdje, tamo je tipični krugodrk i ugl. ima smisla pisati samo ako se slažeš sa većinom. Čar ovog foruma je što je svako pisao šta misli, a šteta da se ugasi ovako. Jednostavno forume koriste samo stariji korisnici ugl. rođeni 80. i 90. pa šta nam je tu nam je. Nisam ovdje pisao jer mi je onaj usrao profil pa ako neko ima ovlasti da pobriše ona sranja što me je nakitio njima. Ako nešto na forumu treba da bude ozbiljno to je moderacija. Ušao da vidim ima li dotičnog korisnika, a pošto vidim da nema odlučio sam da napišem ovo. Dobrodosao nazad matori :D Prijavi
22. april 2020.6 god. comment_294183 Celsi Balkan da pošalje zvaničnu protestnu notu u klub da se Džejmsu odbije od plate što ga je Gomez nakantao. Sramota jebiga :D Prijavi
23. april 2020.6 god. comment_294184 James ne igra igre, samo u teretani bleji, bolje da su se takmičili u tome. :P Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294257 Joj jebo majku ne znam koji se kurac prijavio kad veze nema sa igricom, sreća nije ga potrevio Jota i Wolwesi bilo bi 10:0 Prijavi
15. juni 2020.6 god. comment_294584 Vidim na dnu da se vraćaju stari forumaši, čim smo počeli opet kupovati ccc Gdje ste bili 2014. - 2020. ili što kaže Aleksa Šantić "Što me sada tražiš pored njih toliko gdje si bila kad sam bio niko". Šalim se naravno, neka nas što više. Šta fali i da smo sponzoruše. Prijavi
23. juni 2020.6 god. Autor comment_294923 I ja se udostojio pojaviti nakon 4 mjeseca :O Ali platit ću domenu, ne dam forumu da umre :D A pidy i wisey su mi i dalje dužni po cenera :D Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294924 U kakvim je obavezama relo pa nema vremena 5 min na forum da uleti? Sta se zbilo kod njega sve u zivotu. ? Da se nisi ozenio Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294930 Dobro nam dosao legendo. Fino te vidjeti ponovo. Naravno, cim dodjem kuci uplacujem abd. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294935 I ja se udostojio pojaviti nakon 4 mjeseca :o Ali platit ću domenu, ne dam forumu da umre :D A pidy i wisey su mi i dalje dužni po cenera :D E, mogo si nam napraviti ovaj kurac da mozemo ove avatare mrtve mijenjati malo a ? Dobro nam dosao legendo. Fino te vidjeti ponovo. Naravno, cim dodjem kuci uplacujem abd. Dobro nam došao na svoj forum hahahahahahahahahahha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.