13. juli 2020.6 god. comment_296501 Konačno mogu da stavim našeg golmana na avatar. Napusti prostoriju! Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296502 Napusti prostoriju! Joj rustine svaka čast, očekivao sam od Diabla ovo. Netko je već morao kad ja ne mogu staviti dva Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296503 Joj rustine svaka čast, očekivao sam od Diabla ovo. Netko je već morao kad ja ne mogu staviti dvaOn je ker, mrtavker Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296505 Nema šta, moraću moliti reLa da mi promijeni nik u "ker". Niko me ne jebe sa ovim novim nikom. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296506 Nema šta, moraću moliti reLa da mi promijeni nik u "ker". Niko me ne jebe sa ovim novim nikom.Pa promijeni sam jebo te hljeb. Naravno da te niko ne jebe sa tim nickom. To isto kao da ja sad odlucim nick da promijenim pa rodjeno ime da stavim i dalje bi me zvali Kun Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296509 Sto se tice hostinga ja nemam Pejpal ali ko uplaćuje iz Srbije nek se javi, poslacu njemu. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296526 Pa promijeni sam jebo te hljeb. mozemo sami da menjamo? Kako? Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296527 Ko ce vas sad ave pofatati sa novim avatarima, ne treba jos novi nickovi Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296528 Da ne rekoste da je rustin ker. I dan danas bi se pitao otkud ovaj toliko godina tu a ne znam ko je. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296530 mozemo sami da menjamo? Kako?Moj profil---> Editiraj moj profil--->Prikazno ime Pravicu se da nisi znao ovo :DRelo mi ne da ni jednu titulu a kompetentan sam za sve tri :( Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296535 Moj profil---> Editiraj moj profil--->Prikazno ime Pravicu se da nisi znao ovo :D Mozda samo vi moderatori to mozete, obicni clanovi nemaju tu funkciju. :D Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296537 Da ne rekoste da je rustin ker. I dan danas bi se pitao otkud ovaj toliko godina tu a ne znam ko je. A ja sam tek danas saznao što ga zovu ker Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296541 A ja sam tek danas saznao što ga zovu ker Ja sam ovde 100 godina pa i dalje ne znam sto ga tako zovu :D Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296542 Ja sam ovde 100 godina pa i dalje ne znam sto ga tako zovu :Da ne znas ni avatar novi turit kad ti se omogući Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296544 a ne znas ni avatar novi turit kad ti se omogući Realno sad me i mrzi da ga turam :D Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296546 Pa promijeni sam jebo te hljeb. Naravno da te niko ne jebe sa tim nickom. To isto kao da ja sad odlucim nick da promijenim pa rodjeno ime da stavim i dalje bi me zvali Kun Pa ne mogu promijeniti kad nisam admin, probaj mi ti promijeniti ako možeš. Stavi ker ili šta već. Nemoj ko onaj debil Rogex staviti pakaš ili nešto tako. :P Čovjek mi je sav nalog usrao, morao sam diabla moliti da mi popravi jer ja ne mogu mijenjati ništa. I ne mogu opisati koliko mi je drago što opet ima ljudi na forumu. Treba ovo još aktivirati, prejaka je sprdnja. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296547 Pa ne mogu promijeniti kad nisam admin, probaj mi ti promijeniti ako možeš. Stavi ker ili šta već. Nemoj ko onaj debil Rogex staviti pakaš ili nešto tako. :P Čovjek mi je sav nalog usrao, morao sam diabla moliti da mi popravi jer ja ne mogu mijenjati ništa. I ne mogu opisati koliko mi je drago što opet ima ljudi na forumu. Treba ovo još aktivirati, prejaka je sprdnja.jel me jebete da je Cheederer, Srećko bio neki admin ovde? Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296548 Bio admin i to kao reLo ovaj "crveni". Banovao mene i još par ljudi, usrao nam profile i šta već ne. Zato sam i otišao sa foruma, al srećom nema ga više. Prijavi
13. juli 2020.6 god. Autor comment_296549 Ja mu skinuo Admina, pisao mi na viber da će mi se obratiti njegov advokat i da se vidimo na sudu. Kunem se. Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296550 Banao nas dosta, uključujući i mene haha. Poštedio diabla jedino, što misliš odakle nam ove titule iznade imena kao meni polu dobar, polu loš hahaJa mu skinuo Admina, pisao mi na viber da će mi se obratiti njegov advokat i da se vidimo na sudu. Kunem se. Sjećam se haha prijetio nam na chatu svima Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296552 Pokusao sam da prebacim reli na paypal al mi ne dozvoljava. Dal ima veze sto sam u njemackoj a on u BiH pa mi salju neke mailove kao riskantno ovo ono. Uglavnom nek wisey proba posto je i on ovamo, sad ak je na bosanskoj mu kartici paypal to je onda nest drugo pa nek javi kak je proso. Zvat cu korisnicki centar, trenutno mi mrsko se jebavat Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296554 Šta se to dešavalo, šta sam propustio? Ma benjo naivan, pa dao srecku admina, jer mu je uplatio hosting i obecavao nesto, a onaj psihicki nestabilan ili losa roba, ko zna pa poceo ludovati po forumu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.