Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Maminjo je idiot, kako je kenjao po Vahi kao čovjeku i treneru a sada ga uzdiže. E pa može samo plakati za njim sad, nema teorije da će veliki Vahid ikad doći u Zagreb. Ipak čovjek ima principe i obraz.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Maminjo je idiot, kako je kenjao po Vahi kao čovjeku i treneru a sada ga uzdiže. E pa može samo plakati za njim sad, nema teorije da će veliki Vahid ikad doći u Zagreb. Ipak čovjek ima principe i obraz.

To nije istina. Ne laži ovaj napaćeni narod. Razišli su se prijateljski.

Dobar je Ado, Veležovac, Mostarac, raja je. Upoznao sam ga jednom :D

Svojevremeno igro i na Stamford Bridgeu sa Žilinom, kad su igrali u LP. Tada je bio sasvim solidan igrač i imao je finu karijeru. Poslije znam da je bio u Olimpicu, pa je pao kurcu za uši, nemam pojma šta radi sad.

Vlada je Ljubinac odrastao u Mostaru. Ozenio sestru od mog bliskog prijatelja. Drzao pizzeriju u Mostaru. Sin mu se zove Zinedin. Kao igrac ostvario odlicnu karijeru za mostarske prilike. Bio odlican protiv CFCa.

Vlada je Ljubinac odrastao u Mostaru. Ozenio sestru od mog bliskog prijatelja. Drzao pizzeriju u Mostaru. Sin mu se zove Zinedin. Kao igrac ostvario odlicnu karijeru za mostarske prilike. Bio odlican protiv CFCa.

http://www.youtube.com/watch?v=I_wVrmMhLBc

:D

Ovo je malo razvikano derište. Talenat je ali sjebat će ga prvo njegov otac koji ga diže u nebesa pa onda mediji. I opet tvrdim da će Kovačić napravit veću karijeru od ove plačipizde.

Čitam Kovačićevu izjavu tipa da će igrati gdje god ga trener postavi, to je razlika između Kove i Alena.

Ovaj prvi šuti i radi, a ovaj drugi kmeči i bahati se. 

Otac Darija Srne, kapitena reprezentacije Hrvatske, Uzeir je vojsku služio u Busovači (odakle sam i ja)... Uporedo je branio za NK Jedinstvo, a nakon vojne službe je potpisao za NK Čelik.

dinamo i istra utakmicu manje, zasto?

Zato što je utakmica između njih dvoje odgođena zbog lošega travnjaka koji je bio prekriven vodom praktički. 

Naravno, u trećem licu, Ibra je govorio o svojoj karijeri, o Zlatnoj Lopti, kao i o Svetskom prvenstvu koje će se odigrati u Brazilu naredne godine.

"Ja sam najbolji, momče.", rekao je u komentaru za nagradu za koju nije nominovan.

"Zlatan je kao vino. Što je starije, to je bolje. Baš kao i ja. Sve sam bolji sa godinama.", rekao je na temu svoje sjajne forme koja je u uzlaznoj putanji i u tridesetim godinama.

Činjenica da ne ide na Mondijal ga nije mnogo potresla, na TV-u će mečeve ispratiti ako ih uhvati dok bude 'šaltao' kanale, a navijaće za svoje saigrače.

Upitan da prokomentariše činjenicu da će rodna zemlja njegovog oca po prvi put u istoriji nastupiti na jednom Svetskom prvenstvu, Zlatan Ibrahimović je izneo komentar kroz temu Jugoslavije.

"To je sjajno."

"Zemlje bivše Jugoslavije prolaze kroz težak period otkako se ta zemlja raspala. Voleo bih da vidim sve te zemlje kao što su Srbija, Hrvatska i Bosna u jednom, imali bi sjajan fudbalski tim, jer te zemlje imaju odlične igrače."
,
 rekao je Zlatan Ibrahimović.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.