Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/243285/Golman-Islanda-Radim-9-do-16-sati-pa-na-fudbal-i-nadam-se-Brazilu

kolko sam ja skontao golman islanda radi kao neki režiser reklama i spotova pa tek onda ide na fudbal,tako da nije ni pravi profesionalni fudbaler

pardon ovo je trebalo u temu za kvalifikacije ali više ne mogu da vas pohvatam gde šta pišete

Evo ga chiba. 

Podeljen sam u utakmici Hrvatska-Island..iskreno. Voleo bi da Islandjani odu na svetsko,kakav bi to podvig bio za nih. Oni su primer da se i dalje fudbal igra iz ljubavi,a ne samo zbog para i slave. Sto se tice Hrvatske,deda mi je iz Rijeke,cale se rodio u Rijeci i "ziveo" tamo 3 meseca... Ja sam dete iz mesovite porodice :) Tako da bi voleo i Hrvatska da prodje. Videcemo sta ce biti,ali Hrvatska ne sme da potceni puno Island da ovi ne bi iznenadili.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Imam osjećaj da će Argentina zabit barem dva komada. Jako su efikasni, a BiH nema dobru obranu. Nema ni Argentina dakako. Ali je razlika u kvaliteti kao između Hrvatske i Islanda.

Prije bih rekao da je razlika u kvaliteti kao između Francuske i Ukrajine. Naravno Francuska je Argentina, a Ukrajina BiH. Gdje ćeš Island ubacivati u priču. Za BiH brani jedan od najboljih vratara Premiershipa, a za Island nekakav lik što filove snima, a u slobodno vrijeme igra nogomet. Eto dovoljno sam ti rekao. Da o ostalim stvarima i ne govorim. Mada i ja mislim da će BiH izgubiti, a bilo bi lijepo da iznenade argentinske cigane. Da im Pjanke zabije jedan iz slobodnjaka.

šta ste se napalili na tog Seu, pa Vidić bi ga otreso ko slinu

Vidić je najbolji štoper kojeg je EX-YU prostor vidio od kako se raspala bivša država. To je činjenica. Ali i on je više u godinama, pao u formi, a Seo ga može u zubima nositi realno ako ćemo već koristiti izraze kao što je 'otresti'.

121x2xf.jpg

Btw vidite gaće u ovog xD

Imam osjećaj da će Argentina zabit barem dva komada. Jako su efikasni, a BiH nema dobru obranu. Nema ni Argentina dakako. Ali je razlika u kvaliteti kao između Hrvatske i Islanda.

Znači vrlo mala, nepostojeća skoro.

Zaslužen poraz. Flo pogodio da će nam dati dva gola :D

Dobra škola za igrače, neka samo skupljaju iskustvo protiv ovako kvalitetnih protivnika i neka im to posluži kao priprema za Brazil. Vrlo je bitno sada šta će Sušić i njegovi pomoćnici izvući poslije ove tekme, šta će promijeniti u narednoj. Treba se što više jakih mečeva odigrati prije SP-a, samo tako možemo napredovati.

Danas nam je previše ključnih igrača bilo izvan štosa da bismo napravili nešto više, prije svega mislim na srce veznog reda i napadače.

Jedan mix sastav dobio drugi skoro pa najjači. Ne kažem sad da bi HR reprezentacija odigrala i trunke bolje, ali trebat će vam sreća u ždrijebu. U jakoj skupini bi doživili katastrofu.

Što se tiče Argentine, mislim da bi neki mix sastav Njemačke ili Italije dobio njih u najjačem sastavu bez ikakvih problema, loše se brane i ne znaju protiv kontre.

Danas HR dobiva sigurno, ali javlja mi se ideja. Ako je Kuijpers danas sudac koji je postavljen s namjerom da nas pogura u Brazil ako zagusti i ako se to dogodi znači li to da se traži alibi za vjerojatni poguranac Francuske, kao može njima pa može i nama. Izbor sudaca na te 2 utakmice je onako diskutabilan.

Vidić je najbolji štoper kojeg je EX-YU prostor vidio od kako se raspala bivša država. To je činjenica. Ali i on je više u godinama, pao u formi, a Seo ga može u zubima nositi realno ako ćemo već koristiti izraze kao što je 'otresti'.

Ivanović ništa? Jači je od tog see

A Subotić je bolji štoper, i Nastasić. Ne kažem jači po sirovoj snazi, nego bolji. Zato i igraju tu gde igraju

Sead ima tek 20 godina. İgra sa Schalkeom u Ligi Prvaka. Glupo je raspravljati ko je bolji, ovo je dijete cije vrijeme se tek dolazi a ti su vec iskusni...

Nastasic isto 20 a vidi ga de je

Kad se rijesimo anonimusa i invalida kao sto su Avdija Vrsajevic, Toni Sunjic i Zoran Kvrzic mozda nesto i uspijemo. Samo znam da sa njima ne bi ni kvalifikacije prosli...

Argentina je ipak velesila, iskotistili su sansu na pocetku, mi smo imali dvije prilike da povedemo, kasnije su usli ovi strumfovi, igra se promjenila pa smo dobro i prosli. Dzeko pokazao zasto Aguero igra u Cityu a on na klupi. Nije stvar u kvalitetu nego u zalaganju...

Kolasinac odigrao solidno debi, Begovic dobro branio. Vrsajevic im omogucio da nas napadaju preko njegove strane...

Nastasic isto 20 a vidi ga de je

da i sta s tim?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ja se samo bojim Papeta na SP.

Ako taj nista ne promjeni do SP provest cemo se pravo lose, nije da cemo biti prvi tako.

Od grcke mi nismo odigrali utakmice da valja. Slovacka litvanija sve nesto nikako.

Sve je to do formacije, i guranja igraca npr misimovica koji moze 20 min igrat i kasnije svaki napad usporiti a hajrovic koji moze potrcat, opalit ladi jaja.

2 napadaca, igra bez defanzivnog veznog.

Uglavnom, nigdje pape nije dao znak da ce nesto promjenit sve mi se cini da ce furati ovako kako jest.

Kako nije stvar u kvalitetu kada uspoređuješ Džeku i Aguera? :D

Zalaganje dolazi u obzir jedino kod Negredo - Džeko.

Zato što Džeko ima kvalitetu da bude, ako ništa, blizu nivoa jednog Aguera. Negredo nema niti će imati.

Za Džeku već postaje šteta da trune u Cityu, nekako pogotovo sada kad dolazi SP treba nam naš najbolji igrač u formi i spreman, a ne da dođe na Svjetsko nakon što je 9 mjeseci presjedio na klupi. Vidjelo se sinoć kako se i par mjeseci neigranja odrazi na igrača, kamoli cijela sezona.

Što se sinoćnje utakmice tiče, rekao bih da smo previše ofanzivno krenuli, previše naivno i mogli smo komotno primiti još koji gol da nije bilo strašno raspoloženog Begovića. Lijevu stranu su Višća i Rušilac solidno zatvorili, međutim morao je neko igrati ispred Avdije da mu pomaže u defanzivnim zadacima. To sam prije utakmice govorio jer se vidjelo iz aviona šta će nam napraviti. Valjda Sušić konta da je Avdija Bane. :P

Također Zahirović mora biti u 11, pod bilo koju cijenu, takav igrač je nenormalno bitan u balansu ekipe.

Jako mi je žao da nismo barem jedan zabili za sve one divne navijače. Šteta.

PS. Sretno komšije večeras, Kranjčar zabija :D

Kolašincu je tek 20 godina, mislim da je veliki talent s odličnom građom i da će biti svjetska klasa. Ivanoviću je bliže 30-toj nego 25-toj što bi se reklo, a Kolašinac tek zakoračio u treće desetljeće života, tko zna za koliko će godina tek biti na vrhuncu a napreduje li napreduje.

Sinoć zaslužen poraz.

Zato što Džeko ima kvalitetu da bude, ako ništa, blizu nivoa jednog Aguera. Negredo nema niti će imati.

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA O JEBEM ti ženo sunce HAHHAHAHAHHAHAHAHAH

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA O JEBEM ti ženo sunce HAHHAHAHAHHAHAHAHAH

?? Hoces i nama napisati sta je smijesno da se i mi smijemo. :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Da čestitam zapadnim susjedima, potpuno zaslužen trijumf protiv očajnog Islanda večeras. Smjena trenera je malo podigla atmosferu u ekipi, mada se ne mogu oteti dojmu da bi i Štimac pobijedio Island u 2 utakmice. Nebitno sad, glavno je nastup na SP ponovo.

Mandžo dao gol pa napravio samo takvu glupost, sreća pa nije bio jači protivnik jer bi sigurno kaznio ono.

Cuj kloc ima mogucnost HAAHHAHAAHAHAHHAAHHA

Jest sad mutav al brat bratu znas i sam da je prije razvaljivao.. Steta, sta bi sa onakvog igraca.

Konačno jedna vrlo solidna utakmica Hrvatske. Loša realizacija, promašeno jedno 5 zicera.

Navijači pjevaju imena igrača i izbornika - to je ono što volim.

Ovo nije samo plasman na SP, ovo puno više znači za naš nogomet.

Nakon dugo vremena sam uzivao gledajuci reprezentaciju, odigrali sa srcem onako kako se i treba igrati u reprezentaciji.

Gresaka je bilo no sve izgleda puno ljepse kad atmosfera na stadionu nije negativna i kad se umjesto HNS pederi skandiraju imena igraca i izbornika.

Kovacic igracina koja 2 slaloma je napravio !!!ih8PbomixFS5f.gifiGklYAahrmBnz.gif

Uređeno , autor izmjene: marko90

A jest mi žao što Kovina lopta nije ušla nakon prodora  pa ne mogu vam to opisat... U Kovi i njegovim nogama se krije neizmjeran talent i budući najbolji igrač Balkana... ;) 

• Autor

Savršena partija reprezentacije, sa-vr-še-na. Malo je izostalo realizacije, no zanemarivo. Navijanje također za nevjerovatnu pohvalu, pogotovo onaj mural preko cijele tribine (stihovi Moje domovine). Svaki od prvih 11 odigrao fantastičnu partiju, Pletikosa diže atmosferu momački i možda je baš on zaslužio kapetansku traku i više od Srne, ali o tom potom, Srna odigrao partiju kao u najbolje dane karijere, utakmicu kakve se ni Phillip Lahm ne bi posramio. Ćorluka i Šimunić doktori lopte, s kojom mirnoćom i elegancijom su neutralizirali protivnika, bilo je divota gledat. Pranjić maestralno. Modrić odigrao na 200% svojih mogućnosti, respekt za to, tako se za reprezentaciju igra. Raketa se pomalo diže na nivo kojim igra u Sevilli, Perišić nevjerojatan danas, jedno takvo drvo je odigralo kao da Di Mariu gledam. Olić i Mandžukić uložili nevjerojatno puno truda što se vidjelo. I za kraj, da pohvalim genijalca s loptom, Kovu, za kojeg se opravdano može reći već sad da je novi Iniesta, definitivno najveći balkanski talenat koji sam vidio i jamčim da će jednog dana biti na shortlisti za Ballon d'Or.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.