15. oktobar 2024.1 god. comment_359183 Mene je Kolasinac u par navrata iznenadio. Ne pratim ga dugo, znam da i on pati od cestih povreda. Ali sinoc je cak u jednom trenutku sa svoje pozicije dosao na desnu stranu i oduzeo loptu madjarima i tako sprijecio potencijalnu gol sansu. Sto se tice same repke, svakako je ne pratim vec 10 dobrih godina. Ali u zadnje dvije utakmice su vec poceli mali pomaci. Nama je problem taj mentalitet koji se usadio u ekipu, sta poslije Dzeke, Misimovica. Kako je Miske otisao mi smo prestali igrati. Sinoc kao i dosta puta je bio dobar primjer da jednostavno Dzeko ne smije imati veliku ulogu na terenu. Opet se vracam na onu Wengerovu ideju da bi repke trebale imati svojih mjesec dana kad ce samo one igrati. Ovako nema smisla igrati po dvije utakmice unutar dva mjeseca. Barbarezu zelim svu srecu, i nadam se da ce nas on iscupati. Jeste da je bez iskustva, ali trenutno on je nase najbolje rjesenje. 1 minute ago, MASKO said: Ne, zvanične politike nam se slažu al ni blizu braće, pogotovo ne na sportskim manifestacijama znaci potajna braća Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. comment_359188 Nasi navijaci su stvarno posebna sorta. Barbarez kakav je igrac bio i covjek, kapiten, poslijeratna legenda, zasluzio je vala jedan posten cijeli ciklus kvalifikacija da odradi na klupi. Svakakve su se mrake dovodile za selektore, davale im se najbolje igracke generacije u ruke a da ne bi sad Sergeju jednu sansu dali. Pa taman i sto je igracku penziju proveo igrajuci poker. Najvecu nepravdu pretrpio je inace Meho Kodro. Istjeran 2 puta nakon samo 2 utakmice, covjek proveo mozda 4-5 dana s igracima maksimalno. A radi se o izuzetnom covjeku i vrlo dobrom treneru, sa solidnim iskustvom iza sebe. Najveci promasaj se u bh. fudbalu desio nakon 2014. godine i odlaska na SP sa zlatnom generacijom. Tada su se zaradili ozbiljni novci, cini mi se preko 10 miliona eura. Umjesto da odmah investiraju u infrastrukture, naprave u roku godinu dana 10ak novih terena, trening kamp i pocnu slati mlade trenere na obuku u evropske klubove, oni spiskaju pare na novu zgradu guzonja u Savezu. Tu je poceo pad bh. fudbala koji se dugo nece zaustaviti. Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. comment_359200 Meni je najjace sto ovi kurci nasi na tribinama kada ide lose skandiraju savez napolje, a savez im doveo Barbareza i sve sto su htjeli. Valjda to ostalo od prije nekad, pa kada je los rezultat skandiraj. Ja gledam repku, jer je eto nasa, ali nikakvu mi nervozu ne stvaraju, bukvalno mi je svejedno. Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366705 @Whisper Kakav je molim te taj stadion u Leskovcu uživo??? Prijavi
4. oktobar 2025.1 god. Popularna objava comment_368045 Spali smo na to da se krijemo iza problema sa albanskim navijačima, da zabranimo slobodnu prodaju ulaznica, i da se prvi put mislim u istoriji dele "presonalizovane" ulaznice u Leskovcu ovo će jednog dana da se izučava u udzbenicima kao enciklopedijski primer mešanja politike u sport naravno da je saopštenje došlo od "ljudi iz sporta" a ne od onoga koji je to isto i naredio evo sad da mogu, sad bih potpisao da bolje da napuste kvalifikacije ako će tako igrati , apsolutno da sam igrač, ne bih ni prihvatio poziv za tu reprezentaciju jel oni za Srbijiu i ne igraju, nego igraju za političku stranku ja ne znam zašto uopšte i zovu profesionalne fudbalere, neka im igraju njihovi ministri i onda će bar ličiti na pravu sliku stanja u reprezentaciji Prijavi
16. novembar 2025.16. nov comment_368837 Još jedan paradoks ili ti možda normala, gradi se nacionalni stadio sada već epohalni projekat, piramida koju svi čekamo, za to vreme, utakmica se seli u Leskovac gde je "zabranjena" prodaja ulaznica a reprezentacija nije ostvarila plasman na sledeće veliko prvenstvo sve podseća na onu čuvenu scenu kada je autobus se autobus sa visokim zvaničnicima zaglavio u blatu prilikom obilaska gradilišta Prijavi
1. april1. apr comment_371954 12 minutes ago, reLo said: @MASKO ne sumnjam da danas hodaš u dresu BiH hehe. nikad. danas je naredba da se zovu sve firme u federaciji da se naplate fakture jer su svi srećni. Prijavi
1. april1. apr comment_371955 Kakva je ljudina Novak. Od onakvog oca cojk ispasti, alal vera. Prijavi
1. april1. apr comment_371956 Kakav sunovrat italije u relativno kratkom periodu. Cestitke komsijama naravno 🍻😃 Prijavi
1. april1. apr Popularna objava comment_371957 Kakva partija nasih. Sinoc se igrala viktorija, samo jedan tim je postojao na terenu. Jest, igrac vise je bio ali i do te 40te minute smo bili dosta bolji na terenu. Ja sam pojeo govno za Barbareza, prvi sam bio protiv njega na klupi Zmajeva. Dokazao mi je da sam bio u krivu. Na stranu prolaz na Svjetsko koje je samo po sebi uspjeh, Sergej je napravio tim, mladi tim, koji se moze boriti , koji gine od zelje kao da su svi rodjeni u Bosni, uz Edini koji je najveci , najvise dao za BiH, do prije godinu dana za pola ovih igraca nisu ni cuo a sada su nas odveli na Svjetsko i to preko velike Italije. Svaka cast momci i radujmo se. Prijavi
1. april1. apr comment_371962 drago mi je da se neki sportski uspeh napravio da se i narod u BIH raduje zasluzio je idemo dalje hrabro Prijavi
2. april2. apr Popularna objava comment_371963 ej halo, pa nije ovo forum nogometne reprezentacije BiH, šta nas koji kurac davite s njom i njenim uspjesima, koga boli k za reprezentacije, bilo bi najbolje da nema tih reprezentativnih pauza, daj nam PL hahhahaha šala mala zna se za koje, i velike čestitke svima koji slave ovaj veliki uspjeh, apsolutno zasluženi nakon duge muke 120 minuta i penala, oduljilo se to ali ispratilo se sve uz poneko pivo pa se teško ustalo na posao ujutro Sretno! i neka vam reprezentacija uvijek bude bitna jer jedino se tako može do uspjeha!! Prijavi
2. april2. apr comment_371965 3 hours ago, drogba 11 said: ej halo, pa nije ovo forum nogometne reprezentacije BiH, šta nas koji kurac davite s njom i njenim uspjesima, koga boli k za reprezentacije, bilo bi najbolje da nema tih reprezentativnih pauza, daj nam PL hahhahaha šala mala zna se za koje, i velike čestitke svima koji slave ovaj veliki uspjeh, apsolutno zasluženi nakon duge muke 120 minuta i penala, oduljilo se to ali ispratilo se sve uz poneko pivo pa se teško ustalo na posao ujutro Sretno! i neka vam reprezentacija uvijek bude bitna jer jedino se tako može do uspjeha!! Dobro da si se setio da izmilis odnekud... Nije da je malo trebalo 😃😅 Prijavi
2. april2. apr Popularna objava comment_371966 Krivo im, još jedan dokaz iskreno prijateljstva izmedju forumaša iz BIH i SR, čak smo im poslali i našeg propalog tenisera da im diže rejting i skrene pažnju sa onog pašnjaka tamo avaj, ljudi ispoštovali, nisu mu dali sendvič nego ćevape Prijavi
2. april2. apr comment_371972 Posaljite mi jos jednu Bosanku i to je to samo da zna da pravi halal cevape, bond forged in fire sto bi se reklo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.