Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Nemojte ga samo odmah dizati u nebesa, odigro je odlično večeras, međutim protiv Belgije je bio kriminalan. Polako, još je dijete a za par godina tek ćemo vidjeti dokle će stići. 

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Hrvatsku sam gledo možda 10 min ukupno, al jbt kad sam vidio Kovačića kako prođe pored čunjeva, izađe 1 na 1, tačno mi žao bilo što nije ušla. Majstorski potez, provodao ih ko djecu. I vidio sam makazice Olića, prejak potez.

Samo da vas pitam kako ocjenjujete Modrićevu predstavu sinoć?
Praktički već znam odgovor a zanimljivo je da nije ubilježio niti asistenciju niti gol. 
Nije sve u statistici... ;) 

Verovatno je upisao predasistenciju

Ali najjači su oni što razbijaju one table, hahaha, jao, žali bože izmanipulisane debile.

Moram se ukljucit u ovu diskusiju oko Kolašinca i ostalih.  Prvo upoređujete Kolašinca i Vidića, pa ga upoređujete s Nastasićem, ova dvojica stoperi a Seo ni minute nije zaigrao na stoperu, već frajer je lijevi bek pa zadnji vezni.  Eto spominjete Ivanovića, pa frajer 10 godina stariji od Se e, ne kontam kako to možete. 

I na kraju krajeva, ovo što mi uzdižemo Seu, nije stvar njegove kvalitete (koju itekako ima), već je jedna velika zajebancija sa foruma ss.ba, na osnovu koje je frajer bez ijedne odigrane utakmice postao možda i najpopularniji naš igrač. Mi smo sad, haman svi čekali samo njegov nastup, a ne jbenu tekmu protiv Argentine.

Seo je inače legenda ;)

Ma Seo je zmaj nad zmajevima hehe.

E sinoć se uživalo u tekmi, Kovačić pokazao klasu i ja kad sam govorio da ga je trebalo u CFC dovesti umjesto Oscara smijali ste mi se.

Evo sastavio sam jednu pjesmicu.

Na staze stare slave vraća se Kroacija,

Opet kao nekad je ujedinjena nacija.

Za golove će se pobrinuti glavom super Mario,

Kapetansku će vrpcu nosit vođa Srna Darijo.

Vrata čuvat će duge noge, kratka kosa,

Svi znaju da to je naš Stipe Pletikosa.

Za muški moral pobrinut će se Horvat Mila,

Da bi izabrana vrsta uspješna i sretna bila.

Sad svi ko jedan stanite u stroj

U boj u boj za narod svoj.

Njemački legendarni nogometaš Franz Beckenbauer smatra da bi aktualni napadač Borussije Dortmund, Robert Lewandowski, bolje pristajao napadu minhenskog Bayerna od našeg Marija Mandžukića...

- Neovisno o tome koliko je Mandžukić dobar, Lewandowski bi bio veliko pojačanje u napadačkom smislu. On je vjerojatno jači od Mandžukića u igri s loptom i u kretanju bez lopte. Bilo bi sjajno kada bi iduće sezone igrao za Bayern - rekao je Beckenbauer za Sport Bild.

E moj Franz, da nije bilo Mandže ne bi vi vidili trofeja LP, smrade nezahvalni.

Njemački legendarni nogometaš Franz Beckenbauer smatra da bi aktualni napadač Borussije Dortmund, Robert Lewandowski, bolje pristajao napadu minhenskog Bayerna od našeg Marija Mandžukića...

- Neovisno o tome koliko je Mandžukić dobar, Lewandowski bi bio veliko pojačanje u napadačkom smislu. On je vjerojatno jači od Mandžukića u igri s loptom i u kretanju bez lopte. Bilo bi sjajno kada bi iduće sezone igrao za Bayern - rekao je Beckenbauer za Sport Bild.

E moj Franz, da nije bilo Mandže ne bi vi vidili trofeja LP, smrade nezahvalni.

Lewandowski licno i personalno gigant za Mandzukica. Trpa a sposobniji je duplo od njega. Izjava na mjestu, normalno je da je bolje imati Lewu u ekipi nego Mandzukica. Mada u Bayernu i glogov kolac moze biti efikasan spic.

. Mada u Bayernu i glogov kolac moze biti efikasan spic.

Aha, isto tako i u nas i u Barceloni, Realu.... Idi ti igraj pa pričaj, da ne kažem gluposti. 

Hahahahhahahhahah. Poljska panjina, vidilo se kolko je pomogao svojoj reprezentaciji u kvalifikacijama.

HAHAHAHHAHA JES VIDIO JES SMIJESNO HAHAHAHHAHAHA SMIJESNO PA BOG

Ribery je prevara. Dobar si momak.

Aha, isto tako i u nas i u Barceloni, Realu.... Idi ti igraj pa pričaj, da ne kažem gluposti. 

Sta pricas ti uopste?

Lewandowski je kompletniji igrač od Mandžukića. Rekao bih i bolji. I glup to vidio. Al Mario je trenutno idealan za Bayern i ne trebaju ga mjenjati. Njegova igra glavom je fenomenalna, a borben je. Svoj manjak kvalitete nadomjesti borbenošću, ima ga u napadu, obrani, sredini terena. Dobro se kreće, prati suigrače, pokriva teren i uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme u šesnaestercu protivnika. Nešto kao Olić dok je igrao u Bayernu. Zato i zabija ko lud. Bila bi glupost da Lewa zamjeni Marija.

Samo da vas pitam kako ocjenjujete Modrićevu predstavu sinoć?
Praktički već znam odgovor a zanimljivo je da nije ubilježio niti asistenciju niti gol. 
Nije sve u statistici... ;)

Borbeno i požrtvovano, mogu slobodno reći radio ono što očekuje od njega - dirigovao sredinom terena i pokazao da je klasa za sve ostale saigrače. Modrić kada se oslobodi i počne igrati prema naprijed, a ne na sigurno, je daleko najvažniji i najbolji igrač Hrvatske. Kakav Mandžo, kakav Kovačić, kakav Srna. Luka je glavni, on kad igra onda igraju svi.

Cestitam Hrvatskoj prolaz na Svetsko prvenstvo,zasluzili su posteno. Island nije bio dostojan protivnik i sve osim prolaza Hrvatske bi bilo ogromno iznenadjenje. Ovo nesportsko necu da komentarisem zato sto ce jos puno,puno vremena proci dok se ne izglade odnosi izmedju Srbije i Hrvatske,njihovih navijaca,igraca itd,itd...

Ono sto me i dalje nervira je onaj Mandzukic,pa ne mozes biti toliko nesportsko go**o. Ides namerno da udaris protivnickog igraca i to na sredini terena i to nimalo naivno. Ne igras protiv Brazila,Argentine,Francuske,Engleske,Holandije,igras protiv amatera koje je realno Hrvatska trebala pobediti bar 4:0 u oba meca. Mrzim takve igrace koji idu sa namerom nekog da osakate,gade mi se takvi igraci. Mozes biti kao igrac solidan,ali kao covek je dno + su vodili 1:0,da je Hrvatska gubila pa da ga i razumem,nervoza levo desno,ali vodis,igras protiv amatera (realno) i na sredini terena ides djonom protivnickog igraca da udaris. FUJ! 

Cestitam Hrvatskoj prolaz na Svetsko prvenstvo,zasluzili su posteno. Island nije bio dostojan protivnik i sve osim prolaza Hrvatske bi bilo ogromno iznenadjenje. Ovo nesportsko necu da komentarisem zato sto ce jos puno,puno vremena proci dok se ne izglade odnosi izmedju Srbije i Hrvatske,njihovih navijaca,igraca itd,itd...

Ono sto me i dalje nervira je onaj Mandzukic,pa ne mozes biti toliko nesportsko go**o. Ides namerno da udaris protivnickog igraca i to na sredini terena i to nimalo naivno. Ne igras protiv Brazila,Argentine,Francuske,Engleske,Holandije,igras protiv amatera koje je realno Hrvatska trebala pobediti bar 4:0 u oba meca. Mrzim takve igrace koji idu sa namerom nekog da osakate,gade mi se takvi igraci. Mozes biti kao igrac solidan,ali kao covek je dno + su vodili 1:0,da je Hrvatska gubila pa da ga i razumem,nervoza levo desno,ali vodis,igras protiv amatera (realno) i na sredini terena ides djonom protivnickog igraca da udaris. FUJ! 

Jesi ti ikada igrao nogomet??? Ono ni blizu nije bilo namjerno. Ja sam "popio" milijun onakvih startova i znam kada netko ozljeđuje namjerno a netko slučajno, kao u ovoj situaciji. 

Pogledaj situaciju kada na početku prvoga poluvremena onaj njihov "Meireles" što igra lijevog bočnog namjerno gurne Srnu ramenom, baš se vidi da gleda preko ramena gdje je i ovaj sreća prođe ne ozlijeđen. To je namjeran prekršaj. 

Jesi ti ikada igrao nogomet??? Ono ni blizu nije bilo namjerno. Ja sam "popio" milijun onakvih startova i znam kada netko ozljeđuje namjerno a netko slučajno, kao u ovoj situaciji. 

Pogledaj situaciju kada na početku prvoga poluvremena onaj njihov "Meireles" što igra lijevog bočnog namjerno gurne Srnu ramenom, baš se vidi da gleda preko ramena gdje je i ovaj sreća prođe ne ozlijeđen. To je namjeran prekršaj. 

Jesam 8 godina,nisi jedini koji je igrao fudbal na ovom forumu ;) tako da nema potrebe da se brecas. Mandzukicu takvi startovi nisu strani,naprotiv uvek gleda da nekoga udari na pokvareno i bezobrazno video sam to kod njega brdo puta. Nemoj mi pricati o slucajnom faulu,jer da je slucajan ne bi dobio crveni karton. Malo objektivnosti,nije na odmet. A ti ponovo pogledaj snimak i presudi sam,gde je lopta,gde je njegova noga,da mozda ne pokusava da gradi loptu 3 metra od sebe,pa je reagovao kao sestar i u obimu svojih nogu pokusavao da "sakrije loptu". 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N4WM_QgDrIc

Ne želim se prepirati ali kada budu određeni prekršaji u budućnosti ja i ti ćemo viditi jesu li namjerni ili ne. Ne mogu ja sa nekim kvalitetno pričati ovako preko "poruka" al probat ću. 

http://www.youtube.com/watch?v=R98vI3Fc5T0

http://www.youtube.com/watch?v=Uku21lz9Mak

Jesu namjerni ili ne??

Ne želim se prepirati ali kada budu određeni prekršaji u budućnosti ja i ti ćemo viditi jesu li namjerni ili ne. Ne mogu ja sa nekim kvalitetno pričati ovako preko "poruka" al probat ću. 

http://www.youtube.com/watch?v=R98vI3Fc5T0

http://www.youtube.com/watch?v=Uku21lz9Mak

Jesu namjerni ili ne??

ako ti faulovi jesu namerni,ne znaci da je Mandzukicev cist.  Faul je cist bezobrazluk,a to sto ti neces da prihvatis to zbog neceg drugog,to je opet nesto drugo. Nije se videla ni najmanja zelja da skloni nogu, a verovatno je video da ide igrac na njega,a on djon u butinu,cist bezobrazluk.  

I sada opet pregledam snimak i ne mogu se zacuditi tebi i tvojoj konstataciji,ali stvarno...

Uređeno , autor izmjene: grena

Ja pričam kako je i u drugim klubovima "lako" biti efikasan napadač. 

Jao, sve mogu razumjeti al gdje Chelsea ubaci tu. Mucimo se da stvorimo akciju kako treba.

-

Jao, sve mogu razumjeti al gdje Chelsea ubaci tu. Mucimo se da stvorimo akciju kako treba.

-

Sarkazam soxx, sarkazam. 

ako ti faulovi jesu namerni,ne znaci da je Mandzukicev cist.  Faul je cist bezobrazluk,a to sto ti neces da prihvatis to zbog neceg drugog,to je opet nesto drugo. Nije se videla ni najmanja zelja da skloni nogu, a verovatno je video da ide igrac na njega,a on djon u butinu,cist bezobrazluk. 

Možda i ti nećeš da prihvatiš zbog nečeg drugog, ako ćemo tako. 

Ako ciljas na sta mislim da ciljas,onda, evo da ti pokazem moj post pre utakmice Hrvatska -Island. 

Podeljen sam u utakmici Hrvatska-Island..iskreno. Voleo bi da Islandjani odu na svetsko,kakav bi to podvig bio za nih. Oni su primer da se i dalje fudbal igra iz ljubavi,a ne samo zbog para i slave. Sto se tice Hrvatske,deda mi je iz Rijeke,cale se rodio u Rijeci i "ziveo" tamo 3 meseca... Ja sam dete iz mesovite porodice :) Tako da bi voleo i Hrvatska da prodje. Videcemo sta ce biti,ali Hrvatska ne sme da potceni puno Island da ovi ne bi iznenadili.

Mozda te to razuveri u tvojoj konstataciji. 

Ja sam samo realan i objektivan. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.