19. novembar 2013.12 god. comment_151300 Nemojte ga samo odmah dizati u nebesa, odigro je odlično večeras, međutim protiv Belgije je bio kriminalan. Polako, još je dijete a za par godina tek ćemo vidjeti dokle će stići. Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151302 Džeko manekenu, gledaš li ovo??? Gledaj i uči... Šteta što Oliceve škarice nisu ušle. Čestitam Hrvatskoj na prolazu, sramota bi bilo ispasti od Islanda. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151308 Hrvatsku sam gledo možda 10 min ukupno, al jbt kad sam vidio Kovačića kako prođe pored čunjeva, izađe 1 na 1, tačno mi žao bilo što nije ušla. Majstorski potez, provodao ih ko djecu. I vidio sam makazice Olića, prejak potez. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151311 Samo da vas pitam kako ocjenjujete Modrićevu predstavu sinoć? Praktički već znam odgovor a zanimljivo je da nije ubilježio niti asistenciju niti gol. Nije sve u statistici... ;) Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151312 Verovatno je upisao predasistenciju Ali najjači su oni što razbijaju one table, hahaha, jao, žali bože izmanipulisane debile. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151321 Moram se ukljucit u ovu diskusiju oko Kolašinca i ostalih. Prvo upoređujete Kolašinca i Vidića, pa ga upoređujete s Nastasićem, ova dvojica stoperi a Seo ni minute nije zaigrao na stoperu, već frajer je lijevi bek pa zadnji vezni. Eto spominjete Ivanovića, pa frajer 10 godina stariji od Se e, ne kontam kako to možete. I na kraju krajeva, ovo što mi uzdižemo Seu, nije stvar njegove kvalitete (koju itekako ima), već je jedna velika zajebancija sa foruma ss.ba, na osnovu koje je frajer bez ijedne odigrane utakmice postao možda i najpopularniji naš igrač. Mi smo sad, haman svi čekali samo njegov nastup, a ne jbenu tekmu protiv Argentine. Seo je inače legenda ;) Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151322 Ma Seo je zmaj nad zmajevima hehe. E sinoć se uživalo u tekmi, Kovačić pokazao klasu i ja kad sam govorio da ga je trebalo u CFC dovesti umjesto Oscara smijali ste mi se. Evo sastavio sam jednu pjesmicu. Na staze stare slave vraća se Kroacija, Opet kao nekad je ujedinjena nacija. Za golove će se pobrinuti glavom super Mario, Kapetansku će vrpcu nosit vođa Srna Darijo. Vrata čuvat će duge noge, kratka kosa, Svi znaju da to je naš Stipe Pletikosa. Za muški moral pobrinut će se Horvat Mila, Da bi izabrana vrsta uspješna i sretna bila. Sad svi ko jedan stanite u stroj U boj u boj za narod svoj. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151323 Njemački legendarni nogometaš Franz Beckenbauer smatra da bi aktualni napadač Borussije Dortmund, Robert Lewandowski, bolje pristajao napadu minhenskog Bayerna od našeg Marija Mandžukića... - Neovisno o tome koliko je Mandžukić dobar, Lewandowski bi bio veliko pojačanje u napadačkom smislu. On je vjerojatno jači od Mandžukića u igri s loptom i u kretanju bez lopte. Bilo bi sjajno kada bi iduće sezone igrao za Bayern - rekao je Beckenbauer za Sport Bild. E moj Franz, da nije bilo Mandže ne bi vi vidili trofeja LP, smrade nezahvalni. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151324 Ova reprezentacija bi osvojila svjetsko prvenstvo... Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151325 Njemački legendarni nogometaš Franz Beckenbauer smatra da bi aktualni napadač Borussije Dortmund, Robert Lewandowski, bolje pristajao napadu minhenskog Bayerna od našeg Marija Mandžukića... - Neovisno o tome koliko je Mandžukić dobar, Lewandowski bi bio veliko pojačanje u napadačkom smislu. On je vjerojatno jači od Mandžukića u igri s loptom i u kretanju bez lopte. Bilo bi sjajno kada bi iduće sezone igrao za Bayern - rekao je Beckenbauer za Sport Bild. E moj Franz, da nije bilo Mandže ne bi vi vidili trofeja LP, smrade nezahvalni. Lewandowski licno i personalno gigant za Mandzukica. Trpa a sposobniji je duplo od njega. Izjava na mjestu, normalno je da je bolje imati Lewu u ekipi nego Mandzukica. Mada u Bayernu i glogov kolac moze biti efikasan spic. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151326 Hahahahhahahhahah. Poljska panjina, vidilo se kolko je pomogao svojoj reprezentaciji u kvalifikacijama. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151328 . Mada u Bayernu i glogov kolac moze biti efikasan spic. Aha, isto tako i u nas i u Barceloni, Realu.... Idi ti igraj pa pričaj, da ne kažem gluposti. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151329 Adise, sve OK, slažem se s tobom, ali Lovren bi išao u sastav prije oronulog Ćorluke, a onda bi to izgledalo ovako. Prvih 11, ostali klupa. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151331 Hahahahhahahhahah. Poljska panjina, vidilo se kolko je pomogao svojoj reprezentaciji u kvalifikacijama. HAHAHAHHAHA JES VIDIO JES SMIJESNO HAHAHAHHAHAHA SMIJESNO PA BOG Ribery je prevara. Dobar si momak. Aha, isto tako i u nas i u Barceloni, Realu.... Idi ti igraj pa pričaj, da ne kažem gluposti. Sta pricas ti uopste? Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151332 Lewandowski je kompletniji igrač od Mandžukića. Rekao bih i bolji. I glup to vidio. Al Mario je trenutno idealan za Bayern i ne trebaju ga mjenjati. Njegova igra glavom je fenomenalna, a borben je. Svoj manjak kvalitete nadomjesti borbenošću, ima ga u napadu, obrani, sredini terena. Dobro se kreće, prati suigrače, pokriva teren i uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme u šesnaestercu protivnika. Nešto kao Olić dok je igrao u Bayernu. Zato i zabija ko lud. Bila bi glupost da Lewa zamjeni Marija. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151335 Sta pricas ti uopste? Ja pričam kako je i u drugim klubovima "lako" biti efikasan napadač. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151338 Samo da vas pitam kako ocjenjujete Modrićevu predstavu sinoć? Praktički već znam odgovor a zanimljivo je da nije ubilježio niti asistenciju niti gol. Nije sve u statistici... ;) Borbeno i požrtvovano, mogu slobodno reći radio ono što očekuje od njega - dirigovao sredinom terena i pokazao da je klasa za sve ostale saigrače. Modrić kada se oslobodi i počne igrati prema naprijed, a ne na sigurno, je daleko najvažniji i najbolji igrač Hrvatske. Kakav Mandžo, kakav Kovačić, kakav Srna. Luka je glavni, on kad igra onda igraju svi. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151350 Cestitam Hrvatskoj prolaz na Svetsko prvenstvo,zasluzili su posteno. Island nije bio dostojan protivnik i sve osim prolaza Hrvatske bi bilo ogromno iznenadjenje. Ovo nesportsko necu da komentarisem zato sto ce jos puno,puno vremena proci dok se ne izglade odnosi izmedju Srbije i Hrvatske,njihovih navijaca,igraca itd,itd... Ono sto me i dalje nervira je onaj Mandzukic,pa ne mozes biti toliko nesportsko go**o. Ides namerno da udaris protivnickog igraca i to na sredini terena i to nimalo naivno. Ne igras protiv Brazila,Argentine,Francuske,Engleske,Holandije,igras protiv amatera koje je realno Hrvatska trebala pobediti bar 4:0 u oba meca. Mrzim takve igrace koji idu sa namerom nekog da osakate,gade mi se takvi igraci. Mozes biti kao igrac solidan,ali kao covek je dno + su vodili 1:0,da je Hrvatska gubila pa da ga i razumem,nervoza levo desno,ali vodis,igras protiv amatera (realno) i na sredini terena ides djonom protivnickog igraca da udaris. FUJ! Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151358 Cestitam Hrvatskoj prolaz na Svetsko prvenstvo,zasluzili su posteno. Island nije bio dostojan protivnik i sve osim prolaza Hrvatske bi bilo ogromno iznenadjenje. Ovo nesportsko necu da komentarisem zato sto ce jos puno,puno vremena proci dok se ne izglade odnosi izmedju Srbije i Hrvatske,njihovih navijaca,igraca itd,itd... Ono sto me i dalje nervira je onaj Mandzukic,pa ne mozes biti toliko nesportsko go**o. Ides namerno da udaris protivnickog igraca i to na sredini terena i to nimalo naivno. Ne igras protiv Brazila,Argentine,Francuske,Engleske,Holandije,igras protiv amatera koje je realno Hrvatska trebala pobediti bar 4:0 u oba meca. Mrzim takve igrace koji idu sa namerom nekog da osakate,gade mi se takvi igraci. Mozes biti kao igrac solidan,ali kao covek je dno + su vodili 1:0,da je Hrvatska gubila pa da ga i razumem,nervoza levo desno,ali vodis,igras protiv amatera (realno) i na sredini terena ides djonom protivnickog igraca da udaris. FUJ! Jesi ti ikada igrao nogomet??? Ono ni blizu nije bilo namjerno. Ja sam "popio" milijun onakvih startova i znam kada netko ozljeđuje namjerno a netko slučajno, kao u ovoj situaciji. Pogledaj situaciju kada na početku prvoga poluvremena onaj njihov "Meireles" što igra lijevog bočnog namjerno gurne Srnu ramenom, baš se vidi da gleda preko ramena gdje je i ovaj sreća prođe ne ozlijeđen. To je namjeran prekršaj. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151364 Jesi ti ikada igrao nogomet??? Ono ni blizu nije bilo namjerno. Ja sam "popio" milijun onakvih startova i znam kada netko ozljeđuje namjerno a netko slučajno, kao u ovoj situaciji. Pogledaj situaciju kada na početku prvoga poluvremena onaj njihov "Meireles" što igra lijevog bočnog namjerno gurne Srnu ramenom, baš se vidi da gleda preko ramena gdje je i ovaj sreća prođe ne ozlijeđen. To je namjeran prekršaj. Jesam 8 godina,nisi jedini koji je igrao fudbal na ovom forumu ;) tako da nema potrebe da se brecas. Mandzukicu takvi startovi nisu strani,naprotiv uvek gleda da nekoga udari na pokvareno i bezobrazno video sam to kod njega brdo puta. Nemoj mi pricati o slucajnom faulu,jer da je slucajan ne bi dobio crveni karton. Malo objektivnosti,nije na odmet. A ti ponovo pogledaj snimak i presudi sam,gde je lopta,gde je njegova noga,da mozda ne pokusava da gradi loptu 3 metra od sebe,pa je reagovao kao sestar i u obimu svojih nogu pokusavao da "sakrije loptu". http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N4WM_QgDrIc Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151365 Ne želim se prepirati ali kada budu određeni prekršaji u budućnosti ja i ti ćemo viditi jesu li namjerni ili ne. Ne mogu ja sa nekim kvalitetno pričati ovako preko "poruka" al probat ću. http://www.youtube.com/watch?v=R98vI3Fc5T0 http://www.youtube.com/watch?v=Uku21lz9Mak Jesu namjerni ili ne?? Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151367 Ne želim se prepirati ali kada budu određeni prekršaji u budućnosti ja i ti ćemo viditi jesu li namjerni ili ne. Ne mogu ja sa nekim kvalitetno pričati ovako preko "poruka" al probat ću. http://www.youtube.com/watch?v=R98vI3Fc5T0 http://www.youtube.com/watch?v=Uku21lz9Mak Jesu namjerni ili ne?? ako ti faulovi jesu namerni,ne znaci da je Mandzukicev cist. Faul je cist bezobrazluk,a to sto ti neces da prihvatis to zbog neceg drugog,to je opet nesto drugo. Nije se videla ni najmanja zelja da skloni nogu, a verovatno je video da ide igrac na njega,a on djon u butinu,cist bezobrazluk. I sada opet pregledam snimak i ne mogu se zacuditi tebi i tvojoj konstataciji,ali stvarno... Uređeno 20. novembar 2013.12 god., autor izmjene: grena Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151368 Ja pričam kako je i u drugim klubovima "lako" biti efikasan napadač. Jao, sve mogu razumjeti al gdje Chelsea ubaci tu. Mucimo se da stvorimo akciju kako treba.- Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151371 Jao, sve mogu razumjeti al gdje Chelsea ubaci tu. Mucimo se da stvorimo akciju kako treba. - Sarkazam soxx, sarkazam. ako ti faulovi jesu namerni,ne znaci da je Mandzukicev cist. Faul je cist bezobrazluk,a to sto ti neces da prihvatis to zbog neceg drugog,to je opet nesto drugo. Nije se videla ni najmanja zelja da skloni nogu, a verovatno je video da ide igrac na njega,a on djon u butinu,cist bezobrazluk. Možda i ti nećeš da prihvatiš zbog nečeg drugog, ako ćemo tako. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151372 Ako ciljas na sta mislim da ciljas,onda, evo da ti pokazem moj post pre utakmice Hrvatska -Island. Podeljen sam u utakmici Hrvatska-Island..iskreno. Voleo bi da Islandjani odu na svetsko,kakav bi to podvig bio za nih. Oni su primer da se i dalje fudbal igra iz ljubavi,a ne samo zbog para i slave. Sto se tice Hrvatske,deda mi je iz Rijeke,cale se rodio u Rijeci i "ziveo" tamo 3 meseca... Ja sam dete iz mesovite porodice :) Tako da bi voleo i Hrvatska da prodje. Videcemo sta ce biti,ali Hrvatska ne sme da potceni puno Island da ovi ne bi iznenadili. Mozda te to razuveri u tvojoj konstataciji. Ja sam samo realan i objektivan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.