Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Da Mamić ima malo ljudskog dostojanstva i nebi ovakva atmosfera vladala samo među igračima, nego i među navijačima.

Nikad se on neće uspjet iskupiti i opametiti i ne vjerujem da ćemo vidjeti pune tribine sve dok je vođa ovdje.

Neverovatan slučaj u Hrvatskoj: Trener protiv svog kluba u kupu!?

Nesvakidašnja i pomalo bizarna situacija u Hrvatskoj. Tokom izvlačenja Županijskog kupa kuglice su spojile trećeligaša Karlovac 1919 i drugoligaša Petrovu goru, na čijim klupama sedi isti trener -Stjepan Benić

Dogovoren transfer - Halilović u Barceloni

BARCELONA odvodi Alena Halilovića, otac Sejad prijateljima kaže kako je dogovoreno sve, osim dinamike isplate. Zoran Mamić s direktorom katalonskog kluba sastao se danas u hotelu Sheraton, kako bi finiširao transfer. Službenu potvrdu očekujemo uskoro.

Odšteta se kreće oko 15 milijuna eura, 10 za transfer, a ostatak s bonusima i dodacima.

Naravno, dok Dinamo (Mamić), s kojim je Halilović prije mjesec dana potpisao novi ugovor, ne da svoj blagoslov, posao nije gotov, ali se sve razvija u tom smjeru. Barca sigurno neće škrtariti s odštetom klubu, a s igračem, odnosno njegovim roditeljima, već su dogovoreni uvjeti. 

U pregovorima Barcelone i Dinama posredovao je bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, koji zastupa Halilovića, a za Sportal.rs je rekao: "Točno je da sam posredovao u tom transferu", javio se iz Zagreba.

Zanimljivo se razvijala priča koju ćemo narednih dana detaljno pratiti: predstavnici Barcelone po drugi put došli su na pregovore. Prilikom prvog posjeta nisu se uspjeli naći sa Zdravkom Mamićem koji je u isto vrijeme šmugnuo u Madrid!

Ode mali Halilovic ... sa 17 godina ga uvalit za 15ak mil. to moze samo legendarni Maminjo !! :D Ako Bog da, za koju godinu el klasiko sa Halilovicem i Modricem u prvom planuu.
nemogu da vjerujem da nemaju repke svoje zasebne teme al haj :D
evo novih bh dresova i ostale opreme, kod adidasa presli

w9xnii6ec60dkkbhh1.jpg

meni prejako  :-bd

neće ovakvi bit dresovi 100% jer je ovo stari adidasov template, jedino ako su našli da nas sjebu pa da nam uvale recikliranu robu

Kakva bolan reciklirana roba, strasan dizajn :S Volio bih da ovako bude.

volio bi i ja da bude ovo ali neće 1000%

nemogu da vjerujem da nemaju repke svoje zasebne teme al haj :D
evo novih bh dresova i ostale opreme, kod adidasa presli

w9xnii6ec60dkkbhh1.jpg

meni prejako  :-bd

Brate bezze lupate. Ovo je netko pravio, još ništa nije potvrđeno. Da je, bila bi udarna vijest.

Mada sam i ja čuo da će biti Adidas, ALI OVO NIJE SLUŽBENO. Isto sam i ja mogao napraviti u PS-u.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.