15. novembar 2013.12 god. comment_150994 Još sedam sati. http://www.youtube.com/watch?v=IgoHDchn8qc Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151030 Hrvatska preslaba,igra ista kao i kod Stimca,nisu u stanju iskoristiti igraca vise uz kvalitet koji imaju naspram Islanda,usput su mi i oborili tiket na kladionici. Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151032 Bolja igra nego kod Štimca definitivno, ali nije dovoljno bilo dobro, a i nije bilo sreće Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151038 Ufff, loše je ovo bilo što se HR tiče. Loše do bola. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151045 Jad, čemer i tuga. Katastrofa. Prvo poluvrijeme još mogu prožvakat, ali ne iskoristiti 40 minuta igre s igračem više je tragično i moglo bi se vrlo lako osvetiti u uzvratu. Ako se ne varam, prvu kakvu takvu akciju Hrvatska je odigrala u 82. minuti kada je Mandžo spustio za Perišića, a ovaj šutao pored vratnice. Opet se jasno vidi da su u repki neki igrači koji nemaju veze. Tu ponajprije mislim na Perišića. Onog desnog beka Islanda bi silovao svaki prosječan krilni igrač. Ali ne i Perišić. Njemu je vrh vrhova bilo centrirati loptu golmanu Islanda u ruke nekoliko puta. Onaj igrač Islanda što je crveni napravio je idiot. Trebao je samo pustiti Perišića jer bi panjina to zasigurno promašila. Rebić je u nekoliko minuta pokazao da je svemirac za Perišića i da bi trebao startati. Srna je postao katastrofalan. Nekada je bio jedan od najboljih bekova u Europi, danas apsolutno ništa pozitivno ne može dati ekipi. Modrić odigrao na razini treće županijske. Prestrašno. Mandžo opet pokazuje da nije svjetska klasa i da je igrač koji 100% ovisi o momčadi. Nikad on neće nešto sam napravit, taj film nećemo gledati. Totalno razočaran igrom, sramota. U uzvratu mora daleko bolje. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151050 Treba moći igrati na 2 stupnja. Meni je ovo bilo u redu. U uzvratu će popit par komada. Igra mi se sviđa, pogotovo obrana. Nijednu šansu nan nisu stvorili. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151051 Sigurno daleko bolji rezultat za Island nego za komšije. Tekmu nisam gledao pa ne mogu komentarisati, ali sam uvjeren da pod Štimcem ništa lošije ne bi odigrali u dvomeču protiv Islanđana nego što će odigrati pod novim trenerom. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151079 Treba moći igrati na 2 stupnja. Meni je ovo bilo u redu. U uzvratu će popit par komada. Igra mi se sviđa, pogotovo obrana. Nijednu šansu nan nisu stvorili. Aj mi objasni ovaj optimizam. Ne kažem da se to neće desiti, ali zašto si ti tako uvjeren da hoće. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151087 Pa recimo zato jer mi možemo varirati u igri puno više od Islanda. Island se mora braniti i nisu nam nijednu opasnu šansu uspjeli stvoriti. Bezopasna ekipa. Prijavi
16. novembar 2013.12 god. comment_151088 Mislim da ce hrvati proci nekako. Iako ce islandjani uci u tekmu bolje psiholoski, fali tu mnogo kvaliteta. Dosta su sretni bili u barazu i nevjerujem da ce se na tu srecu posrat i kiksat protiv jednog islanda. Rekao bi da su dobili bilo koju drugu ekipu da bi ispali. Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151095 @Tore A mi smo Islandu kao stvorili neke opasne šanse? Smatram da bi bilo veliko iznenađenje da ispadnemo, no lopta je okrugla i sve je moguće. U svakom slučaju vidi se napredak u odnosu na Štimca. Samo da se ovo nekako prođe pa će Kovač imati nešto vremena da počisti Štimčeva govna. Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151097 Što se tiče variranja u igri, Kovač najavljuje igru po pod u bez nepotrebnih centriranja lopte. O tom pričam da nismo jednodimenzionalni i da sa ovakvim protivnicima ni ne trebamo biti. Ako ne ide jednim načinom ide drugim. A imat ćemo nadam se i sudačku pomoć Kuijpersa. Prijavi
17. novembar 2013.12 god. comment_151112 Pa recimo zato jer mi možemo varirati u igri puno više od Islanda. Island se mora braniti i nisu nam nijednu opasnu šansu uspjeli stvoriti. Bezopasna ekipa. cin tore kaze pobjeda igram na islannd Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151170 Ovaj lik je vec bosanska legenda a nije zaigrao ni minute. :D Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151176 Sead Seo Rušilac!!! Ako neko kaže nešto protiv njega, dobit će nogu u guzicu, kao Drogba onomad evo i slika koja to dokazuje Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151190 Imam osjećaj da će Argentina zabit barem dva komada. Jako su efikasni, a BiH nema dobru obranu. Nema ni Argentina dakako. Ali je razlika u kvaliteti kao između Hrvatske i Islanda. Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151192 Kako mogu dati 2 komada, isto tako mogu i primiti. Bojim se, Flo, da opet potcjenjuješ najbolju nogometnu ekipu na Balkanu. Ali dobro je to, jer kad god baciš prognozu obično bude kontra tome. :D Što se razlike u kvaliteti tiče, vidjeli smo upravo u duelu Hrvatske i Islanda (osakaćenog neigranjem jedinog krštenog špica i sa igračem manje) koliko ista može biti bitna, ili nebitna ako hoćete. Da imaju Messija bili bi ogromni favoriti, ovako su samo favoriti. Biće ovo pravi test za naše momke, ipak igramo protiv 3. reprezentacije svijeta prema FIFA-i. U jedno sam siguran, a to je da će podrška biti nenormalna, s obzirom da je riječ o St. Louisu, gradu sa toliko naše raje. Naravno bit će tu Bosanaca i Hercegovaca iz ostalih krajeva kontinenta.. Pobjeda za njih bi bila nešto najljepše. Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151198 Sjećam se 98. kad je Batistuta u prijateljskoj zabio hattrick i kad je završilo 5-0 za Argentinu. Titula najbolje reprezentacije Balkana malo znači kad igraš s južnoamerikancima. Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151200 šta ste se napalili na tog Seu, pa Vidić bi ga otreso ko slinu Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151201 Sjećam se 98. kad je Batistuta u prijateljskoj zabio hattrick i kad je završilo 5-0 za Argentinu. Titula najbolje reprezentacije Balkana malo znači kad igraš s južnoamerikancima. Pa sami si rekao, tad je Batistuta zabio hattrick. Danas taj Batistuta drži građevinsku kompaniju, a u slobodno vrijeme igra polo i golf. Mislim, sjećam se ja da je iste godine Hrvatska zamalo igrala finale Svjetskog prvenstva, a danas se muči protiv Islanda da uopće učestvuje na jednom SP. Al opet velim, dobro je dok god prognoziraš protiv naših, obično bude kontra tome :D Svi se nadamo nastavku tradicije. Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151204 Dajte nam krstenog selektora i pun sastav, pa da se komsije vise ne hvale snagom... Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151209 kolko sam ja skontao golman islanda radi kao neki režiser reklama i spotova pa tek onda ide na fudbal,tako da nije ni pravi profesionalni fudbaler pardon ovo je trebalo u temu za kvalifikacije ali više ne mogu da vas pohvatam gde šta pišete Uređeno 18. novembar 2013.12 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151218 Imam osjećaj da će Argentina zabit barem dva komada. Jako su efikasni, a BiH nema dobru obranu. Nema ni Argentina dakako. Ali je razlika u kvaliteti kao između Hrvatske i Islanda. Pa vidis, velika razlika u kvalitetu i opet sacuvali ljudi mrezu, tako mozda i BiH vcrs sacuva. Opet, tesko da mozemo sta napraviti. Remi bi bio odlican al nadam se makar dobroj utakmici pa nek i izgubimo. Samo da ne bude pisanje po nama Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.