Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Vincent Tan vlasnik Cardiffa kupi FK Sarajevo. Odma saranja sa Cardiffom i klauzula da ne sme menjati grb i boje kluba :D

crni%20dres.jpg

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Kad je mogao jednom Cardiffu promjenjiti ne znam što ne bi mogao jednom Sarajevu. Bilo bi lijepo da FKS dobije bijeli domaći dres umjesto bordo. Bolje će im stajati. 

cuj kad moze, pa nije Cardiff Sarajevo, a Sarajevu gostujuci bijeli dres, a bordo domaci, ne moze on tek tako to promjeniti, to je nesto po cemu je FK Sarajevo poznati, historija, traditicija, sama rijec bordo u BiH na prvo sto asocira je FK Sarajevo, a i sto bi mjenjao boje kluba, kad je crvena upravo jedan i od razloga sto je kupio FK Sarajevo a ne FK Selju

inace jako mi je drago, FKS je ovo zasluzilo, svaka cast Dini i Edisu, drago mi je da su ljudi poput njih dvojice u upravi FKS

https://www.youtube.com/watch?v=XMjlly75bE4

nadam se da ce kako pricaju vise ce se paznja skrenuti na mladi pogon, jer je to ono sto najvise treba Bosni, FK Sarajevo ima jako dobre i kvalitetne mlade igrace, koji nazalost jako tesko mogu sta ostvariti ovde u BiH, ovako ce vise sansi dobiti u prvom timu a i mogucnost odlaska u Cardiff na probu, eventualno neku posudbu

uz to se nadam da ce se poraditi i na samom stadionu Hase, uglavno, odusevljen sam sa ovim potezom uprave, bilo je samo pitanje vremena kad ce tata Tan preuzeti najbolji klub u Bosni i Hercegovini

https://www.youtube.com/watch?v=yZapZrIZg6o

Kupio ih za malu porciju ćevapa. Biće fino kad abd uđemo u PL pa nam ovi pitaru dođu pod Boriće da ih preslušamo.. Pa jebaćemo mamice i Malezijcu i pitarima. :D

Čuj kakvi su xD Pa piše ti. Možda ne voliš domaći nogomet, ali to ne znači da ga svi ne vole.

krivo si me shvatio hahhaha,Hajdukov grb sa zvijezdom?!?!?!?!?!?!?!

EDIT:stari grbovi ocito.....

my bad

krivo si me shvatio hahhaha,Hajdukov grb sa zvijezdom?!?!?!?!?!?!?!

EDIT:stari grbovi ocito.....

my bad

Pa vidiš da se radi o prvoligašima u doba SFRJ, ne danas xD

Hajduk je od priključenja antifašističkom pokretu 1944. godine na svom grbu imao partizansku petokraku, pa sve do 1990. godine.

Evo ti prikaz.

JyWOKUW.jpg

• 2 sedmice kasnije...

Eh sad mi se već počinje sviđati ekipa

Iako je otišao najbolji igrač u 2013. god, golman Stojković, nema veze jer imamo dostojnu zamenu - Lukača. Najviše mi se sviđa što smo se pojačali u odbrani, da ne moram više gledati Stankovića i Ostojića kao štoperski dvojac, doveden je Vulićević pa sad Obradović se može vratiti na mesto štopera. Evo sad je izašla vest da je i Trajković došao, jako mi se sviđa taj igrač, i sada imamo jedan od boljih štoperskih dvojaca u ligi - Obradović i Trajković. Na levom beku i dalje Volkov, ako ne ode.. Ali i ako ode, priča se po medijima o El Muniru iz Jagodine, veoma dobar igrač. Uvršten u najboljih 11 jesenjeg dela prvenstva. A i ako on ne dođe, tu je Aškovski, dete kluba. Znači nema brige za odbranu, što mi se najviše sviđa. Do sad nismo imali neku odbranu, sada će biti uživanje gledati fizičku jaku odbranu a ne Ostojića i Stankovića koje ja mogu nositi na leđima..

Zatim u vezi je došao Drinčić, na mesto zadnjeg veznog, taman da malo Saša Marković zagrije klupu. Gulan koji mi se nije sviđao na levom beku, ruku na srce igrao je tu jer nije imao ko, sada je prekomandovan na svoju prirodnu poziciju -zadnjeg veznog. Baš da vidim kakav će biti posle priprema. Pričalo se o prodaji Jojića i Živkovića, ali hvala Bogu utišalo se i to. Tu je uvek dobri Saša Ilić. Imamo i Brašanca, za koga se nadam da će dobiti više prilika u drugom delu sezone.

u napadu je došao/vratio se dete Partizana 23godišnji Škuletić, valjda će biti bolji od Kojića (jest i to teško haha) a i valjda će se Fofana oporaviti do početka, tj oporavio se valjda (?) ali valjda će ući u formu i početi zabijati, jer mi se baš sviđa kao igrač

od pojačanja još bih samo hteo Sašu Stojanovića iz Radničkog iz Niša, veoma dobar i zahvalan vezni igrač, jak u duelu i veoma iskusan

Ne može taj mirovati. E da ga vidimo sad, biće ovo žestoko do kraja prvenstva, borba za Premijer Ligu između nas i Slobode. S Ćirom će to sigurno još veći lom biti. :D

Mislim da će Ćiro početi puniti tribine, raja će dolaziti samo da čuje njegove provale :D

Ne može taj mirovati. E da ga vidimo sad, biće ovo žestoko do kraja prvenstva, borba za Premijer Ligu između nas i Slobode. S Ćirom će to sigurno još veći lom biti. :D

A “vi“ ste?

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

iQ0ZSMyTdeuS5.gif

Današnja golčina Dejana Lovrena. A smijali ste se kad smo pokrenuli raspravu o njegovu prelasku u Chelsea. Daleko najjači stoper Prema ove sezone uz Chilla i Džagielku.

Bravo Cae, ja sam to stalno govorio, on je stoperčina stvorena za PL. Mediji u Francuskoj su ga ocrnili, dobio je nekoliko crvenih i žutih zbog gluposti koje ni ne sude u PL i onda mu se poljuljalo samopouzdanje i morao je naći novi klub

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.