24. decembar 2013.12 god. comment_155415 Vincent Tan vlasnik Cardiffa kupi FK Sarajevo. Odma saranja sa Cardiffom i klauzula da ne sme menjati grb i boje kluba :D Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155445 Kad je mogao jednom Cardiffu promjenjiti ne znam što ne bi mogao jednom Sarajevu. Bilo bi lijepo da FKS dobije bijeli domaći dres umjesto bordo. Bolje će im stajati. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155466 cuj kad moze, pa nije Cardiff Sarajevo, a Sarajevu gostujuci bijeli dres, a bordo domaci, ne moze on tek tako to promjeniti, to je nesto po cemu je FK Sarajevo poznati, historija, traditicija, sama rijec bordo u BiH na prvo sto asocira je FK Sarajevo, a i sto bi mjenjao boje kluba, kad je crvena upravo jedan i od razloga sto je kupio FK Sarajevo a ne FK Selju inace jako mi je drago, FKS je ovo zasluzilo, svaka cast Dini i Edisu, drago mi je da su ljudi poput njih dvojice u upravi FKS https://www.youtube.com/watch?v=XMjlly75bE4 nadam se da ce kako pricaju vise ce se paznja skrenuti na mladi pogon, jer je to ono sto najvise treba Bosni, FK Sarajevo ima jako dobre i kvalitetne mlade igrace, koji nazalost jako tesko mogu sta ostvariti ovde u BiH, ovako ce vise sansi dobiti u prvom timu a i mogucnost odlaska u Cardiff na probu, eventualno neku posudbu uz to se nadam da ce se poraditi i na samom stadionu Hase, uglavno, odusevljen sam sa ovim potezom uprave, bilo je samo pitanje vremena kad ce tata Tan preuzeti najbolji klub u Bosni i Hercegovini https://www.youtube.com/watch?v=yZapZrIZg6o Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155478 Kupio ih za malu porciju ćevapa. Biće fino kad abd uđemo u PL pa nam ovi pitaru dođu pod Boriće da ih preslušamo.. Pa jebaćemo mamice i Malezijcu i pitarima. :D Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155514 Subotić sa svojom familijom. Lijepa mu je sestra pravo, kovrđave cure su čudo. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155520 kakvi su ovo grbovi šugavi?? Čuj kakvi su xD Pa piše ti. Možda ne voliš domaći nogomet, ali to ne znači da ga svi ne vole. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155524 A vidi Vinkovački Dinamo na slici, jaooo pa sve mi se stegne oko srca, kako je Sulejman Halilović parao mreže Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155530 http://supersport.ba/bh-nogomet/dinamo-oteo-liverpoolu-i-barceloni-wunderkinda-iz-bih.html7 Dinamo dovodi najvećeg BH talenta umjesto Liverpoola i Barcelone. Sretno dečku, Mamić će ga za par godina utopiti za milijune. Prijavi
26. decembar 2013.12 god. comment_155543 Čuj kakvi su xD Pa piše ti. Možda ne voliš domaći nogomet, ali to ne znači da ga svi ne vole. krivo si me shvatio hahhaha,Hajdukov grb sa zvijezdom?!?!?!?!?!?!?! EDIT:stari grbovi ocito..... my bad Prijavi
26. decembar 2013.12 god. comment_155545 krivo si me shvatio hahhaha,Hajdukov grb sa zvijezdom?!?!?!?!?!?!?! EDIT:stari grbovi ocito..... my bad Pa vidiš da se radi o prvoligašima u doba SFRJ, ne danas xD Hajduk je od priključenja antifašističkom pokretu 1944. godine na svom grbu imao partizansku petokraku, pa sve do 1990. godine. Evo ti prikaz. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155855 Oooo komentara ispod članka hahaha http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko-od-prijatelja-dobio-tortu-za-50-gol-u-dresu-cityja/131229026 Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156801 kad se samo sitin dudua iz najboljih dana,koji mandza koji svi :P iako je meni mandza predrag al volia bi da dudu ponovo zaigra negdi a ne u onoj vukojebini Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156965 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=09&nav_id=797949 Čelsi nudi nagodbu Zvezdi Kakvi trollovi su ovi sa b92. Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157088 Eh sad mi se već počinje sviđati ekipa Iako je otišao najbolji igrač u 2013. god, golman Stojković, nema veze jer imamo dostojnu zamenu - Lukača. Najviše mi se sviđa što smo se pojačali u odbrani, da ne moram više gledati Stankovića i Ostojića kao štoperski dvojac, doveden je Vulićević pa sad Obradović se može vratiti na mesto štopera. Evo sad je izašla vest da je i Trajković došao, jako mi se sviđa taj igrač, i sada imamo jedan od boljih štoperskih dvojaca u ligi - Obradović i Trajković. Na levom beku i dalje Volkov, ako ne ode.. Ali i ako ode, priča se po medijima o El Muniru iz Jagodine, veoma dobar igrač. Uvršten u najboljih 11 jesenjeg dela prvenstva. A i ako on ne dođe, tu je Aškovski, dete kluba. Znači nema brige za odbranu, što mi se najviše sviđa. Do sad nismo imali neku odbranu, sada će biti uživanje gledati fizičku jaku odbranu a ne Ostojića i Stankovića koje ja mogu nositi na leđima.. Zatim u vezi je došao Drinčić, na mesto zadnjeg veznog, taman da malo Saša Marković zagrije klupu. Gulan koji mi se nije sviđao na levom beku, ruku na srce igrao je tu jer nije imao ko, sada je prekomandovan na svoju prirodnu poziciju -zadnjeg veznog. Baš da vidim kakav će biti posle priprema. Pričalo se o prodaji Jojića i Živkovića, ali hvala Bogu utišalo se i to. Tu je uvek dobri Saša Ilić. Imamo i Brašanca, za koga se nadam da će dobiti više prilika u drugom delu sezone. u napadu je došao/vratio se dete Partizana 23godišnji Škuletić, valjda će biti bolji od Kojića (jest i to teško haha) a i valjda će se Fofana oporaviti do početka, tj oporavio se valjda (?) ali valjda će ući u formu i početi zabijati, jer mi se baš sviđa kao igrač od pojačanja još bih samo hteo Sašu Stojanovića iz Radničkog iz Niša, veoma dobar i zahvalan vezni igrač, jak u duelu i veoma iskusan Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157230 Ekskluzivno - Ćiro Blažević preuzeo FK Slobodu iz bosanske Tuzle. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157254 Što mu to treba, ne kontam. Umjesto da starost provede na Maldivima. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157315 Ne može taj mirovati. E da ga vidimo sad, biće ovo žestoko do kraja prvenstva, borba za Premijer Ligu između nas i Slobode. S Ćirom će to sigurno još veći lom biti. :D Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157324 Mislim da će Ćiro početi puniti tribine, raja će dolaziti samo da čuje njegove provale :D Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157326 Ne može taj mirovati. E da ga vidimo sad, biće ovo žestoko do kraja prvenstva, borba za Premijer Ligu između nas i Slobode. S Ćirom će to sigurno još veći lom biti. :D A “vi“ ste? Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157327 A “vi“ ste? Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Prvoplasirani na tabeli 1.lige FBiH. :P Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158295 Današnja golčina Dejana Lovrena. A smijali ste se kad smo pokrenuli raspravu o njegovu prelasku u Chelsea. Daleko najjači stoper Prema ove sezone uz Chilla i Džagielku. Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158337 Bravo Cae, ja sam to stalno govorio, on je stoperčina stvorena za PL. Mediji u Francuskoj su ga ocrnili, dobio je nekoliko crvenih i žutih zbog gluposti koje ni ne sude u PL i onda mu se poljuljalo samopouzdanje i morao je naći novi klub Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.