20. novembar 2013.12 god. comment_151373 Ne znam kako moze biti nenamjeran faul mandzukica ovo. Vidio kako igrac ide i digao nogu. Razumijem te ipak, branis svoje. Svicarska Bosna Alzir Honduras Vjerovatno najlaksa iako nesto kontam da bi svicarci mogli biti zajebaniji od Belgije. Belgija je na papiru jaca al nista specijalno ne igraju. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151376 Ja mislim da nije namjerno napravio faul. Svjestan sam toga da je Mandžo "drvo tip napadača" (bez umanjivanja njegovih kvaliteta) i kao takvom mu se često zna dogoditi da mu se noge pomiču kao kolci. Nema on sposobnost savršenog kontroliranja vlastitih pokreta. Da ima malo nekakvog "ciganluka" u sebi, to ne poričem. To se najviše vidi u konstantnom svađanju sa sucima i slično. Ali ni najmanje ne vjerujem da je ikad išao na protivnika s namjerom da ga ozlijedi. A što se tiče ZDS, jebiga, neka shvati kako tko hoće. Nema razloga sad nešto tu opravdavat. Ja ostajem pri svom stavu i znam da će uvijek biti nekih koji će sve promatrati iz neke neprijateljske perspektive. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151377 Ako ciljas na sta mislim da ciljas,onda, evo da ti pokazem moj post pre utakmice Hrvatska -Island. Mozda te to razuveri u tvojoj konstataciji. Ja sam samo realan i objektivan. I ja ti samo lijepo kažem da nije namjeran. Mislim da je sve u žaru borbe bilo. I zašto svi misle da je Švicarska tako slaba. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151379 I ja ti samo lijepo kažem da nije namjeran. Mislim da je sve u žaru borbe bilo. I zašto svi misle da je Švicarska tako slaba. Pa nije slaba al jel bolje dobit jednu svicarsku il njemacku? Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151380 Pa nije slaba al jel bolje dobit jednu svicarsku il njemacku? Ne kažem, ali svi bi željeli tu Švicarsku. Svijetsko je prvenstvo i sve je moguće. Isto kao što oni igraju tako igraju i ostale ekipe. Neće ni oni doći na ekskurziju u Brazil. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151381 Švicarska je nagazna mina zbog Hitzfelda. Sjetite se koga su na prošlom SP tukli u grupi. Jači su nego tada i mogu i nas i BiH pobijedit. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151399 Ja pričam kako je i u drugim klubovima "lako" biti efikasan napadač. Pricamo o Bayernu koji igra u Bundesligi u kojoj odbrane nisu na prvom planu i gdje se 97 koma 8 posto ekipa brani protiv njih. Pricamo o ekipi koja je savrseno uigrana i koja melje sve zivo pred sobom i koja na utakmici stvori toliko sansi da prosto nisi u stanju fulati toliko koliko ce ti oni namjestiti. Pogledaj samo Gomeza kako je punio a fudbalski nije nimalo bolji igrac od Mandzukica - obojica igraci peterca, spori, tromi, tehnicki jako skromni i onda se sjetim kako sam po nekim drugim forumima citao kako je Gomez najbolji spic svijeta, EJ JEBOTE! Sve me 'ladan znoj oblije kad se prisjetim. Kasnije znamo gdje je Gomez zavrsio. Italija, liga iz koje sve klasno bjezi, i to Fiorentina jebena. 10 koraka unazad u karijeri. A razlog sto je Mandzukic stigao je taj sto je razlika izmedju Gomeza i Mandzukica samo u trcanju i zalaganju gdje Hrvat ima prednost. Samo u tome. Lewandowski moze obojicu na kurac nabiti i staviti preko 20 golova u Bundesligi, lagano a tehnicko-takticke sposobnosti su debelo na njegovoj strani. A Mandzukic je jedna fekalija, to vidi svako ko hoce da vidi. Prljavac koji otpozdravlja, fasisticki. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151400 Pricamo o Bayernu koji igra u Bundesligi u kojoj odbrane nisu na prvom planu i gdje se 97 koma 8 posto ekipa brani protiv njih. Pricamo o ekipi koja je savrseno uigrana i koja melje sve zivo pred sobom i koja na utakmici stvori toliko sansi da prosto nisi u stanju fulati toliko koliko ce ti oni namjestiti. Ovo što si rekao od A do Ž vrijedi i za BVB. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151404 Ovo što si rekao od A do Ž vrijedi i za BVB. I oni su masina ali ipak je Bayern poseban nivo. Protiv Dortmunda ti ces imati loptu i pustice ti da bar gradis neke napade, pokusavas nesto, da se nadigravas a Bayern ce ti uzeti loptu i napuniti te, onako, na suvo. I da, naravno da napadac u ovakvom Dortmundu trci vise od napadaca u Bayernu. Mora biti i mnogo eksplozivniji i mora tehnicki biti jaci nego sto su to opticke varke Gomez i Mandzukic. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151416 Lewandowski nije bolji od Mandže. Jednako dobar da. #trip Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151439 Pricamo o Bayernu koji igra u Bundesligi u kojoj odbrane nisu na prvom planu i gdje se 97 koma 8 posto ekipa brani protiv njih. Pricamo o ekipi koja je savrseno uigrana i koja melje sve zivo pred sobom i koja na utakmici stvori toliko sansi da prosto nisi u stanju fulati toliko koliko ce ti oni namjestiti. Pogledaj samo Gomeza kako je punio a fudbalski nije nimalo bolji igrac od Mandzukica - obojica igraci peterca, spori, tromi, tehnicki jako skromni i onda se sjetim kako sam po nekim drugim forumima citao kako je Gomez najbolji spic svijeta, EJ JEBOTE! Sve me 'ladan znoj oblije kad se prisjetim. Kasnije znamo gdje je Gomez zavrsio. Italija, liga iz koje sve klasno bjezi, i to Fiorentina jebena. 10 koraka unazad u karijeri. A razlog sto je Mandzukic stigao je taj sto je razlika izmedju Gomeza i Mandzukica samo u trcanju i zalaganju gdje Hrvat ima prednost. Samo u tome. Lewandowski moze obojicu na kurac nabiti i staviti preko 20 golova u Bundesligi, lagano a tehnicko-takticke sposobnosti su debelo na njegovoj strani. A Mandzukic je jedna fekalija, to vidi svako ko hoce da vidi. Prljavac koji otpozdravlja, fasisticki. stao sam čitati kad sam pročitao ovu glupost nad glupostima.... Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151441 Asmir Begović, vratar bosanskohercegovačke izabrane vrste pokrenuo je svoju blagajnionicu. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151748 Sjajni Rakitić večeras imao dvije asistencije. A Matić donio pobjedu Srbenfici. Džeko još jednu utakmicu presjedio. Bravo Balkanci, samo naprijed. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151781 Dzeko je ponos svih nas sa Balkana ,nije on budala da trci za loptom :-bd Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151800 Sada kada BiH ide u Brazil mnogima je odjednom proradio patriotizam. Među hrpom takvih je i "neki" Eldin Jakupović koji je javno izjavio da želi ići sa reprezentacijom u Brazil bez obzira što je 2006. odbio poziv u mladu reprezentaciju.. Izdajnik koji nam je ranije okrenuo leđa odbvši BiH i zaigrao za Švicarsku bi sada da ide u Brazil sa nama... Bez stida i srama, eto ima i takvih... Što dalje od reprezentacije!! http://sportsport.ba/ino_fudbal/jakupovicu-nije-ovdje-niko-dozivio-amneziju/118422 Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151805 stao sam čitati kad sam pročitao ovu glupost nad glupostima.... I sad bi mene kao trebalo zabrinuti sto mi ovo napise lik kojem su vecina postova nagruvana u temama tipa ljubavne dogodovstine, mala je ekstra ili tako neke lijeve teme? Ne budi blesav. Definicija brzine i eksplozivnosti Mario Gomez i Mario Mandzukic. Ubrzanje od nule do Aubameyanga za 4 sekunde. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151808 I sad bi mene kao trebalo zabrinuti sto mi ovo napise lik kojem su vecina postova nagruvana u temama tipa ljubavne dogodovstine, mala je ekstra ili tako neke lijeve teme? Ne budi blesav. Definicija brzine i eksplozivnosti Mario Gomez i Mario Mandzukic. Ubrzanje od nule do Aubameyanga za 4 sekunde. taj lik je nekada pisao i ozbiljne postove, dok ti još nisi bio ovdje, bar ne pod tim nickom..koliko se ja sjećam... a nebrojeno puta je bilo budala u tim raspravama koje su samo provocirale, i već dugo ja ne sudjelujem u konstruktivnim raspravama potkrijepljenim kvalitetnim argumentima, baš iz tog razloga, a zbog tih igranja boga od strane pojedinaca na forumu neko vrijeme nisam uopće ništa pisao... sad se javim nekad s nekim ozbiljnim postom kad mi baš dođe volja, a većinom su mi postovi u "šitnim" temama, i u tome ne vidim problem, ne diram nikoga i ostao sam aktivan na forumu onoliko koliko meni paše.. a tebe sad koliko brine ili ne brine, no me interesa realno, znaju pojedinci koji su duže ovdje da ja znam kad i ako hoću i ozbiljno raspravljati tako da... ugl glupost si napisao, htio ti priznati ili ne..kraj priče s moje strane što se toga tiče, jer ipak ja postam u glupim temama i ne znam o nogometu ništa... prijatno Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151815 Uglavnom, argumentovano si mi objasnio kakvu sam glupost napisao i sad sam svjestan brzine i okretljivosti Gomeza i Mandzukica. Pokusavam zamisliti kako je Mandza brz i vrckast al' ne ide nikako. Prijatno. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151824 toliko mi je glupa ta konstatacija da mislim da nema potrebe za objašnjavanjem, a pogotovo ne argumentiranim...jer s čovjekom koji misli da je mandžukić spor, trom i sl.. ja nemam šta pričati, bar ne o toj temi ;) da se razumijemo, ni najmanje nema veze što je hrvat kao i ja...isto bih se javio za nemanju matića recimo, ako bi netko rekao da je loš i igrač limitiranih sposobnosti... Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151858 Ako je ijedan igrač borben, okretan i brz onda je to Mario Mandžukić. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151864 Aha, i Dzeko isto pravo ono okretan, mandzo, dzeko, gomez, najbrzi i najokretniji napadaci na cijelom svijetu. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151866 Aha, i Dzeko isto pravo ono okretan, mandzo, dzeko, gomez, najbrzi i najokretniji napadaci na cijelom svijetu. Džeko je nekada zabijao i iz nemogućih situacija, sjetimo se Wolfsburga. Nikada nije bio neke presudne brzine, ali nikada nije bio ni trom. Dapače bio je dovoljno okretan za napadača svjetske klase. To što su ga Amra i ljenost uništili druga stvar. Mandžo je okoprčan igrač, brz i okretan, uvijek na pravome mjestu. Nije neki tehničar, ali je veoma borben. Gomez je baš trom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.