Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Kup BiH 1/4 finale

Široki Brijeg - Olimpic
Željezničar - Sarajevo
Čelik - Velež
Mladost - Zrinjski

Cae, jebaće vas Mladost, džaba vam Basara :D

Kup BiH 1/4 finale

Široki Brijeg - Olimpic
Željezničar - Sarajevo
Čelik - Velež
Mladost - Zrinjski

Brate, uopće ne doživljavam mostarske klubove. Moj klub je DINAMO-ZAGREB-VECTORLOGO-DOT-BIZ.-128x12

Btw. ako ti toliko znači Mladost, sretno vam.  :-h

ja konto ti navijaš za zrinjski xD

Pa dobro, drag mi je svaki uspjeh mostarskih klubova ali samo za Dinamo navijam ;-)

Na jučerašnjoj revijalnoj utakmici Zidanea i prijatelja sudjelovao je i predsjednik HNS-a i legenda reprezentacije CRO Davor Veličanstveni Šuker.

article-0-1C0A256200000578-118_634x419.j

Pa dobro, drag mi je svaki uspjeh mostarskih klubova ali samo za Dinamo navijam ;-)

Vise volis Dinamo nego Zrinjski ??

Strajinja. Dvije stvari u Mostaru volim. Zene i ugodnu mediteransku klimu. I to je to ;-) Sto se mostarskog nogometa tice na obje strane Neretve usko je vezan uz najnize strasti i najgore oblike politike. Ja sam sve to nadrastao. Postujem svaki uspjeh mostarskog sporta, al na tom se sve zavrsava.

Joj ljudi zivim za dan kad ce Pape dobiti nogu. Koji je to seljak, koji muto mutavi. Ne mogu da vjerujem da je ovaj lik nas odveo na SP. Bog nas je pogledao prosle godine u grupama, nema drugog objasnjenja.

Ovaj seljak sa napadacima kao Ibisevicem i Dzekom fosira igru kroz sredu. 2 igraca koji cekaju loptu u 16, 2 igraca koji igraju dobro glavom itd, znate na sta mislim. Ibisevica gura na krilo pored jednog Hajrovica, koji je brz, ima bolji dribling, dobar sut sa distance. Lijevo imamo isto lulica koji je brz. Imamo dobre bekove u vidu kolasinca te mujdze(koji je sinoc bio katastrofalan al dosta dobre partije pruzao ranije) ali ne, ajmo mi kroz sredu. Iako nema ni pjanica ni misketa a i kad imaju ne dodje ni jedna kvalitetna lopta do dzeke kroz sredu, nijedna!

Al hajd svarim ja sto je takticar za nulu. Nego jucer me covjek toliko iznervirao nakon utakmice sa izjavom.

Kaze iako smo izgubili dobili smo 2 dobra igraca za buducnost(misleci na Hadzica i Susica).

Mene samo interesuje kako je uspio ZAKLJUCITI da imaju kvaliteta na osnovu sinocne utakmice gdje je komplet ekipa bila za 0! Po ovoj utakmici ne mozes reci niti IMAJU niti NEMAJU.

KAKO SAFETE ? KAKO KONJU!?!?

#PAPEOUT

Kup BiH 1/4 finale

Mladost - Zrinjski

evo ja navijam za Zrinju i razbucat će mo tamo neku Mladost :D

Ove godine po titulu aBd

zbog kojeg razloga vahid halihodžić nikada nije preuzeo bosnu?

Hejteri će reći zbog para.

Ustvari nije zbog okruženja, prijašnjeg Saveza prvenstveno. Kad bi sada došao Vaha ja stavljam 500 eura da ćemo do četvrtfinala minimum na SP-u.

Ko sto jedan forumas rece nek uzmu para od kvalifikovanja na SP i plate Vahi koliko hoce.

Za ovo tele ce nakon par godina pricat da je trenercina, odveo BiH u Brazil.

Luka-Modric_2823965.jpg

Večeras po meni najbolji igrač Reala u pobjedi od 3-0 nad Levatima. Imao i jednu asistenciju. Vozao je Levate ko Miško u svom VW-u roštiljdžije po centralnoj Srbiji. Kad bih ga ocjenjivao od 5 do 7 kao Blues rekao bih 6.5 ocjena.

Miralem-Pjanic-.jpg

Večeras po meni najbolji igrač Rome. Roma prijetila čitavu utakmicu i onda paff Callejon. A upravo je Roma prijetila preko Pjanića. Proslijedio je jednu sjajnu loptu invalidu Gervinhu, a on to nije uspio strpati u skoro prazan gol.

Nevjerojatni Mandžo zabio više golova od Lewandowskog iako je igrao 400 minuta manje

Deset kola prije kraja Bundeslige Mario Mandžukić je najbolji strijelac natjecanja. U posljednjem kolu popeo se na vrh ljestvice s dva gola Wolfsburgu, klubu iz kojeg je 2012. godine stigao u Bayern.

Hrvatski napadač zabio je za njemačkog prvaka 16 golova u 22 ovosezonska prvenstvena nastupa. Na travnjaku je proveo 1522 minute što znači da se u strijelce upiše u prosjeku svakih 95 minuta. Uz 16 golova Mandžo ima i šest asistencija.

Borussijin Robert Lewandowski je postigao gol manje. Međutim, napadač koji će od sljedeće sezone biti konkurencija Mandžukiću u Bayernu je na travnjaku ove sezone proveo puno više minuta. Poljak je nastupio u 23 utakmice odigravši 1969 minuta, a gol postiže svaku 131 minutu. Uz to, Lewandowski je zabio četiri gola iz jedanaesterca za razliku od Mandžukića koji je bez gola s bijele točke.

Na 15 golova je i Herthin Adrian Ramos, a dva od 15 golova postigao je iz jedanaesterca. Ramos je i rekorder od prve trojice po broju utakmica i minuta. Odigrao je sve 24 utakmice, a na travnjaku je proveo čak 2113 minuta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.