Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je tema da se vodi diskusija o:

a ) Reprezentacijama Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

b ) Nogometašima/fudbalerima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

c ) Ligama Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

d ) Klubovima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

e ) Nogometnim/fudbalskim savezima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uskoro, toÄnije u 20.15 Hrvatska u Zagrebu igra protiv Izraela, prijenos je na HTV-u 2.

U ovom topicu ćemo kako utakmica teÄe i mi istu komentirati meÄ‘usobno ;)

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

• Autor

U 20.15 BiH doÄekuje Bjelorusiju u Zenici, ukoliko BiH uzme 3 boda, Bjelorusija gubi svaku šansu za plasman na Euro, a u tom sluÄaju bi BiH bila u odliÄnoj poziciji. Prijenos ima na BHT-u, a zamolio bih ukoliko netko ima link za online stream utakmice da mi pošalje. ;)

Ovdje ćemo komentirati utakmicu paralelno s njezinim tokom :)

Bjelorusi su bili i previse euforicni jos prije one prve utakmice pa smo ih spustili na zemlju, nadam se da cemo ih i sada dobiti i uz nerjeseno Rumunije i Francuske prici cemo Francuzima na samo 1 bod, a pobjeci cemo Bjelorusiji na 4 boda uz utakmicu manje i Rumuniji na 4 sto ce biti odlicno

Bjelorusi su bili i previse euforicni jos prije one prve utakmice pa smo ih spustili na zemlju, nadam se da cemo ih i sada dobiti i uz nerjeseno Rumunije i Francuske prici cemo Francuzima na samo 1 bod, a pobjeci cemo Bjelorusiji na 4 boda uz utakmicu manje i Rumuniji na 4 sto ce biti odlicno

Sad smo mi euforicni, a ne sviđa mi se ni sto igramo samo sa Dzekom u napadu. Ali, ipak se nadam i ocekujem samo pobjedu.

• Autor

Sad smo mi euforicni, a ne sviđa mi se ni sto igramo samo sa Dzekom u napadu. Ali, ipak se nadam i ocekujem samo pobjedu.

nema to veze, imate odliÄne ofanzivne vezne poput Ibra i Ibiševića i Misimovića da ne nabrajam dalje, može Dijamant sam u špici, ne sumnjam u 3 boda, dapaÄe odigro sam favorita na vas na kladionici

Begovic

Mujdza

Pandza

Papac

Lulic

Rahimic

Zahirovic

Salihovic

Ibricic

Medunjanin

Dzeko

Hvala Bogu da napokon necujem zvizduke na neciju himnu, nek su se i nasi opametili

Uređeno , autor izmjene: Elao

ÄŒarli briljira, da imamo boljeg izvodaca slobodnih od Srne sad bi dominirali

LUKA MODRIC!!!!!!

Ova Bjelorusija kao Stoke ali djaba im, sada 3 boda protiv Luxemburga i u Francuskoj direktan okrsaj za prvo mjesto, mada nisam nesto uvjeren ali euforija je tu :D

Vidim Modric gol i asistencija heh, cestitam i vidim da ce i Hrvatska bez nekih vecih problema proci grupu vjerovatno na prvom mjestu

Tvrda utakmica, ali naši momci nisu odustajali i svaka ima Äast. Baraž obezbjeÄ‘en, a pošto su Francuzi remizirali, bit će borba za prvo mjesto u Parizu.

• Autor

uzet 3 boda kod kuce protiv Latvije i barem egal u Pireju and there we go :P

veÄeras sam primjetio nešto što većina vas vjerovatno nije, bez obzira koliko Ogi bio bolji igraÄ od Dujmovića, kad je Dujmović ušo u igru igra se popravila za barem 40%, uostalom, Ogi je glupim paralelnim dodavanjem skrivio gol, a Dujmović svojim ulascima poboljšava igru već zadnjih 3-4 utakmice, nije sluÄajnost..

P.S. Eduardo definitivno treba poÄinjati u prvoj jedanaestorki i tu nema priÄe, uz njega mogu biti Mandžo ili Killer, meni svejedno

Teska pobjeda, ostali rezultati su nam se poklopili, protiv Francuske nemamo sta traziti, dakle opet baraz, valjda cemo sada imati vise srece pri izvlacenju parova. ;)

Najbolje bi bilo dobiti Grcku ili Irsku, a mozemo se nositi itekako i sa Danskom i Crnom Gorom, Srbija i Swedska su prejake za nas

Tri boda najvažnija, sve ostalo tanko skroz. RazoÄaran sam i navijanjem koje je općenito bilo najlošije u zadnjih 5-6 utakmica na Bilinom. Vjerovatno posljedica 'instant-navijaÄa' koji sa sobom dovede maÄke na tekmu ili malu djecu. Siguran sam da najmanje 70% ovih što su bili na Bjelorusiji neće doći protiv Luksa. ;)

Ima li kad repriza da na miru kući pogledam ? :unsure:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.