26. novembar 2013.12 god. comment_151888 Aha, i Dzeko isto pravo ono okretan, mandzo, dzeko, gomez, najbrzi i najokretniji napadaci na cijelom svijetu. ajde ne sviraj i ti kurcu... mandžu kao igrača poznajem od samog njegovog početka kao seniorskog igrača, dakle marsonije...tada sam samo znao za njega.. a u zagrebu dok je bio sam ga i pratio, u dinamu kasnije da i ne govorim, a tamo je i explodirao nakon šta su ga uzeli od ćire iz zagreba.. iz dinama ga uzeli vukovi u bundesligu i nakon njih bayern, i sad je tamo gdje je, na vrhu... i za njega možete svašta reći, da zna imati prilično glupe i ishitrene reakcije, da je ovo, da je ono, ali da je mario mandžukić spor e to ne možete.. mislim možete, ali serete govna realno, to je činjenica koju možete a i ne morate priznati..uvijek je bilo inžinjera koji se igraju boga na forumu, nitko im ne može grešku naći, oni sve najbolje znaju, poklopiš ga nečim i nađeš mu grešku, komentiraš to ali ništa, no fucking sense.. ali da se vratim mandži...zadnja u nizu takvih gluposti koje zna napraviti je onaj start na igrača islanda nedavno, zbog kojeg je dobio direktan crveni karton i ostavio hrvatsku na cjedilu u jako bitnoj utakmici.. poslije se opravdava kao "vidio je da dolazi igrač i samo htio zagraditi loptu" hahah, čuj zagraditi loptu dizanjem noge do visine jaja protivničkog igrača...a lopta bar pola metra udaljena od te noge.. u kojem si fazonu mislim si dok sam slušao šta je rekao... al onda još gore u studiju, onaj kramp od voditelja i komentatora balog pita beusana je li to bilo baš za crveni :o i počne srati da je mogao proći i sa žutim samo...mogao je da, možda na pesu il fifi.. znači kaži svašta za mandžu i u većini toga ću se vjerojatno složiti, ali da je on TROM i SPOR igrač to ne može nitko reći.. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151910 Kazem ja, najbrzi napadac na svijetu ba :D Ne treba pretjerivati i ići iz krajnosti i krajnost dragi Diablo. Nije trom, nije spor, ali nije ni najbrži. Dovoljno je biti realan i reći da je on jedne sasvim dobre solidne brzine. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151917 Ne treba pretjerivati i ići iz krajnosti i krajnost dragi Diablo. Nije trom, nije spor, ali nije ni najbrži. Dovoljno je biti realan i reći da je on jedne sasvim dobre solidne brzine. Moram reci da se ne slazem, i odgovorno tvrdim da je mandzo, brzi od super maria sa nintenda. Nema brzeg igraca ba sta vam je. To je nesto abnormalno, ne moze se opisati, jebo ronalda ili messija, kakvi oni uf, ne mogu mu ni prismrditi. Onda ide Dzeko, pa Gomez, to okrecu sve redom, pretrce po 16.3 kilometra svaku tekmu, zabijaju redovno izvan 16, a da ne govorim koliko zabijaju kada se nadju u 16 metara od gola. Kazete Drogba, Van Persie, Falcao? Ja kazem imena ove trojice i svi se stresu od te aure kada izgovoris njihova imena, skoro pa izadju cudovista kao da su yu gi oh karte onih bogova, slyfer, winged dragon of ra i obelisk sa snagom od po 4 hiljade. Strahota pricati Boga mi. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151921 Što bi Sale Vugdalić reko, Mandžo majstor zagrebačkog asfalta :D Bojim se da će ga dovođenje Lewandowskog sjebati, ipak je Poljak jači napadač. Još na to Guardiola i njegove fiks ideje... Ne znam, vidjećemo. Rekao sam prije, za Mandžu je ovih nekoliko sezona u Bayerna sigurno vrh karijere, najbolje bi mu bilo da ne mrda odatle nikako. Što se Džeksona tiče, za njega je sljedeće polusezone bitno da igra, zbog Svjetskog, pa makar morao negdje na posudbu. Samo mu ne želim da se vraća u Bundesku, tu je ligu prekucao davno. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151922 Bundesliga je ko stvorena za Dzeku. Ako je pametan nek ide tamo ako misli na posudbu. Ako ne Bundes onda Serie A, u Premiershipu se i nije bas dokaza... Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151923 Ma milion je tu faktora zašto nije do kraja ispunio svoj potencijal u Cityu, ali priča da 'nije stvoren' za Premiershipa nema veze s vezom. Uglavnom, vjerujem da bi u nekom drugom timu sa zdravijom sredinom, managerom koji mu vjeruje i suigračima koji forsiraju nešto drugačiji stil, da bi tu Džeko pokazao klasu koju posjeduje. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151924 timu sa zdravijom sredinom, managerom koji mu vjeruje i suigračima koji forsiraju nešto drugačiji stil, da bi tu Džeko pokazao klasu koju posjeduje. ma daj uparite tu zver sa longom u wba ;) kakav bi to nindza tandem bio Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151925 fulali ste bit priče... znači ja sam samo zamjerio što je dvanaesti napisao da je mandžo trom i spor igrač...a on to nije..nisam spomenuo ni gomeza ni džeksona..samo sam reagirao na glupost da je mario spor i trom igrač... ne zanima me da li će ga leva izgurati ako dođe ili neće, da li će mandžo osvojiti zlatno jaje ilik igrati za rezervnu ekipu herte itd itd... znači mario mandžukić nije spor i trom igrač...kraj priče... a sada diablo nastavi lajati na mjesec Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151929 Džeko je itekako pokazao da može biti ne dobar, nego odličan u Premiershipu. Dovoljno je sjetiti se one četiri golčine koje je zabio Tottenhamu. Onda dovoljno je vidjeti statistiku da s obzirom na pruženu minutažu najčešće postiže golove. Malo se pogubio otkako je u vezi s Amrom Silajdžić, ulijenio se, onda su ga malo i treneri jebali. A i Manchester City nije dobra sredina za njega, pogoto ne sad kad tu glavnu riječe vode Latinosi. Ja tvrdim da je Džeko iz Wolfsburga otišao u Arsenal da bi danas uz Suareza i Rooneyja bio najbolji napadač lige. Ali nije, poletio je za lovom i sjebao se. Za njega bi idealno bilo da pređe u Arsenal ili Borussiju Dortmund. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151934 Nije Arsenal tada htio platiti koliko Džeko vrijedi, svi znamo kako je Wenger težak na novčaniku. City je platio i dobio strašnog napadača, ali nikad ga nisu iskoristili koliko su mogli. Ja tvrdim da smo mi tog prelaznog roka umjesto Torresa doveli Edina, sad bi poslije Drogbe imali legitimnog napadača koji bi naučio od Didiera par fora i još nadogradio ionako strašan potencijal koji je donio iz Bundeslige. Međutim, bilo je kako je bilo, mi smo uzeli Torresa i svi znamo kako je to prošlo. Za Džeku još ima vremena, bitno je da on to shvati i pomakne se malo, pokuša riješiti minutažu pred SP. Poslije toga nek hladi jaja što se mene tiče, on će uvijek biti Idol nacije. U Arsenalu ne vjerujem da bi se nešto proslavio, oni vole igrati da se ušetaju u gol, vole komplicirati previše kao Cityevi Latinosi ponekad. Nije to igra za njega. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151940 Ali nije, poletio je za lovom i sjebao se. Kako mi na kurac idu ovakva sranja od komentara. Da li mozete da shvatite svi vi kojima je argument za svakog igraca koji je otisao u City da je to uradio zbog para da je taj klub 17 puta ambiciozniji od jednog Arsenala u svakom pogledu pocevsi od samog kvaliteta igraca u timu, planova za buducnost pa do infrastrukture koja ce kroz godinu biti najjaca u Engleskoj vrlo vjerovatno. Pa jeste izmedju ostalog i zbog para. Ne znam da li primjecujete ali fudbal se decenijama igra zbog para jer je odavno prerastao u najglobalniju igru, marketing itd itd. To je pos'o. I naravno da ako imas malo mozga potpisaces za City i osvojiti nesto, nego za Arsenal koji je ambiciozan klub u picku materinu. Lijepu. Ako ne uzmu nista u naredne dvije godine pazi kad Ozil ode i opet prodaju dvojicu najbitnijih. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151944 hahahahhahahha to je ta dominacija forumskih bogova čestitam Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152025 Kako mi na kurac idu ovakva sranja od komentara. Da li mozete da shvatite svi vi kojima je argument za svakog igraca koji je otisao u City da je to uradio zbog para da je taj klub 17 puta ambiciozniji od jednog Arsenala u svakom pogledu pocevsi od samog kvaliteta igraca u timu, planova za buducnost pa do infrastrukture koja ce kroz godinu biti najjaca u Engleskoj vrlo vjerovatno. Pa jeste izmedju ostalog i zbog para. Ne znam da li primjecujete ali fudbal se decenijama igra zbog para jer je odavno prerastao u najglobalniju igru, marketing itd itd. To je pos'o. I naravno da ako imas malo mozga potpisaces za City i osvojiti nesto, nego za Arsenal koji je ambiciozan klub u picku materinu. Lijepu. Ako ne uzmu nista u naredne dvije godine pazi kad Ozil ode i opet prodaju dvojicu najbitnijih. Jbg, nemoj se sekirati. Ja samo istinu velim. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152052 Sada kada BiH ide u Brazil mnogima je odjednom proradio patriotizam. Među hrpom takvih je i "neki" Eldin Jakupović koji je javno izjavio da želi ići sa reprezentacijom u Brazil bez obzira što je 2006. odbio poziv u mladu reprezentaciju.. Izdajnik koji nam je ranije okrenuo leđa odbvši BiH i zaigrao za Švicarsku bi sada da ide u Brazil sa nama... Bez stida i srama, eto ima i takvih... Što dalje od reprezentacije!! http://sportsport.ba/ino_fudbal/jakupovicu-nije-ovdje-niko-dozivio-amneziju/118422 Momak se nije odlučio sada, nego 2009. godine, prije Brazila, baraža i svega ostalog. http://www.sport.sf.tv/Nachrichten/Archiv/2009/11/13/Fussball/Eldin-Jakupovic-Spiele-nie-mehr-fuer-die-Schweiz «Ich bereue, mich jemals für die Schweiz entschieden zu haben», sagt Jakupovic in der «Aargauer Zeitung». «Hätte ich von Beginn weg auf mein Herz gehört und die Karte Bosnien ausgespielt, so stünde ich jetzt bei etwa 20 bis 30 Länderspielen», ist der 25-Jährige überzeugt. Für Jakupovic ist klar: «Ich spiele nie mehr für die Schweiz!» Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152061 Džeko je idealan za Juventus u Italiji, Dortmund u Njemačkoj, ili čak Bayern, i tamo bi se nadavao golova (ako bi bio prvi špic) a u Engleskoj ne znam gde bi mogao igrati, npr u Evertonu bi bio bog i batina možda Mandžukić je prljav igrač, realno. Ne znam jel spor, ne pratim ga tako, samo znam ga po potezima šupačkim, od utakmica sa Srbijom, pa protiv Chelsea sam vidio isto, evo sad protiv Islanda. Ne znam zašto to radi, on je nekakva prljavija verzija Van Persija. Ne znam jel spor, al nikad ga nisam vidio da istrči od centra sa loptom ili pretrči nekog igrača, sve što sam vidio da daje golove to su iz šesnesterca, ali i ne pratim ga toliko pa ne znam. Ponavljam još jednom ---> ALI NE PRATIM GA TOLIKO PA NE ZNAM. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152068 Jbg, nemoj se sekirati. Ja samo istinu velim. Nema niko ovdje talenta da me iznervira, ne brini se. Daleko je to od istine sto ti pricas, otici u Arsenal prije Cityja su neistine. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152073 Džeko je idealan za Juventus u Italiji, Dortmund u Njemačkoj, ili čak Bayern, i tamo bi se nadavao golova (ako bi bio prvi špic) a u Engleskoj ne znam gde bi mogao igrati, npr u Evertonu bi bio bog i batina možda Mandžukić je prljav igrač, realno. Ne znam jel spor, ne pratim ga tako, samo znam ga po potezima šupačkim, od utakmica sa Srbijom, pa protiv Chelsea sam vidio isto, evo sad protiv Islanda. Ne znam zašto to radi, on je nekakva prljavija verzija Van Persija. Ne znam jel spor, al nikad ga nisam vidio da istrči od centra sa loptom ili pretrči nekog igrača, sve što sam vidio da daje golove to su iz šesnesterca, ali i ne pratim ga toliko pa ne znam. Ponavljam još jednom ---> ALI NE PRATIM GA TOLIKO PA NE ZNAM. Pa mislim kako to možeš reć za Mandžukića??!! Al možda ga ne pratiš toliko pa ne znaš... To mi jedino zvuči logično. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152075 Momak se nije odlučio sada, nego 2009. godine, prije Brazila, baraža i svega ostalog. http://www.sport.sf.tv/Nachrichten/Archiv/2009/11/13/Fussball/Eldin-Jakupovic-Spiele-nie-mehr-fuer-die-Schweiz «Ich bereue, mich jemals für die Schweiz entschieden zu haben», sagt Jakupovic in der «Aargauer Zeitung». «Hätte ich von Beginn weg auf mein Herz gehört und die Karte Bosnien ausgespielt, so stünde ich jetzt bei etwa 20 bis 30 Länderspielen», ist der 25-Jährige überzeugt. Für Jakupovic ist klar: «Ich spiele nie mehr für die Schweiz!» Sve sam razumio... Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152081 Pa mislim kako to možeš reć za Mandžukića??!! Al možda ga ne pratiš toliko pa ne znaš... To mi jedino zvuči logično. Ne pratim ga, ali pročitaj post još jednom REKAO SAM da sam ga vidio u 2 utakmice protiv Srbije i protiv Chelsea u superkupu (TO SAM GLEDAO!!!!) vidio sam protiv Islanda isto šta je uradio! a reko sam da ne znam da li je spor i trom jer ga ne pratim uopšte ni njega ni bayern kažem samo ono što sam gledao Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152110 Sve sam razumio... :D "Kajem se što sam onda izabrao Švicarsku. Da sam od samog početka slušao svoje srce i otvorio karte svojoj BiH, sada bih već imao 20-30 nastupa za reprezentaciju." - uvjeren je Jakupović. "Neću više nikad igrati za Švicarsku!" Što se Mandže tiče, u pravu je Kalouda djelimično. Jer on je sada igrač 16-erca, promijenio je svoju igru u odnosu na ranije. Recimo, u Dinamu je znao igrati i na krilu i povučenog špica što znači da je itekako sposoban da pretrči ili predribla igrača. Kad je došao u Njemačku i prije svega u Bayerna promijenio se, pokušao za Wolfsburg biti ono što je Džeko bio za njih. To mu je ostalo, i sada je u Bayernu klasični igrač 16-erca. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152127 Svi vi koji imate loše mišljenje o Mandži kao čovjeku, pogledajte ovo. Čovjek je keramičar, mora biti malo grublji, ali je ljudina. http://www.youtube.com/watch?v=AHo44PeM7-o Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152354 http://www.youtube.com/watch?v=MVohIYWaCgw Emotivna priča. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152724 http://www.youtube.com/watch?v=2MOLrk8WqgI Bravo za Maminja. Vaha je najbolji trener na ovim prostorima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.