Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Dobro te, Igi. Pljuješ sve što je Srpsko.. Ako te ne zanima reprezentacija nemoj ni komentarisati.

Ja mislim da Stanoje ima kvalitet da odvede Srbiju na Evropsko, sjajan je to trener, veoma realan i ne dozvoljava da mu se niko upliće u posao! Mislim da nećemo više gledati neke poluigrače već najbolje igrače sa kojima Srbija raspolaže.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Stanojević najbolji u ovom trenutku

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Danas mozda zadnji dan Djurica na mjestu predsednika FK Partizan . :(

Za utakmicu protiv Švicarske hrvatski izbornik Niko Kovač je pozvao sljedeće igrače. Zanimljivo niti jedan Dinamovac.

Vratari: Pletikosa, Subašić

Obrana: Ćorluka, Srna, Bubnjić, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Milić, Vida, Strinić

Veza: Rakitić, Modrić, Perišić, Kovačić, Badelj, Kranjčar, Iličević, Maleš, Vukojević

Napad: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Benko, Rebić 

Ako bi se gledalo isključivo sa sportskog aspekta, Đurić bi se mogao proglasiti uspešnim predsednikom. Za vreme njegove vladavine, Partizan je osvojio pet uzastopnih titula šampiona države, dva Kupa Srbije, izborio plasman u Ligu šampiona, ušao je dva puta u grupnu fazu Lige Evrope..

http://mondo.rs/a661072/Sport/Fudbal/Ovako-je-radio-i-govorio-Dragan-Djuric.html

HŠK Građanski Zagreb je osnovan 26.4.1911, a od 6. do 9.6.1945 je trajala pretvorba u Dinamo. Dinamo je sljednica Građanskog i po UEFA-i i po FIFA-i. Isto kao što je Manchester United osnovan kao Newton Heat 1878. godine i ta se godina uzima kao godina osnutka Man. Uniteda.

Danas protiv Šahatr Donjecka, generalna proba

Lukač; Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov; Drinčić, Brašanac, Ilić, Malbašić; Lazović i Škuletić

Mislim da je to najjači tim, s tim da na klupi dva ultra talenta: Živković i Pantić, još je tu Luka, Grbić, Ninković, Aksentijević,Fofana..

Mislim da će biti dobro proleće

Dragan stojković piksi će biti uhapšen čim kroči u srbiju zbog malverzacija u Crvenoj zvezdi

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Srna jedan od boljih sportista u Hrvatskoj ,uvek je bio pravi profesionalac 

srna-2.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.