Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

1. Španija 1513
2. Njemačka 1311
3. Argentina 1266
4. Kolumbija 1178
5. Belgija 1175
6. Urugvaj 1164
7. Švicarska 1138
8. Holandija 1136
9. Italija 1136
10. Engleska 1080
11. Brazil 1078
12. Čile 1051
13. SAD 1040
14. Portugal 1036
15. Grčka 983
16. BiH 925
17. Obala S. 917
18. Hrvatska 901
19. Rusija 874
20. Ukrajina 871
21. Francuska 870

A da se dobila SAD i Slovacka u Ze uh :)

1383799_10152295200242538_2032437213_n.j

Mozda ipak ima sanse za Balkan ;)

Ovo je sve jedan isti covjek pisao :D 

Po meni može sve od ponuđenog osim Prosinečkog, znači moji favoriti su Matjaž Kek i Niko Kovač, a ne bih imao ništa ni protiv Bjelice, samo mi miči ovog Prosinečkog s očiju..

Kakav Bjelica stari moj, produkt izdrkavanja protudinamovskih medija ala Index.hr. 
Od kad se postaje kandidat za izbornika kada nadmudriš Krunu Jurčića? Pola trenera u HNL-u onda mogu biti izbornici...
A da ne pričam o utakmici u Austriji gdje je Zoran Mamić u prvoj trenerskoj utakmici napravio budalu od tog velikog stratega.

Kakva noć u Bih, nevjerovatno kakav osjećaj

Osjećao sam se kao kad je Drogba zavalio za trofej LP....

http://www.youtube.com/watch?v=mEGtMkL6e7o

prodana duša. opet nestručan čovjek na izborničku poziciju nakon bilića i štimca. žalosno.

• Autor

http://www.youtube.com/watch?v=mEGtMkL6e7o

prodana duša. opet nestručan čovjek na izborničku poziciju nakon bilića i štimca. žalosno.

Apsolutno suprotno. Niti je prodana duša, a njegovi uspjesi sa mladom repkom pokazuju stručnost. Čovjek čuda radi s jednim Brozovićem, alo. Vjerujem da s njime na klupi idemo u Brazil, po meni dobra odluka saveza.

Btw.:

http://www.youtube.com/watch?v=Xw0kFkqDG70

Napokon na klupi netko tko ima muda. Ima autoritet, veliko iskustvo i najvažnije poštovanje igrača. . Sada on treba ispraviti sve što je Štimac zasrao, bit će tu puno posla. Samo naprijed Niko. 

Napokon na klupi netko tko ima muda. Ima autoritet, veliko iskustvo i najvažnije poštovanje igrača. . Sada on treba ispraviti sve što je Štimac zasrao, bit će tu puno posla. Samo naprijed Niko. 

Veliko igračko ima, da, ali trenersko nema nikakvo. Niti jednu seniorsku ekipu nije vodio dosad. Samo juniore Salzburga i mladu hrv. repku. Ja sam skeptičan.

Veliko igračko ima, da, ali trenersko nema nikakvo. Niti jednu seniorsku ekipu nije vodio dosad. Samo juniore Salzburga i mladu hrv. repku. Ja sam skeptičan.

Na igračko sam i mislio. Sa mladom hrvatskom reprezentacijom je uradio strašan posao. Sa većinom igrača iz A selekcije je i igrao i neće tu biti previše upoznavanja. Mislim da ulijeva veće strahopoštovanje igrača od prethodnika. Po meni je dobar izbor, bolji od njega od hrvata nema nitko trenutno. 

BIH je ipak skupo platila sinocnu pobjedu . Tri mlada navijaca su poginuli u saobracajnoj nesreci povratkom iz Litvanije, jednog od njih sam licno poznavao :(  R.I.P. nek im je vjecni rahmet, pocivajte u miru.

momak kao da je imao neki predosjecaj, pogledajte sami sta je rekao u jucerasnjem intervjuu

http://youtu.be/Z2WDybuNSU0

Rahmet porodicama i prijateljima, a preminulim momcima nek Allah dragi podari Džennet.

Ogromna tragedija je ovo, nažalost sjećam se isto prije par godina kad smo se vraćali s utakmice da su poginuli Krajišnici, otac i sin, tada na Komaru kod Travnika. Evo i sada ovo, opet Krajišnici.

Zadovoljan izborom Nike Kovača. Ako uspije igrače natjerat da za kockasti dres grizu bar pola onako kako je on nekad, bit će super.

U svakom slučaju, vjerujem da će se navijači početi vraćati na tribine. Prošli ili ne prošli, samo se nadam da ćemo barem dijelom vratiti onaj kult reprezentacije koji smo nekad imali.

Evo, desilo se - pogriješio sam u prognozi i drago mi je da jesam. Čestitke BiH, sretno u Brazilu. Kakva euforija, čudo jedno. Što se HR tiče mora ići na bolje sada uz braću Kovač. Najvažnije da je ona seljačina s kamena odlepršala.

I RiP za dečke poginule u Poljskoj.

• Autor

Evo, desilo se - pogriješio sam u prognozi i drago mi je da jesam.

Kako iznenađujuće, obično ne griješiš još od AVB-ovog vremena, kada sam ja rekao da onaj roster ima sposobnost pobjediti Barcu a ti mi stavio post u 'Najsmješnije izjave na forumu'. Bič pliz.

Kako iznenađujuće, obično ne griješiš još od AVB-ovog vremena, kada sam ja rekao da onaj roster ima sposobnost pobjediti Barcu a ti mi stavio post u 'Najsmješnije izjave na forumu'. Bič pliz.

Istina. Ali ja sam bio realan samo. Sudbina se poigrala s nama i eto bi kako ti reče.

Evo šta Nick kaže.

http://www.index.hr/sport/clanak/kovac-kakvo-je-to-pitanje-na-mene-nitko-nece-utjecati-/706605.aspx

Index koristi repku za obračun s Mamićem jer mu ništa ne mogu dokazati. Totalno antihrvatski članci i jeftini ad hominem napadi. Nešto su možda i u pravu, ali 80 posto su špekulacije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.