Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Joj e znas da cu stvarno navijati za BIH na Svetskom. Ajmo da osvojite ovaj trofej

EDIT: 

Milioner gasi požar u Voši! Milan Mandarić će biti novi predsednik Lala

13816797553307.jpg

Čuveni biznismen i vlasnik brojnih engleskih klubova je obavio preelimanrne razgovore i vrlo je verovatno da će se vratiti u klub iz rodnog grada, a možda ga i kupiti kada to zakon bude dozvolio

http://www.mozzartsport.com/vesti/milioner-gasi-pozar-u-vosi-milan-mandaric-ce-biti-novi-predsednik-lala

ovaj mandarić je uništio portsmouth.on je digao 60 milijuna eura kredita na ime kluba, prodao sve bitne igrače, ostavio klub u dugovima, prodao ga i pobjegao. prošle sezone u league one su im oduzeli 10 bodova zbog ovog. imam loše mišljenje o ovom čovjeku jer je od premierligaša napravio klub koji je sada pri dnu league two i u vlasništvu navijača. čisto sumnjam da su njegove namjere prema vojvodini dugoročne i ozbiljne.
također, sheffield wednesday je na rubu ispadanja u treću ligu a kao obećao uložiti u klub da bude stabilan i šipak od toga.

Konacno da se i nesto lijepo desi za nase gradjane. Danas je dan kada bi svi Bosanci i Herceovci trebali biti ponosni, najsvjetliji dan u nasoj istoriji. Kad nas ovi politicari jebu i unazadjuju neka bar da nas u necemu krene.

http://www.youtube.com/watch?v=BoJuqsrxqsc

Cestitke Bosni za prolaz dalje direktno  ^:)^

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujuS8i2sBJY

a teske utakmice u Litvaniji, puh  ali na kraju smo ipak zasluzeno slavili !

Nek smo se napokon kvalificirali za to jedno veliko takmicenje pa sta god da bude tamo....

1378538_10200553776918174_757847696_n.jp

Kao prvo čestitke BiH na povijesnom uspjehu.

Kao drugo, ovo je sramota šta rade od hrvatske repke. Stipe Pletikosa je jedini koji zaslužuje pohvale. Ostale sve nabijem na kurac, na čelu sa Štimcem.

• Autor

Eh da si ti jedini...

Ajde se ti lijepo zapitaj par stvari ako se, u večeri kada je tvoja zemlja koju "toliko voliš" napravila povijesni uspjeh, ti bakćeš i ideš svađat po jebenom forumu sa ljudima koji je ne podržavaju. Izađi van, popij pivo, dva, devet, proslavi ko čovjek, a ne tu jest govna.

A jest mi žao pojedinih, sad ....

oprosti brate al tebe ili nešto jebe pa se ovdje istresaš (što bi i shvatio donekle) ili si očito baš jedan od jebenih idiota tipa onih koji su palili hrv zastave kad je ispala od turske na euru i slavio taj poraz hrvatske..

znam priču od stranicu il dvije prije s toreom, i znam šta sam tamo napisao, i zbog čega si se ti naložio ko mangup..tako da..

al ne namjeravam voditi raspravu ovdje sa tobom, nema potrebe, očito je da si jedini koji traži sranja i glupo razmišlja, jer ostala braća bosanci evo ni jedan zucnuo nije, ljudi uživaju i prihvaćaju čestitke, i normalno sagledavaju postove forumaša iz drugih zemalja...

al džaba je, uvijek je u svakom žitu bilo kukolja, pa tako i sada...

čestitao sam već na direktnom odlasku na temi kvale za sp 2014, ali evo i ovdje ću...ipak je prvi put prvi put :D

ja ti svejedno čestitam na prolazu tvoje BiH, kao i svima vama ostalima :D konačno ste uspjeli, sada uživajte za sve ove godine prije kada niste ili imali sreće, ili su vas jebali sa strane ovi "veliki" itd..

i znajte da mi je drago i da ako ne prođe hrv na sp navijati ću za vas do kraja i protiv svakoga.....neću biti na strani lamparda i terrya ako u finalu nalete na BiH :P

malo šale za kraj :D ali samo kako bi pokazao HYN-u da ohladi malo, smiri tenzije, i ne bude jedan od ONIH...

Tore, pjer, drogba, ima li vas jos???

ja sam samo toreu (jer se vidi da je pakaš), dobacio, ostalim nista.. Ne kontam koji vam (ostalim) kurac ja smetam...  Drogba, kazes ne zelis raspravljat sa mnom, a bgm onako poveliki tekst si za mene pustio :D nisam palio zastavu, puca meni kurac za Hrvatskom i za svim ostalim zemljama, da bih se time bavio ;) 

Dubro, ne sikiraj se ti za mene. I hvala na tim zadnjim riječima ;)

Joj jesam se izgotivio večeras.. Preluda noć, apsolutno nenormalno. :D

Ludnica je. I ponovo najveći prognozer ovog foruma pogađa. Nisam ni sumnjao u pobjedu, da se igralo do prekosutra ne bi primili gol od Litvanaca. Vedad je dao taj gol, al je najveći majstor i daleko najbolji igrač ovog tima pripremio sve, samo da ga Vedo ugura što je bio lakši dio.

Večeras lom lomova, slavite ljudi, zaslužili smo ovo.

Bosni cestitke na prolazu zasluzili su :-bd

A meni je uljepsalo dan sto napokon kreten ide http://sportske.jutarnji.hr/suker-prihvatio-stimcevu--ostavku-io-hns-danas--donosi-odluku-o-novom-izborniku-/1133171/ , samo se nadam da nece iduci biti isto los ko on ( losiji tesko moze bit) , moja zelja za izbornika je Prosinecki iako je skoro nemoguce

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.