12. oktobar 2013.12 god. comment_147524 Nisi svjestan svoje nesvijesti kralju moj. Ako se BiH ne obruka u skupini bit će OK, vjeruj mi. Pa prvi put sudjeluju-emo. Pa nece igraci biti krivi, jedino susic. Da smo o'ma postavili vahu halilhodzica ne bih imao nimalo strepnje... Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147526 Nek se mi kvalifikujemo po prvi put, to je bitno. Vazno je SUDJEBOVATI. Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147550 Joj e znas da cu stvarno navijati za BIH na Svetskom. Ajmo da osvojite ovaj trofej EDIT: Milioner gasi požar u Voši! Milan Mandarić će biti novi predsednik Lala Čuveni biznismen i vlasnik brojnih engleskih klubova je obavio preelimanrne razgovore i vrlo je verovatno da će se vratiti u klub iz rodnog grada, a možda ga i kupiti kada to zakon bude dozvolio http://www.mozzartsport.com/vesti/milioner-gasi-pozar-u-vosi-milan-mandaric-ce-biti-novi-predsednik-lala Prijavi
14. oktobar 2013.12 god. comment_147644 ovaj mandarić je uništio portsmouth.on je digao 60 milijuna eura kredita na ime kluba, prodao sve bitne igrače, ostavio klub u dugovima, prodao ga i pobjegao. prošle sezone u league one su im oduzeli 10 bodova zbog ovog. imam loše mišljenje o ovom čovjeku jer je od premierligaša napravio klub koji je sada pri dnu league two i u vlasništvu navijača. čisto sumnjam da su njegove namjere prema vojvodini dugoročne i ozbiljne.također, sheffield wednesday je na rubu ispadanja u treću ligu a kao obećao uložiti u klub da bude stabilan i šipak od toga. Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147729 Konacno da se i nesto lijepo desi za nase gradjane. Danas je dan kada bi svi Bosanci i Herceovci trebali biti ponosni, najsvjetliji dan u nasoj istoriji. Kad nas ovi politicari jebu i unazadjuju neka bar da nas u necemu krene. http://www.youtube.com/watch?v=BoJuqsrxqsc Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147730 Volio bi' da se Bosna plasira u BrazilŠveđani da kod nas traže politički azil http://www.youtube.com/watch?v=NZOf47Iv2Zo Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147732 Svaka čast igracima na ovom uspjehu,velika stvar za ovu napaćenu zemlju i narod.Kakva je takva je ali naša je BiH =D> Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147733 Bravo BiH, nadam se da ćete napraviti nešto u Brazilu, a mi neka se mučimo Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147736 A jest mi žao pojedinih, sad .... znam da misliš na mene haha. daj si keks. Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147737 Cestitke Bosni za prolaz dalje direktno ^:)^ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujuS8i2sBJY Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147740 a teske utakmice u Litvaniji, puh ali na kraju smo ipak zasluzeno slavili ! Nek smo se napokon kvalificirali za to jedno veliko takmicenje pa sta god da bude tamo.... Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147744 Kao prvo čestitke BiH na povijesnom uspjehu. Kao drugo, ovo je sramota šta rade od hrvatske repke. Stipe Pletikosa je jedini koji zaslužuje pohvale. Ostale sve nabijem na kurac, na čelu sa Štimcem. Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147749 OOOj ludilaa, joj i ovo da dozivim BiH na svjetskom :) Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147750 bravo za bih uz vas je derventa a valjda ce i hrvatska na sp Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147751 Toliko sam bio sretan zbog prolaska Bosne u Brazil, da mi nije na pamet palo gledat ovu žalost od naše repke, svaka čast momci! Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147753 znam da misliš na mene haha. daj si keks. Eh da si ti jedini... Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147755 Eh da si ti jedini... Ajde se ti lijepo zapitaj par stvari ako se, u večeri kada je tvoja zemlja koju "toliko voliš" napravila povijesni uspjeh, ti bakćeš i ideš svađat po jebenom forumu sa ljudima koji je ne podržavaju. Izađi van, popij pivo, dva, devet, proslavi ko čovjek, a ne tu jest govna. Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147756 A jest mi žao pojedinih, sad .... oprosti brate al tebe ili nešto jebe pa se ovdje istresaš (što bi i shvatio donekle) ili si očito baš jedan od jebenih idiota tipa onih koji su palili hrv zastave kad je ispala od turske na euru i slavio taj poraz hrvatske.. znam priču od stranicu il dvije prije s toreom, i znam šta sam tamo napisao, i zbog čega si se ti naložio ko mangup..tako da.. al ne namjeravam voditi raspravu ovdje sa tobom, nema potrebe, očito je da si jedini koji traži sranja i glupo razmišlja, jer ostala braća bosanci evo ni jedan zucnuo nije, ljudi uživaju i prihvaćaju čestitke, i normalno sagledavaju postove forumaša iz drugih zemalja... al džaba je, uvijek je u svakom žitu bilo kukolja, pa tako i sada... čestitao sam već na direktnom odlasku na temi kvale za sp 2014, ali evo i ovdje ću...ipak je prvi put prvi put :D ja ti svejedno čestitam na prolazu tvoje BiH, kao i svima vama ostalima :D konačno ste uspjeli, sada uživajte za sve ove godine prije kada niste ili imali sreće, ili su vas jebali sa strane ovi "veliki" itd.. i znajte da mi je drago i da ako ne prođe hrv na sp navijati ću za vas do kraja i protiv svakoga.....neću biti na strani lamparda i terrya ako u finalu nalete na BiH :P malo šale za kraj :D ali samo kako bi pokazao HYN-u da ohladi malo, smiri tenzije, i ne bude jedan od ONIH... Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147766 jedna od retkih reprezentacija koji igraju srcem, cestitke bosanci, jebite im nanu naninu na svetskom ! Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147767 Osjecam se k'o kad sam izgubio nevinost, samo sto tu gledam relu pored sebe kako i on gubi. Znaci bas k'o san :D Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147769 Tore, pjer, drogba, ima li vas jos??? ja sam samo toreu (jer se vidi da je pakaš), dobacio, ostalim nista.. Ne kontam koji vam (ostalim) kurac ja smetam... Drogba, kazes ne zelis raspravljat sa mnom, a bgm onako poveliki tekst si za mene pustio :D nisam palio zastavu, puca meni kurac za Hrvatskom i za svim ostalim zemljama, da bih se time bavio ;) Dubro, ne sikiraj se ti za mene. I hvala na tim zadnjim riječima ;) Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147771 Joj jesam se izgotivio večeras.. Preluda noć, apsolutno nenormalno. :D Ludnica je. I ponovo najveći prognozer ovog foruma pogađa. Nisam ni sumnjao u pobjedu, da se igralo do prekosutra ne bi primili gol od Litvanaca. Vedad je dao taj gol, al je najveći majstor i daleko najbolji igrač ovog tima pripremio sve, samo da ga Vedo ugura što je bio lakši dio. Večeras lom lomova, slavite ljudi, zaslužili smo ovo. Prijavi
16. oktobar 2013.12 god. comment_147773 Bosni cestitke na prolazu zasluzili su :-bd A meni je uljepsalo dan sto napokon kreten ide http://sportske.jutarnji.hr/suker-prihvatio-stimcevu--ostavku-io-hns-danas--donosi-odluku-o-novom-izborniku-/1133171/ , samo se nadam da nece iduci biti isto los ko on ( losiji tesko moze bit) , moja zelja za izbornika je Prosinecki iako je skoro nemoguce Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.