4. novembar 2013.12 god. comment_149853 http://www.sportske.net/vest/vremenska-masina/kad-se-partizan-isprsio-pred-galaktikosima-152767.html Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149879 Ne znaš koji je jadniji derbi, ovaj Željo Sarajvo ili Zvezda Partizan.. Još na ovom drugomu uspjeli momka u komu poslati, bravo idioti. O kvaliteti fudbala da ne pričamo. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149980 Hrvatski kralj šesnaesterca večeras Bayernu donio tri boda. I to glavom, opet. Bravo Mario. Što se Džeke tiče najbolje mu je da ide iz Cityja. Idealno bi bilo da ode u Dortmund, tu bi sigurno bio kao onaj igrač u Wolfsburgu. Pogotovo sada kada im Lewandowski ode. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149981 Mamić o Hajdukovoj upravi...Kako ga je ubo, svaka čast. "Pa oni su u svađi s rasvjetnim stupom na rivi! U svađi su sa Šibenikom, Rijekom, HNS-om, Dinamom, Gradom Zagrebom... A oni su 13 godina poslovali s blokiranim računom" A onaj Tudor je kretenčina neviđena. Kad bivši Juventusov igrač krene pričat o suđenju. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149984 Mamić o Hajdukovoj upravi...Kako ga je ubo, svaka čast. "Pa oni su u svađi s rasvjetnim stupom na rivi! U svađi su sa Šibenikom, Rijekom, HNS-om, Dinamom, Gradom Zagrebom... A oni su 13 godina poslovali s blokiranim računom" A onaj Tudor je kretenčina neviđena. Kad bivši Juventusov igrač krene pričat o suđenju. a po cemu to? Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149991 a po cemu to? Kad bivši Juventusov igrač krene pričat o suđenju. Nakon utakmice protiv mog Slavena odmah Tudor napada suca. Nema veze to što ih je Slaven razbio, a ovi odigrali ko pičke. U svakom slučaju, Hajduk se treba riješiti tog kompleksa prema sjeveru i treba prestati tražiti teorije zavjere u svemu. Ovo ih nikamo neće odvesti, a i zbog takvih stavova Hajduk će postati negativna pojava za neutralne navijače poput mene. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. Autor comment_150003 Hajduk ne traži nikakve teorije zavjere. HNS je mafija i to se zna, kao što se i zna da Dinamo mora biti prvak iz marketinških i privatnih razloga, iz Rusanove smrdi već godinama, ne bi ništa ljepše bilo nego kad bi Hajduk ove godine uzeo titulu i posrao se u lice svima koji davaju ovakve izjave kao Mamić. KONTRA MRAKU, KONTRA SILI 1950!! Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_150008 Hajduk ne traži nikakve teorije zavjere. HNS je mafija i to se zna, kao što se i zna da Dinamo mora biti prvak iz marketinških i privatnih razloga, iz Rusanove smrdi već godinama, ne bi ništa ljepše bilo nego kad bi Hajduk ove godine uzeo titulu i posrao se u lice svima koji davaju ovakve izjave kao Mamić. KONTRA MRAKU, KONTRA SILI 1950!! A otkad ti to navijaš za Hajduk? :D Nisi li ti do prije jedno godinu dana navijao za RNK Split? Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150027 A otkad ti to navijaš za Hajduk? :D Nisi li ti do prije jedno godinu dana navijao za RNK Split? Haha, provali ga... Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150037 HNS možda i je mafija, ali Hajduk nikako nije nevinašce u toj cijeloj priči. Znamo što se dogodilo kada je Hrvoje Maleš (u to vrijeme predsjednik Hajduka) želio raskrinkati tu "mafiju". Ispostavilo se da Hajduk toj mafiji duguje neke novce za namještanja utakmica od prije par sezona. A ovo što je Tudor napravio je potez jadnika. Nakon utakmice u kojoj apsolutno nitko nije oštećen on napada suca i daje izjave tipa: "Ne znam zašto se uopće igra nogomet..." Meni se čini da Hajduk nikada ne može pošteno izgubiti (ili remizirati, nebitno), Hajduk je uvijek pokraden. Možda je Tudor otišao iz Juventusa, ali taj juventusovski ciganluk nikad neće iz njega. A žalosno je što i vi neki navijači padate na te izjave i podržavate to. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150313 Aj da se ne ponavljam samo ću se citirati. Znači ovo se desilo... http://www.klix.ba/sport/nogomet/ovo-je-novi-logo-nogometnog-saveza-bih/131107102 Nogometni savez BiH jučer je promjenio svoj grb. Estetski nije loš, ali mogao je biti puno bolji. Ni BH Fanaticosi nisu redizajnirali svoj grb ima 13 godina, jadno i on izgleda. Ja sam koristeći samo tri boje dizajnirao novi grb BH Fanaticosa i NSBiH, te zastave istih, a državnu i povijesnu zastavu BiH prilagodio tim bojama. I sve to objedinio na jedan wallpaper. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150331 Sviđa mi se sve, samo ova žuta nekako svjetlija, više treba biti boja ljiljana nego ova nijansa. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150343 Sviđa mi se sve, samo ova žuta nekako svjetlija, više treba biti boja ljiljana nego ova nijansa. Ovo je zlatna žuta. Mogao sam staviti žutu sa državne zastave, ali onda bi bilo previše ukrajinsko-vartski. Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150348 Ne znam, meni se ne čini baš da je zlatno žuta nego tamnija varijanta. Jednostavno mi ne ide zajedno s ove druge 2 boje, al eto. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150585 "GNK Dinamo želi obavijestiti sve navijače i javnost kako je Sammir udaljen iz kadra prve momčadi. "Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama", rekao je sportski direktor Modrih Zoran Mamić. Sammir je slobodan potražiti novi klub", stoji u kratkom ali jasnom priopćenju kluba iz Maksimirske. Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150710 Bice zanimljiv mec Srbija - protiv ekipe koju sastavljaju novinari od igraca koji nisu mogli da igraju kod Sinise Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150906 hvala zar ti stvarno mislis da je to kraj "našim" mukama,smisliće oni ponovo nešto,ponovo ima da zaseru,izgubio sam svaku veru i nada da to može da krene na bolje žalosno je to što imamo dobre igrače,eto,jedino to mi je krivo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.