17. oktobar 2013.12 god. comment_147883 Kakvo je onaj Štimac smeće. Nakon Škotske čovjek uživo na HRT-u kaže da će ponuditi ostavku HNS-u. Naravno nije nikakvu ostavku ponudio, već je dobio otkaz i uz to masnu novčanu odštetu. Na raznim mjestima naišao sam na informacije da je za stavljanje Josipa Radoševića u prvih 11 protiv Belgije Štimac dobio 200 000 eura (vjerojatno u obliku provizije od kasnijeg Radoševićevog transfera u Napoli). Nadam se da će se nakon ovog izborničkog posla zavući u svoju mišju rupu i želim mu sve najgore u životu. Prijavi
17. oktobar 2013.12 god. comment_147885 Ništa čudno. Njegov brat je nogometni menadžer i posredovao je kod manje više svih transfera Hajdukovih igrača u Ukrajinske klubove. Zato recimo Srna nikad javno nije ništa loše rekao o Štimcu. Ovaj otkaz ne znači potpuni kraj za Štimca. Može se dogoditi i da se Mamićeva glava bude tražila jednog dana, a Štimac iskoristi gužvu. Mamić ga se riješio na neko vrijeme podvaljivanjem izborničke fotelje jer je znao da će se ovaj krah dogoditi. Da se nije dogodio, opet bi zaradio na transferima. Win-win. Prijavi
17. oktobar 2013.12 god. comment_147887 znate kako cemo se osvetit stimcu njegovoj cer maloljetnici dovest cemo caea :D Prijavi
18. oktobar 2013.12 god. comment_147912 Ili bolje Rela da se razdjevice u isto vrijeme. Već je ona razdjevičena, nažalost po Relu Prijavi
21. oktobar 2013.12 god. comment_148130 http://www.telegraf.rs/sport/858895-mamic-ponovo-briljira-novinaru-psovao-majku-torcidu-nazvao-nasmrkanim-budalama-video KAKAV KRALJ :D PODRSKA ZA MAMICA Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148279 Ne znam, nisam pametan. Osobno znam da je Mamić jako dobar čovjek, koji je puno učinio za mnoge, imam obiteljskog prijatelja kojem je otac bivši igrač Dinama, neću sada navoditi ime, ali kad je obolio od teške bolesti i trebao jako, jako skupu operaciju, Mamić mu je sam platio i nije htio niti čuti o vraćanju novaca. Eto, to je Mamić, da se ostavi politike siguran sam da bi ga mnogi poštovali, ima nekih grešaka, ali u generalu je dobar čovjek, no ne i dovoljno dobar za funkciju koju obavlja, i stoga ga ne podržavam jer samo sebe gura niže, ali daleko sam od onih silnih pljuvanja po njemu. Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_148987 Nije valjda da će tek tako biti pozvan u reprezentaciju BiH radi SP-a... http://www.index.hr/sport/clanak/tino-susic-za-index-hvala-gracanu-na-pozivu-u-mladu-reprezentaciju-ali-ja-zelim-s-bih-u-brazil/708540.aspx Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_149031 Neka ga, treba konkurencija biti što jača. Sigurno neće dobiti poziv na lijepe oči, ali je Safet pokazao kad je pozvao Kvržića iz Rijeke da je svakom igraču koji igra dobro, zalaže se otvorena prilika u reprezentaciji. To je bitno. Ne znam kakav je mali, gledao sam ga tek nekoliko utakmica što nije dovoljno da sudim, međutim čini mi se da ne igra baš zadnjeg veznog. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. Autor comment_149110 Neka ga, treba konkurencija biti što jača. Sigurno neće dobiti poziv na lijepe oči, ali je Safet pokazao kad je pozvao Kvržića iz Rijeke da je svakom igraču koji igra dobro, zalaže se otvorena prilika u reprezentaciji. To je bitno. Ne znam kakav je mali, gledao sam ga tek nekoliko utakmica što nije dovoljno da sudim, međutim čini mi se da ne igra baš zadnjeg veznog. Momak ništa posebno, prosjek i to je to, mada je odigrao vanzemaljsku utakmicu protiv Lokomotive. Prijavi
1. novembar 2013.12 god. comment_149506 Sutra 145. večiti derbi. Crvena Zvezda - Partizan, Marakana - 18 časova. Obe ekipe u utakmicu ulaze posle pobeda u kupu, 3:0 su zabiležile obe ekipe. Obe jako slabo igraju.. Partizan je prvi na tabeli sa 21 bodom, Zvezda 4. sa 17 bodova. Duel Delija i Grobara Sever protiv Juga Milivojević(bivši igrač C.Zvezde): Mitroviću, spremaj se za šišanje! Mitrović(bivši napadač Partizana): Častim ceo Anderleht večerom! Lekić(bivši napadać C.Zvezde): Biće 3:0 za Zvezdu Šćepović(bivši napadač Partizana): Ninković rešava derbi Dijara(bivši napadač Parizana): Moji crno-beli sigurno pobeđuju! Mrđa(C.Zvezda): Cenim Sašu Ilića! Obradović(Partizan): Biće teško protiv Zvezdinog napada Đemba-Đemba(Partizan): Spremio sam koreografiju, ako pobedimo Zvezdu Andrija Živković(Partizan): Nemam tremu ali imam osećaj da pobeđujemo! Prijavi
1. novembar 2013.12 god. comment_149517 http://www.youtube.com/watch?v=Ywcdd2AZCnQ#t=25 Partizan u Italijanskoj seriji :D Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149631 POČELO JE, POČELO: Tuča navijača Zvezde i Partizana na Umci! Nekoliko osoba je povređeno, a razbijeno je najmanje pet automobila. Pretpostavlja se da su navijači Zvezde sačekali i napali navijače Partizana iz ObrenovcaU beogradskom naselju Umka došlo je do velike tuče između navijača Partizana i Crvene zvezde, saznaje Telegraf! Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149647 Kako nas je pokrao sudija danas na utakmici protiv Rudara iz Kaknja, ono baš profesionalno. Poništio čist gol i onda sitne faule svirao kao u našu korist. Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149660 još samo sat vremena i najava ace informacije :D Uskoro počinje Večiti derbi Zvezda protiv Partizana Ko će biti jači?Milijaš protiv Ilića Ko će biti sporiji? Pobednik će biti samo jedan Ako ne bude nerešeno Jedno je sigurno, pobednici će se opijati do zore na splavovima Poraženi će se za to vreme opijati do zore na splavovima Dobro došli na "Marakanu", dom fudbalera Crvene zvezde ali i nekoliko pečuraka, koje su uklonjene jer fudbaleri oba tima ne mogu da spoje dva pasa, samo im još to treba! Prijavi
2. novembar 2013.12 god. comment_149665 Kalouda neces ici na utakmicu ? Kako ce ici kad zivi u Bosni? :D Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149740 Kako ce ici kad zivi u Bosni? :D U kakvoj bosni bog te hahahahah ? Kalouda neces ici na utakmicu ? Ne :D bas cekam da dodju ivanovic2, weednesday ili batigol da vidim jel iko od njih išao Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149742 Ne :D bas cekam da dodju ivanovic2, weednesday ili batigol da vidim jel iko od njih Ja sam onaj gologuzi :D Nisam isao ,gde ja iz Crne Gore da dodjem da gledam panjeve po terenu :) Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149758 Čuo sam da je bilo pucnjave u Novom Beogradu i da je 47 osoba ranjeno. Alcatraz i Zabranjeni se marisali. Jel istina to ili ne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.