Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Inače, Bosna je puno bliže baražu jer Grci će sigurno sa 7-8 komada Lihtenštajnu popravit gol razliku, tako da trenutna situacija na tablici nije baš tako sigurna.

u slucaju istog broja bodova mislim da odlucuje medjusobni omjer,nisam siguran,a Grci ce sigurno dobiti sve utakmice do kraja,nama ostaje da trazimo pobjedu u Slovackoj a igraci traze podrsku,koje budale neznam kad je nisu imali ali vjecito zakazu u najvaznijoj utakmici.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Sinoc Safet pokazao koliko je limitiran trener, covjek je mislio da ce doci do trijumfa samo tako, da ce se Slovaci pomaknuti sa terena i rec izvolite 3 boda.

Jaci smo od njih barem 40 posto ali sa takmim balvanom na klupi ti ne mozes nista. Najgore od svega mi je to sto on nista nije mjenjao ni igracki ni takticki iako se vidjelo da nasim gracima nista ne ide od ruke odnosno da smo takticki potpuno zastranili. Najbolje da kaze da je vjeroovao u svoju koncepciju uge, e moj Safete ko da nikad nisi bio ucesnik niti jedne fudbalske utakmice, kao da si fudbal jedino vidio na TV iz Zavidovica.

Ako se ne kvalifikujemo treba ga likvidirati, nikad laksa grupa, imamo ekipu, sve  se poklipilo ali on je umislio da je pametan a zapravo je podoban za trenerski posao isto kao Kruno Jurcic.

Vaha bi bio idealan selektor ako se kvalifikujemo, zahvali se savez gospodinu Susicu i dovede njega pa da ne bude vec ako idemo da se brukamo, sto bi pod Susicem bilo neminovno.

Juce je pokazao da ne poznaje osnovne postavke udbalske igre, sve sto je mogao uradio je pogresno.

Ko sto kaze ovamo jedan forumas. Bolje Konjic analizirao na poluvremenu slovake nego Susic.

Hej boze.

Covjek s 2 napadaca 3 playa i bez defanzivnog veznog pocinje utakmicu.

Nisam na svom kompu, i nisam se planirao prijaviti, ali sam jednostavno morao na ove komentare kliknuti login.

Pa majku mu jebem, izgubili jednu, šta ima veze. Jučer Džeko bio kralj, danas je opet kloc. Pjanić i Miske genijalci, danas pičke. I slično.

Prognozirao sam mnoge stvari i u velikoj većini bio u pravu, što i sami znate. Evo zadnje sam rekao da Hrvatska neće pobijediti u BG-u.

E sad vam kažem da ćemo ih pobijediti u Slovačkoj. 

PS. Srb-Hrv očekivano tvrda utakmica, ali žalosno za i jedne i druge (mislim na Srbe iz Srbije i Hrvate iz Hrvatske) da su im najvatreniji navijači s jedne strane Trebinje, Bijeljina, Banja Luka, a s druge Ljubuški, Čapljina, Široki Brijeg itd itd bubam sad napamet

Nema mi ništa gore nego kad netko stavi 3 napadača koji su inače špice u prvih XI. Ironično, takve momčadi rijetko kad igraju napadački, to je Bilić pokušao jednom prije i izgledalo je kao i ovo sad, ne znam što je Štimcu bilo da isto to napravi.

Eduardo živi od dobrih lopti suigrača, Mandžukić također, kao i od razno raznih odbijanaca, a neće oni sebi međusobno kreirati šanse, nit je Modrić superman. Olića ne vidim više kao neku opasnost po gol protivnika uopće. Još kad uzmeš u obzir da ni bekovi ne mogu centrirat (Lovren, Srna loš dan) shvatiš da cijeli plan ofenzive ovisi o Modriću i solidnom Rakitiću, što nikako nije dovoljno.

Ako Štimac ne zna od onako tehnički potkovanih igrača stvorit terensku dominaciju u sredini protiv Srba koji su ipak više nastrojeni fizičkom pristupu onda ne znam kako se misli nadigravat protiv nekog još jačeg.

Srbima svaka čast na onoj čvrstoj obrani  a ovaj naš Ivanović je luđak bez premca, onakvu energiju nitko nema :D

Odvratna utakmica za gledat, zbog više stvari, ali bitno da je prošla. Možda drugi jedva čekaju ovakve tekme, meni je zlo od njih. U dokvalifikacije puno pametnije i hrabrije.

Seljačina!!  Ne postoji niti jedna bolja rijec kojom bi opisao ovakav intervju izbornika reprezentacije

http://www.24sata.hr/nogomet/igor-stimac-oni-koji-kritiziraju-moj-rad-nabijem-na-onu-stvar-331164

@Wisey

žalosno za i jedne i druge (mislim na Srbe iz Srbije i Hrvate iz Hrvatske) da su im najvatreniji navijači s jedne strane Trebinje, Bijeljina, Banja Luka, a s druge Ljubuški, Čapljina, Široki Brijeg itd itd bubam sad napamet

(govorim za Hrvatsku o navijacima drugih drzava ne zelim govoriti)

Ljude iz dijaspore je lakse pridobiti nacionalizmom ( po mom misljenu) kojeg naš izbornik širi u gotovo svakoj svojoj izjavi, zato oni ostaju uz reprezentaciju iako je i izbornik i cijeli HNS hrpa mutnih likova i sramota je sta se tu radi

Uređeno , autor izmjene: marko90

@Wisey, nisam ja govorio nista protiv reprezentacije niti bilo kojeg igraca pojedinacno nego sam ostao zaprepascen taktikom gospodina Safeta Susica i smatram ga jedinim odgovornim pojedincem za sokantan i neobjasnjiv poraz od daleko slabije reprke. Da covjek vodi prvu utakmicu u karijeri razumio bi ovako ne mogu reci nista drugo nego da je drvo.  Imali smo nevjerovatnu srecu da i ranije nismo primili go ali to nije bilo dovoljno covjeku koji nista nije rotirao.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-mujdza-umjesto-vrsajevica-jedina-promjena/113246

Samo ce promjeniti jednog igraca u ekipi za sljedecu tekmu. Jaoo. Valja opet vezni gledat, Pjana,miske,lula i medunjanin.

Nek nam je Bog na pomoci da igraci odrade nekako jer trener kako vidim ne zna.

MorAJU igraci dat 200%

Kako god da izasli s bilo kakvom ekipom ne mogu ponoviti onako blijedu partiju kao u petak u Zenici .   

Objasnio covjek :
1236857_584405818285698_792638025_n.png

Kada se mutni ljudi uguraju u svetinju onda to ovako izgleda. Prvo su uništili ljudima volju da uopce prate Dinamo i sada to isto rade iz HR repke. Ajde uvijek je bilo toga da su se poneki igrači gurali kako bi se prodali i kako bi neko izvukao korist iz toga, ali ovo što sada rade Šuker, Mamić, Štimac i ostala bagra iz HR nogometa i pogotovo iz repke je sramota. Ali, cemu se bunit?!? Kad svi znamo koliki su bili neprijatelji Mamić i Štimac i kad preko noci postanu najbolji prijatelji. Bilic je onako solidan, prosiječan trener, ali je BOG I BATINA za ovu konjusinu Štimca. Pa majke mi mile ako nije gori od Jurčića.

Al tako i onako ubrzo ce sjebat ljudima volju i za repkom pa se necemo nit obazirat jer ova bagra se nece i ne moze maknut.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=09&nav_id=751423

Tole:  „Ponudićemo Mihi novi ugovor”

Znači počinjemo da se uigravamo za kvalifikacije za SP u Kataru 2022. godine. Do tada ćemo sa ovim stručnjacima biti u šeširu sa Luksemburgom, San Marinom, Andorom i sl.

Nisam na svom kompu, i nisam se planirao prijaviti, ali sam jednostavno morao na ove komentare kliknuti login.

Pa majku mu jebem, izgubili jednu, šta ima veze. Jučer Džeko bio kralj, danas je opet kloc. Pjanić i Miske genijalci, danas pičke. I slično.
Prognozirao sam mnoge stvari i u velikoj većini bio u pravu, što i sami znate. Evo zadnje sam rekao da Hrvatska neće pobijediti u BG-u.

E sad vam kažem da ćemo ih pobijediti u Slovačkoj. 

Tipicno bosanski navijaci, kad pobjedimo (pa makar to bio i Liehtenstajn) odma euforija najbokji smo na svijetu, Dzeko najbolji napadac, Susic majstor najbolji selektor, a kad jednu izgubimo odma se pljuje po svima i svacemu odma se sumnja u sve, u neke zavjere manipulacije.Kad ih dobijemo u Zilini, strasti ce se opet smiriti :D
Uvijek je tako bilo i uvijek ce biti

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=09&nav_id=751423

Tole:  „Ponudićemo Mihi novi ugovor”

Znači počinjemo da se uigravamo za kvalifikacije za SP u Kataru 2022. godine. Do tada ćemo sa ovim stručnjacima biti u šeširu sa Luksemburgom, San Marinom, Andorom i sl.

Tole: "Laž je da sam ponudio novi ugovor Mihajloviću!"

selektor Safet Susic s meni omiljenim pjevacem,nadam se pobjedi u Slovackoj i po mogucnosti izbjeci doigravanje.

419_%C5%A0ERIF%20KONJEVI%C4%86%20I%20SAF

Mlada Hrvatska repka dobila Ukrajinu u gostima.

Kovač zasada radi fantastičan posao.

Samo čekam taj dan kada će on postati izbornik A-repke, bit će to perverzija.

Treba Kovač još puno iskustva da dogura do A repke. Pa tek je započeo svoju trenersku karijeru, ali da iskazuje i da ima potencijala da bude uspješan trener, to je sigurno.

Ali kako bilo da bilo, ne treba nam još jedan "Štimac". Mada vjerujem da bi s Kovačem na klupi igrali bolji nogomet jer on za razliku od Štimca ima nešto u glavi.

EURO 2020. U BEOGRADU: Moguće je, poslali smo kandidaturu

13787962998045.jpg

http://www.mozzartsport.com/vesti/euro-2020-u-beogradu-moguce-je-poslali-smo-kandidaturu

DEJO: Prošle godine je cela Srbija bila za Mihajlovića, sada ste svi protiv njega...

http://www.mozzartsport.com/vesti/dejo-prosle-godine-je-cela-srbija-bila-za-mihajlovica-sada-ste-svi-protiv-njega

Uprau je coek

Treba Kovač još puno iskustva da dogura do A repke.

Istina, ali Kovač nije beskičmenjak ko Štimac.

A i sumnjam da bi Kovaču mogli ubacivati neke Haliloviće, Radoševiće, Pivariće i slične u repku.

Baš mi je drago zbog pobjede Bosne, ali i Slovenije, jako bi volio kad bi i mi i Bosanci i Slovenci i Crnogorci bili na SP, nažalost Srbija nema više šansi za to, iako bi mi bilo draže da smo mi bili prvi, a Srbi drugi

kakva golcina Hajrovica,samo sto je usao u igru raspalio je po golu i postigao gol,konacno smo pokazali karakter i upisali pobjedu,cestitke reprezentativcima ali Dzeko u prvom poluvremenu ide sam prema golmanu ja reko sutaj on se zavlaci trazi neki penal,nemoze to tako pravi napadac iz onakve situacije daje gol,ali opet najvaznija je pobjeda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.