9. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147270 http://www.youtube.com/watch?v=NetseWTXUpk Još jedan rat je dobijen!! 'Ajduk ostaje dite puka, KONTRA MRAKU KONTRA SILI 1950!! Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147281 Moj Dubro, nisi ni svjestan kakvu je šansu Hajduk propustio. Ali eto ako vas to tješi dobro onda. Trofeja vi nećete vidjeti duže od Arsenala. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147337 http://www.klix.ba/sport/nogomet/aidin-mahmutovic-tesko-je-pored-dzeke-i-ibisevica-dobiti-poziv/131010077 Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147338 A treba ga zovnuti za klupe, falit će nam širine ako abd odemo u Brazil. Treba imat jaku klupu. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147339 A treba ga zovnuti za klupe, falit će nam širine ako abd odemo u Brazil. Treba imat jaku klupu. Jašta nego. Neka onaj Kloc malo odmori, jebo ga ja i njega i Amru mu. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147345 Sad ce kloc zabiti 2 gola ovim ne amaterima, vec poluamaterima i svi ce ga dignuti u zrak ponovo :S Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147358 bolid mihajlović,prvo pustio nastasića da ode na kipar da igra za mladu reprezentaciju koja ima značaj a onda ga pozvao ipak nazad da igra za A tim u prijateljskoj protiv japana ja neke stvari ne mogu da razumem,dal taj čovek ima mozga i prošli put tako nije hteo da dozvoli nekim igračima da igraju za mladu reprezentaciju ne pratim te vesti za reprezentaciju,pogledam jednu vest,iznerviram se za narednih mesec dana Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147360 Ja tako kontam da ce sutra namestiti 1 na Srbiju zbog oprostajne utakmice. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147361 Susic ce opet poslati najaci sastav i na Lihtenstajn. Jes da nevalja podcjenjivat nikoga, ali ipak protiv Lihtenstajna bi vala mogo odmoriti Dzeksona,Misketa.... a sansu dati od pocetka Hajrovicu,Stevanovicu... Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147362 Ma kite, došli sad na 2 metra od Brazila i da se zajebavamo. Pa nismo mi Španija. Jašta neg najjači sastav i zgromiti ih tako na Bilinom. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147368 Moj Dubro, nisi ni svjestan kakvu je šansu Hajduk propustio. Ali eto ako vas to tješi dobro onda. Trofeja vi nećete vidjeti duže od Arsenala. Ne trebaju nama trofeji, mi imamo nešto mnogo više od toga :) Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147418 Ne mogu da svarim Mandzukica,sto je toliko prljav igrac,stvarno ne razumem,mora da udari da se svadja,da isteruje neku pravdu...stvarno ne razumem zasto. Jbt igraj fudbal,igraj sportski,kvaran igrac skroz. I da,nataknem ja onu U21 reprezentaciju Srbije na ..... Kipar igra sa igracem manje od 25 minuta i gubite 2:0,pa pasose bi vam oduzeo. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147431 Ja Grčke i govana majko mila... Koja sreća, pa to nije normalno. Hajd još Litvanija ostala da se pobijedi, apsolutno sve snage mobilizirati za tu utakmicu, potpuna koncentracija, mir i hladna glava. Daleko najvažnija utakmica u historiji BiH reprezentacije. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147435 Ne vjerujem. Ova ekipa BiH ne da je zrela za Svjetskog, nego je i previše zrela. U svakoj normalnoj situaciji i normalnoj grupi ovakav bodovni saldo, te gol-razlika bi bila dovoljna za prolazak dalje bez strepnje u zadnjem kolu. Al eto, to je luda Grčka. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147454 pa bih realno imala najlakšu grupu,al neka im je,zaslužili i oni da vide to svetsko Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147456 mi se ne bi kvalifikovali za svetsko prvenstvo i kad bi bili domacini istog Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147498 BiH će imati problema ode li na Svjetsko prvenstvo zbog neiskustva igranja na toj razini, zbog neiskustva igranja velikih natjecanja i zbog neiskustva igranja turnira. Ne mislim da će imati probleme što se tiče fizičke spreme, igračkih kvaliteta i slično. Imat će psihičke i mentalne probleme, a možda i strah. Prođe li zaista BiH na SP kako je sada izgledno moja preporuka NSBiH-u da unajmi jedno 50 psihologa i da rade s igračima do početka SP-a ako Zmajevi žele proći skupinu. Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147505 "Postoji samo jedan ludi scenarij u kojem bismo mogli ostali bez dodatnih kvalifikacija ako izgubimo protiv Škotske u Glasgowu. Bugarska i Češka moraju remizirati u Sofiji, Danska ne smije dobiti Maltu kod kuće, a Armenija mora dobiti Italiju u Napulju." Sanse da ovako se nesto desi jesu 0,68% :D Nebi me nista cudilo, da na kraju grcka zavrsi prva. Jer mu smo baksuzi vidjelo se u kosarci. U svakoj drugoj grupi je ono bilo dovoljno za prolaz samo u nasoj nije...A realno grci nisu zasluzili prvo mjesto. Prvo jer smo ih ubili u Zenici a drugo jer se ljudi sve na guzove provlace. Sve nikakve pobjede dok mi dobijemo ove "L" ekipe rutinski samo smo sa slovackom imali problema. Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147506 BiH će imati problema ode li na Svjetsko prvenstvo zbog neiskustva igranja na toj razini, zbog neiskustva igranja velikih natjecanja i zbog neiskustva igranja turnira. Ne mislim da će imati probleme što se tiče fizičke spreme, igračkih kvaliteta i slično. Imat će psihičke i mentalne probleme, a možda i strah. Prođe li zaista BiH na SP kako je sada izgledno moja preporuka NSBiH-u da unajmi jedno 50 psihologa i da rade s igračima do početka SP-a ako Zmajevi žele proći skupinu. Pa nismo lihtenstajn jebo ga ti. Profesionalni igraci koji znaju igrati na najvecoj razini, koji ce imati uvijek podrsku, ne vidim taj strah u nasim igracima, jedino nas susic moze zajebati, jer je seljacina neiskusna, ali to cemo vidjeti sve... Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147513 Upravo to jedini problem ove repke je Susic, koji je kao sto je rekao Diablo neiskusna seljacina u punom smislu te rijeci, da ja Vaha tu, Ciro ili neko drugi slicnih kvaliteta uopste ne bi brinuo. Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147520 Ja se tu uzdam u Borčeta Sredojevića, taj čovjek sigurno zna znanje bolje i od Safeta, reći će mu koju pametnu budemo li igrali na najvećoj sceni. Na kraju krajeva, nek Spahić sam pravi taktiku, ko što je Vaha nekad radio u Veležu kao igrač. Glavno je da odemo u Brazil, tamo šta bude bonus je. A ovo Cae što si napisao, može biti problem ali uopće ne toliko drastično koliko si ti predstavio. S druge strane može biti povoljna stvar, jer će svi igrači igrati s ekstra željom i nabojem. Tako da se ne brinem previše. Sad je važna samo Litvanija. Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147523 Pa nismo lihtenstajn jebo ga ti. Profesionalni igraci koji znaju igrati na najvecoj razini, koji ce imati uvijek podrsku, ne vidim taj strah u nasim igracima, jedino nas susic moze zajebati, jer je seljacina neiskusna, ali to cemo vidjeti sve... Nisi svjestan svoje nesvijesti kralju moj. Ako se BiH ne obruka u skupini bit će OK, vjeruj mi. Pa prvi put sudjeluju-emo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.