Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Ma bosna ko kurac danas. Nista, nista. Protiv jebene slovacke koja ne moze lihtenstajna da dobije.

Susica krivim najvise. Bez klasicnog defanzivnog igramo a dva napadaca uz to. Desnog beka stavio avdiju koji je rupaca u odbrani.

Ocekujem potpuno drugaciji pristup u slovackoj. Ocekujem jebena tri boda.

Bit ce teze, ipak u gostima se igra, atmosfera ce da gori.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

nije Vrsajevic ni bio toliko slab da se on samo kritikuje,najveca greska Susica je bila sto je izvadio Vrsajevica a ubacio Viscu i tako prebacio Lulica na desnu stranu,i nakon te izmjene nije proslo puno vremena Lulic pravi nepotreban preksaj iz kojeg se odbija lopta i primamo gol,izmjene su mu bile katastrofa,Stevanovic se nije mogao izboriti ni u Sevili da bude bar zamjena i ako je rasprodala komplet sto je valjalo u ekipi i on ga forsira,ovom utakmicom smo sami sebe doveli u tesku situaciju a braz je uvijek tezak,ovaj ce biti najtezi bit ce Rusija ili Portugal,Hrvatska,Svedska,moguce Danska,Francuska,tako da smo sami krivi za ovu utakmicu.

Sramota je ovo, opet sami sebi otezali put, svim silama napasti u Zilini. Samo da Mujdza bude oporavljen do sljedece, Avdija je krs sto se znalo i prije ove utakmice ali to opet potvrdjuje.

Ne kazem ja da je los bio, nije bio ni dobar al kakvi su svi bili tu je negdje.  U odbrani skroz slab bio, a igramo bez defanzivnog veznog barem po meni.

Ubacuje stevanovica koji nije igrao tekmu kako treba par mjeseci, a za Misketa je srao prije i govorio "Ko igra koliko za klub i ovdje ce igrat" a ovdje ubacuje stevanovica ispred standardnog hajrovica. Hajrovic ulazi zadnji a moze vjerujem mnogima na klupi ocitat lekciju fudbala.

Da su umjesto Dzeke postavili jedan hrastov panj, u napadu ne bi bili nista gori... Misimovic ima barem jedno 5 kila vise, stomak mu veci nego u mog starog, pivski. Taktika losa, izmjene ko da je dijete napravilo, ako ne pobijedimo u Slovackoj dao Bog da dobijemo najgoreg moguceg protivnika. Navijaci grla sjebali, dlanove izlizali a oni igraju ko picke. Neka pogledaju utakmicu Srbija vs Hrvatska pa neka vide, majku im jebem, kako se lavovski bore za rezultat i drzavu... Pizda im materina uspavana.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ja ne znam kako je igrala Bosna, ali samo znam da im je ovo možda i dobro došlo, da se spuste na zemlju, jer već se pričalo najbolja repka na balkanu, ma nema govora o tome, čast svakoj pobjedi, ali nije isto pobijedit Latviju i Srbiju, svaka čast na pobjedama i protiv Grčke i ostalih, ali samo da se vidi da to nije savršenstvo.

Što se tiče Hrvatska-Srbija, nisam očekivao pobjedu Hrvatske, ali sam se nadao pobjedi, Srbija je dobro pritiskala i imala 2 izgledne šanse, ona stativa i udarac glavom koji je Pletikosa uhvatio, ali očigledno je bilo da Hrvatska neće napadati, vidjelo se to odma u prvih 10 minuta, došli su po bod i odnjeli ga unatoč tome što su govorili idemo po 3 boda, jasno je Štimac rekao da im prepuste loptu, a nakon utakmice da se sada mogu okrenuti sastavljanju ekipe za play off

nasa reprezentacija dvomec sa Slovackom a Grci dvomec s Lihtestajom,vjerovatno ce Grci sve utakmice pobijediti do kraja jer imaju na domacem terenu igrati s Slovackom i u goste Latviji,ono sto sad je jasno je da mi moramo pobijediti u Slovackoj.

A ne znam jesam li ovdje govorio, ali sam govorio, ova seljacina susic je retardiran, frajer ne moze biti trener (brane quote) n-e-m-o-z-e !!!! Znaci stoji ondje k'o jebeni mulac, nikome nista ne sugerise, nista. Sluzi k'o jebena lutka i uvijek je takav bio, nego to zato sto su se nasi igraci nalozili bili, zato smo i pobjedjivali!

Sve je riješeno, ide se u baraž. Šteta, moglo se i do prvog mjesta, ali ne bi mi bili mi da ne idemo na teži način.

Štimac totalno fulao ofanzivni dio ekipe, to prema naprijed ništa nije moglo.
Šimunić naivan crveni karton, nisam to očekivao od tako iskusnog igrača.

Rakitić ništa, nula kao i obično. Ne znam zašto se on toliko diže u nebesa, mora da u Sevilli igra ko svemirac (ne pratim ga), ali u repki frajer ni za 3 kurca nije.

Na kraju krajeva, baraž nije uopće loš. Bit ćemo mi pravi kad će biti najpotrebnije.

Što se tiče susjeda, Zmajevi zakomplicirali situaciju, valjda će na kraju uspjet prvi u skupini završit.
  • Autor

Šimunić naivan crveni karton, nisam to očekivao od tako iskusnog igrača.

Kakav svirep potez Simunica, sramota.

Ne znam jeli vi inače pratite odbojku, badminton i takve sportove, ali nogomet očito ne. Jebote bog šta je trebo Šimunić u onoj situaciji, pustit Sulejmanija da ide sam prema golu? Da Srna nije ubacio loptu ko kurac i poklonio im kontru, da je bilo ko čekao na ovu loptu kao što se to u svim normalnim ekipama radi, uopće se situacija ne bi dogodila, Joe je napravio ono što se moralo napraviti i što bi svaki iole bolji stoper napravio. 

Reprezentacija na jedvite jade izvukla bod, i to je dobro, pogotovo kad se uzme u obzir da smo igrali ko kurac. Štimac je očito jedina osoba u državi koja se nada skorom oporavku Strinića, ostatak države se na koljenima moli da ne bude zdrav u baražu. Vida, Čarli, Šimunić, sva trojica su sposobna igrat lijevog beka i ne znam zašto se izvode kojekakvi pokusi s Lovrenom tamo. Striniću daleko kuća bila.

Ne znam jeli vi inače pratite odbojku, badminton i takve sportove, ali nogomet očito ne. Jebote bog šta je trebo Šimunić u onoj situaciji, pustit Sulejmanija da ide sam prema golu? Da Srna nije ubacio loptu ko kurac i poklonio im kontru, da je bilo ko čekao na ovu loptu kao što se to u svim normalnim ekipama radi, uopće se situacija ne bi dogodila, Joe je napravio ono što se moralo napraviti i što bi svaki iole bolji stoper napravio.

Ja mislim da on nije smio uopće trčat prema Sulejmaniju, njego ga istjerat prema aut liniji, a za to vrijeme bi se netko već vratio.

EDIT: Sad sam pogledao snimku, čini se da je ipak crveni bio jedino rješenje. Jedno 3 srpska igrača su trčala u kontru i bili su puno brži od našeg jednog koji se vraćao (Ćorluka ili Lovren) tako da bi Sulejmani bez problema to mogao dobaciti do njih.

Srna je užasan, prema naprijed je imao samo jedan ubačaj kako se od njega očekuje. Ostalo žalost božja.

Jedan igrač je po meni bio vrhunski jučer, a to je Matić. Kako je fino uštopao našu sredinu, stvarno dobar igrač. Sulejmani isto s onim ubačajima bio opasan. Kod nas, Modrić je bio solidan.

Inače, Bosna je puno bliže baražu jer Grci će sigurno sa 7-8 komada Lihtenštajnu popravit gol razliku, tako da trenutna situacija na tablici nije baš tako sigurna.

Reprezentacija na jedvite jade izvukla bod, i to je dobro, pogotovo kad se uzme u obzir da smo igrali ko kurac. Štimac je očito jedina osoba u državi koja se nada skorom oporavku Strinića, ostatak države se na koljenima moli da ne bude zdrav u baražu. Vida, Čarli, Šimunić, sva trojica su sposobna igrat lijevog beka i ne znam zašto se izvode kojekakvi pokusi s Lovrenom tamo. Striniću daleko kuća bila.

E moj dubro mogao mu je nogu polomiti. 

[media] http://www.youtube.com/watch?v=0HaKm26E4Ss [/media]

Matic fantastican, Mitrovic je pokazao kvalitet da ce za koju godinu igrati u najvecim klubovima ima tek 18 godina. Ivanovic i Kolarov pokazali su kvalitet. Srna zasluzio jos jedan zuti pre onog starta sto je dobio zuti. Takodje i Lovren zasluio zuti kad je Ivanovica sa dve ruke zadrzao. Cak sam se bojao oce dati crveni Simunicu kako je sudijo

Srbi imaju svog hrvatskog pobratima - Zdravka Mamića, čije ime su tribine Marakane nekoliko puta zdušno skandirale

Hrvati razbijeni totalno, što pokazuje i statistika, imali su jedan šut i jedan gol. Srbija počela odma sa napadima, Mitrović bogotac stativu odmah, kako samo momak igra, '94. godište Partizanova škola, šteta što su ga dali Anderlehtu za samo 5 miliona, Mamić bi izvuko 15.
Napadali smo stalno, a Matić im je razbio sve i jedan napad. Nepotrebno je dobio prvi žuti, jer Modrića jedva da je i takeo, dobio je žuti zato što Modrić igra u Realu i ima ime. Videlo se i po Banetovoj reakciji..
Suđenje katastrofalno, svaki faul Srbije - žuti karton.

Sulejmani kad je ušao, sjajno centrirao lopte, od kojih je jednu Mitar i iskoristio.. Dok je Tošić svaki centaršut pokušavao nekim šutom sa nekim efejem, bog zna šta oće, a Suba, Nastasić i Ivanović dolaze na skok a on se nešto preserava.

mitar128934020130906231621.jpg

Šimunić nije imao ništa drugo uraditi nego prekinuti napad Srbije, nemam mu šta zamjerati.. I da je Subotić ili Nastasić tako uradio, ne bih mu ništa rekao, 3 na 1 se ide, il gol primi ili faul pravi. Samo je malo ružno izgledao start, al fudbal je, nije balet.

A i posle tog faula Šimunića, Sulejmani fantastično centrira za Mitrovića ali Pletikosa zaustavlja udarac..

Jbg bilo bi fino da smo pobedili, ali šta je tu je..

@Kličko ajde se smiri. 

Točno sam znao šta će Štimac pričati danas. Mi smo njima prepustili inicijativu, to je bio plan, htjeli smo na kontre bla bla bla. Pa reci lijepo da si fulao formaciju za jedno 100 svjetlosnih godina. 

Ma igrao je na nulu. Ja neću reći da je igra bila loša, jer nije upravo iz istog razloga. Mogu njemu svašta stavljat na nos u medijima i bunit se na igru, ali to nema veze s istinom. Bitan je bod kojim smo osigurali baraž i ništa drugo. Čim je rekao da je došao pobijediti znao sam da to nema veze s vezom. Rekao bih samo da je na Maksimiru bilo kudikamo teže Srbiji nego nama na Marakani, bila je atmosfera kakva je bila, isto ko i Srbima kod nas. Ne sumnjam da ćemo otići u Brazil.

Fun fact, stariji brat Zdravka Mamića se zove Stojan. Sad mi je jasno zašto ga vrijeđaju BBB-i.

Davno je Miha shvatio da ne ide ovako,ali skidam mu kapu za reorganizaciju reprezentacije i uvodjenju mladih igraca,znam da je imao najbolje namjere,ali ipak mu je ponos malo bio vazniji od instant uspjeha Srbija,to jest borbe za mjesto na SP-u.

Sto se tice utakmice,solidno iznadnje Srba,nisu sanse iskoristili,na pocetku stisli i ona stativa je malo zeznula stvar,da je ono uslo bila bi prica drugacija,ali ...tako smo i sa Belgijom udarali na pocetku i poslije popusili cvaju.

Sto se tice startova,nisam vidio prvi Maticev,drugi je bio za zuti,prvi nezz ali sta bi sad...a onaj drugi crveni jeste malo grublji,moglo se to drugacije tipa tijelom u igraca,odgurnuti ga itd. ali sve je to sport, nije bilo zle namjere 

Hrvatska u baraz,bice tezak zalogaj svima a Bosna me tacno iznenadila,poslije poraza od Amera,nadao sam se da ce se malo trgnuti majka mu stara kad ono od mrtve Slovacke sa pijetlom i 'krtOlom izgubiti kuci je bas nepozeljno i to bas sad kad se odlucuje,nista tamo se mora ici po pun plijen 

Subotić napustio reprezentaciju jer želi da se posveti klupskim uspesima.

"Kada brod tone uvek prvo pale miševi..."

stidim se.

znalo se da ce biti x i to mi je dovoljno, utakmica zanimljiva, hrvatska odigrala kako triba da se izvuce bod steta onih kurcevitih mjesanaca na prvom mjestu koji ne bi kiksali ni da im zivot znaci,

baraz here we come 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.