10. septembar 2013.13 god. comment_143776 kurac i wales i sve ocu skote na zadnjem mistu u pm Prijavi
10. septembar 2013.13 god. comment_143783 Sto ga suknu Izet. Prizivam ga 70 minuta da ga ubaci jbt. Misimovic je trebao na poluvremenu izaci. Hajrovic je kvalitetniji, bolji i jaci igrac od Misketa u ovom trenutku. Dzeko Lulic Pjanic Hajrovic Medunjanin Zahirovic/Rahimic Salihovic Spahic Bicakcic Mujdza Begovic Tako bih igrao, i nadam se da ce Pape promjeniti malo formaciju. Jebo ga Vedo, na klupu ga. Vedo prije slovaka iz prve tekme spominje i sljivu pod drugim okom ako treba za pobjedu a nista ne radi. Slab skroooz. Prijavi
10. septembar 2013.13 god. comment_143784 Misimović super teška kategorija, ima barem 7 kilograma viška. Potrčati on ne može. Prošlu utakmicu je pokazao da ne može odigrati kako se od njega očekuje a ovu je to samo potvrdio. Već na poluvremenu sam priželjkivao njegovu zamjenu. Mora smršati do svjetskog prvenstva! Pjanić bi odigrao mnogo bolje da je igrao iza napadača i da smo na desnoj strani imali nekog igrača, nažalost ponovo smo igrali bez desnog krila kao i prošlu utakmicu. Ne znam zašto je Pape izveo gotovo istu postavu kao i prošlu utakmicu jer večeras smo samo dokazali da Vršajević nije zaslužio sve te kritike jer ni sa Mujdžom nismo odigrali bolje. Slovačka se pokazala mnogo jačom nego što smo mislili a njihov selektor mnogo mudriji i pametniji nogometni stručnjak nego naš.. Nikako mi se ne sviđa kako Pape raspoređuje igrače, a soxova postava mi se svidja jer sam i ja tako nekako razmišljao ali opet igrača kao što je Ibišević teško je staviti na klupu, trenutno je u boljoj formi je od Džeke i za mene opasniji... Večeras da je Amra Silajdžić igrala bila bi opasnija od Džeke koji se 90 minuta nalazio u gaćama Škrtela... Prijavi
10. septembar 2013.13 god. comment_143785 . Prognozirao sam mnoge stvari i u velikoj većini bio u pravu, što i sami znate. Evo zadnje sam rekao da Hrvatska neće pobijediti u BG-u. E sad vam kažem da ćemo ih pobijediti u Slovačkoj. Kakav mag od prognozera. Još danas govorim starom da će Izet ući i dati gol za pobjedu. Eto ne morate mi vjerovat, al je istina. Nenormalno mi je drago da se Izet popišao u usta svim 'patriotama', mogu misliti kako su se osjećali dok su jeli vlastita govna. Bravo mali ! Svaka čast momcima, nek je i nas malo sreća pogledala. PS. iznerviro me Salihović, preloš je bio.. Fino će i on na klupu kada dođe drugi Sandžaklija :D Prijavi
10. septembar 2013.13 god. comment_143788 Misimović super teška kategorija, ima barem 7 kilograma viška. Potrčati on ne može. Prošlu utakmicu je pokazao da ne može odigrati kako se od njega očekuje a ovu je to samo potvrdio. Već na poluvremenu sam priželjkivao njegovu zamjenu. Mora smršati do svjetskog prvenstva! Pjanić bi odigrao mnogo bolje da je igrao iza napadača i da smo na desnoj strani imali nekog igrača, nažalost ponovo smo igrali bez desnog krila kao i prošlu utakmicu. Ne znam zašto je Pape izveo gotovo istu postavu kao i prošlu utakmicu jer večeras smo samo dokazali da Vršajević nije zaslužio sve te kritike jer ni sa Mujdžom nismo odigrali bolje. Slovačka se pokazala mnogo jačom nego što smo mislili a njihov selektor mnogo mudriji i pametniji nogometni stručnjak nego naš.. Nikako mi se ne sviđa kako Pape raspoređuje igrače, a soxova postava mi se svidja jer sam i ja tako nekako razmišljao ali opet igrača kao što je Ibišević teško je staviti na klupu, trenutno je u boljoj formi je od Džeke i za mene opasniji... Večeras da je Amra Silajdžić igrala bila bi opasnija od Džeke koji se 90 minuta nalazio u gaćama Škrtela... Dzeko je ime u Bosni i vjerujem da se oko njega najvise odbrana forsira. Dok Ibisevic ima vise prostora, cak je i dobijao cesce loptu al nista, dosta grijesi i sve. Isto tako ni Dzeko nije nista napravio dobro, skroz los. Samo je kad smo poveli par puta uzeo, ustopao loptu pa smo vremena dobili. Tj oni izgubili. Kolasinac kad nam dodje vjerovatno ce zamjeniti Salihovica ili cak ga neki guraju na defanzivnog veznog sto on moze odigrati. Mozda nebi ni to bilo lose jer je mrcina :D Prijavi
10. septembar 2013.13 god. comment_143789 kad je davao izjavu Hajrovic kaze "ovaj gol je svim bosancima" a netreba zaboraviti na vazan gol i mog imenjaka Bicakcica,najvaznije je pobjeda i poslati Grcku u doigravanje. Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143800 Sto ga suknu Izet. Prizivam ga 70 minuta da ga ubaci jbt. Misimovic je trebao na poluvremenu izaci. Hajrovic je kvalitetniji, bolji i jaci igrac od Misketa u ovom trenutku. Dzeko Lulic Pjanic Hajrovic Medunjanin Zahirovic/Rahimic Salihovic Spahic Bicakcic Mujdza Begovic Tako bih igrao, i nadam se da ce Pape promjeniti malo formaciju. Jebo ga Vedo, na klupu ga. Vedo prije slovaka iz prve tekme spominje i sljivu pod drugim okom ako treba za pobjedu a nista ne radi. Slab skroooz. Razočarao si me soxx.. Pa ako iko radi za ekipu, to je Vedo. Nikad, ali nikad Vedu iz ekipe. Inače, vrlo dobra tekma naših, kad se uzme u obzir, koliki je pritisak bio na igračima. Eto, haman konačno idemo na SP, u Brazil ;) Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143805 Najbolji igrac sinoc u redovima BH reprezentacije mali Mravac, a odmah iza njega Zahirovic i Spahic. Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143821 Susic ubacuje Hajrovica, ja jebem sve od A-do Z sto nije ubacio Stevanovica, 20 sekundi kasnije Hajrovic zabijaaaaaaaa 8-> 8-} ^:)^ =D> =D> =D> Bosna je sampion oooooooooooo... jebac Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143824 Komentator ziva legenda,kako mu ono bese ime ? http://www.youtube.com/watch?v=mcaY3w0e8FE Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143827 Komentator ziva legenda,kako mu ono bese ime ? http://www.youtube.com/watch?v=mcaY3w0e8FE Marjan Mijajlović, on je Dzeki nadjeno nadimak Dijamant. Kad on komentarise Bosna ne gubi. ;) Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143828 Razočarao si me soxx.. Pa ako iko radi za ekipu, to je Vedo. Nikad, ali nikad Vedu iz ekipe. Inače, vrlo dobra tekma naših, kad se uzme u obzir, koliki je pritisak bio na igračima. Eto, haman konačno idemo na SP, u Brazil ;)s Mene nikad nije odusevio igrama u repci. uvijek u hoffenheimu pa evo i u stuttgartu odlicne partije pruza a u BIH nista, barem za mene a i dosta mojih kolega tako misli. imao je i on dobrih trenutaka u Bih al ocekujem vise od njega. ove dvije tekme skroz slabo, dosta lopti izgubio. @Edvin Logicno da ce izeta ubaciti prije stevanovica. ovaj prvi jedan od boljih igraca grasshoppersa a stevanovic nije utakmice odigrao kako treba ne pamtim. ni u elcheu se nece probiti Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143832 Mene nikad nije odusevio igrama u repci. uvijek u hoffenheimu pa evo i u stuttgartu odlicne partije pruza a u BIH nista, barem za mene a i dosta mojih kolega tako misli. imao je i on dobrih trenutaka u Bih al ocekujem vise od njega. ove dvije tekme skroz slabo, dosta lopti izgubio. @Edvin Logicno da ce izeta ubaciti prije stevanovica. ovaj prvi jedan od boljih igraca grasshoppersa a stevanovic nije utakmice odigrao kako treba ne pamtim. ni u elcheu se nece probiti sad bi i ja ubacio njega prije Steve :D al eto nisam bas bio ubijedjen u kvalitet Hajrovica(jer ga doduse nisam nikad ni gledao) a i mislio sam da bi Stevanovic svojom brzinom mogo probiti zid slovaka sto se tice Ibisevica on je zamene oduvijek bio hinjav i nikad me bas nije odusevio u dresu reprezentacije, ali eto ipak dao je odlucujuci pas Izetu. Ja inace nisam za ovu formaciju sa dva spica Dzekom i Ibisevicom, to ide glatko protiv Lihtenstajna,Latvija i slicnih, ali protiv malo jacih protivnika koji su brzi u kontra napadima budemo "suplji" u sredini terena. Sa ovom formacijom i jednim zadnjim veznim Medunjanimom, koji ustvari u klubu igra ofenzivnog bi mogli najebat u Brazilu. Nadam se da ce tu jos biti promjena Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143836 Ibisevic > Dzeko! Pa brate koliko se ovaj ibisevic bori to nije humano, koliko lopti uzima, a sta dzeko radi? Sjedi u napadu i drka kurac, kada lopta ide prema njemu bjezi od nje ili je ne primi kako Bog zapovjeda. Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143838 Jedva cekam da vidim ovog momka u dresu bej ha. Stvarno ne znam kako bi prezalio kad bi na kraju ispalo da hoce igrat za Njemacku a ne Bosnu. Momak je vec postao drag svima i to sve iz zezancije na forumima. .D http://www.youtube.com/watch?v=mtrDVQLTBxU gledaj ti mrcine @Diablo. nek ubaci zahirovica na DM i on ce se boriti a isto tako nista u napadu nece uraditi. :P Prijavi
11. septembar 2013.13 god. comment_143842 Za mene Dzeko ce uvijek biti kloc, Ibisevic je masina.... Vidjet ce se to. Prijavi
12. septembar 2013.13 god. comment_143850 sad bi i ja ubacio njega prije Steve :D al eto nisam bas bio ubijedjen u kvalitet Hajrovica(jer ga doduse nisam nikad ni gledao) a i mislio sam da bi Stevanovic svojom brzinom mogo probiti zid slovaka sto se tice Ibisevica on je zamene oduvijek bio hinjav i nikad me bas nije odusevio u dresu reprezentacije, ali eto ipak dao je odlucujuci pas Izetu. Ja inace nisam za ovu formaciju sa dva spica Dzekom i Ibisevicom, to ide glatko protiv Lihtenstajna,Latvija i slicnih, ali protiv malo jacih protivnika koji su brzi u kontra napadima budemo "suplji" u sredini terena. Sa ovom formacijom i jednim zadnjim veznim Medunjanimom, koji ustvari u klubu igra ofenzivnog bi mogli najebat u Brazilu. Nadam se da ce tu jos biti promjena Mi otkako smo počeli igrat s 2 napadača, počeli smo i s dobrim igrama. Pogledaj ti koliko smo mi zabili golova u grupi, a koliko ostali. Džeko 8, Vedo 6 i kažeš ne sviđa ti se to. Dalje, Vedo nevjerovatno mnogo radi za ekipu, mnogo trči, i mnogo Džeki pomaže, otvara mu prostor, kao i suprotno. Odlično se nadopunjuju i to za sad odlično djeluje. To što Vedo nema tehniku neku, dribling, nema veze, ima druge kvalitete, kao što su borba i fenomenalan njuh za gol. Uostalom, eto iz tog primjera Hajrović-Stevanović si pokazao koliko znaš :P (bez ljutnje).. @soxx Ne sikiraj se, Kolašinac je već dobio naše državljanstvo, otprilike će za sljedeće tekme bit pozvan u repku ;) Bit će odlično pojačanje. Prijavi
12. septembar 2013.13 god. comment_143853 Mi otkako smo počeli igrat s 2 napadača, počeli smo i s dobrim igrama. Pogledaj ti koliko smo mi zabili golova u grupi, a koliko ostali. Džeko 8, Vedo 6 i kažeš ne sviđa ti se to. Dalje, Vedo nevjerovatno mnogo radi za ekipu, mnogo trči, i mnogo Džeki pomaže, otvara mu prostor, kao i suprotno. Odlično se nadopunjuju i to za sad odlično djeluje. To što Vedo nema tehniku neku, dribling, nema veze, ima druge kvalitete, kao što su borba i fenomenalan njuh za gol. Uostalom, eto iz tog primjera Hajrović-Stevanović si pokazao koliko znaš :P (bez ljutnje).. @soxx Ne sikiraj se, Kolašinac je već dobio naše državljanstvo, otprilike će za sljedeće tekme bit pozvan u repku ;) Bit će odlično pojačanje. sve je to fino i tako to...ali dali smo te golove litvaniji,Latviji,lihtenstajnu.... a sta ce biti u Brazilu kad naletimo na npr. Holandiju,Argentinu,Spaniju. Dzaba nam onda sto se Vedo i Dzekson nadopunjavaju u napadu kad ce nam sredina biti suplja Prijavi
12. septembar 2013.13 god. comment_143861 Ne slažem se s tobom. Zar sredina Hajrović-Kolašinac-Pjanić-Lulic ne može odigrati dobro protiv svih selekcija?? Ja mislim da može, jer znamo koliki je radnik Lulić, o Koli nema se šta pričat, pa i Hajrović i Pjanić će dovoljno trčati. Uz Vedu (radnika) i Džeku u napadu, to bi odlično izgledalo. Miske je tu višak, jer je miljama daleko od prave forme, čak šta više, frajer izgleda sad kao kakav rekreativac i kao takav on ne treba biti u prvih 11, ekipe koja ide na SP. Prijavi
12. septembar 2013.13 god. comment_143865 Kad čitam šta neki pišu o Džeki, tačno poželim da je on recimo Švabo ili Englez. Takav momak i igrač nije zaslužio da mu bosanski uhljupi i pičke koje ništa u svojim životima napravili nisu bilo šta kažu. Al neka, patriote su prozivale Hajrovića pa je ovaj sad veći Bošnjo od njih sviju zajedno. Što se ekipe tiče, nadam se da je Sušić naučio dvije stvari: 1. Bez Zahirovića praviti sastav ne mere 2. Sejo podhitno na klupu čim Seo dobije papire Miske je majstor, ko vas jebe. Prijavi
12. septembar 2013.13 god. comment_143868 Majstor za sada, vidjelo se da ne moze meda kada su brzi igraci, zamisli kako ce to biti jos za godinu kada pocne prvenstvo, pa brate Miske nece bas meda moci. Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143909 Kad čitam šta neki pišu o Džeki, tačno poželim da je on recimo Švabo ili Englez. Takav momak i igrač nije zaslužio da mu bosanski uhljupi i pičke koje ništa u svojim životima napravili nisu bilo šta kažu. Al neka, patriote su prozivale Hajrovića pa je ovaj sad veći Bošnjo od njih sviju zajedno. Što se ekipe tiče, nadam se da je Sušić naučio dvije stvari: 1. Bez Zahirovića praviti sastav ne mere 2. Sejo podhitno na klupu čim Seo dobije papire Miske je majstor, ko vas jebe. To za Džeku si upravu, ali na takve se ne treba ni osvrtati, ko njemu ima šta prigovorit, daj ba.. Bio to Zahirović ili neko drugi, ali DM mora biti. Ja bih Seu tu koristio. Miske jest majstor bio, a sada majstor može biti samo na malonogometnim turnirima. Bolje mu je da dođe do sebe, inače se neće on puno naigrati.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.