Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Protiv slabiji

_______________________Begović_______________________

_____Mujdža_____Bičakčić_______ Spahić_____Kolašinac_____

______Hajrović______Salihović_______Pjanić______Lulić______

_______________Ibišević____________Džeko_______________

Protiv jačih

_______________________Begović_______________________

_____Mujdža_____Bičakčić_______ Spahić_____Kolašinac_____

______________Zahirović___________ Salihović_____________

________Hajrović___________Pjanić___________ Lulić________

_________________________Džeko _______________________

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

• Autor

Kakva pobjeda, nevjerovatno nešto.

Ne mogu opisati koliko mi je drago da je Pašalić dao oba pogotka, momka sam gledao na nekoliko juniorskih turnira i nevjerojatan je, daleko najkompletniji junior kojeg hrvatska ima, pustite priče o Haliloviću. Do sada ništa nije pokazivao u seniorima ali ova 2 pogotka će mu donijeti nenormalno puno kredita kao i samopouzdanja, te će se malo osloboditi te "kočnice" pod kojom je do sada igrao i vjerujem da ćemo ga za kojih godinu dana gledati u reprezentaciji.

Kakva pobjeda, nevjerovatno nešto.

Ne mogu opisati koliko mi je drago da je Pašalić dao oba pogotka, momka sam gledao na nekoliko juniorskih turnira i nevjerojatan je, daleko najkompletniji junior kojeg hrvatska ima, pustite priče o Haliloviću. Do sada ništa nije pokazivao u seniorima ali ova 2 pogotka će mu donijeti nenormalno puno kredita kao i samopouzdanja, te će se malo osloboditi te "kočnice" pod kojom je do sada igrao i vjerujem da ćemo ga za kojih godinu dana gledati u reprezentaciji.

Sad se desilo i tko zna kad će opet. Zato Torcidaši uživajte u pobjedi ko u posljednjem jelu prije smrtne kazne ;)

Flash regionalnog nogometa:

Dinamo napokon pobjedio zahvaljujući onom Afrikaneru, ali Zvezda poražena od Voždina.

Željo i dalje tone sve dublje i dublje.

Hrvati razvaljuju u Ligama petice - Ola, Lovren, Mandžo itd itd.

To mi bas juce jedan lik spomenu, ja mu nisam vjerovao . Uglavnom super ako bude sta od toga. Nadam se da ce te investicije ici i do te mjere da se stadion Kosevo napokon renovira i da ispunja uefine standarde

Legendarni golman i trener Ivan Katalinić preuzeo NK Jedinstvo Bihać. Prvi smo na tabeli u drugoj ligi, 3 boda ispred drugoplasiranog, poslije 6 utakmica 5 pobjeda i 1 remi, bez primljenog gola od početka - ukupno 540 minuta. Imamo dobru ekipu konačno, igramo dobar nogomet i čini se da napokon dolaze bolji dani.

Teško da vam dolaze bolji dani. Barem mojem Slaven Belupu nisu došli bolji dani s njime, štoviše, klub se nalazi u najgoroj situaciji otkad ja pratim nogomet.

Nije tu jedini faktor Katalinić, ali biti zadnji na tabeli je neprihvatljivo, pogotovo kad su u ligi timovi poput Zadra i Dragovoljca.

Nije samo to, ovo je tek jedan od pokazatelja da se radi zdravo i korektno. U ovoj našoj ligi nije toliko bitno ko je trener, nego da imaš dobre igrače i najvažnije, da te igrače redovito, dobro isplaćuješ sa bonusima i premijama za dobar rezultat, pogotovo u gostima. A dolazak Katalinića, kao što rekoh, tek je naznaka želje da se vratimo tamo gdje pripadamo, u prvu ligu.

Safet Sušić, pozvao Zorana Kvržića, veznog igrača Nogometnog kluba Rijeka za naredne kvalifikacione utakmice. Zamolio bih forumase iz HR i one koji prate hrvatsku ligu, da nesto vise kazu o ovom igracu...

Safet Sušić, pozvao Zorana Kvržića, veznog igrača Nogometnog kluba Rijeka za naredne kvalifikacione utakmice. Zamolio bih forumase iz HR i one koji prate hrvatsku ligu, da nesto vise kazu o ovom igracu...

Ukucaj na youtube. Treći rezultat, fenomenalan potez. Naravno nije pokazatelj bilo čega, ali opet može biti da se radi o vanserijskom talentu.

• Autor

Po meni jako dobar igrač, uz Benka možda i najbolji u Rijeki, puno pretrči, ofanzivno je izrazito opasan, ima praktički sve što ofanzivni veznjak odnosno krilo treba imati.

Haha koji užitak, iako se odavno ne mogu nazvati navijačem Dinama ( istinskim ) jer ih gotovo pa i ne pratim, kao ni čitav hrvatski i balkansi nogomet uopće. Prije sam gledao stalno i bio upućen u sve, ali otkako je glupi HRT izgubio prava pa nemam gdje gledat utakmice, onda sam digao ruke od svega.
Unatoč tome, izrazito sam sretan zbog Dinama što je prošao, iako će se mnooogo namučiti da odu u tu Ligu prvaka već na prvoj stepenici - Sheriffu - istom onom koji ih je unesrećio i izbacio prije godinu, dvije.

Ja sam mišljenja da Dinamu nije potrebna Liga prvaka jer, osim punjenja klupske blagajne ( što je Mamiću najvažnije ), služi i za blaćenje imena Dinamo u Europi. Vidjeli smo lani da je on ništa drugo nego kanta za napucavanje u grupnoj fazi. Bolje bi bilo da odu u Europsku ligu gdje mogu naići na protivnike po svojoj mjeri i bar se s njima ravnopravno nadigravati, a tu ni prolazak skupine nije nemoguć, za razliku onog u Ligi prvaka.

Potpisujem sve od a do ž.

598617_659275714092260_1787136342_n.jpg

Srećan 68. rođendan, SPORTSKA INSTITUCIJO!

Weed ti samo ulazis na forum kad Partizan nesto slavi :D Nije ti ovo Partizanov forum

• Autor

I ja sam zapanjen kvalitetom napisanog, taman sam išao okačiti, a odavna je poznato da je Juriš (po)najbolji hrvatski sportski kolumnist.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.