13. septembar 2013.13 god. comment_143911 Protiv slabiji _______________________Begović_______________________ _____Mujdža_____Bičakčić_______ Spahić_____Kolašinac_____ ______Hajrović______Salihović_______Pjanić______Lulić______ _______________Ibišević____________Džeko_______________ Protiv jačih _______________________Begović_______________________ _____Mujdža_____Bičakčić_______ Spahić_____Kolašinac_____ ______________Zahirović___________ Salihović_____________ ________Hajrović___________Pjanić___________ Lulić________ _________________________Džeko _______________________ Prijavi
14. septembar 2013.13 god. Autor comment_144129 Kakva pobjeda, nevjerovatno nešto. Ne mogu opisati koliko mi je drago da je Pašalić dao oba pogotka, momka sam gledao na nekoliko juniorskih turnira i nevjerojatan je, daleko najkompletniji junior kojeg hrvatska ima, pustite priče o Haliloviću. Do sada ništa nije pokazivao u seniorima ali ova 2 pogotka će mu donijeti nenormalno puno kredita kao i samopouzdanja, te će se malo osloboditi te "kočnice" pod kojom je do sada igrao i vjerujem da ćemo ga za kojih godinu dana gledati u reprezentaciji. Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144282 Sejo Bukva dva kornera iz udžbenika, Safete obrati pažnju :D Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144311 Kakva pobjeda, nevjerovatno nešto. Ne mogu opisati koliko mi je drago da je Pašalić dao oba pogotka, momka sam gledao na nekoliko juniorskih turnira i nevjerojatan je, daleko najkompletniji junior kojeg hrvatska ima, pustite priče o Haliloviću. Do sada ništa nije pokazivao u seniorima ali ova 2 pogotka će mu donijeti nenormalno puno kredita kao i samopouzdanja, te će se malo osloboditi te "kočnice" pod kojom je do sada igrao i vjerujem da ćemo ga za kojih godinu dana gledati u reprezentaciji. Sad se desilo i tko zna kad će opet. Zato Torcidaši uživajte u pobjedi ko u posljednjem jelu prije smrtne kazne ;) Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145130 Flash regionalnog nogometa: Dinamo napokon pobjedio zahvaljujući onom Afrikaneru, ali Zvezda poražena od Voždina. Željo i dalje tone sve dublje i dublje. Hrvati razvaljuju u Ligama petice - Ola, Lovren, Mandžo itd itd. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145290 Umro Marković, u 77. godini života http://www.hns-cff.hr/info-centar/aktualnosti/preminuo-vlatko-markovic Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145538 Ne znam koliko je ovo relevantna informacija, al me cudi da vec neko nije spomenuo :) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=24&nav_id=757275 Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145544 To mi bas juce jedan lik spomenu, ja mu nisam vjerovao . Uglavnom super ako bude sta od toga. Nadam se da ce te investicije ici i do te mjere da se stadion Kosevo napokon renovira i da ispunja uefine standarde Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145545 Legendarni golman i trener Ivan Katalinić preuzeo NK Jedinstvo Bihać. Prvi smo na tabeli u drugoj ligi, 3 boda ispred drugoplasiranog, poslije 6 utakmica 5 pobjeda i 1 remi, bez primljenog gola od početka - ukupno 540 minuta. Imamo dobru ekipu konačno, igramo dobar nogomet i čini se da napokon dolaze bolji dani. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145561 Teško da vam dolaze bolji dani. Barem mojem Slaven Belupu nisu došli bolji dani s njime, štoviše, klub se nalazi u najgoroj situaciji otkad ja pratim nogomet. Nije tu jedini faktor Katalinić, ali biti zadnji na tabeli je neprihvatljivo, pogotovo kad su u ligi timovi poput Zadra i Dragovoljca. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145563 Nije samo to, ovo je tek jedan od pokazatelja da se radi zdravo i korektno. U ovoj našoj ligi nije toliko bitno ko je trener, nego da imaš dobre igrače i najvažnije, da te igrače redovito, dobro isplaćuješ sa bonusima i premijama za dobar rezultat, pogotovo u gostima. A dolazak Katalinića, kao što rekoh, tek je naznaka želje da se vratimo tamo gdje pripadamo, u prvu ligu. Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145646 Jos jedna bruka i sramota u BH fudbalu http://www.24sata.info/sport/premijer-liga-bih/164342-premijer-liga-bih-u-sarajevu-ocekuju-da-ce-im-biti-upisana-tri-boda.html Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146127 Safet Sušić, pozvao Zorana Kvržića, veznog igrača Nogometnog kluba Rijeka za naredne kvalifikacione utakmice. Zamolio bih forumase iz HR i one koji prate hrvatsku ligu, da nesto vise kazu o ovom igracu... Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146144 Safet Sušić, pozvao Zorana Kvržića, veznog igrača Nogometnog kluba Rijeka za naredne kvalifikacione utakmice. Zamolio bih forumase iz HR i one koji prate hrvatsku ligu, da nesto vise kazu o ovom igracu... Ukucaj na youtube. Treći rezultat, fenomenalan potez. Naravno nije pokazatelj bilo čega, ali opet može biti da se radi o vanserijskom talentu. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. Autor comment_146213 Safet Sušić, pozvao Zorana Kvržića, veznog igrača Nogometnog kluba Rijeka za naredne kvalifikacione utakmice. Zamolio bih forumase iz HR i one koji prate hrvatsku ligu, da nesto vise kazu o ovom igracu... Po meni jako dobar igrač, uz Benka možda i najbolji u Rijeki, puno pretrči, ofanzivno je izrazito opasan, ima praktički sve što ofanzivni veznjak odnosno krilo treba imati. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146631 Haha koji užitak, iako se odavno ne mogu nazvati navijačem Dinama ( istinskim ) jer ih gotovo pa i ne pratim, kao ni čitav hrvatski i balkansi nogomet uopće. Prije sam gledao stalno i bio upućen u sve, ali otkako je glupi HRT izgubio prava pa nemam gdje gledat utakmice, onda sam digao ruke od svega. Unatoč tome, izrazito sam sretan zbog Dinama što je prošao, iako će se mnooogo namučiti da odu u tu Ligu prvaka već na prvoj stepenici - Sheriffu - istom onom koji ih je unesrećio i izbacio prije godinu, dvije. Ja sam mišljenja da Dinamu nije potrebna Liga prvaka jer, osim punjenja klupske blagajne ( što je Mamiću najvažnije ), služi i za blaćenje imena Dinamo u Europi. Vidjeli smo lani da je on ništa drugo nego kanta za napucavanje u grupnoj fazi. Bolje bi bilo da odu u Europsku ligu gdje mogu naići na protivnike po svojoj mjeri i bar se s njima ravnopravno nadigravati, a tu ni prolazak skupine nije nemoguć, za razliku onog u Ligi prvaka. Potpisujem sve od a do ž. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146672 http://www.hrsport.net/kolumne/466845/juris/belgija-vodi-treba-nam-preokret-koga-biste-uveli-alena-halilovica-ili-leona-benka/ Skidam kapu autoru ovog teksta, sve je rekao! Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146682 Srećan 68. rođendan, SPORTSKA INSTITUCIJO! Weed ti samo ulazis na forum kad Partizan nesto slavi :D Nije ti ovo Partizanov forum Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146790 Jebo Van Bastena kad imaš Jocu Stokića :D http://www.youtube.com/watch?v=jsb6GSntZMU Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146951 http://www.mondo.rs/a621657/Video/Sport/Delije-igracima-Zvezde-Bravo-devojke.html Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. Autor comment_147000 http://www.hrsport.net/kolumne/466845/juris/belgija-vodi-treba-nam-preokret-koga-biste-uveli-alena-halilovica-ili-leona-benka/ Skidam kapu autoru ovog teksta, sve je rekao! I ja sam zapanjen kvalitetom napisanog, taman sam išao okačiti, a odavna je poznato da je Juriš (po)najbolji hrvatski sportski kolumnist. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.