Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

nisam znao da je onaj mandzukić takvo govno

kao igrač je fenomenalan ali sa onom glumom,provokacijama u stilu farseloniste razočarao me je kao retko ko

Da je tvoj i ti bi ga volio, ja ti to garantiram. Strašno sam bio ljut kad je glumio i ''tuko'' se s DL4 protiv nas, ali kad ga gledam opčenito i u repki, volim što je takav prgav i borben.
Ako ćemo biti iskreni i naš Drogba se znao bacat

• Autor

Dubro jel to ne volis Modrica bas ko ni Lukakua?

Iznenadit ćeš se, nije tako. Modrić mi nikad nije bio mrzak igrač, dapače, drag mi je, al brate mili ne volim kad ga ovi mlatimudani napuhuju k'o da mu najmanje 6 Lamparda, 9 Makelelea i 48 Gerrarda nije ravno. Realno je među 15-ak najboljih centralnih veznih svijeta, i tu svaka priča završava.

UvjeRen sam da je Vedat Ibisevic trenutno u boljoj formi od svih nasih napadaca i da bi trpao da je u nas. Vcrs ga treba dovesti u klup. Dembu prodat NewCastlu, a Torresa posuditi Atleticu. Sta mislite ovo za Vedu? Jel pre-jak?

Sjećam se ja kad su on i Demba igrali skupa u Hoffenheimu.. Tad mu je Demba (i Obasi) bio u sjeni, Vedo je bio glavni čovjek i trpo je ko lud. Međutim, eto šta ti je život, šta se desi. Njega sjebe povreda, a drug iz ekipe na kraju počne razvaljivati u Engleskoj, te završi u Chelseaju. To je sudbina.

Stuttgart mu je lego ko kec na desetku, opet je glavni tamo, ima slobodu što je dovoljno za takvog napadača. Majstor naš.

Osim novca, za Zvezdu bi to bio povratak asova, prvenstveno Nemanje Vidića te Dejana Stankovića i Marka Pantelića.

nisu normalni, Pantelica spominju kao nekog asa  :))  :))  :))

Osim novca, za Zvezdu bi to bio povratak asova, prvenstveno Nemanje Vidića te Dejana Stankovića i Marka Pantelića.

nisu normalni, Pantelica spominju kao nekog asa  :))  :))  :))

a nisu stavili legendu Nemanju Zigica :D 

za ovo moze biti kaznjen ! rasizam ovo ono...  [-(

mogu ga sipak kaznit :D ja sam ovo tek posle 10 pokusaja razaznao sta kaze :D 

a nisu stavili legendu Nemanju Zigica :D

mogu ga sipak kaznit :D ja sam ovo tek posle 10 pokusaja razaznao sta kaze :D

ima da se vrate na vrh Evrope sa Zigicem i Pantelicem u napadu  :-bd

jbga i Terry je kaznjen za rasisticku uvredu i  rijeci koje niko nije cuo da je rekao! nebi nam vala trebalo to sad kad smo vec na putu ka Brazilu, da proglase kapitena BH reprezentacije rasistom

Zanima me kakva su mišljenja kod komšija o sutrašnjem meču.. Ja nekako mislim da Hrvatska neće pobijediti. Sad da li će biti remi ili pobjeda domaćih to ne mogu prognozirati. 

btw kakav je car ovaj Milojko Pantić, carčina.. Ko da mi čita misli:

Srbija je samu sebe izbacila kada je na mjesto izbornika došao početnik Mihajlović koji je nogometno i životno potpuno neobrazovan. Svoje nogometno neznanje pokušava sakriti raznim kodeksima, pjevanjima himni.  - MP

Zanima me kakva su mišljenja kod komšija o sutrašnjem meču.. Ja nekako mislim da Hrvatska neće pobijediti. Sad da li će biti remi ili pobjeda domaćih to ne mogu prognozirati. 

btw kakav je car ovaj Milojko Pantić, carčina.. Ko da mi čita misli:

Srbija je samu sebe izbacila kada je na mjesto izbornika došao početnik Mihajlović koji je nogometno i životno potpuno neobrazovan. Svoje nogometno neznanje pokušava sakriti raznim kodeksima, pjevanjima himni.  - MP

Pantic je pijana propalica :D 

Dobija Srbija 2-1 ,Ivanovic i Tadic strijelci za Srbiju a ovamo verovatno Mandzukic :P 

Meni je ova utakmica onako, samo da se odradi, rezultat nije bitan jer ionako idemo u baraž. Mislim da Srbija neće izgubit jer se  ne sjećam kad smo zadnji put na srpskom tlu u bilo kojoj prijateljskoj, klupskoj ili reprezentativnoj utakmici pobijedili. Tradicija im ide na ruku.  Hrvatska je onako, nit predobra nit preloša, Srbija osim obrane nema poštenog igrača. Ovdje će bit najviše 2 gola na utakmici.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na zeničkom Bilinom Polju dočekati selekciju Slovačke.
Svoj dolazak na ovaj susret potvrdili su skauti nekoliko velikih evropskih klubova, a među njima je najavljen dolazak i dvojice skauta Real Madrida.
Imena skauta koji će ispred Reala špijunirati igrače na terenu drže se u tajnosti, kao i njihov cilj dolaska u Zenicu.
Na terenu Bilinog Polja sutra navečer će se nalaziti nekoliko velikih zvijezda, uglavnom u dresu Bosne i Hercegovine, ali i Marek Hamsik u dresu Slovačke.
Osim predstavnika Reala, na tribinama Bilinog Polja sutra će se nalaziti i skauti nekoliko engleskih, belgijskih, njemačkih, ruskih, turskih i italijanskih klubova.

za ovo moze biti kaznjen ! rasizam ovo ono...  [-(

nema ovde uopste ni malo rasizma,ako je farbanje rasizam onada je rasisticki postupio.Nerazumije se dobro ali mu je samo spomenuo ofarbanu,niti je rekao crnu ni bijelu,uostalom ovo je bilo sa utakmice protiv Brazila i proslo je dosta vremena.

i treba kad su podbacili u najvaznijoj utakmici,nisu nista naucili iz utakmice sa SAD i igrali su kao da ce im Slovacka pustiti da ih pobijedi,vjerovatno opet u baraz ali baraz koji ce biti jedan od najtezih baraza za sve reprezentacije jer nema lahkog protivnika.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.