Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Tabela otkad je Mršavi na klupi:

United -> 55 pts (23 games)
Tottenham -> 49 (24)
Arsenal -> 47 (23)
City -> 47 (24)
Chelsea -> 45 (24)

Nismo u TOP 4, kao što možete vidjeti.

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Logično je i normalno da ide Benitez pošto se utakmice igraju 23. i 25.05. a debelom ugovor u Chelseau istječe sa 30.06.  ;)

Mada bi obzirom na važnost tih utakmica, komotno ekipu mogla i moja baba voditi s klupe...

Nisam bio siguran kad mu točno završava ugovor, moja greška ;)

Kakve su to utakmice sa Cityjem? Života mi mog, ja veze nemam, prvi put čujem za to.

Kako to, pa trebalo je to da saznaš pre ostalih iz tebi poznatih ekskluzivnih izvora. ;)

Kako to, pa trebalo je to da saznaš pre ostalih iz tebi poznatih ekskluzivnih izvora. ;)

Evo našao sam. Superkup Engleske. Ja skroz zaboravio na ove tekme, pa to bi mogao biti još jedan trofej.

Nema tu nikakvog trofeja, Cae. Prijateljske utakmice su to. Promidžba u SAD-u.

• Chelsea v Manchester City - Thursday 23 May, Busch Stadium, St Louis, kick-off 7.30pm (BST 24 May 1.30am)
• Chelsea v Manchester City - Saturday 25 May, Yankee Stadium, New York, kick-off 5.30pm (BST 25 May 10.30pm)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2301356/Chelsea-Manchester-City-play-friendly-America-days-end-Premier-League.html

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-city-chelsea-confirm-second-1818495

Tickets to the game in St Louis sold out in 20 minutes.  ^:)^  

Evo našao sam. Superkup Engleske. Ja skroz zaboravio na ove tekme, pa to bi mogao biti još jedan trofej.

O mooooj Cae, superkup Engleske, tzv. Charity Shield? Koji smo već igrali i to baš protiv Cityja i u kojem sigurno nećemo igrat ove godine? Joj mene joj.

O mooooj Cae, superkup Engleske, tzv. Charity Shield? Koji smo već igrali i to baš protiv Cityja i u kojem sigurno nećemo igrat ove godine? Joj mene joj.

3-2 izgubili, Bertrand dao svoj prevjenac za CFC i umalo se nije pobio s Hartom ;) sjećam se ko jučer brate. Lijepi dani.

E bila bi scena da Benitez na dan utakmice u Amsterdamu ode u pekarnu i kupi si nešto pokvareno, recimo kiflu s lisnatim tijestom i pilećom hrenovkom Ovako. I onda dobije privremeni poremećaj crijevne mikroflore i faune. I tako ne bude on na klupi nego Holland, koji će sigurno u prvu postavu ubaciti Lamparda i Terryja.

3-2 izgubili, Bertrand dao svoj prevjenac za CFC i umalo se nije pobio s Hartom ;) sjećam se ko jučer brate. Lijepi dani.

Ako se ne varam, tada je Hart bio povređen, a branio je Pantilimon. :-?

Ako se ne varam, tada je Hart bio povređen, a branio je Pantilimon. :-?

Upravu si. Ipak je Limun bio na golu. Sad sam vidio na flashscore. Svejedno, to ne znači da Benitez nije FSW.

Hazzard povredjen, i on i Eva insistiraju na promeni, a ovaj debil ga ne vadi iz igre. Sreca pa je utakmica bila pri kraju, nije bilo prilike da pogorsa povredu. 

Hazzard povredjen, i on i Eva insistiraju na promeni, a ovaj debil ga ne vadi iz igre. Sreca pa je utakmica bila pri kraju, nije bilo prilike da pogorsa povredu. 

Nije imao vise izmena.

Cekaj da prebrojim. 

Luiz - Moses, Terry - Ivanovic. Sad ne znam da l je to bilo pre no sto je Torres zamenio Dembu.

Nije , bilo je poslije . 

Taj trk i jeste bio u 90+  , Torres je usao prije gola Lamparda . 

Whisp u pravu je blues,nije imao vise prava na izmene.

Izvesce on jak sastav i nece se igrati u finalu,ipak ako osvoji u biografiji ce mu pisati da je osvojio sa Chelsea LE i jos jedan trofej ce se nalaziti pored njegovog imena.

Ne znam ša je rekao na poluvremenu kada smo gubili 1:0 i imali igrača manje ali vrijedilo je. Ako pobijedi Everton možda ponovo bude menadžer mjeseca.

Ne znam ša je rekao na poluvremenu kada smo gubili 1:0 i imali igrača manje ali vrijedilo je. Ako pobijedi Everton možda ponovo bude menadžer mjeseca.

Ništa.

Bentekeova glupost i crveni karton prelomili utakmicu, a dobili smo zahvaljujući briljantnosti Frankieja.

Ništa.

Bentekeova glupost i crveni karton prelomili utakmicu, a dobili smo zahvaljujući briljantnosti Frankieja.

zašto jednostavno ne možete priznat da je i benitez sposoban nešto dobro napravit?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.